ИЗВОРИТЕ

Други дивотии => Майтапи => Topic started by: bee on юли 04, 2006, 01:22:43 pm

Title: НЕЩОТЪРСАЧ
Post by: bee on юли 04, 2006, 01:22:43 pm
Вчера чух горната дума от един много приятен мъж, който Господ ми изпрати наскоро в една от групите, които сме заформили с Него в моя живот. (понякога се чудя колко коне е утeпAл Господ да ми ги събере тези няколко групи, но това е тема на друг разговор  ;D)
Аз все се бия в гърдите, че много чета и че все търся корените на детето в себе си, но точно тая думичка я бях забравила и въпросния около 43 годишен мъж ме изненада безкрайно с това, че я помнеше. Днес прочетох втора глава на Пипи Дългото Чорапче, за да си я припомня и останах възхитена .... мисля с голям кеф да препрочета тая книга скоро, заедно с детето :)
Като се ровнах в нета открих, че някои талантливи млади хора са се сетили да я използват да си направят игра и затова си помислих, защо пък да не направим нещо подобно и ние - да си намираме разни неща в нета или на друго място и да си ги показваме тук ... може би във формата на картинки, а ако може и нещо друго..... просто разни ... неща .... :)
Нещото, което аз открих вчера, е снимка на най-любимото ми езеро на всички времена: Окото.  :smitten:
Title: Re: НЕЩОТЪРСАЧ
Post by: wind on юли 04, 2006, 02:19:04 pm
Браво! Имаш намигане от "Окото"!
Само трябва някой да го посмачка на фотошопа.  ;D
Title: Re: НЕЩОТЪРСАЧ
Post by: divine on юли 04, 2006, 04:42:16 pm
това, което ме очарова днес е тази картинка , наречена "Полет на духа "
enjoy  ;)
Title: Re: НЕЩОТЪРСАЧ
Post by: bee on юли 05, 2006, 04:16:19 pm
Днес си намерих обложката на един албум на Asia в компа. Сваляхме я от нета с един англичанин, който имаше татуирани, малко под врата, очите, които се виждат на обложката, а май и на всички други техни обложки.  :)