Recent Posts

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Кътчето на Веласкес / Re:Проблясъци
« Last post by velaskes on септември 15, 2018, 07:38:11 am »
Учителя дойде, събуди се сам и говори чрез душата си за Бога на Любовта през целия си земен живот. Учителя дойде, за да събуди Вътрешния Учител във всички българи, готови да го слушат и разбират, така че да няма нужда повече от външни учители, всеки да бъде на себе си сам учител, всеки сам да разбира и да заобича Бога на Любовта в самия себе си и да го предава на всички около себе си. Учителя дойде и Учителя е още тук с най-важното послание - няма нужда повече да търсиш Учителя извън себе си. 
22
Кътчето на Веласкес / Re:Хората на злото
« Last post by velaskes on септември 14, 2018, 09:15:03 pm »
Викайте Архангел Михаил и цялото му светло войнство на помощ, защото страната ни все още е много добре окупирана от особено упорити тъмни сили. Ако знаете конкретни имена, които са свързани с конкретно извършено зло и които са избегнали силата на човешкия закон, викайте Арх. Михаил, Възнесените Майстори и Господ Шива, те знаят какво да направят с тези души, как да ги изловят ако им е дошло времето, така че тежкото бреме, което създават върху този дълговечно измъчен народ да почне постепенно да се вдига. Ние можем да премахнем всички създадени демони и всички негативни егрегори с помощта на Светлите Сили, но трябва да ги упълномощим, за да могат да действат от наше име. Те сами на своя глава нямат право да се месят без да не нарушат закона за свободната воля. Ние трябва да ги помолим и да им посочим мислено хората, демоните и егрегорите, които смятаме, че представляват огромно зло и пречат на живота. Оттук нататък, Висшите Сили поемат щафетата и ако сме точни в преценките си, че дадени същества са наистина зли и пречещи на живота, те ще бъдат отстранени по един или друг начин.
23
Кътчето на Веласкес / Re:Хората на злото
« Last post by velaskes on септември 14, 2018, 03:26:38 pm »
На светлите хора не им е работата да съдят тъмните за техните деяния срещу живота. Трябва да има вяра, че всеки накрая ще си получи заслуженото, защото Божествената справедливост е абсолютна и възмездието застига всеки, който работи срещу Бога, срещу живота и срещу своите братя и сестри.
Но същевременно не може да се стои безучастно и да се гледа как злото се разпростира, как завладява, корумпира и извращава всичко, до което се докосва и което е податливо. Както Светлите сили вземат мерки срещу разпростиращата се тъмнина, така и светлите хора могат да вземат мерки и да се предпазват от влиянието й и изобщо да не попадат под нейната зависимост. Реалността е такава, че в днешно време всичко се намира под зависимостта на тъмнината, целия начин на живот е устроен по идеалите на тъмните сили.   
24
Кътчето на Веласкес / Re:Хората на злото
« Last post by velaskes on септември 14, 2018, 01:32:44 pm »
Когато светлите хора се отделят и обособят в собствени общности, със собствени правила основани на законите на Твореца, само тогава може да се постигне социална справедливост и пълноценно съществуване.
А тъмните хора като останат сами без да има кой да им поддържа фалшивите системи и балансира вътрешната енергия ще претърпят крах от самосебе си по силата на втория закон на термодинамиката.
25
Кътчето на Веласкес / Re:Хората на злото
« Last post by velaskes on септември 14, 2018, 01:27:34 pm »
Също е много важно как се реагира на тъмата. Ако се реагира със същото, с което те ни манипулират няма да се постигне нищо освен смяна на едни вълци с други вълци. Тъмата управлява чрез страха, с налагане на подчинение и ограничения, с установяване на повсеместна нужда и липса, с лъжа и насилие, с опити за тотален контрол, чрез отслабване и обезсилване на противника и какво ли още не.
Светлите сили преодоляват силите на тъмнината като не им играят по свирката, не се поддават на техните ограничаващи правила, не спазват техните закони и порядки. За да станем независими от тъмнината трябва да се отърсим от всичко, което ни дават и чрез което ни контролират. Тоест мирно и постепенно трябва да се отделим от тяхната система, с която сме се заробили и да станем независими.
26
Кътчето на Веласкес / Re:Хората на злото
« Last post by velaskes on септември 14, 2018, 01:16:10 pm »
Ако не знаете идва момент, в който нещата стават непоносими, ама наистина непоносими и крайни, на живот и смърт. "Дявола" почва да иска прекалено много. Ако дявола поиска да пожертвате за него най-ценното което имате. Какво правим тогава? Раболепието и толерантността имат своето ниво на поносимост. Колко е голяма поносимостта на българина е въпроса в случая, колко е готов да даде от вътрешната си светлина, за да си научи урока. Идните години ще покажат накъде ще се понесат събитията. 
27
Кътчето на Веласкес / Re:Хората на злото
« Last post by velaskes on септември 14, 2018, 12:46:12 pm »
Един птица пролет не прави, но може да опита, нищо не й пречи.
Аз лично бойкотирам всичко, което е социално несправедливо. Аз бойкотирам цялата държава и целия свят такъв какъвто е установен. Бойкотирам представителите на тъмата и техните действия. Готов съм да разкривам всяка постъпка, която представлява йерархията на злото. Готов съм да осветлявам и изобличавам онова, което се крие зад хиляди лъжи, мислейки че остава незабелязано.
28
Кътчето на Веласкес / Re:Хората на злото
« Last post by velaskes on септември 14, 2018, 12:33:40 pm »
Много интересно до какви висоти достига злото в нашата мила родина представено от властимащите и целия държавен апарат и онези зад него, които дърпат тайно конците. Те разбира се мислят, че са самите бели ангели, които вършат само благини и спасяват народа от още по-големи злини. Но какво става всъщност. Народа прогресивно продължава да обеднява и оскотява, цените продължават да се вдигат, заплатите продължават да стоят на същите позиции и дори да падат, данъците и задължителните такси и застраховки продължават да се покачват без реален резон. Дявола, ако го познавате той няма насищане. Дявола ако го оставиш да управлява ще ти вземе всичко - и живота и душата. Но и народа си заслужава дявола, който го управлява. Защото народа мисли на дребно, всеки от своята кула сипе проклятия към дявола, вместо хората да се обединят и заедно да съборят дявола от трона му и да си организират по-справедлив начин на живот. Но първо трябва да се събори дявола от вътрешния му трон, дявола на егото, който се е настанил удобно в собствените ни души. Защото този дявол кара човек да се отделя един от друг и да си строи стени и кули за защита, от които да сипе ругатни и проклятия, но всъщност нищо конкретно да не прави за промяна на положението.   
29
Кътчето на Веласкес / Re:Проблясъци
« Last post by velaskes on септември 14, 2018, 08:03:15 am »
Вижте Слънцето как свети за всички, как огрява без да избира кой и какво да огрява. Вижте Майката Земя как се грижи за всичките си същества, дава на всички това, от което се нуждаят без да избира на кой да дава повече или по-малко. Майката Земя дава всичките си блага за всичките си създания свободно в предостатъчни количества. Земята и Небето дават в изобилие от всичко на всички.
Вижте сега и проумейте какво сме направили хората дотук, живеейки в състояние на объркване. Успяхме ли да станем като нашите Учители - Небето, Земята, Слънцето.
30
Кътчето на Веласкес / Re:Проблясъци
« Last post by velaskes on септември 14, 2018, 07:56:06 am »
Човеците докато не осъзнаем, че сме част от нещо по-голямо от самите нас, и че сме свързани един с друг, и че за нас бдят постоянно най-светлите същества, човек докато не осъзнае тези неща винаги ще бъде объркан и ще усеща, че нещо все не му достига. Ще търси и намира разни неща, но докато не намери тази истина, няма да има мира.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10