Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Плеядианци 5Д - Тайгета
#31
Какво всъщност е нашето Слънце, освен очевидната му функция?

В 3Д-4Д реалността Слънцето е източник на топлина и светлина, точно това, което изглежда, че е. Но в 5Д версията му, то е не само Слънце, но и портал, който води към други части на Вселената. 5Д Слънцето е като транзитен свят, който е напълно безопасен за 5Д хората и тяхната технология. Всеки може да посети този свят и няма опасност да бъде изгорен и изпепелен. 
 
Всяко Слънце има функция на черна дупка. Черната дупка засмуква материя и я превръща в енергия, която захранва излъчването на даденото Слънце.
#32
Според споделената информация от Сваару на Земята има 2000 жени и 500 мъже въплътени Тайгетяни. Всичките се наблюдават 24 часа в денонощието през специален енергиен спектрометър директно от даден космически кораб. Може да се следи кой какво прави, къде отива, даже какво бъдеще го чака. Има ключови точки по бъдещето на всеки въплътен, които се наблюдават по-сериозно, така че да се осъществява плана на тяхната мисия на Земята. Понякога се ползва намеса в Земната матрица, така че плановете да не се отклоняват много и въплътения да направи необходимите избори, които ще го държат по зададения път. 
Всеки въплътен е много важна част от Тайгетянското общество. Има направени предварителни споразумения как живота на въплътения звезден посев ще протече, дори как ще стане изхода от този живот. 
Всяка звездна цивилизация следи изкъсо за своя звезден посев, пази ги от нападения и опасности доколкото е възможно и си ги прибира обратно когато им приключи мисията. 


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 2 гост(и)