Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Плеядианци 5Д - Тайгета
#44
Пътуване във времето

Ето какви са заключенията на Сваару от нейния огромен опит като пилот "Пясъчен часовник" и експериментиране с промяна на събития от миналото, които да повлияят на събития в бъдещето. 

Например като се знае, че даден много важен човек - учен, който ще направи голямо научно откритие, което ще промени света го очаква скорошна смърт, преди да направи това откритие и да има възможност да го сподели със света. Например, че той ще бъде прегазен от кола като пресича улицата. Специалист на Пясъчен часовник се внедрява в този момент преди произшествието като привлича вниманието на този учен и го пита как да стигне до еди кое място в града. И така момента с прегазването преминава и ученият оцелява. Но това е илюзия, защото в тази времева линия, в която ученият е прегазен той продължава да е прегазен. Той оцелява само във времевата линия, в която специалиста по времето се намесва, а това вече е друга времева линия и тя е тази на специалиста, не на учения. В тази времева линия учения оцелява, но минават няколко дни и отново се оформят обстоятелства, при които той ще бъде прегазен от кола и ще умре. Специалиста се връща и пак променя събитията, но отново минава малко време и отново се оформят същите фатални обстоятелства. Това е така, защото самия учен чрез своето съзнание привлича това събитие към себе си. И външното му отклоняване не води до трайна промяна в новата времева линия. Затова се оказва безполезна намесата в исторически събития, които касаят свободния избор на други хора. Например не може някой да се върне във времето и да ликвидира Хитлер, така че да предотврати втората световна война. Втората световна няма да я има само във времевата линия на убиеца на Хитлер, но във всички други времеви линия тя ще продължава да се случва.
Единствения смисъл по пътуване във времето е промяна на собствената лична времева линия. 
Сваару е правила и това. Тя е била загадъчната и смела Жана Дарк, появила се незнайно откъде, която впоследствие е била задържана и изгорена на кладата - няколко пъти, докато успее да намери причините, поради които я залавят и накрая при последния опит успява да избяга от задържането си и да отлети с космическия си кораб от размирна Франция. Сваару в момента е същата Сваару, която е била последната версия на Жана Дарк, която не е била изгорена на кладата. И ако се направи справка с архивите на Ватикана, ще се окаже, че е точно така, че е имало такава жена и е била издирвана като престъпник, но не са успели да я заловят.

Всеки човек божествена душа е отделна времева линия, която започва от своето създаване, което е еднозначно със създаването на мирозданието и завършва, ако гледаме линейно на този процес, като края на мирозданието. Но понеже процеса не е линеен той изглежда безкраен, и живота на душата изглежда като безкраен, докато самата душа не реши да гледа над процеса с други очи. 
Всяка душа е свое собствено мироздание, което се разгръща във всички възможни варианти, което значи, че няма отделни души, има само една душа, има само едно същество, което живее като всички същества. Да, това е нашия Източник Отец и Майка Абсолют. Ние сме тях и те са нас. Най-чистото ниво на осъзнаване, което е равнозначно на абсолютното осъзнаване, на Светия Дух, ние сме Абсолютът, който живее всеки един живот и прави всички възможни избори. Затова съществуват всички времеви линии и няма нещо, което да е ново и различно, всичко е измислено, всичко е преживяно. Всеки възможен избор е направен и е направено наблюдение до какво води всеки избор и как всичко се разделя и отново се връща към своя Източник.
Всяка времева линия е всъщност една времева линия, на която се случва всичко възможно, всеки един вариант и всяко едно събитие разгърнато във всяка една посока.

Има доминантна времева линия, където Земята е пълноправна 5Д планета, хората на нея живеят в холографско справедливо и светло общество и пътуването в космоса е нещо нормално. 

Текущото възнесение представлява прескачането на една бройка от хората от настоящата времева линия в 5Д времевата линия. А текущата времева линия ще продължи да се развива както и докъдето успее да се развие с хората, които ще останат в нея.  

От 2020-2024 е нещо като последен шанс всеки сам да се определи категорично в коя времева линия ще премине. Това може да стане осъзнато, когато хората са запознати по един или друг начин, че има възнесение или несъзнателно, когато не са запознати, но въпреки това според своя начин на живот и ниво на съзнание те попадат автоматично в единия или другия лагер.


Съобщения в темата
RE: Плеядианци 5Д - Тайгета - от velaskes - 05-02-2020, 01:22 PM

Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)