ИЗВОРИТЕ

Други дивотии => Общи приказки => Topic started by: velaskes on март 09, 2008, 09:08:47 am

Title: Цените за разговори с GSM - раздвижване на пазара!!!
Post by: velaskes on март 09, 2008, 09:08:47 am
Quote
Мобилният оператор "Космо България Мобайл", който управлява марката "ГлоБул" пусна в мрежата си нова марка – "Фрог Мобайл".

Същото направиха преди време конкурентите от "Mобилтел", които качиха в мрежата си услугата LOOP. Дотук обаче приключват приликите, тъй като новият бранд на "Космо България Мобайл" е насочен към интересуващите се от основни мобилни услуги и искат бърза и лесна предплатена връзка без месечен абонамент.

Потребителите на "Фрог" ще разговарят помежду си срещу 0.14 лв. на минута, а с всички национални мобилни и фиксирани мрежи в страната, както и с фиксираните мрежи в Гърция, Турция, Румъния, Македония, Албания и Сърбия за 0.34 лв. на минута. Цената за SMS e 0.14 лв.

Стартовите пакети "Фрог Мобайл" ще се предлагат в павилионите за вестници, бензиностанциите и супермаркетите в цялата страна на цена от 7.78 лв. Активирането става с позвъняване до някой номер, но без спешните. В пакета са включени разговори за 5 лв., презареждането ще става с ваучери за 4 и 8 лв., които ще се продават на същите места.

Всички цени са с включен ДДС.


http://www.frogmobile.bg/bg/

 :)