ИЗВОРИТЕ

Други дивотии => Майтапи => Topic started by: Spirit-Felix on февруари 01, 2008, 08:33:33 pm

Title: Приказка в няколко версии
Post by: Spirit-Felix on февруари 01, 2008, 08:33:33 pm
Предупреждавам, че има изрази неподходящи за хора под 18  ;D

POWER METAL
Героят пристига под звука на фанфари на бял еднорог, ловко преодолява дракона, извежда принцесата от замъка и се заемат с любов в дебрите на омагьосания лес.

THRASH METAL
Героят се втурва, убива дракона, спасява принцесата и я оправя от раз. Бързо, здраво и без излишно разсейване.

HEAVY METAL
Героят пристига на "Харли", убива дракона, изпива няколко бири и забива принцесата.

FOLK METAL
Героят и веселата му компания от приятели, свирещи на мандолини, цигулки, гайди и прочее странни инструмeнти, устройва концерт. Драконът, изтощен от танци, се поваля на земята и заспива безметежно. Всички си отиват (без принцесата).

VIKING METAL
Героят акостира с боен драккар, убива дракона с могъщия си топор, одира му кожата и го изяжда. После насилва принцесата до смърт, задига и скъпоценностите и изгаря замъка, преди да отплава...

DEATH METAL
Героят пристига, убива дракона, чука принцесата, убива я и си заминава.

BLACK METAL
Героят пристига в мрака в полунощ. Убива дракона и го набива на кол пред портите на замъка. После содомизира принцесата в тъмен ритуал, изпива й кръвта и й отнема живота. После я набива на кол до дракона.

GORE METAL
Героят пристига, коли дракона и гo разхвърля на парчета пред замъка, шиба принцесата и я убива. После шиба трупа, разпаря корема му и разхвърля вътрешностите. После пак шиба трупа, изгаря го, и отново го шиба.

DOOM METAL
Героят пристига, виждат колко е огромен дракона и разбира, че делото му е обречено и не би могъл да го победи; Изпада в депресия и се самоубива. Драконът го изяжда и за десерт поглъща принцесата. Край на съдбовната приказка...

PROGRESSIVE METAL
Героят пристига с китарата си и изсвирва 26-минутно соло. Драконът се самоубива от скука. Героят се изкачва до в спалнята на принцесата за още едно соло, включвайки целия учебен материал от консерваторията. Принцесата побягва да търси герой, яздещ "Харли" и слушащ HEAVY METAL...

GLAM METAL
Героят пристига, драконът не може да  сдържи смеха си, гледайки външния му вид, и го изпуска в замъка. Героят задига всичката козметика на принцесата и боядисва замъка в симпатично розово.

GRINDCORE
Героят пристига, вдигайки много шум, и в продължение на две минути размахва ръце и реве нечленоразделно. Накрая си тръгва доволен от себе си.

NU METAL
Героят пристига с тунингована Honda Civic и се впуска в двубой с дракона, но изгаря, тъй като идиотските му широки панталони прихващат драконовия дъх.

INDUSTRIAL METAL
Героят пристига с мръсно омаслено наметало, и на фона на фойерверките на дракона започва да му демонстрира асортимент от неприлични жестове. Накрая охраната го изнася от приказката в съвсем друг жанр.

GOTHIC METAL
Героят пристига в черна карета, и излиза, оправяйки грима си. Дълго гледа дракона, демонстрирайки ПАТОС. Драконът се потриса, изпада в депресия и започва да плаче. Героят влиза величествено в замъка, открива  покоите на принцесата, и разбирайки, че тя не е истинската и единствената, изпада в дълбока депресия. Принцесата изпада в депресия от поведението на спасителя си и от трагичния развой на живота й. Цялата приказна страна изпадна в мрачно настроение.(Специални благодарности на Vedroks за превода от руски!)