Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Отец Абсолют
#21
Чета всеки ден посланията на Отец Абсолют и едно нещо до този момент не ми е напълно ясно - какво точно става със Земята. Объркването идва от сходна информация на същата тема, която също не е много ясна. Отец Абсолют говори за преместване на Земята в 5-то измерение, което е пространство на еднополярност. С други думи в това пространство няма повече дуалност. 
В същото време Тайгетяните казват, че Земята минава в пета плътност, но остава в същото 3-то измерение. Същото казва и Мити от Андромеда. 
Възможно ли е те да не знаят какво става със Земята, че тя всъщност минава в друго по-горно измерение, което е съвсем различно от 3-то измерение, в което те се намират? Тайгетяните казват, че на техните планети от 5-та плътност все още има дуалност. Дуалността в пета плътност означава, че има теб и мен, има отделни различни хора и същества, които изглеждат отделени едни от други въпреки, че знаят, че са едно цяло. 

Отец Абсолют говори за еднополярност, въпроса е каква е точно тази еднополярност. Това само еднополярност на съзнанието и дуалност на биологията ли е или тотална еднополярност. Според мен Отеца говори за еднополярност в съзнанието а отделността на съществата ще се запази. 

Все още чакам някой да изясни по категоричен, логичен и разбираем начин този въпрос с 5-то измерение и възнесението на Земята.
#22
Призовавам всички, които желаят да живеят в новата реалност и тя да дойде колкото се може по-бързо и с по-малко страдания и жертви да отделят малко време всеки ден и да правят практиките на Отеца. 

Двете най-важни практики са за очистването на Земята от рептилоидните програми с вселенския Огън на Божествената Любов и след нея, изпълването на Земята с интелигентните енергии на Възнесението, които променят цялата структура на всеки елемент в кристално-светлинна.

Представяйте си себе си като усилвател и събирателен пункт за тези енергии и след това ги разпределяйте чрез визуализация по цялата Земя, така че да достигнат до всеки атом, който изгражда планетарното пространство.

Тези практики не нарушават по никакъв начин свободната воля на нито един човек и нито едно същество с душа. Божествения Огън изгаря най-общо рептилоидните програми, но ще подмине всички хора, които държат да живеят съобразявайки се с тях. По същия начин енергията на Възнесението ще заобиколи всички хора, които не са готови да минат в новата реалност.
#23
В следващите години, които остават от прехода към новата реалност процесите на Земята ще стават все по-наситени и все повече ще зависят от всеки отделен човек, от това, което всеки човек вярва, мисли, чувства и прави. 

Затова се даваха подробни описания и разяснения от Отец Абсолют за земните стихии. От някои хора се очаква да поемат ролята на разумни правители на земните стихии. Например като вали проливен дъжд, който се обръща в град и има опасност да натроши цялата земеделска продукция или да се изсипе прекалено много вода, реки да прелеят, да станат наводнения с разрушителни последици, дадените души трябва да влязат в ролята си сами, тоест сами да се досетят, че имат такава роля и да укротяват и нормализират стихиите на водата чрез съзнанието си.

И това важи за всички стихии, защото тези стихии ще стават стихийни бедствия в процеса на чистенето на планетата от натрупаните тъмни енергии. 
Във всеки град на България трябва да има поне един човек, който да поеме тези роли и да укротява всички появяващи се природни явления, за да не ескалират в природни катаклизми с драматични последици. Това важи и за останалите държави по света. Ако няма такива хора, да влязат в такава съзидателна роля, всичко в тези държави ще бъде пометено и унищожено от стихиите. Това ми се дава на мен като информация днес...
#24
Обвивам Земята с Огъня на Божествената Любов. Нека всичко адско отвратително и мерзко да изгори в този Огън и да стане на пепел и прах. Нека Огъня изгори всичката тъмнина и всичко, което нарочно предизвиква тази тъмнина. Нека Земята се възкреси и възстанови от този вековен мор и да пребъде в радост и красота в новите измерения!
#25
В днешното послание на Отец Абсолют напомня, че постепенно всичко скрито ще стане открито, всички тайни ще станат явни, всички мръсни ризи на всички злодеи, малки и големи, ще станат обществено достояние. Отец Абсолют предупреждава да запазим душата си чиста, независимо каква отвратителна информация излиза наяве. Да благодарим на всички, които рискуват всичко, буквално живота си, за това, че правят дадената информация достъпна, носеща просветление за същността на реалността, в която живеем. 

Пазете вашето спокойствие и вашите високи вибрации, не изпадайте в осъждане независимо колко отвратителни са разкритите престъпления на злодеите. Топ злодеите, които управляват света нямат душа, те са тулпа, егрегор, не са истински. Тези топ злодеи не са истински хора. Те са едно нищо, един черен облак дим с животински инстинкти за самосъхранение. И да ги осъждаш няма никаква полза, защото няма кой реално да осъждаш. Тези бездушни създания никога няма да могат да разберат какво е любов и състрадание. Те са програми за смърт и разрушение, нищо повече.
#26
Искам да разясня какво е Огъня на Божествената Любов. Това не е библейския огън, огненото езеро или геената огнена както го наричат. Това не е ярост и чувство за справедливост, което се излива в посока към грешниците. Ако гледате на Огъня по този начин, то това е дуалност и противопоставяне. И вие все още спите в дуалния сън. 

Не случайно Огъня е огън на божествена любов. Тоест той идва от Любовта на Създателя. Любовта на Създателя е най-великата сила в мирозданието. Нищо не може да противостои и да се мери на Любовта на Създателя. Любовта на Създателя е абсолютна, тя е вечна и неразрушима. Тоест ако има нещо срещу нея, то няма никакъв шанс да просперира. Кой каквото и да прави не може нищо да направи, че да осуети пък камо ли да се противопостави на Любовта на Създателя. 

Все едно да влезеш в истински изгарящ огън, какво ще стане с теб. А Огъня на Създателя това е безкомпромисна енергия. Като минеш през нея ставаш чист като бебенце, ставаш отново бял ангел небесен. Нищо не може да мине през Огъня на Създателя и да остане старо и непроменено, освен ако преди това не е било абсолютно като категория. Такъв ефект има този Огън, той чисти всичко, той премахва всичко ненужно. 

Обичайте и Любовта ще ви освободи. Обичайте и Любовта ще ви просветли. Обичайте и Любовта ще ви пречисти.
#27
Днешното съобщение на Аштар към края си казва, 

че сега е настъпило най-важното време от нашия живот и на практика имаме само два варианта на избор:

да станем марионетки на бездушните същества, които управляват света, да се оставим да бъдем ваксинирани/чипирани, и да унищожим собствената душа, 

или 

да поемем по пътя на освобождението на планетата и човечеството и създаване на ново общество базирано на Божествените принципи.

Мисля, че е повече от ясно какво трябва да правим и какво не трябва да правим.

Ако изберем втория вариант, то цялото Божествено Царство ще ни подкрепи и ще отвори пътища и възможности, каквито сега не може да си представим.
#28
В днешното послание Отец Абсолют ни осведомява, че пространството на пето измерение ще е много по-интересно, увлекателно и наситено с преживявания в сравнение с трето измерение. В пето измерение липсва антагонизма като сила, която се противопоставя на всяко добро конструктивно начинание. Всеки ще може напълно свободно да изразява истинската си същност, да твори и да се занимава с каквото наистина го влече. Не просто да твори, а да твори съвършенство и красота, най-доброто от най-доброто възможно черпейки информация директно от самия Източник, от вселенската библиотека.

В трето измерение сме обусловени още от детството да се съобразяваме с най-различни изкуствени изисквания. Обществото ни поставя условия и ни изнудва през целия ни живот. Или ще бъдеш такъв или няма да ядеш. Или ще бъдеш такъв или ще те изритаме от нашата група. Или ще бъдеш такъв или ще те накажем. Ако не се подчиняваш ще те смажем по всякакви възможни начини. И прочие. 

Докато в пето измерение сме свободни, никой не изисква нищо от нас, свободата е пълна и същевременно не може да се нарушава свободната воля на другите около нас защото всичко е открито и всеки взаимно е видим за другия такъв какъвто е.
#29
Марта приема съобщения от старейшините на съзвездие Андромеда през последната седмица и нещо. В днешното съобщение се казва, че с преминаването на Земята в пето измерение истинското лице на всеки човек и нечовек ще стават все по видими. Ще може да усеща и вижда кой е рептилоид, кой е истински човек, кой е хибрид и кой е звезден посев от дружествените цивилизации.

И не само това, но и всичко, което дадения персонаж е вършил като престъпления срещу другите, нарушавайки закона за свободната воля и останалите закони на Вселената.
#30
В днешното съобщение Андромедианците казват, че освобождението на Земята става чрез разкриване на всички престъпления на върхушките. 

Когато тъмните върхушки паднат от власт поради тяхното пълно дискредитиране тогава и ще започне да настъпва Златния век и дружествените цивилизации могат да се покажат и да ни помагат открито в създаването на новата реалност.


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)