ИЗВОРИТЕ

Мултимедия => Друга мултимедия => Видео => Topic started by: velaskes on декември 15, 2017, 07:56:07 am

Title: Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън
Post by: velaskes on декември 15, 2017, 07:56:07 am
(https://i.imgur.com/EqvtFet.jpg)

https://www.youtube.com/user/selfempowermenttv (https://www.youtube.com/user/selfempowermenttv)

Адронис е колективно съзнание от Сириус, което през последните години е на разположение на хората от Земята за повдигане на съзнанието. Информацията която споделя е всеобхватна и много важна за следващите години на преход на Земята към 4D плътност, което вече е започнало. Брад Джонсън е от Канада и играе ролята на приемник и предавател не Адронис, а също и на женската му същност Раяр, която по-рядко канализира.
Title: Re:Адронис от Сириус - Падението на Атлантида
Post by: velaskes on май 17, 2018, 07:50:39 am
За първи път в човешкия опит на забравата и илюзията Адронис от Сириус разкрива истинската история на Атлантида!

https://www.youtube.com/watch?v=d7_aHbokjdM (https://www.youtube.com/watch?v=d7_aHbokjdM)

Ще го преразкажа най-общо, за тези които не разбират английски.

Атлантида е бил континент с размери подобни на Африка и се намирал в Атлантическия океан в зоната на Карибските острови, някъде по на изток от тях. Това е била наистина първата по-организирана и развита човешка цивилизация, където човека е съществувал в хармония с останалите хора и с околната среда, в просперитет и изобилие. Хора от най-различни краища на света са се заселвали на този континент и постепенно са създавали общ начин на живот. Земята по това време е била в 4-та плътност и 5-то измерение(това, в което започва да се превръща сега отново). Женската магнитна енергия е била водещата през тези времена. Жените са образували сестрински групи и са били във връзка с Божествената Майка и са направлявали цялото развитие на обществото. Атлантида в началото е било като рай на Земята.
Но в същото време на планетата Марс са се водили жестоки войни и хората там са стигнали до унищожение на атмосферата й и голяма част от душите са останали без въплъщение и без планета след това. Галактическия съвет е решил да засели тези души в Атлантида. Адронис ги нарича "Ариани". Но това са същите тези души, които са унищожили и предишната си планета Малдек и преди това и хабитата на  родните си планети от съзвездието Орион/това е моя добавка/. Та тези души без планета са били насочени да започнат преражданията си и новите си уроци в Атлантида. В течение на много години, стотици до хиляди години новите души постепенно са се внедрявали в културата и в женските съвети на този континент, докато е дошъл такъв етап, в който са имали решаваща дума какво да се случва. Тези души са изместили женските сестрински съвети и са създали мъжки такива. И от тях е тръгнало предложението, че положението може да се подобри още, ако се направи империя от това нещо, с по-добра организация, с армия, с оръжия, със защита(а то не е имало нужда от армии и защита, нито от империя, там е бил е раят на Земята!) и под ръководството на тези души от Орион развитието е започнало в такава насока. И това развитие е стигнало много далеч, много напред, като технологии и като магически възможности. Те са се разпрострели на всички останали континенти, извличали са полезни изкопаеми и кристали, създавали са нечувани технологии. И така с този манталитет на завладяване дошла и корупцията. Хората са били принудени да работят. Били създадени класи и рангове и привилегии. По това време по света е имало и други хора, които са се развивали самостоятелно като общества и от гледна точка на Атлантида те са били смятани като врагове и предатели за това, че не са искали да се присъединят към империята. Та положението е стигнало до наказания и екзекуции за тези, които са били считани за предатели. А хората, които са били принудени да работят са били докарани до робство.
От друга страна технологията с кристалите се е развивала до големи висоти. Всичко е било захранвано чрез енергията на кристалите извличана от сърцето на Гайя. И така от това са започнали да мислят как да направят оръжия от кристалната енергия... Започнали са и генетични експерименти/черна магия/, за да се създаде перфектния войник - кръстоска между човек и животно/химери/. Такива "химери" са били създавани и в древен Египед от Анунаките.
Това развитие разбира се е било забелязано от "Боговете", които управляват Земята отгоре и те са предупредили висшите жреци на Атлантида да прекратят това, което вършат защото ще ги доведе до катастрофа, подобна на тези, които са се случвали с предишните цивилизации. Но високомерните жреци са се смятали самите те за богове и вместо да послушат съвета са решили, че трябва да се борят срещу Боговете горе и даже са стигнали до идеята, че могат да унищожат тези Богове. Аз ще добавя, че това явно се е превърнало в лудост. Та те са започнали да трупат кристална мощ, чрез която са имали план да взривят горните слоеве на атмосферата и да прогонят въпросните Богове. А между другото на самия континент хората са започнали да възстават срещу властта. Имало е репресии и военно положение. Всички кристали са били събрани в едно с цел да бъдат използвани срещу Боговете, да насочат енергията им срещу тях в космоса. Но разбира се, това няма как да се случи. И така сами са се взривили. А взрива е бил много по-голям отколкото някога е правен взрив примерно с атомното оръжие през наше време. За едно денонощие раздробени късове от целия континент потънали под океана, частта, на която се е състоял взривът. Имало е много големи вълни цунами от този взрив, които са помели крайбрежията на всички други континенти и много от големите пустини са се образували от заливането на бреговете с пясък от дъното на океана, включително и пустинята Сахара. Жертвите от този взрив са били повече от нашите две световни войни взети заедно. Впоследствие Земята се променила и паднала във вибрацията на 3-тата плътност, континентите се разместили и полюсите също. Това, което останало от Атлантида станало сегашния континент Антарктида и ако има нещо останало от старата цивилизация е затрупано под тонове лед там. Та това е моя преразказ на чутото от клипа с моята лична окраска. 
Title: Re:Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън - Атлантида коментар
Post by: velaskes on май 18, 2018, 07:42:19 am
Изниква един въпрос, след като е бил създаден нещо като рай на Земята защо са допуснати Орионските агресивни души да се прераждат на това място. И отговорът е прост. Какъвто и рай да се създава, ако хората живеят в стагнация и не развиват душите си няма полза за техния висш аз. Само да ядеш, да спиш и да се забавляваш няма никакъв смисъл ако не обръщаш внимание на душата си и не желаеш нейното разширение. Удоволствията притъпяват истинския смисъл на съществуването и връзката с Бог се губи. Затова галактическия съвет е разрешил размирните орионски души да бъдат внедрени в Атлантида и да създадат условия на изпитания и за допълнителен растеж на душите. А за самите Орионски души това също е било от полза понеже и на тях се дава възможност за тяхното развитие.
И така щом се е стигнало до унищожение на цивилизацията изпитанията не са били преминати успешно като цяло, душите на мирните атланти не са обладавали достатъчно мъдрост, съобразителност и сърцатост, за да се справят с внесените отвън смущения и да се издигнат над тях. Ако това се беше случило това развитие на обстоятелствата нямаше как да стане.

Има и още нещо, тъмните Орионски души, които са завладели постепенно Атлантида са били направлявани от техните тъмни Богове, дори за решенията им да въстанат срещу Владетелите на Играта - Боговете, които са отговорни за всичко на тази планета. А светлите атланти са били направлявани от Повелителите на Играта и цялото ангелско царство.
 
Title: Re:Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън - Атлантида коментар
Post by: velaskes on май 18, 2018, 08:06:17 am
След това нещастие Земята е паднала във вибрацията на 3-та плътност и 4-то измерение. Кристалите са били закопани надълбоко под повърхността, възможността за използване на кристална енергия премахната окончателно до следващо нареждане от висшите сили. Всичко свързано с нещастието е било заличено от природните стихии. Напълно заслужен тъмен период/Кали Юга/ дошъл на Земята като следствие от падението на Атлантида. А на Тъмните сили е дадена свобода да модифицират планетата така, че дуалността да навлезе с пълна сила и изпитанията на душите да започнат от по-ниско ниво. Като с добро не става идва тъмнината и изпитанията стават по-големи и по-трудни...
Title: Re:Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън
Post by: velaskes on октомври 08, 2018, 09:39:06 pm
Брад продължава да държи високо ниво на съобщенията си и заедно с Адронис да разкриват постоянно нова и полезна информация.
Title: Re:Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън
Post by: velaskes on октомври 12, 2018, 09:41:52 pm
Адронис прогнозира за 2019 година падане на световния елит. Големи разследвания и съдебни процеси. Големи разкрития за всякакви тъмни машинации. Падане на маски на публични фигури и известни личности. Това ще е годината на световните разкрития. Въплътените тъмни сили ще бъдат разкривани и деянията им изложени на показ пред обществеността. 
Title: Re:Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън
Post by: velaskes on декември 14, 2018, 07:30:29 pm
Една много интересна информация, която малко хора знаят е разкрита отново от Адронис. Човек когато умре, ангелите идват и го вземат, събарят в него всички остатъци от земния живот и го освобождават напълно от изградената му личност(ако починалия позволи това), издигат го високо отвъд самото творение и го питат, сега какво искаш да правиш. Този, който отговаря на въпроса вече е станал неговия висш аз, починалия човек го няма вече и не решава и не отговаря на този въпрос. Висшия аз прави следващия избор какво да стане нататък, базиран на цялата опитност от всички животи и от всички времеви линии, които съществуват. Висшия аз представлява върховното съзнание на божествената душа, което е над всичко, което създава всичко и управлява всичко в своята лична вселена.
Title: Re:Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън
Post by: velaskes on декември 16, 2018, 08:30:24 pm
Адронис казва, че след смъртта човек има избор да влезе в светлинния тунел, който се отваря пред него или може да извика ангелите си, ако вече не са с него и те идват на мига и се грижат за всичко по-нататък. Ангелите са най-малко двама, които се явяват. Те го посрещат, успокояват, уверяват, обичат. Излъчването им е толкова силно и обичащо, че човек може напълно да се остави на тяхната любвеобилна грижа.
Светлинния тунел води до този свят, на който човек отговаря вибрационно. След преминаването му също идват ангелите на посрещането, а много често и всички други души, с които човек е бил близък през последния живот и много други, които знае от други свои животи.
Title: Re:Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън
Post by: velaskes on декември 16, 2018, 09:16:39 pm
Най-шокиращата информация за много е това, че ангелите, които идват след смъртта са наше друго аз, духовните водачи също са наше аз, някои от възнесените Майстори също и Боговете по-нагоре. Това е магическата реалност на Божествената душа, тя е легион от най-различни чудновати личности, които в крайна сметка са едно и също многомерно същество.
Title: Re:Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън
Post by: velaskes on декември 17, 2018, 09:03:31 pm
Адронис разграничава 4 тела на душата - физическо, емоционално, умствено и духовно. Разликата при неговата информация е, че не говори за каузално/причинно тяло. От менталното тяло отива направо към духовното. Духовното тяло според него е божественото съзнание на душата. Чрез него се вижда всичко такова каквото е, без повече изкривявания. Духовното тяло се постига чрез пълно балансиране на другите три тела и това е възможно още докато живеем във физическото си тяло.   
Title: Re:Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън
Post by: velaskes on февруари 16, 2019, 09:58:30 am
Брад от известно време успява да канализира и то много добре известния Сет от края на 70-те години на миналия век, който тогава беше канализиран от Джейн Робъртс. За сведение от чанелингите на Джейн Робъртс има има издадени няколко много полезни книги, най-популярната от която е "Сет говори".
Брад съобщи тия дни, че е успял да канализира и Башар с неговата група извънземни, така че ще има нови съобщения и от тях.
Title: Re:Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън
Post by: velaskes on март 28, 2019, 08:15:58 am
В последното си съобщение Адронис споделя информация за 5D реалността на Сириус, през която той, заедно с всичките същества на същото ниво са минали и след това са се издигнали като 6D колективна съзнателност, която представлява самата звезда Сириус. Вече не са отделни същества, а са самата звезда. В 5D реалността са били отделни кристални същества с тела същите като при нас хората с много малки разлики, живеещи в кристална реалност подобна на земната. Тази реалност все още съществува там и сега други същества я обитават и еволюират чрез нея.
Title: Re:Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън - 4-та плътност
Post by: velaskes on април 20, 2019, 09:49:48 am
От вчерашното съобщение на Адронис чрез Брад, което между другото е доста силно заредено и информативно, се говори за някои специфики на преминаването в следващата плътност. Ето и моето разбиране на ключовите точки в това послание. 

1. В следващата плътност ще минат всички, които носят само Любов и Светлина, които са напълно чисти по сърце и душа. Тези, които носят тъмнина не могат да преминат. Тъмните ще останат в този свят и ще преживеят цялата карма, която са причинили на останалите и ще видят как този свят загива заедно със самите тях.

2. Няма срокове и дати кога точно ще стане преминаването. Ще стане скоро, това е единствената информация засега. Единствените, които знаят кога точно ще стане са Майсторите на Играта - нашите Отец/Майка Абсолют и Безкрайния Творец.

3. Тримерния свят постепенно умира, не се трансформира. Тримерните човешки тела на възнасящите се също ще умрат, но ще стане безболезнено, за един миг. В следващия миг те ще са извън тримерния свят. Ще има малък период на настройка преди възнасящите се да бъдат прехвърлени в новия свят.

4. Новия 4D свят в момента е празен, там няма хора. Той чака своето население.

5. Тримерния свят не може да се поправи и изчисти. Корупцията в него е достигнала непоправими висоти. Замърсяването е прекалено голямо. Тъмнината в този свят е прекалено голяма. Затова този свят трябва да бъде прекратен и разформирован. 

6. Процесите са автоматични. Нищо не може да се направи за тези, които твърдо избират тъмнината и дуалистичните игри. Те сами си подписват съдбата. Няма значение кои са те в обществото, дали са част от вашето семейство, дали имате добри отношения с тях. Всеки ще бъде разпределен, където му е мястото.

7. След преминаването, връзката между 3Д и 4Д света ще се прекъсне. Това означава, че повече няма да може да бъдем във връзка сетивно с 3Д вибрацията. По същия начин хората, които останат в 3Д света няма да имат повече връзка с възнесените хора.

8. Сега наистина са последните години. И е много важно всеки да свърши работата по собственото пречистване и превръщане на себе си в обичащо същество на светлината. И в същото време да помогнем един на друг, да измъкнем още някоя друга объркана душа на пътя на Светлината.
Title: Re:Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън
Post by: velaskes on май 06, 2019, 10:45:50 am
Брад излезе със съобщение днес, че според настоящият момент годината на възнесението към следваща плътност се очертава с около 90% точност да е 2037. Това са му казали неговите ангели. Същото потвърждава и висшата му същност от Сириус - Адронис.
Според мен да се говори и уточнява такова събитие, което стои 18 години напред в бъдещето няма никакъв смисъл. Това не е един ден, това са 18 години, като всеки ден носи различна енергетична наситеност и всеки ден формира следващия ден. За кратък период от време всичко може да се промени. Тази година може да дойде по-скоро или да се изнесе по-назад във времето. За Великия Дух това няма абсолютно никакво значение. Ние сме тези, които играят в тази игра и ние тук определяме как тази игра да се изиграе. Великия Дух наблюдава безпристрастно и приема решенията и намеренията на човечеството като единно цяло и на всеки като отделен човек.
Title: Re:Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън
Post by: velaskes on май 06, 2019, 11:19:21 am
Ето какво казва още Адронис.
Периода на преминаването в следващата плътност ще трае точно 3 дни и светлината ще изчезне за тези 3 дни. Ще бъде пълен мрак за тези 3 дни. През тези дни Земята ще се изчисти наведнъж от всичката си остатъчна вътрешна тъмнина. Двата свята на 3-та и 4-та плътност ще се разделят окончателно. Хората които се възнасят, някои от тях ще преминат с телата си в следващата плътност, други няма да могат да вземат тялото си и то ще умре, тях конкретно ще ги чака ново тяло отвъд. Хората, които ще останат в 3-та плътност ще бъдат озадачени, защото след тези 3 дни ще установят че много от хората, които познават вече ги няма в техния свят.
Преди това голямо събитие ще има множество знамения, които няма да могат да бъдат пренебрегнати, особено от възнасящите се хора и те ще ги насочват кога точно ще се случат тези 3 дни през 2037г. Адронис съветва да не се излиза извън дома, ако е възможно всеки през този период да се скрие в мазето, да се запаси с храна и с търпение. Излизането навън ще е опасно за по-слабите духовно, защото изблика на тъмна енергия ще е невъобразим. Даже казва, че някои хора може да умрат само излизайки навън. Наред с всичко друго магнитната полярност на планетата ще се промени и полюсите ще се изместят. 
Title: Re:Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън
Post by: velaskes on май 08, 2019, 09:10:11 pm
Брад продължава да носи нова любопитна информация. От контакт с Божествената Майка му е дадено да разбере от какво произхожда злото като явление във вселената. Това, което казва е подобно на това, което се разкрива в чанелинга на Луцифер чрез СеЛена.
Първоначално всички частици на Бога са живели в един свят, това е продължило много дълго. На някакъв етап част от душите са им хрумнали нови идеи за това, как трябва да се живее и за устройството на света. Те са станали критици на Божествения промисъл и са заявили, че живота може да бъде устроен по друг начин, не щеш ли по-добре. Трябва да се има предвид, че всички души са живели в абсолютен комфорт и велика любов, в райски свят от първо ниво. И изведнъж тези души излизат с заявление, че Господ не е прав, че живота не е устроен по възможно най-добрия начин. Че те биха могли да го направят по-добре. Това са били някакви признаци на арогантност, самонадеяност и съпътстващата духовна гордост. Ето така е станало първото падение на божествените души в по-ниски енергийни реалности. Ето как са създадени измеренията и плътностите в Божественото Мироздание. Решили са да се отцепят и да създадат отделен свят. И това отцепване и създаване на нови отделни светове се случило на няколко пъти, което ни води накрая до света на материалната вселена. Та тези ангели-критици на Божествения промисъл са станали не само критици, но те се ожесточили към Бога до голяма крайност и към всичко, което е създадено от Бог, защото с падението си във все по-долни светове тяхната сила и възможности да творят се съкращавали правопропорционално. Дотук почти нищо ново. Подобни са разкритията и на Ким Майкълс за тези процеси.
Та тези паднали същества, паднали ангели, те са зад всичко негативно, което се случва на нашата планета, но не само тук, но в цялата материална вселена. Драконианците не са били част от нашата вселена, те са пришълци идващи от паралелна вселена. Те са били подмамени с големи обещания от падналите същества да преминат в нашата вселена. Падналите ангели са направили портала между двете вселени и те са им посочили прекрасната планета Земя, някога когато е била в 5-та плътност, пълна с енергия и красота. Буквално падналите ангели са използвали Драконианците като свой физически носител, който да дойде в телата си от 5-та плътност и да създаде пълен хаос и да източи пълната с енергия планета, да шокира и разврати всичките й божествени жители. Падналите ангели не са се въплъщавали и не са имали желание за това, те са използвали други звездни цивилизации да творят пакостите, които са си намислили. Това е новата информация. Че зад драконианците стоят падналите същества. Те са инициаторите за всичкото зло, което е било сътворено някога в тази вселена. Пред стореното от падналите същества няма друг аналог, няма друг такъв мощен бунт срещу Бога, който може да се сравни с нещо друго. Разбира се вече знаем какво се случва с всички, които тръгват по такъв път и накъде води този път без изключения - към смърт на душата. Тези паднали същества от такава омраза и от такива силни негативни емоции са се превърнали в малки черни точки, напълно източени от собствената си енергия и възможности. Много пъти едни от най-смелите ангели са се спускали до най-ниското астрално ниво, в най-големия мрак да уговарят тези същества да се върнат обратно по пътя към Бога, но в повечето случаи отговорът е бил "не". Тези души са станали пълни инати и безумци, отвъд всяка възможност за спасяване, изцяло завладени от духовната гордост и самонадеяност дори на смъртния си одър.
Title: Re:Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън
Post by: velaskes on май 09, 2019, 07:44:14 am
Отново искам да напомня, че Господ е помислил за абсолютно всичко. Всичко се е случило вече, всеки потенциал се е разкрил до абсолютните си крайности. Грешката е вярна. Грешките в системата са част от Великия План. Няма една възможност на развитие на потенциал в мулти-вселената, който да не е е бил предвиден предварително. Господ е съвършен и абсолютно мъдър. По този начин е било ясно, че част от ангелите ще станат тези престъпници на Божията воля, които ще тръгнат по този път на разрушение и само-разрушение. Така работи дарът на свободната воля.
Всички потенциали се разиграват многостранно от началото до самия им край, до пълното им изчерпване. Това е работата на душата, да изследва потенциали. Сборът от всички изследвания на всички потенциали от всички души дават сумарния опит на Бога. Бог не чака, Бог получава целия опит наведнъж, от началото до самия край. Това е част от магическата реалност на Бога.
Title: Re:Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън
Post by: velaskes on май 19, 2019, 08:21:36 am
Още инфо от Брад и Адронис за 3-дневния период на преход.

Най-вероятно ще бъде към края на 2037г.
Възможно е да стане по-бързо от 3 дни, за 2 или за 1.
Напускането на физическото тяло ще стане напълно безболезнено, без каквато и била агония, най-вероятно по време на сън.
Още с напускането на тялото ще имаме готови нови 4D тела, в които ще се окажем. По същия начин ще се окажем на новата Земя.
Много по-малко хора ще живеят в 4Д в сравнение със сегашното 3Д. В този момент никой не живее на 4Д Земята.
Тези, които са развъплътени и имат достатъчно висока вибрация очакват портала към това измерение да бъде отворен и да започнат да се въплъщават.
През периода на трите дни тъмнина навън наистина ще е напълно тъмно, което значи че най-вероятно няма да работят никакви електрически светлини, фенерчета и т.н. Затова не е препоръчително да се излиза.
Всеки, които е предвиден за възнесение ще се възнесе. Напълно е възможно някои, които не са предвидени да успеят да свършат работата над себе си, да издигнат вибрацията си и да се присъединят.
Сега най-важното е всеки да работи над себе си, да става по-добър, по-обичащ, да помага на другите, но и да се грижи за самия себе си.
Title: Re:Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън
Post by: velaskes on май 25, 2019, 10:01:57 pm
Още инфо от Брад и Адронис за прехода.

Новите 4Д човешки тела ще бъдат в по-голямата си част базирани на силиция и в по-малката си част на въглерода.
Някъде между 550 - 590 милиона човека минават летвата за издигане до 5-то измерение. 
3-те дни на тъмнина ще бъдат изпитани само от тези, които остават на 3Д версията на Земята. След тези 3 дни тъмнина големи промени ще се случват на старата Земя.
Според мен тогава ще почнат да стават големите катаклизми като ледниковия период, вдигане на нивото на световния океан, смяна на полюсите, слънчеви магнитни бури, които ще елиминират електрониката и електричеството и ще върнат хората в средните векове и живота им ще стане много труден за оцеляване.
Title: Re:Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън
Post by: velaskes on май 26, 2019, 09:51:33 am
3D версията на Земята ще продължава да функционира много десетилетия след "събирането на урожая на възнесението", но както казва арх. Метатрон чрез Магда, тази версия бавно и сигурно си заминава, тя си изживява смисъла. Земята като духовно училище се изчерпва като смисъл след беритбата на възнесението. Ще останат на нея егоистичните хора, които ще се бият до смърт за последните ресурси на планетата.
 
Title: Re:Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън
Post by: velaskes on юни 02, 2019, 11:33:02 am
Брад споделя още много важна информация. По време на 3-те дни тъмнина през 2037 г. ще кацнат извънземни кораби и същества, които приличат на възнесени майстори, на ангели и на галактически извънземни, и ще приканват хората да се качат на техните кораби, за да се спасят от предполагаемите бедствия впоследствие. Брад казва, че това ще бъдат дегизирани драконианци, които ще отвличат хора без да нарушават закона на свободната воля. Който се качи на космическия им кораб доброволно все едно се съгласява да бъде отвлечен. Тези, които се качат на корабите ще останат в същото измерение и няма да се възнесат.
Брад пише да имаме това предвид и да не се съблазняваме от лесни, бързи и прекалено приятни предложения за облекчаване на положението.
Драконианците нямат право да отвличат хора без тяхното съгласие, но ако те убедят да тръгнеш с тях не нарушават законите. Който нарушава закона на свободната воля бива прогонен от Светлите Сили за секунди от нашия свят без право на връщане. 
Title: Re:Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън
Post by: velaskes on юни 04, 2019, 08:07:38 am
Да се научим да разпознаваме ангелите от демоните е един от най-важните уроци, които усвояваме в земното училище. Демоните могат да се явяват в миловидни и обаятелни образи(форми), но сърцевината си, която е разядена и отблъскваща те не могат да прикриват. Ако вече си имате на представа какво значи да си човек на Любовта и Светлината не би било трудно за вас да правите разликата. И както е казано - по думите и по делата им ще ги познаете. Думите и делата на нечестивците показват тяхната долна коварна природа. Всичко, което те правят за другия е, за да го използват и съвсем малко или нищо отдават насреща. Плановете им са измамни. Думите им са лъжливи. Гримасите на лицата им са противоречиви. Винаги взаимодействието с тях е под някакъв претекст, съобразно някакъв техен протокол, тоест те желаят нещо да присвоят. Ако някой иска нещо прекалено от вас, особено душата ви логично е да не му вярвате.   
Title: Re:Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън
Post by: velaskes on юни 08, 2019, 08:22:29 am
На въпрос дали Луцифер е дявола или сатаната Брад отново вади някаква уникална и направо сензационна информация. Той пише, че Луцифер е женска същност, не мъжка и не само това, ами че Луцифер е духа на Земята. Според това, което са му показали неговите водачи единствено Луцифер е бил способен да се справи със задачата да поеме тази работа на земния планетарен дух без да му/й изгърмят бушоните на някакъв етап и да изтрепе всичките хора, които толкова хищнически хиляди години унищожават себе си, природата и своите братя и сестри.
Според информацията на Брад, Архангел Михаил представлява духа на нашето слънце. Бум!
Title: Re:Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън
Post by: velaskes on юни 13, 2019, 11:32:03 am
От чанелинга на СеЛена с Луцифер се разбира, че той е мъжка и женска енергия. Женската му част се нарича Антея. Антея преведено на наш език означава древната. И ако направим връзка с информацията на Брад нашата Земя е наистина много древна. 4-5 млрд. години си е много време. 
Title: Re:Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън
Post by: velaskes on юли 12, 2019, 07:12:15 am
Адронис чрез Брад сподели информация за произхода на човека, която е в съгласие с информацията на Михаил О. от неговите чанелинги с майката Земя.
Неандерталеца и съвременния човек са два различни вида същества и втория не произлиза от първия. Съвременния човек е създаден от Безкрайния Творец а неандерталеца от друг вид Бог. Съвременния човек е създаден преди около 170 000 години. И още със създаването си е имал същите възможности като настоящия човек, същия ум, същите чувства, същите потенциали за развитие. След създаването на съвременния човек от Безкрайния Творец се намесват и други Богове Творци, някои от които са били поканени, а други са дошли и са действали без покана, нарушавайки правилата. И едните и другите са променяли ДНК-то на човека и така са се появили расите и външните различия при отделните раси. Съвременните хора включвайки всичките раси са амалгама от 22 звездни цивилизации. Науката е права само за измирането на неандерталския човек, което е станало преди 20-30 хиляди години. Неандерталеца е обладавал животинска душа от 2-ра плътност близко до 3-та плътност. Душата им е била подобна на най-еволюиралите животински видове.
Title: Re:Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън
Post by: velaskes on юли 18, 2019, 01:42:58 pm
Брад извади нова информация, този пък свързана с края на тъмната епоха. Ето някои нови неща. Според него Луцифер и Сатана не са зли в природата си същества, но са били набедени и още според Брад и двете същества са в основата си женска същност. А женската божествена същност е била много мощно потъпквана през тъмния период и това е факт. И все още женската същност се потиска.
Брад говори и за планетите в нашата слънчева система. Сатурн е била в древни времена второ слънце на Земята и близките планети, но Драконианците са я корумпирали и буквално е пропаднала във вибрациите си и се е обърнала наобратно. Пръстените около нея сивмолизират черна магия, която държи тази планета в подчинение на тъмните сили. Юпитер е планета с мъжка същност. Меркурий е бил луна на Земята в древните времена, но с падането на вибрациите на Земята е бил заменен с текущата ни луна, която е била преди това луна на Молдек(взривената планета) и след това на Марс. Когато и Марс бива компрометиран луната е преместена и прикрепена към нас. Луната служи за наблюдателна и регулаторна станция на тъмните енергии, които се произвеждат от хората. Меркурий е служил за същото, но не за тъмни енергии, защото такива не е имало преди падението на човечеството.   
Title: Re:Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън
Post by: velaskes on юли 19, 2019, 01:19:55 pm
Още нова информация за луната. Това планетарно тяло било на около 2 млрд. години и някъде преди 750 млн. години живота върху него е унищожен от военни действия. Първоначално се е намирала в съзвездието Плеяди, след това е преместена(отмъкната) в Орион и по-точно в системата на Ригел, след това я местят в съзвездие Малка мечка, след това става луна на Молдек, после става луна на Марс и накрая на Земята. След унищожителната война на Марс това планетарно тяло служи за приютяване на душите на масовите жертви и чрез него биват транспортирани преди около 11 хиляди години на Земята. Точно по това време започва великия експеримент с падането на вибрациите на земните жители в трета плътност и с въвеждане на души с дуални вибрации от Марс и Молдек.
Луната през целия тъмен период е била под властта на Орион, а сега ще премине под ново ръководство и функцията, за която е била ползвана досега също ще се промени. Сега ще се ползва за по-позитивни цели.
Title: Re:Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън
Post by: velaskes on юли 19, 2019, 02:57:02 pm
Учените казват, че съзвездие Плеяди е относително младо формирование, само на 100 млн. години, но щом Луната, която е на 2 млрд. години произхожда оттам и за първи път там е процъфтявала като планета подобна на нашата Земя, очевидно нещо с информацията на астро-физиците не е съвсем наред. Съзвездие Плеяди може да е много по-старо от предполагаемото, по-старо дори и от нашата планета. Все пак кой за първи път през период Пангея идва, за да създаде растителен, животински свят и първите човекоподобни същества на Земята, това са били Плеядианците.
Title: Re:Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън
Post by: velaskes on юли 21, 2019, 07:31:09 am
Отново според информацията на Брад, Меркурий също произхожда от Плеядите и когато е бил луна на Земята е бил управляван изцяло от Плеядианците.
Title: Re:Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън
Post by: velaskes on юли 21, 2019, 07:39:49 am
Ето още едно любопитно инфо за съществото, което наричаме Сатана. Освен, че е женска енергия по дълбочинната си природа духа му/й произхожда от звездната система на Сириус и е свързан с богинята Изида. Това същество се намира в сериозно положение на атака срещу неговата/нейна съкровена същност, поради това, че целокупното човечество го счита за самия дявол, за най-голямото зло. Енергийно това изглежда като безкрайни ножове на негативна енергия, които летят към и се забиват постоянно в това същество. Тези ножове са асоциациите на хората на това същество с най-голямото зло, което създава страх и недоверие към него/нея.   
Title: Re:Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън
Post by: velaskes on юли 21, 2019, 10:04:44 pm
Ето още една интересна асоциация, за която малко хора знаят. Сатана е част от огромната душа на Изида, а Луцифер е самия Озирис.
Title: Re:Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън
Post by: velaskes on юли 25, 2019, 10:56:00 pm
Брад разказва, че са му показали как се е появила душата му и какво е било усещането. Неговата плеядианска ангел-хранителка го е върнала в началото при създаването на душата му. Мястото изглежда голямо, където специални ангели, директни еманации на Божествената Майка изваждат новите души от нещо като енергиен отвор и ги нареждат като в кутийки на огромен кошер. Цялото пространство докъдето ти поглед стига се виждат душите наредени, във всички посоки. Тези кутийки, в които ги поставят са вортекси, които служат един вид като за изтрелване на енергията на душата във Вселената, където веднага намират място и започват да се прераждат в някакви форми. При раждането на душата съзнанието й е напълно празно, бяло, няма мисли, няма идеи, не знаеш нищо, не разбираш нищо, но постепенно ти идват усещанията чрез първите наблюдения. Душата изглежда като светеща блестяща сфера, когато излиза от "родилния" отвор.   
Title: Re:Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън
Post by: velaskes on юли 26, 2019, 11:43:09 pm
Следващата информация се потвърждава днес и от Брад. Срещал съм я и по други източници преди. Става дума за 3-то измерение и защо изобщо има възнесение към 5-то измерение. 3-то измерение е голяма крайност на творението, която изобщо не е трябвало да я има, но по редица обстоятелства се е стигнало до нея. Всичките души, които са дошли да дигнат вибрацията на тази планета сме тук с една единствена цел, да помогнем на всеки, който желае да му бъде помогнато да превъзмогне илюзиите си, за може да си дигнем партакешите и да закрием това измерение окончателно. Да се приключи един път завинаги с този абсурд, с тази откачена реалност на безпрецедентна забрава. Това е реалност на нечувани адски страдания, които макар че не са истински в крайна сметка заставят съществата да минават през тях и да произвеждат извратени енергии неприсъщи на нито едно божествено същество. Това е нещо нечувано, нещо невероятно, нещо както казах абсурдно за реалността на Бог Отец, където всичко е Любов и Рай, всичко е прекрасно и изобилно.   
Title: Re:Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън
Post by: velaskes on август 23, 2019, 09:43:44 am
Брад казва, че пожара в Амазонската джунгла е изкуствено създаден, чрез насочено сателитно лазерно оръжие. По същия начин палят и другите големи пожари като този в Сибир. Но природата ще си коригира всичко постепенно, а рептилодите на ръководни постове, въплътени като хора, които вземат такива решения, да унищожават белите дробове на Земята ще си платят прескъпо.
Title: Re:Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън
Post by: velaskes on август 23, 2019, 01:33:33 pm
Според руснаците като обществено мнение е, че пожарите са запалени от безскрупулни хора, които извършват незаконна сеч в тези райони, изнасят дървесината за Китай и прикриват доказателствата на изсечените площи чрез такива пожари. А в Амазонската долина става нещо подобно пак от безскрупулни индивиди, само че целта е разчистване на джунглата, за да се използва земята за растениевъдство и животновъдство, продуктите от които се котират високо на международния пазар. 
Title: Re:Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън
Post by: velaskes on септември 30, 2019, 07:35:49 pm
Брад отново е на върха на информационната вълна на Възнесението с още напълно нови разкрития от Адронис. За първи път се разкрива повече информация за расата на Драконианците и какво е положението в момента при тях. За първи път се говори за положителната страна на съзвездието Орион и защо е било раздирано от войни между различните звездни същества, които го обитават.
Title: Re:Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън
Post by: velaskes on септември 30, 2019, 09:08:18 pm
Съзвездието Орион е едно от най-ярките и най-големите, които се виждат на нощното небе и това не е случайно. Адронис казва, че там се намират 2 от най-важните портали в цялата галактика, те са като своеобразна коронна чакра на Господа и през тях тече най-чистата бяла Светлина директно от самия Създател. Заради тези 2 портала и контрола над тях съзвездието е раздирано от войни между главните му обитатели. И когато идват могъщите Драконианци те завладяват всичко наред и поробват орионските раси. Драконианците според Адронис са много труден противник, който е много древен и е умел в битките, с много напреднала военна технология и големи паранормални способности и на практика нямат конкуренция. Никой от негативните извънземни не може да ги победи. Със завладяването на Земята и съзнанието на хората те са планирали да постигнат още по-голяма власт във 3-то измерение на вселената. Но сметките им излизат криви, защото пропускането им на Земята от Възнесените Майстори е било с цел те да са в полза на хората, а не хората да им служат на тях. То и така става. Ние хората си учим нашите уроци благодарение на създадената тъмнина от Драконианците а онези си мислят, че ни поробват завинаги и че никога няма да може да се измъкнем от тяхната хватка. Но ето че Драконианците са прокудени далеч от Земята, хората си научиха уроците и се възнасят и една част от Драконианците са напуснали империята и сега работи заедно с Галактическата Федерация като колаборатори именно за разформироване на тази империя. Та нещата за тези негативни създания изобщо не вървят добре напоследък.   
Title: Re:Адронис от Сириус, канализиран от Брад Джонсън
Post by: velaskes on ноември 11, 2019, 01:19:23 pm
В днешното видео с чанелинг на Адронис, обозначено като първа част от африканската обиколка идва още нова информация за негативните рептилоиди след един от въпросите на присъстващите.

Според това, което разбрах тези рептилоиди не се въплъщават по време на раждането на човека а изместват божествената му душа, когато човека върши зло. Когато се върши зло божествената душа отслабва като хватка над тялото на човека и тогава астралните рептилни нападатели идват и се наместват, като продължават да избутват оригиналната душа, докато я изгонят напълно. Това обяснява как може да има хора с две противоположни души и как има борба между тях. Която от двете сили надделее остава за постоянно в този човек до края на живота му.

Също така се потвърждава произхода на Анунаките, че са от съзвездието Орион. Но те не са били негативни, а са помагали за популацията на Земята с най-различни видове същества, включително и хора. Оригинално човека е създаден от Бога, но внедряването му на тази планета е станало с помощта на такива висши развити души като тези на Анунаките. Същото като информация се дава и за Плеядианците и за Сириусианците, вероятно и други, които са вършели такава дейност по популация.