Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Плеядианци 5Д - Тайгета
#41
Урма

Това са котките-хора, доминантната раса на съществата, които изглеждат като котки. Доминантна защото има много други такива раси, но тази е най-влиятелната. По същия начин алфа драконите са доминантната раса на множество раси дракони и рептилоиди. 

Произхождат от съзвездие Вега, планети Лира и Авалон. И пак подобно на алфа драконите са се разпрострели на хиляди планети по цялата галактика. 
На Вега са живели мирно, в симбиоза с Лирианците. 

Членове са на галактическата федерация, много тежко са въоръжени, чак изглежда прекалено. При тях украсяването е нещо много важно. Винаги са облечени в най-блестящи и драгоценни дрехи, със злато и скъпоценни камъни отгоре до долу. Всичко при тях е епично направено и с голям размах. Мъжете носят високо-технологични брони от злато и други блестящи метали, с дълги наметала. 

Общуването с тях е телепатично. 

Месоядни са, но сега не убиват други живи същества, за да се хранят, хапват синтетично месо, за да си поддържат зъбите остри.  

Римския стил на архитектура е взаимстван от тях. Те обичат да строят такива монолитни просторни сгради с големи зали вътре, отпред с много колони. 

Устройството на обществото им е патриархално-матриархално по андромедианския модел. 

Имат огромно количество звезден посев на Земята, което включва и животните котки от всички породи и размери. 

Те са позитивна звездна раса с висока духовност, много любвеобилни и състрадателни, но същевременно могат да бъдат свирепи войни, от които дори алфа драконите се страхуват и имат взаимно уважение. 

Лидера им на Земната експедиция се казва Рур от Авалон и е тук с техните кораби като част от галактическата федерация.

Изглеждат като Лъвове и Тигри, стоящи и вървящи на два крака, със същите къси крака и издължено тяло, като могат да тежат до 1500 килограма.

Котките на Земята са докарани с космически кораб от Тайгетяните преди 8000 години и са били подарък на египетските царе през онова време. Преди това на Земята не е имало никакви котки.
#42
Сириусианци 

Както Плеядианците се състоят от най-различни звездни раси, така стои въпроса и със Сириус. 
Най-близките и познати за нас сириусианци са делфините и китовете. По-нагоре в темата писах, че земните делфини и китове са докарани от Тайгета, но тяхната оригинална родина е Сириус А. 
Това, че ги определяме като животни е грешно схващане. Според Сваару те са по-напред духовно от повечето хора на Земята и че духовния напредък не е нужно да се изразява в технологически напредък или съществата да изглеждат като човеци. Тези сириусианци нямат нужда от цивилизация и технически напредък. Техните души са напълно съвместими и могат да се въплъщават като човеци ако искат.

На Сириус А и Б има всякакви видове звездни раси включително рептилоиди и фелини, както е и на Плеядите. 
Има и хуманоиди, които приличат на андромедианците и арктурианците, със синкава, тъмна и ръждива-медна кожа, но с ДНК на земноводни, което обаче не се набива на очи. На Сириус има много планети от воден тип. Концепцията за воден човек идва оттам, с подводни градове и богата самобитна инфраструктура.  

Сириусианците се свързват доста често с древен Египет, но също така цивилизацията на Маите е била тяхна. Имат и много звездни посеви родени като човеци сега.

Много характерно при тях е, че обичат да живеят много близо едни до други, на големи групи и семейства, не оценяват добре личното пространство и уединението. 
На Тайгета е точно обратното, хората не обичат да живеят по много на едно място и близо наблъскани едни до други.
#43
Още за Драконианците и Рептилоидите

Следващото разкрива имената на всичките раси и как са подчинени едни на други. Най-отгоре са най-могъщите и най-божествените, надолу стават по-нисши според техните стандарти и касти. 


Alpha Draconian/Алфа Драконианци - господарите, майсторската раса

Draconian/Драконианци - тези са по-малки дракони - 3-4 м. високи. Те са създали чрез генетични експерименти Високите Сиви - Майтре и вторите са се обърнали срещу тях и са ги избили.  

Usungal/Усунгал - оттук надолу почват по-малките(като телосложение) рептилоиди. За тези прочетох някъде, че са превърнати в роби на Кингу тук на Земята.

Naga/Нага - тези са студенокръвни

Xel´Naga/Хел Нага

Kingu- White, Green, Red/Бял, зелен и червен Кингу - Белия Кингу са едни от шефовете на земния кабал, топлокръвни 

Seraphim/Серафим - Да, оказва се, че Серафимите са летящи рептилоиди с крила. 

Seraphim – Draconian/Серафим Драконианец - има и някаква комбинация на техния вид с драконите. 

Seraphey/Серафей

Dinoid (Reptilian insectoid)/Диноид(насекомовиден рептилоид)

Yautja (Predator)/Яутия(хищник)

Densorin/Денсорин

Dray Kanian/Дрей Кениан

Omicron/Омикрон

Odedicron/Одедикрон

Ipsihal – Iguanoid/Ипсихал - Игуаноид
#44
Пътуване във времето

Ето какви са заключенията на Сваару от нейния огромен опит като пилот "Пясъчен часовник" и експериментиране с промяна на събития от миналото, които да повлияят на събития в бъдещето. 

Например като се знае, че даден много важен човек - учен, който ще направи голямо научно откритие, което ще промени света го очаква скорошна смърт, преди да направи това откритие и да има възможност да го сподели със света. Например, че той ще бъде прегазен от кола като пресича улицата. Специалист на Пясъчен часовник се внедрява в този момент преди произшествието като привлича вниманието на този учен и го пита как да стигне до еди кое място в града. И така момента с прегазването преминава и ученият оцелява. Но това е илюзия, защото в тази времева линия, в която ученият е прегазен той продължава да е прегазен. Той оцелява само във времевата линия, в която специалиста по времето се намесва, а това вече е друга времева линия и тя е тази на специалиста, не на учения. В тази времева линия учения оцелява, но минават няколко дни и отново се оформят обстоятелства, при които той ще бъде прегазен от кола и ще умре. Специалиста се връща и пак променя събитията, но отново минава малко време и отново се оформят същите фатални обстоятелства. Това е така, защото самия учен чрез своето съзнание привлича това събитие към себе си. И външното му отклоняване не води до трайна промяна в новата времева линия. Затова се оказва безполезна намесата в исторически събития, които касаят свободния избор на други хора. Например не може някой да се върне във времето и да ликвидира Хитлер, така че да предотврати втората световна война. Втората световна няма да я има само във времевата линия на убиеца на Хитлер, но във всички други времеви линия тя ще продължава да се случва.
Единствения смисъл по пътуване във времето е промяна на собствената лична времева линия. 
Сваару е правила и това. Тя е била загадъчната и смела Жана Дарк, появила се незнайно откъде, която впоследствие е била задържана и изгорена на кладата - няколко пъти, докато успее да намери причините, поради които я залавят и накрая при последния опит успява да избяга от задържането си и да отлети с космическия си кораб от размирна Франция. Сваару в момента е същата Сваару, която е била последната версия на Жана Дарк, която не е била изгорена на кладата. И ако се направи справка с архивите на Ватикана, ще се окаже, че е точно така, че е имало такава жена и е била издирвана като престъпник, но не са успели да я заловят.

Всеки човек божествена душа е отделна времева линия, която започва от своето създаване, което е еднозначно със създаването на мирозданието и завършва, ако гледаме линейно на този процес, като края на мирозданието. Но понеже процеса не е линеен той изглежда безкраен, и живота на душата изглежда като безкраен, докато самата душа не реши да гледа над процеса с други очи. 
Всяка душа е свое собствено мироздание, което се разгръща във всички възможни варианти, което значи, че няма отделни души, има само една душа, има само едно същество, което живее като всички същества. Да, това е нашия Източник Отец и Майка Абсолют. Ние сме тях и те са нас. Най-чистото ниво на осъзнаване, което е равнозначно на абсолютното осъзнаване, на Светия Дух, ние сме Абсолютът, който живее всеки един живот и прави всички възможни избори. Затова съществуват всички времеви линии и няма нещо, което да е ново и различно, всичко е измислено, всичко е преживяно. Всеки възможен избор е направен и е направено наблюдение до какво води всеки избор и как всичко се разделя и отново се връща към своя Източник.
Всяка времева линия е всъщност една времева линия, на която се случва всичко възможно, всеки един вариант и всяко едно събитие разгърнато във всяка една посока.

Има доминантна времева линия, където Земята е пълноправна 5Д планета, хората на нея живеят в холографско справедливо и светло общество и пътуването в космоса е нещо нормално. 

Текущото възнесение представлява прескачането на една бройка от хората от настоящата времева линия в 5Д времевата линия. А текущата времева линия ще продължи да се развива както и докъдето успее да се развие с хората, които ще останат в нея.  

От 2020-2024 е нещо като последен шанс всеки сам да се определи категорично в коя времева линия ще премине. Това може да стане осъзнато, когато хората са запознати по един или друг начин, че има възнесение или несъзнателно, когато не са запознати, но въпреки това според своя начин на живот и ниво на съзнание те попадат автоматично в единия или другия лагер.
#45
В днешното видео се говори за позитронната енергийна вълна идваща от центъра на галактиката, която издига честотите на Земята. 
Сваруу казва, че няколко пъти всеки месец се излъчват такива интензивни потоци от мощни честоти. Те обсипват целия квадрант на галактиката и специално нашата Земя. 
Честотите са хиляди пъти по-мощни от тези, които можем да понесем физически, но се филтрират и достигат до нас улекотени. Генерират се от всички слънца в галактиката, което се събира в един общ поток, който като галактически ръкав от невидим вятър бомбардира цялото пространство. Този "вятър" е толкова мощен, че се усеща когато "удря" космическите кораби на федерацията намиращи се около Земята. 
Казва още, че е грешно твърдението, че потока се генерира изцяло от Алцион, просто Алцион участва в процеса заедно с всичките други слънца, включително и нашето локално слънце.    
Това евентуално ще доведе до издигане на цялото съществуване до 5-та плътност. 
Лунния модулатор скоро няма да може да си съперничи с влиянието от центъра на галактиката и ще трябва да бъде спрян, понеже за да продължи да работи ще трябва да използва огромно количество енергия.
#46
Сваруу потвърждава, че контакта през 1975 г. с Били Майер от Швейцария е действителен. 
Дали всичко, което впоследствие Били Майер изважда като информация от този контакт е реално, това е друг въпрос, но контакт е имало. 
Били е направил доста снимки и видеозаписи на летящата чиния, с която го навестяват. Контакта е осъществен с две жени от Тайгета - Самияси и Аскет. 

#47
Днес извадиха разговора със Сваруу за пирамидите, но е на испански. 
В тези клипове даже не може да ползваш гугъл преводача, за да хванеш смисъла от звука на клипа. Не разбирам защо изобщо ги правят тези клипове, защо си играят толкова при положение, че не ги монетаризират и не печелят нищо от тях. Само си губят времето и забавят разпространението на жизнено-важна информация. Вместо това може да сложат всичките разговори със Сваруу на един сайт като текстова информация и всеки да има достъп до тях наведнъж. Така ще се намерят хора, които ще ги преведат на различни езици и собствената тежест по споделянето на информацията ще се облегчи. 
Тази информация принадлежи на човечеството, тя е подарък от Тайгетяните и специално Сваруу и колкото по-скоро се разпространи толкова по-бързо някои обществени процеси ще се задвижат. Според мен Роберт и Гоша трябва да изложат всичката информация наведнъж на едно място, така че всеки да чете от нея каквото го интересува. Не да пускат по едно парче от пъзела седмично, като това може да се проточва с години.

Става дума за хиляди страници с текст от множество чатове проведени със Сваруу и по-рядко с още някои от Тайгетяните. Може да се предположи, че са зададени всички големи и мистериозни въпроси, които хората си задават от зората на духовното си съзряване и на тези въпроси са дадени отговори за първи път, както никой друг не е давал такива отговори по толкова обективен, недвусмислен и задълбочен начин. 
Този текст го имат в електронен вид, така че с лекота биха могли да го публикуват на някакъв сайт вместо да си играят да правят тези клипове. Клиповете даже не са важни, нито колко лайкове имат, нито колко професионално са създадени, това няма никакво значение, важна е информацията, която е дадена от Сваруу и тази информация трябва да се разпространи колкото се може по-бързо и по-скоро. 
Тези приятели Роберт и Гоша имат нещо като монопол над тази информация и според тяхната лична преценка информацията се споделя на порции чрез тези клипове ежеседмично. Говори се, че ще направят и сайт, но понеже се занимават самостоятелно с тези проекти не се знае кога ще се справят и със сайта. 
Ако питате мен този сайт трябва да стане по най-простия и най-бързия начин, без никакви украси и прочие, само текст разделен тематично по най-общи заглавия.

Няма да повярвате, но започнах да уча испански от известно време, само за да мога да разбера какво се говори в тези клипове, които още не са преведени на английски...
#48
Намери се добър човек да транскрибира на английски видеото на Роберт за пирамидите. Ще закача целия текст в този пост, а аз ще преразкажа по-накратко неговото съдържание. 

Главния въпрос, който вълнува всеки е как са построени египетските пирамиди и по-специално най-голямата, която се води на Хеопс и другите две големи, които са в близост до нея. 

Построени са чрез няколко метода, не чрез един. Материала първо е извлечен по на юг от варовиково находище, което е познато на изследователите. За осъществяването на строежа е използвана най-напреднала извънземна технология.
Камъка е нарязан на дадените строителни блокове чрез концентрирани звукови триони и след това чрез индустриални лазери е загладен до перфектни блокове с еднакви размери. Всеки блок се пренася с лекота до мястото за строеж чрез свръхзвукова левитация, каквато се използва и при преместването и нареждането на много други мегалитни структури присъстващи по Земята.
За запълване на пролуките между блоковете и неравностите е използван втечнен варовиков камък, който е бил манипулиран на молекулярно ниво, за да стане течен и след това като се запълнят пролуките и се заглади цялата повърхност на пирамидата е бил върнат на честотата, в която е твърда субстанция. Самите пирамиди са били бели на цвят и напълно гладки от всички страни, изглеждали са като съвършена геометрична структура. Гладките бели странични стени отблъскват зарядите от дадена поляризация намиращи се във въздуха и ги насочват към върха на пирамидата, където се концентрират и насочват надолу по камерите като достигат до основата, където се срещат със противоположно заредената земна повърхност и от това се създава нов електрически заряд равен на мощта на десетки атомни електроцентрали. 

Кой е построил пирамидите?
Галактическата федерация на планетите. Плановете за строежа на великата пирамида са на Тот и Енох, но строежа е реализиран чрез колективна работа на много хора. Не са използвани роби както някои смятат. По времето, когато са били построени не е имало роби, хората са живели свободно и са работили доброволно, защото системата е била холографска все още. 

Кога са построени?
След големия планетарен потоп преди 12500 г. 

Защо са построени?
За много цели. Като главната е била за добиване на безплатна електроенергия от въздуха. Другите цели са: по-лесно астрално пътуване, подмладяване на човешкото тяло, лекуване и възстановяване на човешкото тяло, противодействие на Лунната матрица, за между-пространствен портал. 

Защо са разположени точно на това географско място?
Защото точно там е имало концентрация на земни Лей линии, което прави даденото място енергийно силно, което е необходимо за генериране на безплатна електроенергия и за всички други цели. 

А разположението на трите големи пирамиди означава ли и нещо друго?
Те са подравнени на три звезди от Орион, които през онези времена са били наричани Озирис.


Прикачени файлове
.txt   Pyramids.txt (Размер: 21.17 KB / Сваляния: 0)
#49
Ето още разкрития от това послание. 

Символизъм на змията - мъдрост, траектория на космическите кораби и ДНК, чието още по-голямо значение е жена. Змията символизира жената майка, която е генезис-а от Библията. Изида(Isis) е символ на жената, която чрез своето ДНК става генезиса на целия човешки род. Всички хора произлизат от няколко жени, които са дошли от Лира, Вега. 

На върха на трите големи пирамиди е имало огромен кварцов кристал със златно покритие, който е привличал заряда съдържащ се в атмосферата и отразяващ се в стените на пирамидите. Между върха и основата на пирамидата се създава новия заряд, който на практика е постоянна светкавица с мощност от 50 атомни електроцентрали. Електричеството генерирано от тези пирамиди се е ползвало за захранване на зданията в цялата околност.
В самата пирамида саркофазите, в които са погребвали фараоните са имали друга първоначална функция. Те не са били саркофази а контейнери и в тях е имало кристали молдавит - емералд. От това идва названието на творбата "Изумрудените скрижали на Тот атланта". 

Има и други пирамиди по света - в Аляска има една, която е планина, но никой не знае за нея, защото е засекретена от правителството на САЩ и Кабал-а. На дъното на Атлантическия океан, т.нар. Бермудски триъгълник има още една, която все още е активна и затова стават разните аномалии с кораби и самолети, които пресичат това пространство. Има и една на морското дъно в близост до Кримския полуостров, Русия.

Израел е създаден от Кабал-а, а името е взето от съчетанието на три идеи, в които Кабал-а вярва. Is-Ra-El - Из-Ра-Ел. Is e Isis-Изида, Ra е Еа а El e Енки. Триединство. Народа на Израел като специален избран от Бога народ е измамна идея, която е осъществена от този, който е наричан Моисей, но истинското му име е египетско и се казва Ехнатон. Той е бил прогонен от Египет заедно с жена му Нефертити и една група от египтяни, които са били обвинени за налагане на монотеистична религия там.  Тази група от хора са се нарекли Израелтяни(Юдеи) и те са създателите още от онези времена на ордена на Илюминатите. Те са действали през цялата история на човечеството с тайнственост и коварство оформяйки света, такъв какъвто го познаваме до ден днешен. Това са рептилоиди в човешки тела.

Ето какво означават следните имена:

Ану = Великия Господ Безкраен Творец.
EA = Яхве/Йехова или Аллах, които не са някакви Богове личности, а са самото творение, т.нар. голям взрив или с други думи това е творческата експлозия - началото на всичко. 
Енлил = Елохим(Бог в множествено число), което означава, че всички души са Бог/Елохим. Това сме ние.
#50
И така по последни данни на Тайгетяните корона вируса е грип, тип САРС, който е нов тип, но по-заразен и по-бързо се развива. Човек може да го хване не само по въздушно-капков път, но и ако попадне върху лигавица, примерно на окото, в носа или устата. Може да се хване примерно ако болен е пипал дръжка на врата и след това всеки, който пипне тази дръжка, пропусне да си измие ръцете и си бръкне в окото или яде с немити ръце отива в кюпа. Където има болни се дезинфекцират повърхностите, които биха могли да са били в контакт с тях. 
Става ясно защо се носят маски и на очите. Най-обикновените маски тип парцалче за покриване на нос и уста не са ефективни, трябва да е по-сериозна филтрираща маска. 
Значи ако епидемията дойде най-добрата защита и лечение е всеки да стои у дома си изолиран от другите, да яде плодове и зеленчуци богати на витамини и да избягва да яде захарни изделия и въглехидратни храни и така докато симптомите минат. Като излиза навън и ходи на места, където има много други хора да носи маска и очила, може и ръкавици. Ако човека е развил симптомите не трябва да излиза навън и да е сред други хора, то и няма да му е лесно, предвид че ще е отпаднал, с температура и ще се задушава. Трябва да стои в домашни условия на самолечение и да чака имунитета да пребори заразата.
Както писах по-горе не трябва да се допуска никакъв страх, това е много важно за работата на имунитета.


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)