Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Плеядианци 5Д - Тайгета
#61
В днешното видео Сваруу говори за същността на страха и за същността на вирусите. 

Ако сте чели какво съм писал за страха, то не се различава от това, което казва Сваруу, така че няма да го повтарям тук. Ще преразкажа накратко какво казва за вируса. 

Не е случайно, че СМИ говорят постоянно за този вирус и то с такава сериозност, все едно е реална смъртоносна опасност. Така е наредено от Кабал-а и СМИ изпълняват заповеди. Целта е да се създаде състояние на масов страх, което захранва съществата без божествена душа. Колкото повече се говори за този вирус по медиите и колкото повече внимание му се отделя и толкова вируса става действаща реалност. В тънкия свят се създава егрегор на този страх, който е илюзия, но докато има хора(с божествена душа), които му обръщат внимание, вируса ще бъде част от тяхната реалност и като нищо може да предизвика тяхното разболяване и кончина. 

Сами по себе си вирусите са най-простите елементарни организми. Те представляват протеин с ДНК структура. Те не могат да живеят без донор, върху който трябва да са прикачени. Те не могат да живеят по повърхности, на улицата, на дръжки на врати, по вашите ръце и т.н. Те живеят само в клетките на живи организми, към които са прикачени и чрез които се множат. Самите заразени клетки се множат, докато вируса няма такива функции. Вируса няма цел да убива своя гостоприемник, защото ако го убие убива и себе си. 
А генетично модифицирания щам, който се пуска в циркулация, който в началото може да е много активен и опасен след като зарази някаква група от хора и се намножи в достатъчно количество губи постепенно своята активност и се връща към базовата конфигурация на своето ДНК. Което пак ще повторя означава, че корона вируса се връща към най-прост грип и в момента страната ни е блокирана заради един грип. Така че, не се страхувайте, имате си работа с най-прост грип, нищо повече.
#62
Това, което Отец Абсолют призовава, призовават и Тайгетяните. Да бъдем постоянно в медитация, в състояние на доброжелателност, на излъчване на Любов и Светлина, на представяне на Новия Свят, на кой както му дойде. Не една медитация, а постоянна медитация, постоянно да сме в такива състояния и така ще се дигнат страха и тъмнината създадена сега от СМИ с този вирус.
#63
От последното видео Сваруу дава следните 4 изхода от създадената ситуация с вируса:

1. Всичко постепенно се връща към нормалното, но се налагат някои мерки за контрол на човешката популация с оглед да не се разпространява вируса. Ограничават се дейностите, където хората се събират по каквито и да е поводи заедно на групи. Ограничават се възможностите за придвижване от едно място към друго. Никой няма да може да пътува свободно без необходими документи и ваксинации срещу вируса. Това не са истински мерки срещу вирусна епидемия, а извинение за налагане на по-стриктен контрол на поробеното население от тайната върхушка. 

2. Цялата система пропада и се въвежда нов световен ред с драконови мерки. Тези, които живеят бедно стават още по-бедни и ограничени, а тези дето живеят богато стават още по-богати и с още по-голяма власт над бедните. Тези дето имат кредити и задължения към системата, дълговете им се увеличават двойно. Бедните губят възможността да се движат и пътуват напълно. 

3. Негативния Кабал бива премахнат от федерацията, но цялостното му премахване може да се окаже невъзможно. Това ще е достатъчно да се навлезе в нова ера на икономически просперитет и научен растеж, което ще донесе благоденствие за цялото население на Земята. Но за да се постигне всичко това трябва доста работа и всеки трябва да участва с каквото може. 

4. Директна намеса на федерация на планетите и освобождаваме на земното население от контрола на кабал-а. Налагане на холографско общество с железен юмрук, по същия начин, по който през 1561-62г. от нашето време е освободена планетата Фотон/Алфрата на Алфа Кентавър. Този вариант най-вероятно ще доведе до много жертви от земното население, защото човеците ще си помислят, че биват нападнати от извънземните и ще тръгнат да се защитават изсипвайки цялата огнена мощ с която разполагат.
#64
Какво е най-доброто, което може да се направи?

Както казах по-горе, да следваме ръководството от Отец Абсолют и съветите на Тайгетяните. Трябва да влезем във владение на Създателя в самите нас. Трябва да станем Създателя, да осъзнаем всичките великолепни качества на Създателя и да повярваме в себе си. 

Нашите умове са изключителни инструменти на творение. Нека да започнем да ги ползваме по предназначение точно когато има най-голяма нужда от това. В това време, когато сте изолирани насаме си задайте въпроса "Какво искам аз, какво е добро за мен, но и какво е най-добро за останалите хора." Хубаво си помислете и се определете кои сте. Вземете конкретно решение, което закответе добре в съзнанията си. Това представлява постоянната медитация. Да живееш със своите вярвания - твоите вярвания да определят целия ти начин на живот. Представете си как ще изглежда Новата Земя, какво устройство на обществото ще царува на нея, представете си какви ще са отношенията ви с останалите хора и как личния ви живот ще се развива в новите условия, представете си всичко до най-голямата подробност на която сте способни и заживейте с тези нови вярвания. Това е всичко, което се иска от всеки от вас, затова сте се родили, затова сте напуснали родни далечни планети и цивилизации и сте дошли точно тук. В тези времена вашата воля и съдбовност придобиват изключителна значимост.
#65
Днес имаше на живо чат с Анеека. Ако не знаете, тя е начело на Тайгетянското разузнаване. На много и най-различни въпроси даде отговор, едва ли ще се сетя за всичките. Направи ми впечатление следния въпрос, дали ГФ ще се намесят ако кабал-а успее да въведе нов световен ред покрай тази операция с вируса. Тя каза, че ще се намесят само ако новия световен ред е в някаква степен неприемливо инвазивен в живота на хората.

Тя потвърди, че действително има педофилска мрежа и кабал-а лови нежеланите свои марионетки, като не се знае дали това е за добро или не. Тръмп и неговия екип действително спасява децата, които се държат в подземията като затворници и се измъчват, за получаването на дрогата адренохром.  Тръмп и неговия екип стоят зад тайнствената групировка Qanon. Корабите, които са паркирани в залива на Ню Йорк са затворнически кораби, но се ползват сега за спасяване на децата от педофилската мрежа и за полагане на медицински грижи за тях.

Въпреки кризата с вируса, Земята продължава да става все по-светло и чисто място и отива все по-близко до възнесението. На 4-ти и 5-ти април, Тайгетяните призовават да се направи глобална медитация по въпроса какво искаме да се случи с този свят, да си представим какъв искаме да е животът ни от сега нататък, накъде да тръгнат нещата занапред, така че цялата ГФ да видят ясно какво е положението и настроят следващите си действия според нашите настроения.

Анеека сподели с чувство за хумор, че 5G сателитите служат за мишена на техните стрелци. Те са трудни за намиране, но каквото намерят го унищожават. А на въпрос, ако против волята ни бъдем принудени без никаква възможност за избор да се ваксинираме за корона вируса, дали ще се намесят да ни помогнат, тя казва че ако действително положението стане такова ще се намесят. И отново подчертава с главни букви при никакви условия да не се ваксинираме за covid и сравнява това все едно да си сложиш главата на пътя на изстрелян куршум.

Прожекционния апарат наречен луна почва да дава фира. Ако се загледаме достатъчно дълго към луната с телескоп или камера с голямо приближение може да успеем да хванем уникален кадър - как изглежда луната наистина отвъд холограмната прожекция около нея. Лунния контрол отслабва с всеки изминал ден. Още едно разкритие от Анеека.

Анеека съветва, че сега не е времето да не се бунтуваме с насилие срещу властта и ограничаващите мерки, защото те само това чакат, за да оправдаят въвеждане на новия световен ред колкото се може по-бързо. 

Това не значи, че трябва да стоим безгласно и апатично, и да се съгласяваме с всичко, което ни се предлага. 
Напротив, трябва да заявяваме ясно и открито какво искаме и какво не искаме и да изобличаваме всички, които имат задни мотиви срещу добруването на човечеството - долу всички психопати, крадци, убийци, некадърници, олигарси и паразити.


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 2 гост(и)