Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Текстови файлове / Re:Беинса Дуно
« Last post by Dimitar Ochkov on март 23, 2020, 01:06:22 pm »
Из братска група обособена около Елеазар Хараш: "Летецът - космонавт, Владимир Джанебеков
разказва за засекретено откритие от експеримент, който направил при престоя си в безтегловността на орбитална станция през 80те на миналия век.
Относно тази възможност по подобие на гайката и нашата планета Земя,
въртяща се около оста, да се превърти
говори Учителят Петър Дънов на августовския събор във Велико Търново за посрещане на Божествената Нова година половин век преди това
в беседа, озаглавена "Новото Човечество",
където се казва:
"Във висшата механика на окултната наука има едно твърдение, според което при движението на едно колело на всеки сто милиона обръщения
има едно изключение.
Такова едно колело е и нашата Земя.
И тя ако обиколи сто милиона пъти около Слънцето,
и в нейното движение ще има едно изключение - катастрофално или във възходяща степен - благотворно. Такива изключения са ставали много често, такова изключение иде и сега. Нашата Земя е направила толкова обръщения и е много близо до изключението. Кога ще дойде това изключение няма да кажа датата. Сега може да не вярвате, а като дойде този ден, ще го проверите."
И още по-конкретно той пояснява, че:
"Може да приложим този окултен закон и по отношение на Слънцето. Когато то направи сто милиона обръщения, ще дойде едно изключение. Съвременните учени казват, че Слънцето, за да направи едно обръщане, нужни му са двадесет милиона години. Знаете ли какво ще стане в света, когато Слънцето направи едно такова изключение?
Ако това изключение попадне в низходяща степен, цялата слънчева система ще угасне, нашето Слънце ще потъмнее, а с това и всякакъв живот ще престане.
Ако това изключение попадне във възходяща степен, слънчевата енергия ще се увеличи десет пъти и тогава да му мислят хората, които са на Земята.
Тъй че, сега има едно
приблизително съвпадение -
и Слънцето, и Земята са направили своите сто милиона обръщения и сега идват две изключения.
Това е едно твърдение, което мога да докажа математически, с факти и данни, но не на това общество. Иска време, за да ви докажа формулите и фактите, с които окултната наука си служи."
За отбелязване е, че Учителят Дънов говори за това събитие преди половин век като за неоспорим бъдещ факт с определена ДАТА дори :
"С това не искам да вселявам страх, но казвам, че има изключения и всеки човек трябва да бъде готов на поста си да ги посрещне.
И Христос казва: "Блажен онзи раб, който стои будно на поста си, за да не би, като дойде господарят му, да го намери заспал."
Ако вие мислите, че като ядете и пиете, животът ще си върви тихо, спокойно,
лъжете се.."
https://youtu.be/CaajOWT9kM8
Японски земетръсни къщи за бъдещи комуни: https://www.kmeta.bg/vdignaha-kusta-za-2-chasa-struva-4000-…
2
А тук са публикувани в текстова форма всичките изнесени досега материали от двата канала на Роберт и Гоша. Може да се преведе от испански с гугъл преводача на други разбираеми езици.

http://swaruudeerra.com/
3
Наскоро ми се случи доста леко излизане от тялото, че чак се изненадах. Нямаше го предишното стягане и неудобство, което се усещаше при предишните излизания. Този път бях сам и направих няколко напълно нови неща за мен. Минах през стени на сгради сам, прелетях през моя квартал, минах по една от улиците наблизо, видях други хора там, зачудих се дали мога да вляза в някоя чужда къща и да видя хората там, но някакъв глас ми каза да не го правя, защото е неетично и неуважително и аз го послушах. След това си помислих дали пък не мога да се озова на някакво друго място по света. Не знам защо си помислих точно за Ню Йорк, но още като си помислих и вече бях там, обаче не знам на какво точно попаднах там, беше някакъв гъст мрак и чернота, нищо не успях да видя, усещаше се като тежко и неприятно до такава степен, че се наложи да се върна обратно в тялото си и да се събудя.
Въпреки неприятната част накрая това излизане от тялото беше нещо невероятно поради новата степен на контрол чрез мисълта, която имах над това, което ставаше.
Преди изобщо да излетя от дома си и да премина през стените си сложих защита - бяла светлинна сфера с огледална външна отразяваща стена, в случай, че някой недоброжелател се опита да ме нападне. Знаех интуитивно, че трябва да поставя защита преди да тръгна накъдето и да е.   
4
https://www.youtube.com/channel/UCRWXKZP3vU_dbnEEKWFUJ4w

Това е български канал, в който превеждат клиповете от испанския канал на Роберт.
5
Сериали / Messiah / Спасител (2020 - )
« Last post by velaskes on януари 13, 2020, 10:03:02 pm »


Quote
Сюжетът проследява реакцията на света към мъж, появил се за първи път в Средния изток, който се сдобива с множество последователи, твърдейки, че е Месията. Дали е изпратен от Бог, или е опасен измамник, решен да свали световния геополитически ред? Историята се разказва от няколко гледни точки, включително млад агент на ЦРУ, израелски полицай, латински свещеник и дъщеря му, палестински бежанец и медиите.

Добре е направено шоуто, увлекателно е, държи стабилно вниманието. Но не очаквайте да е нещо просветляващо на духовна тематика или да дава някакви фундаментални религиозни разкрития. Една фиктивна, нагласена и предвидима история, която държи зрителския интерес, нищо повече.

https://www.imdb.com/title/tt7671598/
6


Quote
Историята в „The Dark Crystal: Age of Resistance” се развива много години преди събитията от „Тъмният кристал”. Светът на Тара умира. Кристалът на истината, който е сърцето на Тара – източник на неизмерима сила – е увреден от злонамерената раса на скексисите и нещастие и болести покоряват земите. Когато тримата гелфлинги Рейн, Бреа и Дийт откриват ужасяващата тайна на скексисите, те поемат на епично пътешествие, с което запалват огньовете на бунта и епичната битка за спасяването на света започва.

Едно различно, свежо и вълнуващо фентъзи приключение с "мъпетите" на Джим Хенсън и модерния CGI.

https://www.imdb.com/title/tt6905542/
7
Кътчето на Веласкес / Re:Планета Земя 4D/5D
« Last post by velaskes on декември 29, 2019, 10:49:06 am »
Целия форум го оставям достъпен за разглеждане за всички с информацията, която е била публикувана досега.
8
Кътчето на Веласкес / Re:Планета Земя 4D/5D
« Last post by velaskes on декември 29, 2019, 10:39:16 am »

Приключвам с писането в този форум.

Имайте предвид, че не всичката информация, която съм писал из всичките тези теми и постове отразява Истината. Всеки, който чете и приема каквото съм написал за вярно поема лична отговорност за това. Аз съм писал, каквото аз съм счел към дадения момент, че е било вярно. Нещата се променят и нова информация постъпва. Затова искам да започна нещата на ново и на чисто.

Моля, върнете се на началната страница на сайта и влезте в новия форум, където ще пиша отсега нататък.
9
Кътчето на Веласкес / Re:Планета Земя 4D/5D
« Last post by velaskes on декември 28, 2019, 01:17:24 pm »
През периода на Атлантида точно това се е случило, реалността не е имала регулатор на честотите на ДНК-то, хората не са могли да се справят със сложната реалност и са изпаднали в най-различни тежки състояния. Имало е човешко робство, имало е огромно разслоение на обществото, имало е потискане на слабите, мъчения, магически войни каквито не може да си представите и т.н. Трябвало е тази времева линия да се анулира и да се измислят нови условия, където хората да могат да отработят своите вътрешни качества, така че да могат да живеят в постоянен мир и любов в пет-мерната реалност.
10
Кътчето на Веласкес / Re:Планета Земя 4D/5D
« Last post by velaskes on декември 28, 2019, 11:49:16 am »
Какво ще стане ако прожектора на Луната се спре сега и хората възвърнат изведнъж своите 12 двойни спирали ДНК?

Същото ако изведнъж света стане 5-та плътност. Ще настане голям смут и с ниските вибрации на голямата част от човечеството, всичко ще тръгне набързо към негативна спирала на пропадане. Просто хората не са се научили да се контролират и да бъдат безкористно проявление на Божествена Любов и това ще ги доведе много бързо до много трудни задънени ситуации в 5-та плътност.

Дори и с включен прожектор на Луната, тези които вече са готови да минат в 5-та плътност/5-то измерение, това повече не ги касае. Дори и ограничени на физическо ниво, на духовно ниво вие вече сте неограничени, истински създатели на реалността. Какво може да ви говори това, щом сте неограничени на духовно ниво, трябва да се досетите сами.
Pages: [1] 2 3 ... 10