Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Плеядианци 5Д - Тайгета
#41
Урма

Това са котките-хора, доминантната раса на съществата, които изглеждат като котки. Доминантна защото има много други такива раси, но тази е най-влиятелната. По същия начин алфа драконите са доминантната раса на множество раси дракони и рептилоиди. 

Произхождат от съзвездие Вега, планети Лира и Авалон. И пак подобно на алфа драконите са се разпрострели на хиляди планети по цялата галактика. 
На Вега са живели мирно, в симбиоза с Лирианците. 

Членове са на галактическата федерация, много тежко са въоръжени, чак изглежда прекалено. При тях украсяването е нещо много важно. Винаги са облечени в най-блестящи и драгоценни дрехи, със злато и скъпоценни камъни отгоре до долу. Всичко при тях е епично направено и с голям размах. Мъжете носят високо-технологични брони от злато и други блестящи метали, с дълги наметала. 

Общуването с тях е телепатично. 

Месоядни са, но сега не убиват други живи същества, за да се хранят, хапват синтетично месо, за да си поддържат зъбите остри.  

Римския стил на архитектура е взаимстван от тях. Те обичат да строят такива монолитни просторни сгради с големи зали вътре, отпред с много колони. 

Устройството на обществото им е патриархално-матриархално по андромедианския модел. 

Имат огромно количество звезден посев на Земята, което включва и животните котки от всички породи и размери. 

Те са позитивна звездна раса с висока духовност, много любвеобилни и състрадателни, но същевременно могат да бъдат свирепи войни, от които дори алфа драконите се страхуват и имат взаимно уважение. 

Лидера им на Земната експедиция се казва Рур от Авалон и е тук с техните кораби като част от галактическата федерация.

Изглеждат като Лъвове и Тигри, стоящи и вървящи на два крака, със същите къси крака и издължено тяло, като могат да тежат до 1500 килограма.

Котките на Земята са докарани с космически кораб от Тайгетяните преди 8000 години и са били подарък на египетските царе през онова време. Преди това на Земята не е имало никакви котки.


Съобщения в темата
RE: Плеядианци 5Д - Тайгета - от velaskes - 03-02-2020, 11:44 AM

Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)