Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Информация от други канализатори
#1
Star 
Коментар над текущи чанелинги от други достоверни(за мен) канализатори.
#2
"Блуждая по света", наистина невероятен чанелинг на Шанни, който задължително трябва да прочетете. 

https://absolutera.ru/article8099-bluzhdaya-po-miru
#3
Главните точки по този чанелинг: 

Душата е извън време и пространство. Времето и пространството и всичко, което се изживява в тези реалности е илюзия. Самия опит, който се преживява е единственото истинско нещо. 

Ние сме постоянно свързани с Източника, който ни захранва и така душата ни заедно с всички свои продължения съществува. По време на сън това захранване от Източника е още по-интензивно, затова като се събуждаме сутрин се чувстваме свежи и обновени. 

Всичко, което вършим в будно състояние, което може да се нарече напрежение изразходва нашата жизнена енергия. Затова е толкова важно да бъдем при всякакви положения спокойни и събрани/центрирани в себе си. 
Когато жизнената енергия се изразходва по-бързо, отколкото успява да се попълни от Източника тогава се наблюдава стареене, изхабяване, болести и смърт на физическия носител. 
Излишното напрягане създава всички условия на страдание и загуба на жизнена енергия. Неприемане, разочарование, психично разстройство, злоба, обида, всичко това е напрежение. Всичко, което излиза извън свещения баланс е напрежение. 

Самоубийството е много крайна форма на обида към всичко, към други хора или изобщо към целия свят. Самоубийците намирайки се в такова състояние на обида стават блуждаещи духове, които бродят по Земята неутешими и губещи идеята за това кои са. Блуждаенето им може да продължи милиони години ако не се осъзнаят по някакъв начин.
#4
В днешния чанелинг на Михаил О., Отец Абсолют казва, че всички трябва да вземат предпазни мерки срещу вируса, но без страх и паника. Няма значение дали имаш висока вибрация или не, вируса не подбира и атакува еднакво всички. Тези с висока вибрация имат по-ефективен имунитет, но не значи че са безсмъртни. 

Бъдете готови мислено и емоционално на всякакво стечение на обстоятелствата, но без да се страхувате. Хора ще умират и те умират постоянно и по всякакви други причини. Тези хора може да се окажат и от вашето семейство, подгответе се мислено за тези възможности, които не е задължително да се случат, но ако се случат да сте готови. 

Да продължаваме да излъчваме радост и светлина независимо какво става. Положението ще се промени само към по-добро. 
Чрез този вирус ще се изчисти още от колективната карма на човечеството.
#5
Магда в днешния й чанелинг казва, че вижда Земята като две пространства, едното е старото тримерно а другото е новото петмерно. И самите хора вече се виждат енергийно как принадлежат или към старото или към новото пространство. И това разделение ще се задълбочава все повече и повече и всеки ще остане там, където му е по-интересно да живее.
#6
Много задълбочен чанелинг публикува днес Шанни. Трудно е да го коментирам, трябва да се прочете и осмисли самостоятелно.
#7
Горещо препоръчвам прочитането на всеки чанелинг, който излиза чрез Шанни в Абсолютера. Информацията, която транслира е отрезвяваща и духовно балансираща, ако за малко сте се загубили във всичките тези духовни послания от най-различни източници. Като го чета осъзнавам истинската си същност и си давам сметка, че съм се понесъл по пътища, които не са ми по вкуса, но по някаква моя причина съм се поддал на някаква мисъл или чувство. За мен е винаги добре да се отрезвявам от време на време от огромната духовна информация, която преработвам и аз не знам защо Smile
#8
На въпрос как може да бъде описан Създателя, ето какво отговаря Духа чрез Шанни, преразказано от мен... 

Преди всичко, преди да си помислим, че може да опишем Създателя трябва да знаем, че това не може да стане по какъвто и да е цялостен или задоволителен за нашия разум начин. 
Създателя е структура(всички същества сме структури), но такава структура, която не е възможно да бъде дефинирана, това са високи нива на само-осъзнаване далеч далеч отвъд човешкото възприятие. Създателя е Абсолюта и Абсолюта е Създателя. 

Най-близкото разбиране до човешкия разум, с което да се опише Абсолюта е, че Абсолюта е абсолютно всичко без изключения. Ако има каквото и да е във всички измерения, във всички възможни вселени и светове, което може да бъде обхванато през всички възможни възприятия, то това е Абсолюта - от най-малкото и най-простото, до най-великото и най-невероятното. 

Всички вървим по пътя обратно към нашия Абсолют, към Абсолютното съзнание, към Абсолютното битие, което се разпознава във всяка форма, във всяка идея, което вижда цялата картина от квантовата частица до безкрайните вселени.
#9
СеЛена публикува нов чанелинг с Луцифер, където се разкрива какво символизира дървото в райската градина и неговите плодове. Какво означава скъсването на плода от Ева и опитването му и след това опитването на плода и от Адам. Разкрива се какъв е символизма със змията. 

Дървото символизира познанието на Бога. Когато опиташ неговия плод започва дългия път обратно към Бога, към разбирането на Бога Единния Творец. Змията символизира ума. Чрез ума може да се прави разграничение между различни и противоположни понятия и идеи. Ума е даден на човека от Рептилоидната раса. Затова имаме змия на дървото. Адам и Ева са новия вид хора, които чрез интеграция между противоположностите евентуално могат да постигнат Божествеността. 
Адам и Ева са разделени на две части - мъжки и женски принцип, които им е съдено да се притеглят едни към други, да се търсят и желаят докато се слеят в едно.

В този чанелинг се разкриват и нови характеристики на Луцифер като същество. Тази част от него, която говори с контактьорката е светлата част, тя идва от Бога, но той е разделен на много части. В него има мъжка и женска част, които са светли, те се наричат Луцифер и Антея. В него има и мъжка и женска част, които са тъмни и с които контактьорката не може да се свърже, защото трябва да е настроена на подходящата ниска вибрационна вълна. Има и една част от него, която е разделена на огромен брой души, които сега живеят самостоятелно като хора на Земята, със свободна воля. Женската тъмна част на Луцифер се казва Лилит. Мъжката може да се досетите коя е, въпреки, че име за нея не се дава в този чанелинг. 

Тъмната му страна живее в невежество и объркване. Тя се намира в борба, обладана е от страхове, извършва долни нечестни постъпки. Иска да разбере Любовта, но не знае как. Мисли, че Любовта и борбата са едно и също нещо. Но чрез борба Любов не се постига, трябва да се предадеш и оставиш на потока, да оставиш борбата и противопоставянето.

Докато има разделение, докато сме отделени от Бога ще има на какво да се учим, което означава, че Любовта не е усвоена напълно, нещо ни убягва щом виждаме разделението от Бога като нещо нормално.
#10
Луцифер е уникален ключ за разбирането на положението, в което се намира човечеството. Това е желанието да познаеш Бога. Желанието да влезеш "под кожата" на Твореца, да овладееш всичките велики абсолютни качества на Твореца. Това е път към Твореца, към ставането на Твореца. 

Това е най-трудното нещо, с което сме се захванали. Ако изобщо има някаква трудност в мирозданието, то по-голяма трудност от тази няма. Майсторско ниво на трудност.
Но понеже всички сме частица от Твореца и в нас живеят Неговите многостранни безкрайни потенциали, то това начинание по ставането на Твореца е напълно възможно.


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)