Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Кътчето на Веласкес / Re:Планета Земя 4D/5D
« Last post by velaskes on юни 15, 2019, 01:58:54 pm »
Към момента една част от фрагментациите на Сина на тази планета са готови с изследването на дуалността. Спускането им в най-голямата крайност приключва. Чрез възнесението ние ще се издигнем на следващи нива, кой докъдето е готов в осъзнаването си.
Както казах по-горе има само едно същество, една супер душа. Тази душа е всеки човек(не знам дали рептилоидите и техните създатели влизат в тази душа, най-вероятно принадлежат към друга душа и друг Творец), това е огромна душа, всеобхватна. Тя набира опит чрез всяка своя фрагментация и става мъдра, безкрайно блага и способна на изключително творчество като нашия любим Отец/Майка.
Всеки от нас е тази велика душа. Няма разделение в горните измерения. Разделението е илюзия. Всичко е едно. Мъдростта и могъществото на тази душа идват чрез обединението на опита на всичките й части и чрез пълното съблюдаване на волята на Отеца.
2
Кътчето на Веласкес / Re:Планета Земя 4D/5D
« Last post by velaskes on юни 15, 2019, 11:08:10 am »
Когато Синът почне да се въплъщава в многомерността чрез своите фрагментации Той си запазва една част в най-високите измерения и създава от нея същества на Светлината, тези, които наричаме ангели и архангели. Те са предпазната мярка срещу ефектите на самозабравата. Синът ги програмира винаги да се грижат за правилното протичане на заплануваните въплъщения. Като мине даден срок те се задействат чрез вградените в същността си механизми и работата им е да спомогнат фрагментациите на Сина да почнат да си спомнят за истинската си същност, да се само-осъзнават и да започнат да се връщат обратно към центъра на своята безкрайна абсолютна точка. Това връщане са възнесенията чрез преконфигуриране на точката на внимание от дадена индивидуалност към по-широка перспектива. При пълното връщане обратно в Сина перспективата става универсална и погледа става 100% обективен. 
3
Кътчето на Веласкес / Re:Планета Земя 4D/5D
« Last post by velaskes on юни 15, 2019, 09:19:49 am »
Триединството - Дух, Отец и Син.

Духа е всичко, което е, самия чист живот, едно съзнание, една цялост, най-чистата "искра", която съществува, отвъд всичко сътворено.
 
Отеца е Безкрайния Творец. Една част от Духа, която е предназначена да създаде цялото творение, да разгърне всичките възможни потенциали, да направи вселени, галактики, слънца, планети, души и да поддържа цялото творение чрез Безкрайната Си Любов и Мъдрост.

Синът(да не се докачат жените, защото това е условно понятие, което няма нищо общо с мъжкия пол) е безкрайна точка на Божествена светлина, която съдържа същите потенциали като при Отеца, но без тези потенциали да са проявени. Безкрайна точка на съзнателност или на внимание, това е едно и също нещо. Тази точка е едно, но чрез собствено изключително сложно програмиране може да се фрагментира на огромно множество копия, които да бъдат обусловени да служат за определени изследователски цели. Тези фрагментации на Сина сме всички ние, божествените души, огромно множество от най-различни идентификации в различна степен на гмуркане в най-различни илюзорни представи. Синът сега е популярно да се нарича Христос, Христова съзнателност, или еднополярност, както идва тази дума от чанелингите на Отец Абсолют чрез Марта. Синът са всичките същества в най-различна степен на въплътеност, които обитават цялото многомерно Божествено мироздание.
Синът се е обособил, за да изследва, да изпита отблизо и директно, да се нарадва и да възлюби благодатно от най-различна гледна точка цялото Мироздание на нашия Отец.

Синът забелязва чрез своя безкраен всевиждащ взор дадено място, дадена планета, която е съзряла да стане утроба на многообразието на даден живот и Той чрез своята Божествена съзнателност се слива с утробата на тази планета и така живота се появява от най-малкото до най-голямото по правилата и Волята на Бога и по правилата на целесъобразността. Живота почва да трепти и кипи, бульона от атоми почва да оформя съединения, елементи, природни сили. Те от своя страна в своя танц на взаимодействие почват да обединяват микроскопичните съединения в още по-сложни форми, които продължават да се развиват и на един етап получават собствено програмиране и става едно постоянно надграждане и развитие от линейна гледна точка. Така се появяват всички познати първоначални форми на живот. На тази планета това са познатите ни минерален, растителен и животински свят в първоначален стадий. Когато света стане подходящ да поддържа най-сложната форма на живот, Синът запуска импулсите към галактическите същества, които вече имат опит в тази сфера, те идват на тази планета и почват да създават прототипи на всичко, което би могло да живее в дадените условия. И така заедно с цялото природно разнообразие се пораждат прототипите на човешкото същество. Тези прототипи се оставят в средата да еволюират милиони години. И когато се усъвършенстват достатъчно се избират най-успешните от тях и те стават хостове за Божествените души.   
4
От чанелинга на СеЛена с Луцифер се разбира, че той е мъжка и женска енергия. Женската му част се нарича Антея. Антея преведено на наш език означава древната. И ако направим връзка с информацията на Брад нашата Земя е наистина много древна. 4-5 млрд. години си е много време. 
5
Кътчето на Веласкес / Re:Планета Земя 4D/5D
« Last post by velaskes on юни 12, 2019, 10:36:18 am »
Отделно ако ледени тенис топки падаха от небето щеше да има много загинали хора и много разрушено имущество. Просто някой иска да ви накара да се страхувате за живота си, когато вали, публикувайки подобна манипулация.
6
Кътчето на Веласкес / Re:Планета Земя 4D/5D
« Last post by velaskes on юни 12, 2019, 10:25:21 am »
Наблюдавам във фейсбука публикуват разни снимки след преваляване на град по някои места по света, където размера на ледените късове наподобява на тенис топка и си мисля, че това може да е манипулация. Защото ако толкова голяма ледена топка падне от височината, от която пада няма начин да не се разбие на малки части при достигането на повърхността на Земята.
7
Кътчето на Веласкес / Re:Планета Земя 4D/5D
« Last post by velaskes on юни 11, 2019, 10:11:11 pm »
Какво е свободния избор

Този феномен съществува само в тези измерения, където душата се впуска в опитност чрез самозабрава. Появяваш се в този свят като празна дъска, на която пишеш през целия си живот. Без спомен за това преди. Не знаеш кой си, не знаеш почти нищо, не си сигурен на 100%. Само в такива условия е възможен свободния избор. За да има свободен избор трябва да има условия на объркване и така да има между какво да се избира. Ако знаеш всичко и ако знаеш условията по обективния им начин то избор не съществува, защото винаги ще избираш най-доброто налично от всичко възможно. За теб това би било най-естественото нещо. Ако знаеш че раят е твоя дом ще отидеш ли в ада или някъде другаде. Ако знаеш, че си съвършена Божествена Любов ще избираш ли нещо друго по-различно. Но понеже не знаем, така се получава.
За да има свободен избор в даден свят не трябва да има нещо, което директно да напомня за абсолютните условия, които са решени да се забравят временно. Забравянето трябва да е напълно реалистично и поглъщащо като опитност. 
8


Quote
„Love, Death & Robots” ще представлява серия от 18 късометражни анимационни филма с насоченост към порасналата аудитория, които ще показват разнообразие от анимирани стилове, от 2D до фотореалистична компютърна графика. Епизодите също така ще използват анимацията, но няма да се задоволят с нея като жанр, а ще показват различни истории, вариращи между хорър, научна фантастика и комедия.

Голямо майсторство е събрано в тези кратки анимирани филмчета - амалгама от грабваща история, визуално пиршество, интересни герои в една жанрова експлозия.
Напоследък много подбирам какво да ме облъчва, но това го допуснах да мине, нищо че е тъмнина, именно защото е направено забележително.

https://www.imdb.com/title/tt9561862/
9
На въпрос дали Луцифер е дявола или сатаната Брад отново вади някаква уникална и направо сензационна информация. Той пише, че Луцифер е женска същност, не мъжка и не само това, ами че Луцифер е духа на Земята. Според това, което са му показали неговите водачи единствено Луцифер е бил способен да се справи със задачата да поеме тази работа на земния планетарен дух без да му/й изгърмят бушоните на някакъв етап и да изтрепе всичките хора, които толкова хищнически хиляди години унищожават себе си, природата и своите братя и сестри.
Според информацията на Брад, Архангел Михаил представлява духа на нашето слънце. Бум!
10
Реалистично погледнато по моето скромно мнение на страничен наблюдател и на участник в обществото положението ще се запази такова каквото е. Кервана ще си върви и кучетата ще си лаят. Народа не го интересува нищо, хората живеят ден за ден, всеки гледа само себе си, семейството си и нищо друго не го интересува. Властта ще продължава да експлоатира до дупка всеки отделен човек, да му дига цените, да му съкращава възможностите за работа, да го държи беден и в нужда. А отделния човек ще продължава да мърмори и да злослови в посока на властта, но нищо конкретно няма да направи, за да се обедини с останалите и да предприеме действия срещу своите мъчители, освен ако властта не прекали и ножа не стигне до кокала. Тогава в отчаянието си множеството може да направи някой метеж и да събори временно статуквото, но просто едните вълци ще се сменят с други вълци и същите извращения ще продължат.
Дали съм черноглед или съм реалистичен няма значение. България е като пациент на системи, който се бори за живота си, защото много коварни подмолни бацили и паразити са завладели нейния податлив изнурен от стотици години похищения организъм. 
Pages: [1] 2 3 ... 10