Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Плеядианци 5Д - Тайгета
#51
Още за пирамидите. 

Сфинкса е бил с лъвска глава, но някой от фараоните си е наумил да подкастри лъвската глава и да изобрази собствената. 
Има няколко прохода през сфинкса, които водят до подземни помещения, в които има всичко необходимо за оцеляване и неща създадени чрез извънземни технологии, но впоследствие, който е намерил това място, каквото е могло да се открадне го е откраднал, а вратите водещи до тези помещения са зациментирани. 
По същия начин са откраднати кристалите на върха на пирамидите и тези в саркофазите контейнери, което прави пирамидите неизползваеми за добиване на енергия от атмосферата. 
Под самите пирамиди също има подземни помещения, които също са окрадени и разбира се съществуването им се крие от обществеността.
#52
Сваруу(името й означава от санскрит - истина) тя е трябвало да напусне задълженията си в галактическата федерация временно и да се върне на Ерра, за да се възстановява психически и физически от последствията, които влиянието на тъмнината оказва върху нея. Тъмнината в смисъл, че когато си във връзка с земния начин на мислене и енергията на всичките тези хора, които пишат коментари под клиповете на Роберт и Гоша има определено влияние върху теб, защото е насочено към теб. Също така стоенето пред монитора на компютъра не е естествено за тях и не им действа добре на очите и на ума. Трябва да се уточни, че на космическия кораб са си сглобили компютърна конфигурация с монитор, клавиатура и мишка като нашите земни, за да имат достъп до дадената чат програма и да ползват земния интернет. Много интересно е също така как се сдобиват със земни предмети, например за да се сглоби една компютърна конфигурация. На борда на кораба има устройство репликатор, който служи подобно на 3Д принтер, с който може много бързо да се "принтира/репликира" всеки предмет, който имаме на Земята.
#53
Задкулисния елит, земния кабал или тайното черно правителство, както го наричаме според Сваруу са толкова малка група хора, които могат да бъдат събрани на един футболен стадион и да останат доста празни места. Тази малка група държи в джоба си целия свят и го тика към постоянна мизерия и страдания. 

Защо тази малка група върши своите отвратителни деяния? Това е изпитанието на безчетните богатства и абсолютната власт, което тези хора очевидно не издържат, те са напълно завладени от страстите, които притежаването на власт и богатства поражда в младите и неразвити души. 

Единствения начин да получат уважение бидейки това, което са е като тормозят другите, като подчиняват и карат другите да се страхуват от тях. Това им дава вътрешна сила да живеят и да се чувстват значими, да се събуждат сутрин и да имат цел в живота. Ако нямаха парите и властта си, те щяха да бъдат г-н никой, най-обикновени безлични пионки част от огромната безличната маса от хора. 

Изпитанието на властта и парите не е за всяка душа, само най-напредналите души могат да минат тези изпитания и да останат доброжелателни и справедливи. Младите души попадат в този капан и потъват в негативна спирала на поквара.
#54
Сваруу е отново на линия, отново е в редиците на Галактическата федерация. И може да очакваме нейните включвания по нови теми и въпроси. 

Във вчерашното видео направено от стара информация, се говори за безплатната енергия, за намотката на Родин и за създаването на антигравитационна летяща чиния със земни материали и ноу-хау. 

Заключението на този етап е, че е невъзможно да се създаде нито едно от тези неща - устройство за свободна енергия и летяща чиния. Общите идеи ги имаме как да се направят, тоест почти се знае как да се направи, но има един съществен проблем, че липсват сплави и материали, които да са достатъчно проводими, за да се направят въпросните устройства. Също така са необходими устройства, с които да се правят специфични замервания на непонятни за нас категории свързани с ефира и квантовото състояние на материята. 
За проводим материал може да се ползва златото, но както знаете и това не е опция, поради цената му и количеството от него, което ще е необходимо. С медни жици няма да стане, защото ще се губи повече енергия, отколкото ще се прави. 

Но все пак трябва да се опитва и да се търсят решения. Само така се стига до нови открития в този свят. Само, който не търси той не намира.
#55
От последното видео на Роберт, което е за Мария Магдалена се разбира, че тя е едно от децата на египетски фараон от династията на птоломеите. Нейното истинско име е Арсиноя 4-та и тя също така е по-малката сестра на Клеопатра и по-голямата сестра на Птоломей 8-ми, който е бил дете, когато наследява короната. 

От това видео се разбира, че Клеопатра е била злата сестра, която е служила на Илюминатите, а Арсиноя е била смелата добросъвестна сестра, която е била преследвана, поробвана, изнасилвана и накрая убита по най-коварен и жесток начин, чрез поръчение от собствената си сестра Клеопатра. Клеопатра се качва на трона участвайки в убийството на собственото си семейство и буквално си спечелва мястото на кралица на Египет проституирайки първо с Юлий Цезар а после и с Марк Антоний.   

Арсиноя се укривала в Юдея, когато са я преследвали и това се е случило по същото време, когато е живял и Исус. Техните пътища може и да са се пресичали, не пише. Името Мария се превежда като дева/девойка, а Магдалена идва от названието на градчето Магдала в Юдея, където се е укривала и се е преструвала, че е тамошен гражданин. Тоест името й се превежда като девойката от Магдала. Трябва да се упомене, че когато се е наложило да избяга и впоследствие да се укрива е била само на 16 г.

В същото видео се казва, че учението на Исус представено в новия завет е компилирано от други учения, а собствената му история е вдъхновена от историята за Озирис и други истории, които всичките си приличат и прокламират месията. 
Много от известните фрази в новия завет, които се твърди, че са казани от Исус са взети от анекдоти и военни истории на Тит(Titus). Почти цялото му учение представлява ромейски стоицизъм утвърждаван от император Тит Флавий Веспасиан.  Една от най-известните фрази на Исус - "Дай на Цезар, Цезаровото", изобщо не е казана от него. Това което предполага тази фраза е, че юдеите трябва да се подчиняват на римляните и да си плащат редовно и безропотно данъците. Това е вид стоицизъм, тоест да търпиш и да понасяш доброволно докато другите издевателстват над теб.
#56
Общо взето в тези видеа се казва, че няма Исус Христос, той е бил изобретен от Римската империя и впоследствие адаптиран от злите гении императори и управници като религия на Католицизма и е ползван, за да се потискат, ограбват и експлоатират най-безогледно и жестоко масите хора.

Това определено е шокираща информация и аз не съм сигурен дали мога да я приема като истина, тази част, че не е имало Исус. Другите части, че католицизма е бил кошмарен гнет, това го знам, че е вярно. Милиони хора са били убивани от този католицизъм в името на вярата, че така е богоугодно и че ние сме прави а те са неверници и еретици. Това са престъпления срещу човечеството, огромни несправедливости съществували стотици години наред благодарение на тази религия. 

Но Исус като Йешуа според мен е съществувал и той е бил обикновен човек, не такъв какъвто го представят в новия завет. Той е бил философ и филантроп. Бил е добър и чистосърдечен. В същото време от неговия образ е създадено божество, което да оправдава една клика негодяи и паразити, същинска човешка измет, която в продължение на стотици години да гнети бедното неподозиращо какво се извършва с него население. Напълно нормално е този философ Йешуа, живял скромен и светъл живот, да се отрече от религията и от всичките мерзости създадени използвайки неговото име.
#57
В днешното видео Анека от Темер прави още по-широки разяснения относно това, което знаем за корона вируса. 

Базовия вирус е SARS, който е бил генетично променен до нов щам, който е пуснат в Ухан, Китай. Но както вече знаем от предните видеа за генетиката, разяснени от Сваруу, всеки организъм, който бива генетично модифициран се възвръща към оригиналната си форма, която се излъчва от по-високите сфери. По същия начин стои въпроса с гриповете. Смъртоносния щам пуснат в Ухан след няколко седмици размножаване, след милиони нови генерации, се връща към оригиналната си форма на САРС, който вече не е толкова опасен и представлява най-обикновен грип. 

Земните учени обаче не знаят, че генетично модифицираните организми възвръщат оригиналната си ДНК структура и според тях първоначално смъртоносния щам продължава да заразява сега европейските държави и Америка. Заради това незнание се въвежда блокиране на границите и драконови мерки за прекратяване на разпространението му. 

Анека разяснява и защо се наблюдава нахлуване на военни групи на различни територии в Европа. 

САЩ представлява корпорация, не е държава. И тази корпорация е обявила фалит в началото на 2020 г. И като знак на нежелание да се предадат толкова лесно след този фалит, атакуват Китай, за да предизвикат влошаване на тяхната икономическа ситуация. САЩ дължат много пари на Китай, които не могат да изплатят, затова и обявяват фалит и след това пускат вируса там, за да унищожат противника на който дължат огромни средства.

Освен това има няколко фракции на Кабал-а, които воюват помежду си. Фракцията, която придвижва дневен ред 2021 за избиване на 95% от земното население е същата, която е направила био оръжието Корона вирус и го е пуснала в Китай. Те са същите, които причиняват цунамито, което удря електроцентралата Фукушима и последващото изтичане на радиоактивни изотопи.

Тези психопати са били заловени наскоро от техните противници.  

И така, тази ситуация с блокирането на населението се ползва от по-добрия кабал да излови и елиминира членовете на злия кабал, които искат да избият 95% от земното население. Войските, които нахлуват се ползват именно за тези цели в момента.

След премахването на злия кабал, другите фракции на кабал-а планират да променят финансовата система и да направят живота на населението на Земята много по-различен, в смисъл по-добър от този, който е в момента.

Дали е така наистина, ще поживеем и ще видим какво ще стане.

В същото видео се споменава и за връзката между 5G мобилната мрежа и влошаване на здравословното състояние на хората изложени на това лъчение. 

На всички места, където има много смъртоносни случаи от корона вируса има инсталирана 5G мрежа - в Ухан, в Милано, в Испанските градове, на туристическия лайнер Принсес също е имало пусната такава мрежа. 

САРС + 5G облъчване = смъртоносна комбинация за човеците.
#58
Фалита на САЩ е таен, не е официален, както и не е официална информацията, че САЩ са корпорация, не държава. Но ако се разбере, че САЩ са фалирали ще тръгнат много други по-малки фалити наред и кулата им изградена с карти за игра ще се срути набързо. 

Тази информация на Тайгетяните, че САЩ са фалирали ще почне да се разпространява и все повече хора там ще научават. И на някакъв етап ще си проличи по недвусмислен начин.  

Наскоро директорите на най-големите американски корпорации се оттеглиха, като всеки ден продължават да се оттеглят още директори на други корпорации. Известни личности пък съобщават по социалните мрежи, че са хванали корона вируса и са се покрили някъде. Защо ли?
#59
В последното видео на Роберт се разконспирира в дълбочина историята за Исус. Според Сваруу не е имало изобщо такъв човек Исус/Йешуа и нито едно от събитията описани като живота на Исус не са се състояли никога. Всичко е измислено от Веспасиан и после от неговия син Тит. Всичко е направено с цел да се потушат бунтовете по границата на римската империя откъм страната на езерото Галилея, чрез промиване на мозъците на местните. Тоест вместо да се изсипват постоянно войски, които да бранят границите на империята те измислят идеология, която да направи от бунтовниците послушни лесно манипулируеми овце, като ги убеди да вярват в историята за Исус, Месията. 

Сега да си дадем ясна сметка за някои работи. 
Раждаме се в този свят без грам знание за каквото и да е. Умовете ни са като чисти празни дъски, които почват да попиват информация автоматично чрез нашите сетива. В продължение на целия ни живот ни се налива от най-различни източници някаква информация по най-различни въпроси, част от която е невъзможно да бъде удостоверена и трябва да се приема за чиста монета - на доверие. 
Ето това е религията - идеология, свързана с исторически измислени "факти", които няма как да се проверят дали са истински. 

Цезар означава Владетел - Грабител, което за римската империя е означало че е наместник на Бога на Земята. Всички императори са се провъзгласявали за Цезар. И римската империя не е падала никога, тя се е трансформирала в религията католицизъм и нейния цезар е папата. И този цезар управлява масите не толкова със сила, колкото с коварство, чрез добре скроена идеология, която омаломощава и обезоръжава противника(масите, които трябва да бъдат експлоатирани). Католицизма и папата са част от "кабал"-а, който води този свят към хаос и разрушение. Същинския антихрист под формата на религия. Каква ирония като си помислиш. Но и каква измама и каква жестокост.
#60
Не всичко в религията Християнство е за пренебрегване, разбира се че не. Има много идеи, които водят към подобряване на духовния живот и до издигане на душата. Тези истини са като зърното, което всеки трябва индивидуално да отдели от плявата лъжи и манипулации. Същото важи и за другите приети официално религии. 

Аз доста съм писал по тези въпроси и по алтернативно тълкуване на "светите" писания. Това дали е имало Исус или не няма никакво значение. Защото са важни посланията, които водят до издигане на душата, а не посланика. Посланика може да е който и да е. Великия дух приема формата на някакъв индивидуализиран посланик, ражда се на тази Земя в някакво време от историята и предава посланието. Посланието е, което ще промени вашето съзнание, не посланика. По този начин няма значение името на посланика, нито неговия живот и история(които могат да бъдат манипулирани), а това което е казал и е отекнало в душите на мнозина. 

Някой може да се запита защо дадените императори са оставили зрънца истина измежду тонове от плява в тези писания. Защото тази истина е скрита чрез алегории и абстракции и трябва много остър ум и интуиция да бъдат разгадани. И защото самите императори не са разбирали дадените абстракции, които са взаимствани от предходни писания свързани с култове към Слънцето съчетани със съобщения предадени чрез извънземни, когато посещенията на извънземни на Земята е било нещо нормално.


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)