Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Коментар
#1
Религиите са едни от най-мощните средства за промиване на мозъци, а в днешните модерни времена, когато човека се отделя от пипалата на религията, медиите са поели тази роля, интернета в последно време, чрез пропаганда с отрицателна, лъжлива, отвратителна, съблазнителна, объркваща, противоречива, провокираща към насилие, съжаление, отчаяние и страх информация. Това представлява менталния контрол над божествената душа. Такъв тип информация променя ДНК-то, като го блокира до 2 двойни спирали. 

Ако се върнем на религията, вижте какво прави от хората - безпомощна жертва, която разчита на някаква външна от себе си сила да оправи обстоятелствата. Жертва, която разчита само на някой друг, който ще да е. Жертва, която ще умре, обаче няма да си мръдне пръста и да направи промяна. 
Тази Сила дето жертвите я чакат я има, но няма да оправи обстоятелствата външно. Всеки трябва да намери Силата вътре в себе си и да я прилага за промяна на обстоятелствата. 
Религията моделира хората като послушни преклонени главици, които сабя не ги сече. Обаче сабята ги сече бавно и мъчително без те да се осъзнават. Това са овце на пастир, който е мазно грозно влечуго, което няма капчица съвест. Във Ватикана казват, че се правят жертвоприношения на малки деца и тези деца се изяждат ритуално пред всички присъстващи. Ето с какво си имате работа. Това е религията. Това е папата, това са кардиналите, влечуги в човешка обвивка. Това са президентите и премиерите на държавите, военните главнокомандващи, това са кралските семейства, банковите фамилии. 

Рептила с название "Кингу" е командващата раса. Усунгал са рептилите роби, създадени чрез генно модифициране на кингу. Нага са студенокръвни и им трябва топлина и слънце, на студено не могат да живеят. "Сивите" са биороботи, като висши растения, но с развит интелект, те също командват. А негативен разрушителен изкуствен интелект ги командва всичките.  
Английския е най-близко до рептилския език. Например думата кингу, от която е думата кинг и означава цар/крал. Рептилския език е нещо между немски и английски. 

Тайгетянския език е много близък до езика на индианците Навахо и има някаква връзка и с японския език като азбука и начин на изписване.
#2
Най-важното послание за хората е да работят над себе си. Да издигат вибрацията си и да се освобождават от всички тримерни вярвания, от всички земни ограничения. Освобождаване от манталитета на жертвата, да чакаш все от някой друг да свърши работата вместо теб самия. 

Човека е божествено същество, което няма никакви ограничения по презумпция. За човешката душа няма невъзможни неща, няма пречки, няма спирачки, няма стени през, които да не може да премине. Човешката душа е толкова силна и мощна, че може цели вселени да сътвори вътре в себе си. 

Ние хората сме абсолютна свобода, която не може да бъде ограничена по никакъв начин. Но ето как, чрез илюзии и ментален контрол успяха да ви хванат в матрицата и да ви ограничат, а вие сте неограничени създатели. Тази матрица може да бъде развалена за секунди, само като си помислиш за това. 
Още сега ако кажеш аз мога всичко и аз съм неограничен и ако повярваш в това чудеса ще започнат да се случват.
#3
Пожарите в Австралия са заповядани от кабала и се осъществяват чрез насочено енергийно оръжие. Това е непозната на масите все още военна технология, чрез която се изстрелва мощен лазерен лъч от специален невидим за радарите малък космически кораб, който не просто подпалва, ами направо разтапя долу всичко, което попадне в обсега му. Същата адска чудесия се ползва и за горските пожари в Калифорния, Амазония, Африка и Сибир. 
#4
В астралния свят има цяла демонично-рептилоидна мафия, която прихваща ниско-вибрационните души като умират и ги вкарва в собствените си илюзии, най-често на религиозна тематика, показва им като на филм какви лоши безбожни дела са извършили през живота си, и че единствения начин да се поправят е като се преродят наново като хора на 3Д Земята. И понеже тези души са като заблудени овце и не могат да разпознават истинската Любов измежду престорената и се хващат в капана. Така потока, който отива на заколение към Земята продължава. Страданията и изпитанията там са толкова сложни, че е невъзможно човек да живее напълно праведно и колкото и да се старае все нещо би могло да се обърка. Това е почти винаги като затворен непоправим кръг, от който не може да излезе, ако се опитваш да спазваш правилата на праведен живот дадени от религиите. 
Изхода от този капан е да осъзнаеш, че ти си божествено същество и никой друг извън теб няма право да ти казва какво да правиш. Ти винаги имаш избор какво да правиш като се пренесеш в отвъдното. Не е задължително да се прераждаш пак на същата изпълнена със страдание Земя и няма друга сила извън самия теб, която може да ти нарежда и да те принуждава да правиш каквото и да е срещу волята ти. Ако някой попадне в такава ситуация заявявайте твърдо волята си и не слушайте никой, който се опитва да ви експлоатира. Режете контракти с лекота и не приемайте техните доводи за карма, защото както казват Тайгетяните, ако слушате религиозните архонти от 3Д Земята никога няма да излезете. За тях никой не е достатъчно праведен, че да го пуснат доброволно на свобода.

Трябва да се има предвид, че въпросните архонти могат да се явяват натруфени и могъщо изглеждащи като богове и възнесени майстори с гръмки имена и измислени титли, които обаче лесно се познават, че не са истински, просто защото се държат надменно и желаят да бъдат боготворени, да им се кланяш, да ги наричаш учители, да ги уважаваш, а ти самия трябва да се задоволиш със статус на нищожество докато си в тяхно присъствие. 
Истинските богове и майстори, точно обратното ще те накарат да се почустваш като равен с тях, ще те приемат радушно, с любов и ще ти дават полезна информация.
#5
Сигурно много не знаят, но още от времето на Никола Тесла, от него е разкрита тайната как да се произвежда свободна енергия директно от етера. Тази енергия няма нужда от кабели за разпространение и е 100% екологично издържана, без никакво вредно влияние върху човешкото здраве. 
Ако по времето на Тесла човечеството беше тръгнало в тази посока, да оползотвори неговите открития сега щяхме да бъдем пътуваща в космоса раса и щяхме да имаме холографско общество като всички развити космически цивилизации. 

Тайната не е тайна от много години насам и разни хора се опитват да я разпространяват и да правят устройства за такава енергия, но рептилоидите ги дискредитират и ги пращат в трета глуха. 

Поинтересувайте се за изобретателя Марко Родин и за неговото изобретение "Намотка на Родин" - Rodin coil.
#6
Зад всяка страна в международната политика стои кабалът. Може да си дават вид примерно, че САЩ и Иран са в обтегнати отношения, на прага на война, или че САЩ и Северна Корея не се разбират, в действителност лидерите им се срещат извън медийното внимание и се разбират много добре, че даже са много близки приятели.
 
Целия този маскарад е за пред хората, да се насъскват самите народи едни срещу други и да се създават конфликти и войни, които продават оръжия и създават енергия на страдание, с която се хранят задкулисните змиевидни кукловоди. 

Време е всеки да заяви отношението си към тези грандиозни манипулации, които хвърлят във водовъртежа на войната млади хора, които понятие си нямат какво става. 

Всеки път, когато медийно лидерите на две страни си отправят заплахи за война, аз предлагам вместо да пращат невинни младежи да се избиват за техните каузи, самите лидери да ги сложат в един боксов ринг и там да си решават мнимите неразбирателства. 

Нека там да си късат главите, да си дерат очите и да се бият до смърт ако щат.
#7
Световна война и ядрена война не се съвместяват с енергиите на Възнесението. Което значи, че Галактическата федерация ще се намесва всеки път, когато нещо такова се подхваща от някоя страна, главно от САЩ и всяка изстреляна ракета ще бъде взривявана от наблюдаващите космически кораби във въздуха още преди да се приземи. А ядрена ракета няма да бъде позволено да бъде задействана при никакви обстоятелства. 

Ядрените бойни глави на водещите световни сили в този бранш са обезоръжени вече от техния капацитет да предизвикат глобална ядрена война. 
Другите фракции на космическите хора от Антарес и Алфа Кентавър, заедно с Андромедианците се занимават специално със земния ядрен проблем.
#8
Въпросното чипиране при никакви условия не бива да се приема, ако някога се стигне до налагането му. 

На хора с по-високи вибрации и без това няма да подейства, ще бъде набързо атакуван и изхвърлен от имунната система, както ще се случи и с всяка друга външна интервенция, която стига вътрешно-телесно ниво. 
На такива хора никакви рептилски отрови, които се пръскат със самолети във въздуха или се вкарват в храните, не влияят, всичко се преработва и изхвърля напълно от организма.  

Чипът за информация е с размерите на оризово зърно, ще се поставя подкожно, а при клонингите го слагат в мозъка и ще има връзка с 5G мрежата, по която може да се подават команди и от чипа да се изпускат нано частици, които да влияят на човешките жлези, което от своя страна да повлиява емоционално на дадения индивид. Например, биха могли с една команда да предизвикат масова истерия, масов страх, масова депресия и т.н.  
#9
5G технологията също не бива да се приема. Ако трябва народно неподчинение ще се организира. Сложат ли излъчвателна кула наблизо до вас, намерете начин да я съборите и повредите. Не оставайте убийствените микро вълни да ви облъчват доброволно.  

Тази технология освен въздействието върху здравето на хората, ще избие пчелите. Общо взето всички насекоми ще ги сполети тази участ, заедно с малки животинки и птички, но пчелите са най-важни, защото без тях няма да има какво да ядем. 
#10
Кабалът има 4 ключови центрове на Земята:

- Пентагона - военния център;
- Ватикана - религиозния център;
- Лондон - финансовия център; 
- Швейцария - трезора с всичките световни богатства, световната централна банка. 

Дълбоко под земята в близост или под самите площи на тези центрове има построени ключови "дупки" на рептилоидите, където се извършва тайна анти-човешка дейност. 
Не е случайно, например, че адронния колайдер е построен именно в Швейцария, където е най-важния център на Кабала - централната банка, която управлява централните банки на всички държави по света. Швейцария е най-важната глава на четириглавата ламя, която е погълнала света. 


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 3 гост(и)