Изворите
Плеядианци 5Д - Тайгета - Версия за принтиране

+- Изворите (http://www.izvorite.com/mbb)
+-- Форум: Възнесение (http://www.izvorite.com/mbb/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Форум: Планета Земя 5Д (http://www.izvorite.com/mbb/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Тема: Плеядианци 5Д - Тайгета (/showthread.php?tid=2)

Страници: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12


Плеядианци 5Д - Тайгета - velaskes - 29-12-2019

Понеже чрез този контакт се разкрива огромно количество нова и достоверна(за мен) информация трябва да му се обърне специално внимание.


RE: Плеядианци 5Д - Тайгета - velaskes - 30-12-2019

Да представим кои са тези плеядианци от Тайгета. Тайгета е едно от 9-те слънца в тази звездна система. Около него има 4 планети от пета плътност, на които има органичен живот.

Ерра - планета много подобна на нашата Земя, с големи континенти, гористи, равнинни и планински местности, реки, езера, морета, океани, богат растителен и животински свят. Климата е умерен с три сезона - пролет, лято и есен.

Темер - океанска тропическа планета с неголеми острови. Истински тропически рай. От нея идват китовете и делфините, които имаме на Земята.

Дакоте - тази планета е по-отдалечена от слънцето и затова климата е субполярен, вечна зима с доста ниски температури през някои части от годината. Растителността е тип тундра, подобно на Сибир и Аляска.

Процион - още една тропическа планета, но континентална с огромни древни диви дъждовни гори, слабо населена от хора. За сметка на това е населена с множество животни и някои от тях са доста опасни хищници. Казват, че ако отидеш там неподготвен не би могъл да оцелееш дори една нощ.

Населението на 4-те планети мисля, че беше към 38 млн. души, като най-много има на Ерра и след това на Темер. На Темер се намира главния съвет на старейшините.
Населението е 75% жени и 25% мъже. Матриархат. Което значи, че жените заемат ръководни политически постове и всякакви други ръководни позиции във всички други аспекти на обществото. Това не значи, че мъжете не могат да бъдат също на ръководни постове. Всеки човек, мъж, жена или дете са напълно равни и равноправни. Всеки може да участва във всяка една организация, в която пожелае, като преди това минава необходимото въвеждане и обучение.

Тайгетяните се наричат холографско общество, което значи, че абсолютно всеки аспект на даденото общество се взема предвид за благото на всички.
Което значи, че за всеки човек се полагат най-добрите възможни грижи напълно равноправно. Няма социално или класово разделение между хората. Системата работи за всички еднакво. Няма привилигировани хора или по-специални хора там. Няма пари, няма полиция, няма правителство, в този смисъл, в който го знаем тук, няма данъци и такси, няма никакъв вид потисничество, каквото има при нас във всичко.
Хората могат да работят каквото ги влече и работят без да им се плаща, защото няма нужда да се плаща, когато всичко, което би могло да ти трябва ти се дава напълно свободно.
Общество, което е ориентирано да служи на всеки отделен човек, така че всеки да може да постигне максимума от своите потенциали. И това става непринудено, никой не принуждава никой друг да прави каквото и да е. Всеки по своята воля и желание се насочва към каквото го влече.

Това е високо напреднало технологично общество, което в същото време цени природата и живее в невероятна симбиоза с нея.
Всички повтарящи се, тежки, досадни и неприятни дейности се изпълняват от автомати и роботи. В същото време ако някой иска да прави нещата ръчно, няма проблем, може да има градина, да я обработва по примитивен начин, да си отглежда каквото му се иска. Ако някой иска да живее отделено от обществото също може да го направи и да бъде подкрепян от същото общество, тоест да му се осигурява всичко, което му е нужно да оцелява отделно.

Продължителността на живота на един плеядианец е около 950-1000 години. Физически изглеждат много близко до земния човек, но не съвсем. Жените са високи около 1.60, мъжете са около 2 м. Всичките са млади и хармонични на външен вид. Жена на 200 г. може да изглежда като на 20, защото хората там не остаряват и телата им не се изхабяват, както е тук на Земята. Под хармонични разбирай, че всички изглеждат много красиво и в лице и в тяло, макар че могат да изглеждат различно като вариации, както е тук на Земята.
ДНК-то им е от 12 двойни спирали с 24 хромозоми, което означава, че имат всички паранормални способности, за които сме чували и могат да ги проявяват ако пожелаят. Нервната им система е много по-мощна от човешката, мозъка има огромни възможности за мисъл и запаметяване и за разрешаване на всякакви задачи. Мозъка при тях е едно цяло, не на две полукълба. Поради ДНК-то и усъвършенстваната нервна система, вътрешно организма на плеядианците също е по-различен от нашите. 
Атмосферата на планетите е в обратното съотношение на земната, там кислорода е 70-80%, а останалото е азот. Гравитацията е 0.3 пъти от земната.
Земен човек ако се окаже на тяхна планета отначало няма да се почувства много добре с толкова кислород и с такава слаба гравитация, но бързо може да се адаптира, защото има органична технология за целта, подобно на барокамери, където след определен престой земния човек се превръща в почти напълно функционален плеядианец. И без въпросните барокамери земния човек се превръща в човек от 5-та плътност(защото е изложен на влиянието на 5-та плътност), но става по-бавно и за около 7 г., както се знае от биологията, че всичките клетки в организма се заменят с нови за 7 г. 

Трябва да се каже, че самия живот в 5-та плътност е доста по-различен от земния живот, но ще обясня как точно се различава, защото това е най-сложното да се разбере.

Енергията, която се ползва за захранване на техниката, устройствата, транспортната система, роботиката в обществото се добива директно от етера и е на принципа на нулевата точка. Понеже източник на тази енергия е етера(съзнателността), тя е неизчерпаема и 100% екологична. 
Тя е достъпна за всички граждани и е напълно безплатна. С това искам да кажа, че всичко в плеядианските общества е напълно безплатно и напълно достъпно за всеки. 

Храната, която расте по дърветата се събира автоматично и се транспортира до разпределителни центрове или директно до домовете на хората. Останалата храна, която се произвежда от културни растения е също напълно автоматизиран процес, където човека само наблюдава как този процес работи и ако има нещо за поправяне тогава се намесва. 
Излишно е да казвам, че се консумира единствено растителна храна. Всички звездни раси от 5-та плътност се хранят само с растителна храна. Типичните месоядни човекоподобни като Рептилоидите, Алфа Драконианците и хората-котки Урма при преминаване в 5-та плътност също са реформирали своята диета в растениеядство. 
Не може да се яде нещо, което има чувства, което изпитва болка и не желае да умира против волята си.  

Няма нужда от полиция, законодателна власт и съдебна власт. Просто няма никакви престъпления. Хората живеят мирно и спокойно, никой не нарушава порядъка. Няма какво да се краде, когато за всички има достатъчно и всеки може да прави каквото желае, в рамките на конструктивните занимания. Може да има несъгласия и дори спречквания, но се разрешават разумно и спокойно. Който има нужда от психологическа консултация я получава и ситуацията се разрешава бързо и безболезнено.

В това общество знанието е издигнато в култ, всеки обича да се развива интелектуално, да научава нови неща, да изследва практически всичко, с което се е запознал теоретично. Този стремеж към знанието е издигнало обществото до такива невероятни технологични и духовни висоти.


RE: Плеядианци 5Д - Тайгета - velaskes - 31-12-2019

Когато става въпрос за 5Д реалността в предния форум, където съм описвал надълго и нашироко за нея, съм допуснал следната грешка, че всичко там се проявява на момента, в който си помислим за нещо. Истината е, че не се проявява толкова бързо, не и на момента. На момента се проявява в 7Д реалността и за нея човека трябва да е много събран и концентриран в себе си. Ако в 3Д нещо, за да се прояви трябват месеци, дори години, а в редки случаи цели нови превъплъщения. В 5Д става за дни и часове, но зависи и от сложността на това, което се проявява, като може да отнеме и години. 
Действително при една негативна мисъл или при някакво негативно чувство плеядианец от 5-та плътност може да се разболее, и да му се промени външността и неща в този ред. Ако изпадне в тъга и депресия може да умре доста бързо. 
В 5Д реалността времето е доста разтегливо понятие, по същия начин и пространството. Време и пространство има, обаче не са фиксирани и не се подчиняват на тримерните физични закони. 

Когато знаеш цялата си история от предишни прераждания, знаеш какво си правил, какви грешки си допускал, как си умирал, какви отношения си имал, всичко, което си научил и целия опит, който си събрал и като събереш това със съзнание, което влияе и променя непосредствено материята и етера се получават интересни неща, например че минало, настояще и бъдеще са напълно манипулируеми променливи. Даже тези, които казват, че има само настояще също бъркат. Има съзнание, което може да прави всичко, може да си играе с времевата линия, но само със собствената времева линия, това е много важно да се разбере.

По този начин пространството между звездите няма никакво значение, ако знаеш къде да отидеш, тоест ако знаеш адреса на мястото в ефира/съзнателността ти можеш да отидеш и на другия край на вселената за отрицателно време. Самия ефир не е пространство, нито време. Ефира е като една точка, която не е съвсем точка, през нея минава права, на която образно е нанизано цялото творение. Творението представлява модификация на абсолютната точка ефир, където има безброй други потенциални точки-адреси. Това е същността на квантова реалност. Съзнанието, чрез осъзнаването на нещо, например на планета в галактиката Адромеда се премества от една точка в друга точка, но пак образно казано, защото няма реално преместване и така попада на въпросната планета. 
И така, ефира е самия Източник. Но би могло да е само ниво от Източника и това, което е видно като Вселена да е една сфера, която е отделена от друга по-горна сфера, където има нещо друго, което пак е абсолютна точка ефир. Това не се знае дали е така, но иначе няма как да се обясни творението и как се е появила Вселената и съществата в нея. Някой или някаква сила трябва да ги е създало или да ги създава, да ги държи в своето съзнание като кодове на творение. Едно е сигурно, че извънземните не са създали вселената, не са създали и себе си, нито животните, нито планетите или слънцата.  Всичко е било заварено, готово създадено от някой преди тях. И те самите нямат никакви спомени. Тоест това е още една игра в играта. Както казах, това е мое предположение и спекулация. 


RE: Плеядианци 5Д - Тайгета - velaskes - 31-12-2019

Реалността на Земята

Какво е 3Д? 
3Д е създадена обща реалност от ниската вибрация на колективното съзнание на въплътените божествени души. Планетата е била заселена от човеци-лирианци, които идват от съзвездие Вега на космически кораби и решават да се установят тук. Това са първите и коренни жители на Земята, които изглеждат точно като нас - като хора. Земята тогава е била 5-та плътност. 
Докато са живели нашите прадеди лирианци на планетата са ставали някакви стресиращи събития, които са ги сварили неподготвени как да реагират. И те са реагирали на тези събития чрез негативни мисли и емоции производни на страха. Имало е нашествие от друга раса, която е регресивна и използва насилието. Така постепенно лирианците, чрез страха са проявили по-ниска вибрация на Земята - т.нар. 4Д, което е астралния свят. И падението е продължило прогресивно, тъй като страха и илюзиите на божествените души са се задълбочили, което е довело до проявяване на 3Д. 
В същото време Галактическата федерация е водила война с тази агресивна раса, вече знаете коя е тя и войната е била в нашата Слънчева система и като следствие от нея е била взривена една огромна водна планета между Марс и Юпитер. Огромни парчета лед от взрива са се разлетели във всички посоки и една част от тези парчета са паднали в земната атмосфера и разтопявайки се до вода са предизвикали потопа преди 12500 години. 
След взривяването на планетата нейните жители, които са били въпросната паднала раса, са останали без място къде да живеят и са били насочени да се родят на Земята. Това е било по план на Галактическата Федерация за превъзпитание на тези души в реалността на трета плътност, която както знаем е много трудна и непрощаваща. 
Поставили са Луната в орбита, която е стар освободен от дейност космически кораб тип планетоид докарана от Андромеда. Вътре са изградили инсталация, която да излъчва силово магнитно поле, около Земята, което сега се нарича "пояс на Ван Алън". Силовото поле налага още един пласт илюзия върху 3Д реалността, която е с цел да поддържа ниските честоти постоянни независимо какво става. И така падналата раса негативни Рептилоиди са били пленени в 3Д реалността на планетата с цел тяхното превъзпитание и издигането им в пета плътност. Като се родиш в 3Д губиш цялата си памет, не знаеш кой си, не знаеш нищо, почваш отначало живота и имаш възможност да се научиш на нови неща, на положителни и градивни неща, на поемаме на отговорност и на доброжелателност към другите.
Дори и да идваш от по-високи плътности и да успееш да се въплътиш пак губиш памет, това се дължи отново на силовото поле на Луната. Затова всички, които идват на Земята и се раждат губят спомените си и условията са еднакви за всички. Това се нарича пространство на свободен избор.

Луната когато е била активирана, Земята е била оставена да се развива самостоятелно. Галактическата федерация и в частност Плеядианците са си отишли по родните планети без да подозират какво ще стане след това. 
След някакво време, относително скоро е пристигнало подкрепление от друга негативна раса извънземни, които са съзрели възможност за експлоатация на душите на Земята за производство на тъмна енергия. Те са хакнали допотопния компютър на Луната и са променили честотите, така че живота на Земята да се усеща още по-тъмен и по-забулен. Това е официалното установяване на тъмната епоха, пълно господство в астралния свят от т.нар. архонти и принуждаване на душите на хората и рептилоидите да се превъплъщават като умрат. 
Лирианците са станали косвени жертви на междузвездната война, заточени за хиляди години да се прераждат заедно с пленените рептилоиди. Но то е нямало как по друг начин да се постъпи, защото самите лирианци са създали чрез страховете и ужасите си 3Д матрицата и са се зомбирали от тъмнината й, станали са самосъжаляващи се жертви, неспособни да боравят креативно с обстоятелствата. Нямало е как да бъдат спасени, качени на корабите и отведени на издигнатите светове, защото биха компрометирали цялата реалност там с ниските си вибрации. Трябвало е да ги оставят да се учат тук и да се справят сами с тъмнината вътре в себе си.

Сега идва една много важна част от разкритията на Плеядианците за реалността на Земята. 

Извън пояса на Ван Алън цялата Вселена е 5Д и нагоре. Само нашата планета се намира в тази изкуствено поддържащата се 3Д реалност. Има и още няколко подобни на нашата планета, чийто хора са били подложени на подобни обстоятелства и са паднали в 3Д, но на нашата планета нещата са най-сложните, защото тя е свързана с много специални времеви линии, където тя е пристан и сборен пункт за всички приятелски галактически раси. Тоест тази реалност вече съществува, обаче има времеви линии, които не отговарят на нея и могат да променят реалността към нещо друго. Затова Галактическата федерация се бори за планетата на фронта на тези отклоняващи се алтернативни времеви линии и едновременно с това се опитва да превъзпита няколко паднали регресивни извънземни раси от Орион и коренните лирианци. 

И така, ако човек попадне извън пояса на Ван Алън автоматически попада във високите вибрации на 5-то измерение и 5-та плътност. Например ако се качиш на плеядиански космически кораб и излезеш извън този пояс на около 400 хил. км. от Земята ти ще бъдеш свободен от 3Д матрицата, което значи че ще започнеш да си спомняш кой си наистина, предишните превъплъщения, ще ти дойде цялото знание което си събирал в душата си и самото биологично тяло ще започне да се променя, да става по-фино и разредено само от пребиваването в тези условия. Това уважаеми приятели е възнесението, нищо повече. 

Но е много важно да си овладял своя вътрешен свят, да си се преборил със своята тъмна страна, защото ако попаднеш в 5Д с активна тъмна страна ще се разболееш доста бързо и ще умреш и пак ще се наложи да се въплъщаваш в 3Д за да се учиш.

Звездния посев, който се е въплътил на Земята да помогне за нейния преход към 5-то измерение има два изхода от тази ситуация. 
Преждевременна евакуация чрез космически кораб на своята извънземна раса. 
А другия вариант е след физическата смърт и насочване на съзнанието в посоката на своя предишен дом/планета и въплъщаване в ново тяло там.
Тези, които са от по-висока от 5-та плътност отиват обратно към своята плътност, според текущото ниво на съзнанието си. 

Има разбира се едно условие, да не си се привързал към нищо земно и да не си свалил вибрацията до 3-та плътност по време на своето пребиваване тук. Ако става въпрос за един объркан звезден човек евакуиран на космически кораб или малка група такива, може да им се помогне да си върнат предишната вибрация чрез съветване, но когато става въпрос за милиони няма как да стане.


RE: Плеядианци 5Д - Тайгета - velaskes - 01-01-2020

Има и трети основен сценарий, който вече засяга не само звездния посев, но цялата планета с всички същества на нея, това е цялостното възнесение на този квадрант от галактиката в пето измерение. 

И така в центъра на галактиката Млечен път има Централно слънце, не е черна дупка и от него се излъчва мощен поток нови честоти, които се препредават на нашето локално слънце и на другите слънца, които са близко до нас и всичките те излъчват наоколо тези честоти, които насищат ефира и които неизбежно ще доведат до промяна на целия живот в този квадрант. 

И това е по-сериозната причина, поради която Галактическа федерация е тук присъстваща с хиляди кораби около Земята, това е множество най-различни извънземни доброжелателни раси, които съдействат процеса да мине възможно най-гладко, защото процеса така или иначе ще мине, въпроса е да стане възможно най-безболезнено, с по-малко катаклизми и по-малък масов смут. 

Самата технология на Луната също е стара и не е особено изправна, което от своя страна има опасност да прекрати прожекцията изведнъж и 4Д реалността, астралния свят да стане видим за хората, което ще създаде нечуван шок от преплитането на двете реалности в една. Астралния свят е пълен с всякакви причудливи, страховити и непознати на вид жизнени форми, които са навсякъде около нас. 
Така, че и на Луната има постоянен екип, който следи за системите да работят в изправност. Също така техниците на Луната намаляват нейното влияние постепенно, като се очаква към 2030 да бъде спряна напълно, но разбира се това е само прогноза, зависи от много фактори. 


RE: Плеядианци 5Д - Тайгета - velaskes - 01-01-2020

По моето мнение федерацията се стреми да синхронизира своите действия с ефекта идващ от Галактическото слънце, настроенията и намеренията на въплътените божествени души и прожекцията, която се излъчва от Луната. И едновременно с това да неутрализира максимално, до колкото е възможно негативното влияние на кабала на повърхността на Земята и в нейната атмосфера без да нарушава предварителните споразумения и директиви. 

От 1952 г. насам от федерацията е предотвратена 3-та световна война и няколко потенциални ядрени инциденти с глобални последици. Всеки ден техните кораби чистят атмосферата от кемтрейлове и неутрализират ефектите от вече изпусната радиация по всичките земни стихии. Отделно на това се намират под всякакви странни и понякога неочаквани атаки от кабала и трябва да са непрекъснато бдителни и подозрителни.


RE: Плеядианци 5Д - Тайгета - velaskes - 01-01-2020

[Изображение: Ma2udyg.jpg]

Това са снимки на реални плеядианки, които са слезли от своя космически кораб, за да осуетят атомната разработка на Германия по времето на Хитлер. Те формират набързо тайнственото "Врил" общество, успяват да се внедрят в редиците на швабския елит, остават само за 2 седмици и забавят програмата по разработката. Неочаквано се появяват и после неочаквано изчезват, все едно са се изпарили във въздуха. Имената над снимките не са истински. Една от жените - Рашел, не се казва коя е от тези снимки, е същата, която е говорила с президента Айзенхауер, отново във връзка с атомното оръжие, което САЩ разработват и тестват през 50-те години. Тази мисия претърпява неуспех, жените не са били приети на сериозно и предложенията им са били категорично отхвърлени.


RE: Плеядианци 5Д - Тайгета - velaskes - 02-01-2020

Хакването на лунния компютър не е нищо друго освен ментален контрол върху божествените души лирианци. Това се всичките лъжи, за абсолютно всичко в света, на които хората през този доста дълъг период от 12 500 години са били убеждавани по всякакви насилствени и коварни начини да повярват. 

Представи си, че си същество, което е напълно неограничено, можеш всичко, живееш безкрайно, имаш власт над целия свой живот, какво да виждаш, какво да преживяваш, какво да ти се случва и изведнъж някой нашественик идва и чрез несвойствени за теб методи като насилие, за каквото ти не си чувал досега и не си подготвен почва да ти казва какво е правилно, какво не е правилно, какво е истинско, какво не е истинско и те заплашва с всякакви лъжливи постановки, че ако не слушаш и не вярваш на каквото ти казва, еди какво ще ти се случи и то ще се случи на твоите близки, на твоите деца и т.н. 

По този най-общ начин е хакната прожекцията от Луната, като се използва съзнанието на самите божествени души срещу тях. Те биват излъгани и манипулирани и чрез обърканото си съзнание създават всичките илюзии, всичкия ад, на който сме свидетели до този ден.

7,83 херца - Шуман резонанс-а е квантовия адрес на планетата Земя във Вселената. Това се въвежда в компютъра на всеки космическия кораб насочен в наша посока, за да се материализира от дадена далечна планета тук. 

Отрицателните -7,83 херца се използват от компютъра на Луната да блокира реалната 5Д версия на Земята за човешките сетива. Това е негативна честота, която неутрализира влиянието на истинската позитивна честота, което от своя страна потиска останалите 10 двойни спирали ДНК на хората, които отговарят за интерпретиране на 5Д. 


RE: Плеядианци 5Д - Тайгета - velaskes - 02-01-2020

Сега малко шокираща информация за всички, които са свикнали с религиозните вярвания. 

Ангели, Архангели и Богове, това са реални хора от 5Д Вселената, най-често Плеядианци, защото са най-замесените със Земната история. Това са много напреднали извънземни, които когато са се явявали пред хората с тяхната техника, способности и кораби са изглеждали на туземното население като нещо немислимо. И така се съчиняват всякакви неточни описания, които прерастват в цели митологии. 

Ангелът-хранител е някой от твоята звездна раса, с който си се споразумял преди да се родиш да наблюдава за теб и да те предпазва от неприятности, които не отговарят и те отдалечават от мисията ти. 
Наблюдават те 24 часа/365 дни в годината през холографското изображение на 3Д матрицата на Земята, на техните квантови компютри, която могат да манипулират напълно свободно. Могат да поставят обекти на нея, да премахват обекти. Всичко могат да променят, но го правят само ако е изключително наложително. Спазват определени федеративни директиви и гледат намесата им да не бъде забелязана като нещо необикновено или свръхестествено. 
Но например караш си колата и те виждат, че ще катастрофираш след 500м. а това не е запланирано да ти се случи и вкарват в матрицата някакъв елемент, който променя събитията в следващите минути, например предизвикват малко свлачище напред в пътя или някаква неизправност в колата, която те принуждава да спреш, спукана гума, която трябва да смениш и така времевата линия се променя. 
Архангелите са като спец-части. Имат различни подразделения и специалности. Подобно на тайните спец служби и най-добре тренирани бойци тук на Земята. 

Ану, Яхве, Озирис, Тор, Зевс, Шива, Вишну това са истински хора или хуманоиди от висока плътност, които са били на Земята.  


RE: Плеядианци 5Д - Тайгета - velaskes - 03-01-2020

За първи път завесата се вдига - Сваару от Ерра разкрива истинската история на Земята.На испански, с коректни английски субтитри, които си пускате от плейъра. Аз ще я преразкажа на български по-късно.