ИЗВОРИТЕ

Книги и автори => Текстови файлове => Topic started by: Eternities on септември 14, 2006, 05:29:00 pm

Title: "Притча" - Токораз Исто
Post by: Eternities on септември 14, 2006, 05:29:00 pm
ТОКОРАЗ ИСТО
ПРИТЧА
(Книга за раждането, живота и смъртта)

"Помолете любимия си човек да се отпусне. Нека затвори очи, а Вие му прочетете тази книга. Така двамата ще преживеете едновременно живота на някой друг. Това ще ви сближи още повече и ще помогне да преплетете душите си. Подарявам Ви този разказ. След един месец легнете Вие и помолете човека, на когото сте чели, да Ви прочете книгата, а Вие затворете очи и слушайте. Човекът, който Ви чете, е това, което откривате като разлика между двете четения.
Това, което държите в ръце, е книга без край, ако решите, можете да я допълните и помолете и вашият партньор да направи същото. Така можете да се опознаете и да разберете повече един за друг, отколкото ако живеете години заедно.
Ако имате възможност да проверите как действа книгата на различни хора, ще откриете колко различно я възприема всеки човек. Препоръчайте книгата на ваши приятели, така можете да разберете какви са те и какво представляват.
Но можете и да не правите нищо от това."
От Автораhttp://hyperupload.com/download/0139a86124/Pritcha.zip.html

Инструкция за това как се свялят файловете от HyperUpload.com вижте ТУК (http://www.izvorite.com/smf/index.php?topic=639.msg13286#msg13286).
Title: Re: "Притча" - Токораз Исто
Post by: zdratcen on октомври 08, 2008, 08:57:01 am
Публикувам отново файловете, тъй като линкът от поста не Eternities не работи.