Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Сериали / Messiah / Спасител (2020 - )
« Last post by velaskes on януари 13, 2020, 10:03:02 pm »


Quote
Сюжетът проследява реакцията на света към мъж, появил се за първи път в Средния изток, който се сдобива с множество последователи, твърдейки, че е Месията. Дали е изпратен от Бог, или е опасен измамник, решен да свали световния геополитически ред? Историята се разказва от няколко гледни точки, включително млад агент на ЦРУ, израелски полицай, латински свещеник и дъщеря му, палестински бежанец и медиите.

Добре е направено шоуто, увлекателно е, държи стабилно вниманието. Но не очаквайте да е нещо просветляващо на духовна тематика или да дава някакви фундаментални религиозни разкрития. Една фиктивна, нагласена и предвидима история, която държи зрителския интерес, нищо повече.

https://www.imdb.com/title/tt7671598/
2


Quote
Историята в „The Dark Crystal: Age of Resistance” се развива много години преди събитията от „Тъмният кристал”. Светът на Тара умира. Кристалът на истината, който е сърцето на Тара – източник на неизмерима сила – е увреден от злонамерената раса на скексисите и нещастие и болести покоряват земите. Когато тримата гелфлинги Рейн, Бреа и Дийт откриват ужасяващата тайна на скексисите, те поемат на епично пътешествие, с което запалват огньовете на бунта и епичната битка за спасяването на света започва.

Едно различно, свежо и вълнуващо фентъзи приключение с "мъпетите" на Джим Хенсън и модерния CGI.

https://www.imdb.com/title/tt6905542/
3
Кътчето на Веласкес / Re:Планета Земя 4D/5D
« Last post by velaskes on декември 29, 2019, 10:49:06 am »
Целия форум го оставям достъпен за разглеждане за всички с информацията, която е била публикувана досега.
4
Кътчето на Веласкес / Re:Планета Земя 4D/5D
« Last post by velaskes on декември 29, 2019, 10:39:16 am »

Приключвам с писането в този форум.

Имайте предвид, че не всичката информация, която съм писал из всичките тези теми и постове отразява Истината. Всеки, който чете и приема каквото съм написал за вярно поема лична отговорност за това. Аз съм писал, каквото аз съм счел към дадения момент, че е било вярно. Нещата се променят и нова информация постъпва. Затова искам да започна нещата на ново и на чисто.

Моля, върнете се на началната страница на сайта и влезте в новия форум, където ще пиша отсега нататък.
5
Кътчето на Веласкес / Re:Планета Земя 4D/5D
« Last post by velaskes on декември 28, 2019, 01:17:24 pm »
През периода на Атлантида точно това се е случило, реалността не е имала регулатор на честотите на ДНК-то, хората не са могли да се справят със сложната реалност и са изпаднали в най-различни тежки състояния. Имало е човешко робство, имало е огромно разслоение на обществото, имало е потискане на слабите, мъчения, магически войни каквито не може да си представите и т.н. Трябвало е тази времева линия да се анулира и да се измислят нови условия, където хората да могат да отработят своите вътрешни качества, така че да могат да живеят в постоянен мир и любов в пет-мерната реалност.
6
Кътчето на Веласкес / Re:Планета Земя 4D/5D
« Last post by velaskes on декември 28, 2019, 11:49:16 am »
Какво ще стане ако прожектора на Луната се спре сега и хората възвърнат изведнъж своите 12 двойни спирали ДНК?

Същото ако изведнъж света стане 5-та плътност. Ще настане голям смут и с ниските вибрации на голямата част от човечеството, всичко ще тръгне набързо към негативна спирала на пропадане. Просто хората не са се научили да се контролират и да бъдат безкористно проявление на Божествена Любов и това ще ги доведе много бързо до много трудни задънени ситуации в 5-та плътност.

Дори и с включен прожектор на Луната, тези които вече са готови да минат в 5-та плътност/5-то измерение, това повече не ги касае. Дори и ограничени на физическо ниво, на духовно ниво вие вече сте неограничени, истински създатели на реалността. Какво може да ви говори това, щом сте неограничени на духовно ниво, трябва да се досетите сами.
7
Кътчето на Веласкес / Re:Планета Земя 4D/5D
« Last post by velaskes on декември 27, 2019, 09:28:53 pm »
Възнесенията вървят по нечетни цифри.

От 3-та плътност се отива в 5-та. 4-тата е за развъплътен живот, там се попада след смъртта в 3-та, ако не можеш да се възнесеш.
От 5-та се отива в 7-ма, като 6-тата е където се попада след смъртта в 5-та. Това е общо взето. От 7-ма плътност нагоре нещата стават безтелесно Единство и моментално проявление на реалности. Това са духовните обители на Възнесените Майстори. 9-та плътност са много Слънца. 10-та е където духа на тези Слънца пребивава. 11-та е Безкрайния Творец. 12-та е Отец Абсолют.
8
Кътчето на Веласкес / Re:Планета Земя 4D/5D
« Last post by velaskes on декември 27, 2019, 09:08:26 pm »
Ето и тайната на Марс, която за първи път достига до човечеството.

Това не е пустинен мъртъв свят, както Наса ни убеждават. Марс е обитаем, там има живот, има растителност и има Рептилоиди, които държат под робство както земни хора, така и разни други извънземни, които са пленили при различни военни операции.

Марсоходи никога не са пращани на Марс. Снимките от въпросните марсоходи са от канадски остров в западната част на Гренландия, до който е много труден достъпа на обикновени хора. Снимките само са ретуширани с фотошоп така че да изглеждат по-червеникави. 
9
Кътчето на Веласкес / Re:Планета Земя 4D/5D
« Last post by velaskes on декември 27, 2019, 09:01:14 pm »
На обратната страна на Луната се съхраняват всичките най-едри космически боклуци от войната между Плеядианците и Орионците, като остатъци от космически кораби, дори има почти цели космически кораби, цяло гробище с такива.
10
Кътчето на Веласкес / Re:Планета Земя 4D/5D
« Last post by velaskes on декември 27, 2019, 08:54:02 pm »
А зад изкуствения интелект по моето мнение стои Арх. Луцифер. Изобщо прекалено много се престарава в създаването на абсолютния противник на човека и в създаването на възможно най-тежките условия на живот и най-тежките духовни уроци и изпитания, които могат да се измислят.
Pages: [1] 2 3 ... 10