Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Коментар
#51
Целия този театър на абсурда, това плашене всяка вечер, ще доведе до предложението за задължителни ваксинации. Чрез които доброволно народа ще бъде заразен вече със същинския вирус и заедно с 5G мрежата, която инсталират докато всички са принудени да стоят по домовете си, ще обезкървят и обезсилят всяка възможна съпротива чрез фактически радиационен и био контрол върху съзнанието на ниско-вибрационните индивиди.
#52
Опасявам се, че без всеобщ национален бунт - народно неподчинение тази работа няма да премине.
#53
Щях да постна още едно много обяснително видео, но YouTube с тяхната цензора го изтриха още днес, след като беше публикувано. 

В него, бивш служител на Водафон(голяма западна телекомуникационна компания) обяснява много компетентно какво представлява 5G мрежата и как хора, които са изложени на такова лъчение тровят клетките на своя организъм и самите клетки, като защитна реакция създават въпросния корона вирус(който е най-обикновен грип), за да се изчистят от натрупаната радиоактивна токсичност. 

И да, отново се прави паралел, че бума на епидемията е в градове, където има инсталирана 5G мрежа и отново се подчертава че в Ухан китайците са били ваксинирани за въпросния вирус миналата година. Чрез 5G мрежата е подадена такава честота, че наночастиците във ваксината са предизвикали масовото разболяване от грип там. 

Всичко е навързано и нас тука ни чака същото ако не нададем такъв силен глас, че не желаем да се поставя 5G мрежа и не желаем да бъдем ваксинирани при никакви условия, и този глас да е толкова силен, че да не може да бъде пренебрегнат и заглушен!
#54
Ето още една причина, заради която не желаят да излизаме от домовете си, защото ако излизаме може да отидем да проверим реално какво става, реално да сверим това, което се говори по новините и онова, което е истинско.
#55
Моето заключение е, че само на местата по света, където е имало предварителна задължителна ваксинация срещу грип съчетано с инсталирана облъчваща 5G мрежа, избухва епидемия от вируса. 

Така че, засега в България нищо няма да се случи, но стигне ли се до някакви задължителни ваксинации или до масово инсталиране на 5G мрежа това трябва да е червен флаг за всички и трябва да се дигаме на въстание. Ако не се реагира своевременно с предотвратяване на тези две неща, това ще е края на България и края на българина.
#56
В САЩ стават интересни работи в момента. Ако излезе вярно и ако се разкрие какво е свършено може да се окаже, че много от т. нар. звезди на шоубизнеса вече са зад решетките а доста от тях са екзекутирани за участие в множество убийства и измъчвания на деца, с блиц съд и присъда извън общественото внимание.

Същото нещо трябва да стане и тук в България, но дали има някой достатъчно смел и достатъчно информиран българин, който може да се изправи срещу тукашната организирана престъпност оглавявана от самата държавна власт.
#57
Идва края на дните много скоро и всеки ще застане пред нашия велик Отец - Господа Бога и според доброто, което е свършил в живота си ще отиде там, където му се полага.


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)