Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Държавен суверенитет
#1
Държавния суверенитет в днешно време е само един идеал, който няма покритие в действителността. 
Държавата България не е суверенна държава, не и така както би трябвало да означава въпросното понятие. А то означава, че държавата трябва да е напълно независима и да взема всички решения независимо от външно небългарско влияние. 
Вие вярвате ли че това е възможно и че това е така? И не е нужно да се вярва, то се вижда, че България е подчинена на небългарски интереси и държавния политически апарат(който си сменя кожите на всеки мандат, но не и нрава) вместо да защитава националния интерес, точно обратното - хвърля националния интерес като разменна монета в международните отношения и откровено жертва интереса на народа на тази държава за доброто на някакви други чужди интереси и за нещастието на собствения народ.  Ще обясня по-подробно.
Отговори
#2
Истината боли, защото всички са замесени в създаването на чудовищата, които представляват държавната власт. В създаването на продажниците и предателите. А държавната власт не се интересува изобщо от добруването на народите си. Повечето хора даже не могат да си представят как някой може да не го е грижа за другите хора, а да го вълнува само да прави добро на самия себе си. 
Аз за първи път като разбрах, че това е възможно бях шокиран. Това трябва да ми се е случвало доста пъти още в ранна детска възраст, когато някои от децата, с които съм другарувал са показвали подобно поведение. И дори все още като си помисля, че някой е възможно до такава степен да не се интересува от никой друг освен от самия себе си, ме поразява. 
Става дума за толкова голяма незаинтересованост към народа, че ако имаше начин някои омразни действия да минат безнаказано, без да предизвикат масов бунт, то тези действия щяха да бъдат предприети стотици пъти досега от властващия елит. И макар че народа търпи, той има граница на търпението, която властващия елит не желае да докосва. 

Ако имаше един български властник, който да каже истината за ставащото в България, то неговата изповед би звучала като нещо такова: 

"Стремя се към властта, за да използвам държавната машина за лично и фамилно обогатяване. Пет пари не давам за никой друг. Важни са само моите цели и мечти, които ще преследвам с всички възможни средства. Ако е нужно ще лъжа, ако е нужно ще крада, ако е нужно ще мачкам и убивам наред, нищо не може да ме спре за да получа каквото искам. 
Аз използвам винаги своето висше положение във властта, за да уреждам своя живот. Ако няма полза за мен не бих си мръднал пръста за нищо. От всичките години в политиката участвам в стотици схеми за "усвояване" на народни средства. Натрупал съм милиони от задкулисни афери и партньорства, които укривам в швейцарски банки и офшорки. Имам много недекларирани имоти и в страната и в чужбина. Всичко, което ме вълнува е да имам колкото се може повече богатства и власт. Не ме интересува накъде върви страната и не ме интересува съдбата на никой друг освен моята лична. Не ме интересува, че чрез моето управление хората заживяваха в голям недоимък, че им бяха отнети конституционни права и социални придобивки.
Ще продължавам да върша всичко това, защото се чувствам напълно невинен, безнаказан и неуловим. От вас се иска само да ме преизбирате и да търпите. Докато стоите в подчинение и неведение аз ще мога да продължавам да крада и да трупам своите богатства и да строя своята империя. " 

Това важи за сборния образ на всеки български политик, защото резултата от работата на този сборен образ е явен и неоспорим.
Отговори
#3
След като знаем какъв тип хора позволяваме да управляват държавата, то е напълно разбираемо защо тези хора биха продали майка си за някой лев и как държавния суверенитет не значи нищо за тях.
Отговори
#4
Ще ви дам още от откровението на сборния образ на управляващия елит, което никога няма да чуете от самите тях. 

"Хората биха си помислили и то с право, че аз съм олицетворение на злото и че като умра ще отида в ада. Аз не вярвам в друг живот, не ме вълнува някакъв друг живот отвъд смъртта. Аз искам да живея в рая сега, а ако има друг живот то тогава може и ад е, това не ме засяга. Не вярвам в никакъв Бог, не вярвам и в дявола, не вярвам, че нещо ще остане от мен като умра. Като умра все едно повече няма да ме има. 
Ако сам не направя живота си сладък още сега никой няма да го направи за мен и не ме вълнува как ще го постигна и кой може да пострада. Важното е аз да съм добре и важното е аз да постигна своите цели. 
Всичко, което е от значение за мен е да правя купища пари, да капят пари постоянно в джоба ми. Парите купуват всичко, купуват райския живот. Благодарение на тези пари имам изобилие от всичко, което някога съм искал. Също така обичам властта. Обичам всички да ми се кланят, обичам всички да ми се подмазват, всички да ме хвалят незаслужено, обичам да чувам хубави неща за себе си постоянно без значение дали е така или не. Харесва ми да се разпореждам с живота на хората. Имам такива силни връзки, че ако искам мога да направя хората, които не ми харесват да изчезват. Направо се опиянявам, това за мен е по-силно от най-силната дрога. Искам всички да ме обичат и почитат, но искам и всички да се страхуват от мен. Искам всеки да слуша като говоря и всяка моя приказка да бъде сериозно възприемана. Искам да вляза в историята като някакъв много важен влиятелен ярко запомнящ се човек. Когато изпълня всичките си лични желания ще направя нещо и за държавата и за народа и така ще ме запомнят с добро, като велик държавник, за който ще учат децата в часовете по история."
Отговори
#5
Между другото ако в горната изповед се разпознавате аз ще съм учуден, че дори сте намерили този сайт и че го четете. 
Но трябва да знаете, че ако се разпознавате в този образ, то това не говори никак добре за вас. Препоръчително е да отиде да се прегледате щателно на психиатър, да ви изпишат някакви много силни конски успокоителни, да ви вържат здраво в усмирителна риза и да ви държат дълго в стая с меки стени, но не и да участвате в следващите избори и да ставате министър-председател, депутат, президент, кмет или да заемате каквото и да е позиция изискваща широка обществена отговорност. Това го казвам с цялата ми сериозност и добронамереност. Ако се вслушате в съвета ми може ще има някакъв шанс за спасяване на вашата почернена и покварена душа.
Отговори
#6
Искате ли още от тази невъзможна изповед, сега интерактивно:

"Как е възможно да сте толкова уверен в себе си и как е възможно толкова лесно да ви се уреждат нещата и да имате такова влияние без да бъдете заподозрени и хванати в извършване на престъпление?

Защото имам гръб зад себе си. Цялата държава работи за мен. Имам сигурна защита от прокуратура, полиция и армия. Да, вие си мислите, че те работят за вас, но в действителност работят за такива като мен. Освен това аз не поемам отговорност за моите действия, защото те са ми поръчани от други хора, които стоят над мен. Аз изпълнявам заповеди. Онези отгоре нареждат и аз извършвам каквото ми нареждат. Тези отгоре поемат отговорност за моите действия и моите грешки. Аз си върша моята работа и си получавам възнаграждението. Нали знаете приказката, че който плаща той поръчва музиката. А аз мога да спя спокойно, защото заповедите, които са ми дадени съм ги изпълнил. Ние работим за създаване на империя заедно. Империята има пирамидална структура. Аз си знам моето място в тази структура и се подчинявам на онези, които са по-горе от мен. Правя това докато виждам че ми е изгодно. Нещата биха могли да се променят, например да пожелая да се изкача нагоре, но засега се задоволявам с настоящото ми ниво. 

И кой поръчва музиката?

Моите главнокомандващи от бившите тайни служби. Които от своя страна служат на други командващи от международни тайни служби и организации. 

Вие в какво вярвате?

Вярвам в силата, която идва от властта на парите. Вярвам, че най-силния и най-умния има право да оцелее в живота, така както е в природата. Слабите и глупавите биват убивани и изяждани в природата, те нямат право да живеят. Който има най-мощни и опасни оръжия диктува политиката на държавите и всички се подчиняват иначе лошо."
Отговори
#7
Този събирателен измислен от мен образ на управляващия елит показва цялото уродство, което е създадено чрез умствения контрол на рептилоидите. Това представлява илюзията на Земята. Един такъв човек, който вярва в такива неща е потопен напълно в илюзорната реалност, той е поробен на рептилоидните дуалистични програми. Такъв човек е отписан на този етап. Той след смъртта си ще се пренесе в човешкия ад или ако е рептилоид ще отиде в рептилоидния ад, все тая.
Отговори
#8
Ще ми се да се поздравим за освобождението на България, но България не е свободна и никога не е била. Това са илюзии. Докато има психопати, които работят срещу доброто на народите, свободата на национални нива винаги ще е невъзможна химера.
Отговори


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)