Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Отец Абсолют
#11
Днешната тема е енергията на Великото Централно Слънце. Това е центъра на галактиката Млечен път, или центъра на нашата локална вселена. 
ВЦС е съвършен източник на най-високи вибрации. Неговите огнени енергии прочистват всеки негатив от всякакво естество, където и да се намира. 
Викайте енергията ВЦС за прочистване на корупцията на Земята, за издигане на честотите на цялото планетарно пространство, за разваляне на рептилоидните програми и ментален контрол. Викайте енергията на ВЦС за прочистване на самия себе си, за прогонване на всеки страх и на всеки блокаж, за осветяване и раздвижване на собствените тънки тела. 
Тази интелигентна енергия е способна да прочисти всичко, но нейния ефект ще е временен ако вие самите не поддържате високо съзнание в самия себе си. 
Най-голямата благодарност за ползването на енергията на Великото Централно Слънце е промяната на самия себе си, така че собственото съзнание да стане толкова високо, че да няма нужда огнените енергии от центъра на галактиката да прогарят и елиминират някакви части от вашата цялостност.
#12
Днес Отеца разкрива още една енергия - Огъня на Вселенската Любов. Общо взето според мен всяка високо-вибрационна енергия може да се счита за огън, защото "изгаря" точно като огън всичко, което не ни е нужно повече, но в случая това е изгарянето на нисковибрационни честоти и енергии.

Тази енергия може да се призовава от хора, при които е активиран златния триъгълник в областта на главата - шеста чакра, седма чакра и епифизата. 
С нея може да чистите всичко, което считате за ниско вибрационно, което касае вас или когато някой иска помощ и вие може да окажете такава помощ на енергийно ниво. Освен това може да се ползва за създаване на енергийна защита, която да ни пази от недружелюбни посегателства на енергийно ниво. Примерно може да си направите огнена сфера около себе си и да станете като малко слънце.
#13
В днешното послание Отец Абсолют потвърждава за пореден път накъде върви нашата Земя. 
Всичките аномалии във времето не са случайни и ще доведат до умерен и топъл климат навсякъде. Новите енергии продължават да променят пространството и не питат дали сме готови или не. Това, което трябва да стане с планетата не може да бъде спряно, тя еволюира, тя минава на следващо ниво на развитие. 

Всички, които са готови да живеят в 5-та плътност ще оцелеят през трансформацията. Всички други, които не са готови - тоест продължават да живеят в страх, разделение, егоизъм ще останат зад борда на новата планетарна реалност.
#14
В днешното съобщение общо взето се казва, че Земята в процеса на преобразуването трябва да се изчисти от всичко, с което хората са я замърсявали и това ще стане с катаклизми от всякакъв вид. Тези катаклизми ще стават по местата, където хората са създавали замърсяване и са творили тъмнина. Каквото сме посели това ще пожънем. Кармата от който е създадена ще му бъде въздадена обратно. Тези, които са живели порядъчен живот ще бъдат защитени направо по чудодеен начин от ставащите катаклизми.

Казва се още да не гледаме на катаклизмите като нещо негативно и страшно. Те са необходими и ще станат, никой не може да спре каквото има да стане. И в крайна сметка всичко каквото става и ще става, става за добро.
#15
Много важно съобщение е днешното. 

Земята е за бого-хората и само те ще живеят в нейната нова светла версия. Те са си го заслужили минавайки през едни от най-големите трудности прераждайки се хиляди години в такива условия и запазили до този момент чистота на своята душа. 

Подпомагащите извънземни цивилизации се връщат по собствените планети като завърши прехода. Насилствените цивилизации, които нямат планети за живеене, ще трябва да си търсят друго място, където да живеят.
#16
Отец Абсолют казва, че вируса е изкуствено създаден преди време и нарочно пуснат точно сега от елитите с цел да понижат вибрацията на Земята и да попречат на възнесението. 
Елитите прекрасно знаят какво се случва със Земята, но сега започнаха да разбират, че идва техния собствен край като елити. И искат да завлекат колкото се може повече хора заедно със себе си. 

И тук аз ще добавя моя коментар. 
Това, че СМИ масово и постоянно говорят за вирус и епидемия има само една цел - предизвикване на психоза - масов страх в хората за собствения им живот. 
Това трябва да е за урок на страхливите. Страха е много силна енергия и води до болести и смърт. Не му се поддавайте, защото буквално може да се разболеете и да убиете своето тяло. 

В новата енергия страха действа много бързо и още по-бързо поразява тези, които му се поддават. 

Елитите воюват и помежду си. Американско-израелския елит воюва срещу китайския елит и затова вируса на страха е пуснат първо в Китай. Сега Китай отвръща на удара и разпространява вируса на страха в САЩ и Европа.  

С това ако се разпространи психозата и паниката, ако се спрат производства и търговии ще доведе до крах на финансовата система по целия свят, защото тази финансова система е раздут кредитен балон, който няма реална база на покритие, която да оправдава неговата раздутост. 

С края на финансовата система и с излизането от власт на елитите, защото точно това ще се случи в тази психологическа война, която водят те помежду си и срещу човечеството, ще има шанс да се създаде нова финансова система основана на социална справедливост, с безусловен равен базов доход за всеки.
#17
Сега е най-подходящото време да подпомогнем Земята и хората чрез нашите визуални медитации. 

Използвайте различните енергии на Твореца, за да разтваряте страха и паниката и да удържим високата вибрация на Земята. Така или иначе от Центъра на Галактиката идват неумолимо потоците с нови честоти и най-добре да се координираме и да станем техни проводници. Промяната ще се случи и никой не може да я спре каквото и да прави. Промяната ще стане леко ако се включим активно и я подпомогнем - всеки с каквото и както може. Така че действайте, времето за приказки свърши, дойде времето на Енергията, хващайте своите творчески енергии и действайте, за да докараме реалността на новия свят.
#18
Отец Абсолют днес потвърди всичко, което вече знаем от Сваруу и Тайгетяните за опасностите от съвременните ваксини. В тях има наночастици и чрез 5G мрежата, чрез определени честоти тези наночастици могат да влияят физиологически на човешкия организъм, на вътрешните органи, но и на емоционалното състояние. 

Отец Абсолют за пореден път казва, че единствено високо-вибрационното съзнание е възможно да спаси човека от тази инвазия. На човек с висока вибрация нищо от горното не може да окаже влияние, нито наночастици, нито 5G, защото това са ниски енергии на страха. 

Аз ще добавя и няма да се изморя да го повтарям. Без страх, да бъдем смели и с Божествената Любов само напред!
#19
В днешното послание Отец Абсолют каза, че може с огнената енергия на Божествената Любов да изчистим тялото си от попаднали вече в нас наночастици-чипове, както и всичко друго, което е несвойствено и негативно влияещо на нашия организъм. Ползвайте същите практики, които имаме за чистете на планетарното пространство, но този път за собственото тяло. Прокарайте бавно и внимателно Огъня през цялото си многомерно тяло и оставете на тази интелигентна енергия да разтвори, отмие и изгори всичко излишно във вас.
#20
Искам тук да добавя, че енергийно всичко е възможно. Трябва ви малко въображение, малко воля и някаква цел и може да действате, чрез съзнанието си. Енергийно може да строите и да разваляте без дори да виждате какво правите в тънките светове. И без да сте свидетели то пак се случва, защото каквото и да правим винаги създаваме. 

Тези огнени енергии, за които говори Отеца са във вашето въображение. Може да си ги представяте както ви идва вдъхновението. Като истински огън, като синкав огън, като водопад от енергия, като слънчево изригване, като облъчване с мощен поток от частици. Може някаква система от тях да си направите, която да работи автоматично и от време на време да я пускате наново в действие. 

Аз си представям Земята като голяма плажна топка пред мен, виждам я така както съм я виждал от снимки правени от космоса. Представям си тъмните енергии, които са над градовете като сгъстени облаци, които събирам в едно цяло, отварям временно черна дупка в съзнанието си ги и запращам вътре. Там се преобразуват в първична неутрална материя, която насочвам към Слънцето, за да го захранва и да свети чрез нея. Затварям черната дупка и обвивам цялата Земя с енергиите на възнесението.


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)