Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Мити/Mythi от Галактика Андромеда
#1
Започвам нова тема за един извънземен контакт от галактиката Андромеда, който се нарича Мити и който в продължение на 10-тина години от 2010г. насам дава отговори на най-различни любопитни въпроси. 

По въпроса с възнесението към новата реалност казва, че между 500млн. като може да стигнат до 1 млрд. души за готови за минаване в новата реалност. Останалите ще бъдат насочени да започнат нов живот на две подобни на Земята планети. На едната нивото на еволюция от самото начало, с първобитен начин на живот каменна ера. Другата е в нещо като средновековие. 

За Марс казва, че скоро е започнато изграждането на супер модерни военни бази от Рептилоидите най-вероятно защото са сключени някакви сделки със земния елит, който планира да се пренесе да живее там, когато тук на Земята нещата почнат да стават напечени. Преди да се пренесат планират да направят някаква голяма пакост, нещо като предизвикване на масова смърт на земното население. Излишно е да се казва, че всичко се следи от Галактическата федерация и че се вземат всевъзможни мерки за помощ на беззащитните земни жители от тези психопати. Доста от подземните бази в Калифорния са закрити и наводнени и целия персонал е прехвърлен на новите бази на Марс. 
Колкото до Марс там кипи сериозно тераформиране, за да се образува по-качествена и плътна атмосфера с достатъчно кислород за нормално дишане на открито. Марс е много по-зелен и жив свят, отколкото ни се представя лъжливо от НАСА.

Плеядианците според Мити са деактивирали всичките атомни бойни глави на големите държави и атомна война не би могла да избухне. Наблюдават се постоянно и всяка от действащите атомни електроцентрали, които могат да се превърнат в потенциално оръжие срещу народите на Земята.
#2
За мистерията край Царичина Мити е запитан и казва, че цивилизация наречена Атони от Андромеда е дарявала своята ДНК за облагородяване на племената, които са населявали тези места по времената на Атлантида и дупката в Земята е тяхна лаборатория, в която има оставени опасни технологии и за охрана на дупката са сложили био-механични роботи.
Какво ли са открили българските военни като са тършували там, та ги е накарало да закопаят и капсулират мястото.
#3
Атоните са много стара и много напреднала цивилизация, която е била активна по нашите български земи. Явно са имали доста спречквания с рептилоидите, които също са оказвали влияние по тези земи. Атоните са подпомагали и хората в Египет с ДНК подобрения и черните раси в Африка са освободени от рептилоидно робство благодарение на тях. 
Атоните са роботели в съюз с Плеядианците в миналото, но сега ги няма на Земята, имат някакви други занимания на други далечни планети.

Според Мити, тялото на една жена от тази раса е намерено на Луната от Аполо мисията, в огромен с размерите на Манхатън изоставен и много стар космически кораб. Тялото е било доста добре запазено, в някакво състояние на самадхи явно, нито живо, нито мъртво. 

[Изображение: 5aws6bg.jpg]

А на следващата снимка се виждат статуи с лица на т.нар. богове, които са посочени от Мити към коя галактическа цивилизация се отнасят. За първи път може да видите как изглеждат Арктурианците. Останалите лица са на човеци. Арктурианците доста приличат на делфини, но са с по-къс нос и имат ръце и крака. 

[Изображение: mZrqDjz.jpg]
#4
На въпрос какво представлява Вселената и дали Мити е ходил до нейния край, ето какво отговаря. 

Вселената като всичко е друго е сфера и няма край. 
Тя е толкова голяма, че ако трябва да се пропътува като разстояние ще трябват трилиони светлинни години да се направи пълна обиколка. Мити дава още едно умопомрачително сравнение за това колко е огромна нашата Вселена. Ако се вземат всички познати членове раси на Галактическата федерация, то те ще са само около една милионна от целия съзнателен и разумен живот, който кипи във Вселената.
#5
Нещо повече за тази раса от галактиката Андромеда. Приличат на хора, малко по-ниски са от средния човешки ръст, до 1.5 м., нямат коса, с по-големи очи от човешките. 
Мъже и жени, със сексуален тип размножаване. 

Мити предава информацията си на един човек от Бразилия, който си е избрал. Дал му е извънземно устройство за комуникиране, което може да предава безжично информация директно от космическия кораб. Това устройство може да подава и изпраща текст и визуални образи направо като ги прихваща от мисълта на човека. 

Света, в който живее Мити е много далеч оттук и е невъзможно по какъвто и начин да се идентифицира чрез земните телескопи. Най-общо намира се в квандранта на Андромеда, който е най-близо до Млечния път. В Андромеда има огромно разнообразие от интелигентен самосъзнателен живот и Мити не претендира изобщо, че представлява еднолично чрез своята раса тази галактика. Той е учен по поведенчески науки и е дошъл от името на Галактическото общество да изучава човешкия вид в този аспект. Неговия контакт с нас не се води официален и затова се разрешава от старейшините на неговата раса. 

Слънцето в неговата родна система е много по-голямо като размери от нашето слънце и в дадената слънчева система неговата цивилизация живее на 4 планети. Основната планета се казва Мантук намираща се в 7-ма орбита от слънцето. Другите три планети са колонии и се казват Мантика, Ситка и Катмон, съответно в пета, шеста и осма орбита от слънцето. И четирите планети са много красиви и приятни. Мантук е културния център и център за научни изследвания, също така там са разположени домовете на хората. Мантика има много богата почва и се ползва за производство на растителна храна. Ситка е индустриалния център, където всички производства са концентрирани. Катмон е райската планета, която има голямо богатство на природни красоти, разнообразен животински свят, огромни океани, обширни гори и кристални езера, идеално място за почивка и сливане с природата.

Живота на тази раса е организиран подобно на този, който съм описал в темата за Тайгета. Холографско общество, въпреки, че те нямат такъв термин. Всичките блага са разпределени справедливо и са достъпни до всички членове на тази раса. Нямат парична система, не работят за заплата, нямат престъпност и не живеят в нужда. Ползват толкова блага колкото е разумно и целесъобразно, никога повече. Не съществува жажда да имаш в излишък. Например за какво са ти две коли като една напълно задоволява нуждата ти от транспортиране. Те нямат коли и общо взето нямат пътища. Пътища са прокарали само на някои места, но са рядкост. Целия им транспорт е въздушен за кратки разстояния и чрез портали за големи разстояния. 

Средната продължителност на живота при тях е 350 години, но може да бъде удължаван, понеже имат всички необходими технологии и познания да поддържат телата си здрави и млади. Когато решат, че са се наживели в даденото тяло и са събрали опита, заради който са се родили умират съзнателно, като правят този избор.

За енергия ползват т.нар. невъглеродни клетки. Една такава клетка може да захранва цяло селище за стотици години без никаква вреда за околната среда. За нашата енергия - базирана на горивни източници и атомен разпад казва, че е мръсна енергия застрашаваща околната среда и след завършване на прехода към следваща плътност ще се откажем от ползването й.
#6
Плеядианците имат необходимата технология за почистването на радиацията пръсната в природата на Земята от работата на атомните електростанции и разните други изтичания на радиация и замърсяване от тестване на атомни оръжия. Чрез тази технология опасното радиационното излъчване се неутрализира до изходни безвредни честоти.
#7
Чета информацията дадена от Мити и макар, че има доста смисъл се различава от това, което дават Тайгетяните по някои въпроси. Например Мити казва, че Луната е естествен спътник на Земята(не е изкуствен космически кораб, който генерира Ван Алан пояса) и че кацанията на Луната от мисиите Аполо са се случили. 

През 2011 Мити е предричал минаването на Набиру в близост до Земята и до големи катаклизми свързани с това минаване, което е щяло да доведе до новата ера през 2012 г. Нищо от това не се е случило. Тайгетяните пък казват, че няма Набиру. 

Мити твърди, че висшите сфери не се интересуват от 3-то измерение, защото с нищо не могат да ни помогнат. Докато Тайгетяните казват съвсем друго.

Значи за да има такъв дисонанс между отговорите на едни и други извънземни някой в нещо бърка. Тоест не вярвайте на всичко, което четете, имате глава на раменете, която служи за мислене и за създаване на собствена преценка.
#8
Ето разяснение на недоразуменията относно прогнозите с преминаващата Нибиру през 2012 г. Била е отклонена малко от орбитата й, така че като минава край Земята да не предизвика убийствени природни катастрофи и опустошения. Това е станало благодарение на звездната раса Крулианци, единствените, които са могли да повлияят на тази супер масивна звезда джудже. 
Какво е Нибиру всъщност - тя е малко тъмно слънце(слънчева система) с колосална маса равняваща се на 5 Юпитера и обиколка само от 70 хил. км., която се движи по елипсовидна орбита с много висока скорост и навлиза епизодично на всеки 4000 години в нашата Слънчева система и оказва влияние върху планетите, като може да променя орбитите им и да преобръща магнитните им полета, което води до големи природни катастрофи на Земята и на Марс. 

И за да разберете как е възможно някаква звездна раса да повлияе на орбитата на супемасивна звезда ще дам кратко описание на Крулианците според Мити. Те приличат на Андромедианците от описанията на Тайгетяните и е възможно да са същата раса. Живеят на огромни биосферни кораби, като имат един кораб, който е с големината на нашето слънце, вътре в който има събрани цели светове простиращи се на милиони километри. Просто невероятно нали.

С този жест от братята Крулиани е отпуснато още малко време на земната колония, което да вложи за своето развитие, така че да минат повече хора в следващата октава на съществуване.
#9
Колкото до Луната и Ван Алан пояса. Мити казва, че Луната е планетоид, но не прави връзка между нея и Ван Алан пояса. 
За Аполо се уточнява, че тези астронавти, които са обявени по масмедиите, че са кацнали на Луната не са кацали там никога и доживяват до дълбока старост. Но НАСА има тайно подразделение, което се казва И-НАСА, което Тайгетяните наричат тайна космическа програма. По принцип пътуването до Луната действително е много опасно, защото се минава през Ван Алан пояса, който е силно радиоактивен и няма технология на Земята, която да може да защити с достатъчна изолация астронавтите по тайната програма, които са изпратени на такива мисии. Това са били откровени самоубийствени мисии. Дори и някои от тях, които са оцелели и са се върнали на Земята са умирали впоследствие от получените високи дози облъчване. 

Кабал-а или тайното правителство се е опитвало да ликвидира Ван Алан пояса, като е взривявало атомни бомби около Земята, но ефекта е бил точно противоположния, полето е станало още по-враждебно и невъзможно за пресичане. 

Според Мити и американски и съветски астронавти/космонавти са стъпвали на Луната, имената им никога не са ставали известни и всичко, което са открили там е останало общо взето в пълна секретност.
#10
Следващата информация е много важна, защото се различава от друго, което ни се дава като информация от други източници. 

Душите на Рептилоидите не са съвместими с човешкото тяло и макар, че са се опитвали да правят хибриди, тези опити са изоставени, защото така е решено от Галактическата федерация. Според Мити Рептилоидите не се намесват в човечеството директно, само правят сделки с тайния елит, което не е забранено. Сделките не са свързани с пряка вреда над човешката популация. 

С други думи всички хора са хора, няма въплътени рептилоиди в човешки тела и никога не е имало. Просто има въплътени с най-различна вибрация души и измежду тях има много млади неопитни души, които вършат огромни глупости, докато се обучават. Мити ги нарича души с еволюция нула и към тях спада и тайния елит. 
Тези души няма как по друг начин да се научат и затова се прераждат през най-различни опитности с диаметрални противоположности. Тези, които сега са т.нар. елит свръх богаташи неизменно през следващия си живот ще бъдат точно противоложното на това, например ще са чистачи на тоалетни, ще прекопават градинки с мотики, ще мият мръсни канавки, ще живеят в крайна бедност и нужда експлоатирани до откат от някой друг, защото само така душите им могат да еволюират научавайки се на важни качества.


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)