Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Отец Абсолют
#11
Днешната тема е енергията на Великото Централно Слънце. Това е центъра на галактиката Млечен път, или центъра на нашата локална вселена. 
ВЦС е съвършен източник на най-високи вибрации. Неговите огнени енергии прочистват всеки негатив от всякакво естество, където и да се намира. 
Викайте енергията ВЦС за прочистване на корупцията на Земята, за издигане на честотите на цялото планетарно пространство, за разваляне на рептилоидните програми и ментален контрол. Викайте енергията на ВЦС за прочистване на самия себе си, за прогонване на всеки страх и на всеки блокаж, за осветяване и раздвижване на собствените тънки тела. 
Тази интелигентна енергия е способна да прочисти всичко, но нейния ефект ще е временен ако вие самите не поддържате високо съзнание в самия себе си. 
Най-голямата благодарност за ползването на енергията на Великото Централно Слънце е промяната на самия себе си, така че собственото съзнание да стане толкова високо, че да няма нужда огнените енергии от центъра на галактиката да прогарят и елиминират някакви части от вашата цялостност.
#12
Днес Отеца разкрива още една енергия - Огъня на Вселенската Любов. Общо взето според мен всяка високо-вибрационна енергия може да се счита за огън, защото "изгаря" точно като огън всичко, което не ни е нужно повече, но в случая това е изгарянето на нисковибрационни честоти и енергии.

Тази енергия може да се призовава от хора, при които е активиран златния триъгълник в областта на главата - шеста чакра, седма чакра и епифизата. 
С нея може да чистите всичко, което считате за ниско вибрационно, което касае вас или когато някой иска помощ и вие може да окажете такава помощ на енергийно ниво. Освен това може да се ползва за създаване на енергийна защита, която да ни пази от недружелюбни посегателства на енергийно ниво. Примерно може да си направите огнена сфера около себе си и да станете като малко слънце.
#13
В днешното послание Отец Абсолют потвърждава за пореден път накъде върви нашата Земя. 
Всичките аномалии във времето не са случайни и ще доведат до умерен и топъл климат навсякъде. Новите енергии продължават да променят пространството и не питат дали сме готови или не. Това, което трябва да стане с планетата не може да бъде спряно, тя еволюира, тя минава на следващо ниво на развитие. 

Всички, които са готови да живеят в 5-та плътност ще оцелеят през трансформацията. Всички други, които не са готови - тоест продължават да живеят в страх, разделение, егоизъм ще останат зад борда на новата планетарна реалност.


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 2 гост(и)