Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Отец Абсолют
#1
Information 
Тук ще пиша мои коментари по чанелингите на Отец Абсолют чрез Марта.
#2
От началото на новата година Отец Абсолют чрез Марта ще говори за приятелски настроените звездни цивилизации, за тяхната роля във възнесението на Земята.
#3
В поредица от съобщения последно Отеца говори за сексуалната енергия и поясни объркващи съвременното съзнание на човека въпроси на тази тема. 

Ето главните точки обобщаващи всичките тези съобщения:

- Да не се бърка сексуалната енергия със сексуалното желание.

- Качеството на сексуалната енергия зависи от много фактори.

- Нивото на вибрация на сексуалната енергия на човека зависи преди всичко от духовното ниво на човека.

- Сексуалната енергия оказва огромно влияние върху личния живот на човека.

- Дори най-малката дисхармония в сексуалната енергия на човека води към енергиен хаос във всички останали области на неговия живот.

- Втората чакра отговаряща за сексуалната енергия оказва непосредствено влияние върху всички други чакри. 

- Всякакви сексуални отклонения, които се отдалечават от предварително заложените в Божествената природа на човека водят до необратими последствия в енергийните, духовни и физическите реалности. 

- Хармоничната и балансирана сексуална енергия става нашия най-добър помощник в живота, защото тя се явява един от главните природни инстинкти на човека, помагащи му да се ориентира в енергийното пространство чрез чувствата си, а не чрез ума.
#4
И така, в днешния "разговор по душа" накрая има малко съобщение от Отец Абсолют, където казва, че човечеството се намира на границата на своето унищожение и ситуацията е наистина много сериозна.

Над това унищожение се работи много внимателно и тайно, така че голямата част от хората даже понятие си нямат какво става сега на Земята. 

Отеца казва, че Неговите съобщения нямат цел да предизвикат омраза към формите на живот, които придвижват човешкото унищожение, но да ни дадат реална представа какво става и как да се освободим от тези настъпващи срещу нас условия. 

Моя личен коментар и предчувствие е, че каквото има да става то ще стане и който е готов ще прескочи в 5Д версията на Земята. 
А тези, които живеят като овце и с конски капаци на очите, те ще посрещнат едно тежко бъдеще на тази 3Д версия на Земята, но това е положението, всеки заслужава живота, който сам създава.
 
Това показват моите лични наблюдения. Виждам, че собствените ми опити да събуждам хората и да нося просветление общо взето удрят на камък в България. По фейсбук чужденците по разните групи са по-възприемчиви. 
Разкриването на истинските ми мотиви и самоличност завършва с отхвърлянето ми от обществото и изпадането ми в положение на изолация. Това мен не ме тревожи, че ме отхвърлят и изпадам в изолация, аз мога да се справя, но по-важното е, дали Духовното познание се предвижва в съзнанието на хората. Всеки, който е дошъл да помага в тази насока прави каквото може и да, нека да стане каквото има да става. Без страх и само напред. Ако ние сме такива овце, че не можем сами да си помогнем, дано Отеца да се смили и да ни помогне, както Отеца прецени, че е най-добре.
#5
Отеца ни помага като изпраща своята разумна високо-вибрационна енергия, която окъпва всеки ден планетарното пространство и издига бавно и сигурно честотите към реалността на новата Земя. 

Но за да се възползвате от тази нова разумна енергия трябва да я приветствате и да я прилагате всеки ден във вашето ежедневие променяйки напълно своя начин на живот. И под това да се разбира промяна на дуалния манталитет да се изживяваш като жертва на обстоятелствата, към нов манталитет, да се превърнеш в създател и автор на собствената лична реалност.
#6
Отец Абсолют подхвана нова тема за енергиите, които постъпват на Земята. Първия вид енергия от по-висока вибрация е била тази на рейки, която е дошла преди 100-тина години, в началото на миналия век. Тя е тримерна енергия и чрез нея е започнала първата трансформация на помраченото човешко съзнание. Тя е съобразена със законите на Вселената и затова има силата да издига съзнанието. 
В началото на новия век на Земята идва 5-мерна енергия, на Любов и Светлина, която не е съвместима с 3-та плътност и може да взаимодейства само с човешко съзнание, което е близко до 5-та плътност. Това е съзнание, което е приело и интегрирало енергията рейки, като това е условно название и названието не е важно, важно е качеството на енергията.

В предния форум, аз съм говорил доста за новата енергия, която е съставена от две енергии. Любов значи доброжелателност, а Светлина значи мъдрост. Като точното определение не е толкова важно, по-важно е да се разбере, че само с Любов или само със Светлина няма да успеете да издигнете съзнанието си стабилно до 5-та плътност, трябва и двете да се интегрират и прилагат, тоест да работите над своята доброжелателност и да попълвате банката си с познания, които водят към вашето помъдряване.
#7
Днес се говори за енергията на Твореца, която е следващата по сила. Чрез нея човек осъзнава причинната следственост на тримерния свят и се освобождава от него във всеки един негов аспект. С други думи човек става творец на собствената вътрешна реалност и все по-малко зависи от външната реалност. 
Тази енергия е свързана с петата чакра, а енергията на любовта и светлината е свързана с четвъртата чакра. 
Всичките енергии постъпват през коронната чакра и се вливат по съответните места. Човека енергийно е тороидна структура, която върти енергията отгоре-надолу и през себе си постоянно, като една част от нова енергия постоянно постъпва в полето му и друга част от въртящата се енергия напуска полето му. 
Всеки обект и субект във Вселената е тороидна енергийна структура.
#8
Днес е ред на енергията на Първотвореца, която е следващата по сила и възможности. Тя открива способността на третото око, което ни свързва с нашата душа. Всеки път, когато извикваме тази енергия тя тече през шеста чакра и се закотвя в центъра на мозъка, там където е шишарката на третото око.
#9
Следващата енергия е Вселенската енергия на Първотвореца. Това е също енергия на епифизната жлеза, но за разлика от предходната, тази може да се приема само ако Третото око е активирано напълно. Епифизата приема информация от най-чистия Божествен източник. 
Тази енергия представлява безусловната и безгранична любов, която е база за създаване не само за нашата вселена но и за другите. 
А Първотвореца е родителя не само на нашата вселена, но и на всички други. 
Тази енергия е трудно да бъде почувствана и разграничена от предходната, преди да са активирани всичките ни чакри. Активацията ще стане постепенно с нашия духовен напредък, с постъпването на все повече и повече информация в тънките ни тела.
#10
Днес се говори за енергията на възнесението, която е съвместима с 3-то измерение и работи с всички хора, които са избрали процеса. Тя също идва през коронната чакра и минава през шестата чакра и епифизната жлеза като заформя своеобразен златен триъгълник. 

В това съобщение се казва, че епифизната жлеза и съответстващата й 6-та чакра се откриват, когато 3-тата спирала на ДНК се активира. Без да е активирана 3-тата спирала епифизата стои като един безполезен придатък в мозъка. 

Призовавайте всеки ден енергията на възнесението, за да ви помага при почистването на вашите тънки тела. Тя е способна да се нагоди към всякакви условия и да ги повлече към промяна в посока към издигане.


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)