Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Плеядианци 5Д - Тайгета
#91
Във вчерашното кратко видео Анеека осведомява какво всъщност става в болниците, които се подчиняват на Кабал-а. Всеки, който отиде в такава болница с какъвто и да е здравословен проблем, всичко го пишат като корона вирус. Въпреки че си отишъл за друго ти правят тест за въпросния вирус и този тест винаги ще бъде положителен. И след това може насила да те лекуват. Да те интубират, да те сложат на машина за обдишване и насила на да те уморят, въпреки че изобщо нямаш оплаквания в тази насока и си отишъл за нещо друго. 

На дадените болници са обещани сериозни парични суми за всеки отделен случай, който се записва като корона вирус въпреки че не е. 
Корумпираните продажни доктори и обслужващ персонал са единствените, които остават да работят в такива болници. Останалите лекари, които не са съгласни биват освобождавани от работата им. Затова се наблюдават масови уволнения в този сектор. 

Съвета на Анеека никой да не ходи по такива извратени болници, защото може да ви задържат срещу волята ви и да ви уморят за едното нищо. 

За Кабал-а даването на някакви хиляди долари за всеки случай е дребна работа. То тези пари дори не са истински пари, а цифри по нечия кредитна карта. Тези цифри днес ги има, утре ако решат може да изчезнат. Обещаното не е като даденото.
#92
С това идва сигурно края на институционалната здравна система. Тя и без това за нищо не става с тези баснословни цени и с атеистичната философия на лечение, която се практикува. С навлизането в 5-то измерение ще стане напълно безполезна и всеки разумен човек ще се отдръпне от нея и ще я отхвърли. 

Нейното място ще заемат истински сърцати и верни на Създателя лечители.
#93
Във вчерашното видео се подхващат въпроси за по-високите плътности от 5-та. 

В седма плътност няма нужда от физически тела и индивидуалността почва да се разтваря в групови съзнания и като се издигаме на все по-високи плътности индивидуалността на отделните части изчезва напълно. В девета плътност индивидуалност повече няма. 
В седма плътност все още има някаква индивидуалност и все още може да се живее с тяло. Но разликата с 5-та плътност е, че тялото се създава на момента като помислиш за това и се създава за някаква конкретна цел. Като се изпълни целта може да се разформирова на потенциална енергия на момента така както е било създадено. 
Същото може да става и с огромни структури, например душите от седма плътност може с мисълта си да създават космически кораби и цели екипажи в тези космически кораби. И корабите и екипажите са проекция на тези души. Всичко се създава от тяхната енергия и когато се разформирова се връща в тяхната енергия. 

Как изглеждат съществата от седма плътност? Не изглеждат никак, нямат външен вид, те са съзнание. Но ако искаш да изглеждат някакси могат да приемат форма единствено заради теб, за да виждаш с кой общуваш. 

Федерацията се води от такива души от 7-ма плътност, които са ментори на души от 5-та плътност, които от своя страна са ментори на души в 3-та плътност и така информацията тече по низходяща спирала. А душите от 7-ма плътност също не са всезнаещи и всеможещи, тях ги водят тези от 9-та плътност и така движейки се все нагоре отиваме до самия Източник, Който направлява всичко живо.
#94
http://www.swaruu.org/

Това е официалния сайт, където отскоро слагат транскриптовете на видеата от "Космическа агенция" малко след пускането на самите видеа.
#95
Искам да напомня на всеки, който следи какво пиша, че ние сме Безкрайния Създател, ние всичките души, които сме дошли на Земята. 

Ние заедно сме направили този свят, заедно сме направили човешкото тяло, заедно сме се разбрали за спецификата на играта, която наричаме човешки живот как ще се развива. След това сме си разпределили ролите и ето ни - всичките тези хора, цялата тази галимация, целия този хаос, защото този свят е свят на объркването и илюзията и който показва слабост, този свят не му прощава.  

Искам да напомня, че ние, бидейки Безкрайния Създател, сме причината всичко, което виждаме около нас да съществува. Ние сме причината, света е следствието. 
Какъвто света представлява сега, цялата тази тъмнина, цялото това страдание, то е породено от всички нас, множество божествени души, които представляваме на Земята Безкрайния Създател. Искам всеки много добре да си помисли над тези думи и да осъзнае каква сила се съдържа в тях. 

Така както колективно сме създали цялото това страдание в света, по същия начин бихме могли да приключим с него. 

Последните групи от въплъщаващи се души сме дошли именно заради това, да прекратим причините, които създават страданието в света. Достатъчното е достатъчно. Някои от душите се взеха много несериозно, вживяха се в ролите си, превърнаха се в същински зверове, пропаднаха до възможно най-лошите версии на себе си, заслепени от магията и трудността на земния живот. Тази малка групичка души присвоиха земната игра на живота само за себе си и оставиха 95% от другите души на произвола, без достъп до приятното от играта. 

Ние дойдохме да сложим край на всичко това и да възстановим равния достъп на всички души към земната игра.  

Този свят е наш и е наше рождено право да се разпореждаме с него по възможно най-добрия начин. 
Ние сме причината, ние пораждаме всичко с нашето съзнание. Без нашето съзнание нищо от това, което виждаме около нас не би било възможно да съществува.
#96
В последното видео от испанския канал на Гоша се говори за представянето на федерацията на Земята от самите хора. 

Главната идея на това послание е, че Федерацията няма индивидуални представители на Земята. Тоест няма отделен човек, който може да каже, че представлява Федерацията и е упълномощен от Федерацията ексклузивно да я представлява. Всички звездни души, които са въплътени са Федерацията, но я представляват заедно, никога поотделно. Всяка от тези души има глас и е част от Федерацията. Тези гласове се чуват от Федерацията и когато тези гласове са разумни Федерацията ги зачита и променя политиката си според тях. Така че упражнявайте своето право на глас. Федерацията ви чува. Трудното на Федерацията е да се свързва с нас, защото както знаете от човешката страна телепатично сме изключени да "чуваме" ясно поради лунната матрица. Все пак ако се медитира достатъчно, ако третото око е отворено и интуицията се развива, може да се свържем и да станем канализатори.  

А самата Федерация, тя се управлява от одобрени от всички и назначени съвети и има огромен брой звездни раси, които тези съвети представляват. Съветите във Федерацията са съставени от най-етичните и чисти по душа членове. Тези души имат възможно най-голям опит и възможно най-дълбока специализация по материята, която представляват. Съветите са много и работят на най-различни нива на покритие. Например има галактически съвет, който отговаря за цялата галактика Млечен път. Има планетарни съвети, които отговарят за цели планети. Има и регионални съвети, които отговарят за отделни региони или континенти на дадените планети. Има и локални съвети, които са най-близко до самите граждани на дадените планети. Ако възникне някакъв проблем в дадена общност, който трябва да бъде решен веднага се задействат съветите, които са най-близо и най-добре биха могли да решат въпроса. Например, ако е нужно да се прокара нов водопровод в дадена общност няма да се занимават с този проблем планетарни и регионални съвети, а самия локален съвет ще се задейства и работата ще се свърши. Необходимите специалисти ще се съберат и ще решат проблема.

В същото послание се задава въпроса кои са възнесените майстори, има ли такива въобще. Анеека казва, че този термин не е свързан със земните религии. Под възнесени майстори се разбират души с много голям опит, които играят ролята на съветници без постоянно да принадлежат към конкретен съвет. Анеека посочва Сваруу за такава душа, която идва от 7Д плътност и има много повече опит от останалите, които не са пребивавали в 7Д плътност.
#97
Днешното видео ни запознава повече с Анеека. Тя е на 22 години, родена на планетата Темер, на най-големия остров Толека, където се намира и столицата на Тайгета, който е и единствения космополитен град в цялата им цивилизация. Анеека е висока 1.90 със слабо телосложение. Високия й ръст е нетипичен за Тайгетянските жени. Била е на 18 години, когато е дошла за първи път в околоземна орбита. Тя се води като астронавт и няма пилотски функция. Нейния брат Дор Калел, с който има няколко технически описващи видеа на "Космическа агенция" е пилот и специалист в тази област, включително и в конструирането на космически кораби.
Анеека е имала един опит да се въплъти на Земята, но не се е получило, засега не се уточнява защо. Казва, че не си спомня добре предишните си животи, докато Сваруу си спомня подробно близо 20 от най-ярките си въплъщения.
#98
Днешното видео е пак за вирусите. Испански доктор разговаря с Анеека по най-наболелите въпроси на тази тема. Това, което е във видеото като инфо вече е споделено от предходните видеа и няма смисъл да го преповтарям.
#99
Следващото видео ще разкрие още неясноти и особености относно Федерацията, които може да шокират и тези, които не успяха да се шокират след първото видео на тази тема.
В краткото вчерашно видео Анеека осведомява, че се готвят планове за масова глобална едновременна ваксинация. Искат да бъде едновременна, за да могат да отровят с тежки метали цялото земно население наведнъж и когато ефекта от отравянето започне да се проявява като определени заболявания вече да бъде късно за вземането на каквито е да е мерки. 
Ако ваксинирането стане частично примерно само в някои държави, тези които се ваксинират ще се разболеят и тогава останалите, които не са ваксинирани ще се досетят какво се случва, ще се събудят и ще могат да се вземат мерки по проблема. 

Това се казва сега още преди осъществяването на опита за въвеждане на задължително ваксиниране, за да се знае с какво си имаме работа и да го предотвратим.


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 3 гост(и)