Recent Posts

Pages: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Кътчето на Веласкес / Re:Планета Земя 4D/5D
« Last post by velaskes on декември 27, 2019, 09:08:26 pm »
Ето и тайната на Марс, която за първи път достига до човечеството.

Това не е пустинен мъртъв свят, както Наса ни убеждават. Марс е обитаем, там има живот, има растителност и има Рептилоиди, които държат под робство както земни хора, така и разни други извънземни, които са пленили при различни военни операции.

Марсоходи никога не са пращани на Марс. Снимките от въпросните марсоходи са от канадски остров в западната част на Гренландия, до който е много труден достъпа на обикновени хора. Снимките само са ретуширани с фотошоп така че да изглеждат по-червеникави. 
12
Кътчето на Веласкес / Re:Планета Земя 4D/5D
« Last post by velaskes on декември 27, 2019, 09:01:14 pm »
На обратната страна на Луната се съхраняват всичките най-едри космически боклуци от войната между Плеядианците и Орионците, като остатъци от космически кораби, дори има почти цели космически кораби, цяло гробище с такива.
13
Кътчето на Веласкес / Re:Планета Земя 4D/5D
« Last post by velaskes on декември 27, 2019, 08:54:02 pm »
А зад изкуствения интелект по моето мнение стои Арх. Луцифер. Изобщо прекалено много се престарава в създаването на абсолютния противник на човека и в създаването на възможно най-тежките условия на живот и най-тежките духовни уроци и изпитания, които могат да се измислят.
14
Кътчето на Веласкес / Re:Планета Земя 4D/5D
« Last post by velaskes on декември 27, 2019, 08:44:50 pm »
Ето истината и за Кабалът

Това не са само еврейските банкерски фамилии и масонските организации, които повечето конспиратолози сочат като задкулисното правителство. Има още по-дълбоки нива на тази тайна организация, които са напълно скрити от обществеността и работят при изключителни мерки на секретност. В тези най-дълбоки нива, там се крият господарите в тази организация, това са няколко вида извънземни от съзвездието Орион, които знаем като Високи Сиви и два вида хуманоиди Рептилоиди - студенокръвни и топлокръвни. Те, заедно с елит от военни управляват на човешко ниво тази организация. А кой наистина я управлява? Това е въпрос на въпросите. Има още едно ниво на управление - мистериозен Изкуствен интелект, който не може да се разбере, нито откъде е дошъл, нито къде точно е позициониран, нито как се разпростира по цялото трето и четвърто измерение и завладява пространството му. Този ИИ владее умовете на падналите рептилоиди от Орион и ги направлява какво да вършат. Това е техния господар, затова се казва, че нямат свободна воля и следват някакъв кошерен ум, който им диктува всичко.

15
Кътчето на Веласкес / Re:Планета Земя 4D/5D
« Last post by velaskes on декември 27, 2019, 08:31:12 pm »
И така мистерията на Луната е разкрита.

Това е огромна много мощна машина, намираща се в прошито метално кълбо, подобна на звездата на смъртта от филма Междузвездни войни. Тази машина е двоичен компютър, с атомно захранване, който излъчва определен обсег от честоти в посока към Земята, за да потиска 12-те двойни божествени спирали на хората до 2 двойни спирали, което създава илюзията за 3Д реалността, в която сега живеем. Това е шокиращата може би за някои истина. Затова не се вижда задната страна на Луната, там има прекалено компрометиращи неща, които не бива да се виждат от обикновените хора и по същата причина дори и да беше възможно не биха допуснали човешка пилотирана мисия до Луната. Точно така, Аполо програмата не е ходила никога на Луната. Но Кабалът, който има тайна космическа програма е ходил там, по някакви си техни причини.

Луната е позиционирана в тази орбита и пусната в действие от Плеядианците след големия потоп преди 12 500 години, за да внесе необходима регулация в честотите на хората, които оцеляват ужаса от потопа.
По-късно, когато Рептилоидите идват(отново) и агресивно се намесват в земните дела, те се домогват до компютъра на Луната и променят честотите на прожекцията, като ги правят много остри и наситени. И те са такива до днешния ден, защото вече е късно да бъдат връщани отново на предишното ниво.
Плеядианците, казват че не са знаели за това хакване на компютъра и чак като се връщат на Земята през 1952 г. по друга причина(реалната опасност от използване на атомните оръжия) установяват какво е станало. Едва през 2008 г. успяват да отвоюват юрисдикцията си върху Луната и оттогава е под техен контрол.
16
Кътчето на Веласкес / Re:Планета Земя 4D/5D
« Last post by velaskes on декември 27, 2019, 03:56:56 pm »
Всички същества, хуманоиди, които имат душа имат възможност да развиват душата си, но това става само в посока към високите сфери. Започнат ли да се занимават с тъмнината пропадат и ако не се спрат, се унищожават сами.
17
Кътчето на Веласкес / Re:Планета Земя 4D/5D
« Last post by velaskes on декември 26, 2019, 09:15:02 pm »
Рептилоидите също са божествени същества, защото всички същества са такива, но те са избрали пътя на разделението, затова горните им чакри са напълно затворени и затова въпросния ген на божествеността не се активира. За да прекрачат 4-то измерение трябва да се обърнат към Твореца и да започнат да правят добро. Нищо друго няма да им помогне. Никакви експерименти, никакви технологии и сценарии за удължаване на живота.
Всеки, който върви срещу Твореца се самоунищожава. Това е положението.
18
Кътчето на Веласкес / Re:Планета Земя 4D/5D
« Last post by velaskes on декември 26, 2019, 12:28:06 pm »
Живота на планетите на Плеядите може да се каже, че е точно земния рай, за който всички хора тук на Земята мечтаят. Всичко е идеално и уредено, всеки може да прави каквото пожелае, да се отдава на хобита и занимания каквито желае, има цялата свобода, която е възможна за спокойно развитие. Има всякакви забавления, може и да се работи кой каквото му се работи. Природата се цени до степен на обожествяване. Няма никакви престъпления, няма нарушения на обществения ред, няма кражби, лъжи, измами, убийства, изнасилвания. Има изобилие на ресурси и те са достъпни за всеки човек там.
И въпреки, че всичко изглежда идеално и уредено до самия детайл, помислено е и за най-малкото, дори и това омръзва на хората там.
Мога да ви кажа, че и обикалянето на галактиката с космически кораби също омръзва, не говоря само за обикалянето на планетите от Плеядите и всичките чудесни неща, които човек може да върши там. Идва момент, когато всеки, който се е презадоволил от живот в този рай иска да преживее нещо друго, нещо ново и различно.
19
Кътчето на Веласкес / Re:Планета Земя 4D/5D
« Last post by velaskes on декември 26, 2019, 09:48:27 am »
И както се подразбира, да се върви срещу Абсолюта, да се опитва да се промени Абсолюта е най-комичното и безполезно нещо, което някой може да се опитва да върши.
И тези същества рептилоидите толкова отдадено и с такава страст се стараят в това, което вършат, не хабят сили и ресурси, подлагат множество хора на безкрайни страдания, източват ресурсите на планетата и не само на тази планета, тормозят цялата галактика с тяхната мания за величие и контрол, които са напълно безполезни и водят в крайна сметка до задънена улица.
Скоро и на това нещо ще му дойде закономерния край.
20
Кътчето на Веласкес / Re:Планета Земя 4D/5D
« Last post by velaskes on декември 26, 2019, 09:42:00 am »
Рептилоидите се опитват да работят с ДНК-то на материално ниво и даже се опитват да залъжат Божествената душа да позволи дадената промяна на ДНК-то чрез ментален и сензорен контрол, но пак казвам, това е едностранчив подход. Дори и да залъжат Душата на даден човек и тя да допусне промяната в ДНК-то си, над нивото на душата има други нива, които се простират до самия Абсолют и връзката с тях е неразривна. Душата ще я залъжат с много мъки, но Абсолюта е невъзможно да бъде излъган или променен, защото Абсолюта е затова абсолютен, защото е съвършен и непроменим.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 10