Author Topic: Покана за семинар по методиките на Джон Кехоу  (Read 3444 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

hrissi

 • Guest
Фондация "Галатея" организира семинари по методиката на канадския автор Джон Кехоу на тема 'Усъвършенстване, позитивно мислене и успех'. Ако имате нужда да постигнете именно това в живота си, трябва да рискувате! А защо да го направите? Може би вече сте се запознали с дългия списък на автори, писали по тези въпроси. Наполеон Хил, Стивън Кови, Юрген Волф, Бил Каски, Антъни Робинс и т.н., списъкът е много дълъг. Българският пазар е пренаситен с книги, които ни съветват, "открили" панацеята. Всички стигат неизменно до един и същ извод – Успехът и благополучието са постижими, защото зависят от нас.

Защо бихте решили да се обърнете към съветите точно на Кехоу? Той няма да ви предложи нищо различно и ново – вълшебства съществуват само в приказките. Тук става въпрос за реалности и конкретика. Предлаганата методика включва всичко съществуващо като методи за постигане на успех, представено по възможно най-достъпния начин, конкретизирано, без нищо излишно.

Акцентът при Кехоу е – Да се освободим от илюзиите, да станем самите себе си, да сътворим и приемем точно този свят, който желаем. А първата стъпка е най-трудна – Да решим какво точно желаем. Направим ли я - пред нас се откриват безбрежни хоризонти – и всичко става възможно. Трябва само да следваме предписанието, стъпка по стъпка, с безкрайна упоритост. Ако вярваме, че всичко е възможно, защото зависи от нас; ако желаем наистина това, в което вярваме; ако сме готови да го приемем – то ще бъде наше! Не е необходимо да откриваме топлата вода. Много вещи по въпроса хора, вече са го направили. Тези, които са прочели, горепосочените книги и всички останали в тази посока са го разбрали. Сега, обаче има автор събрал всичко най-ценно по един перфектен начин.

Посещавайки семинарите по методиката на Джон Кехоу, бихте добили яснота по всички вълнуващи ви въпроси. А преживяването на практическата част дава възможност за истинското прилагане на методиката.

Ако имате безброй въпроси, ако имате нужда от помощ, ако просто сте обезсърчени или пък апатични, ако искате нещо ново и конкретно, което би променило вас и живота ви, защо не направите първата крачка – поискайте да успеете, позволете провокацията. Ако не опитате, никога няма да разберете, дали това не е бил повратният момент във вашия живот!

"Как да овладеем тайните на успеха, чрез възможностите на подсъзнанието си?"
"Стратегия за личностна промяна и постигане на успех"
"Как да накараме подсъзнанието си да работи за нас в постигането на успех?"
"Да слеем в хармония света около нас със света вътре в нас"
"Как да станем успешни, постигайки сами - любов, пари, власт?"
"Как да повишим самооценката си, подобрим взаимоотношенията си, сменим нагласите си и постигнем успех сами?"

Ако имате проблеми със себе си или с другите, ако не сте доволни от живота, който живеете и ролята, която изпълнявате, ако считате, че сте неуспешни или, че можете да бъдете още по-успешни - методиката на Джон Кехоу предлага един възможен начин за справяне с всичко това!

За записвания: тел. 02/8 666 984, 0899 179 577

Offline divine

 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 1073
  • blog
Re: Покана за семинар по методиките на Джон Кехоу
« Reply #1 on: септември 28, 2006, 10:33:30 am »
Hrisi, ти ходила ли си на такъв семинар или си само рекламен агент? Сподели ,..... ;) ;) ;)

Хм , интересно как някой прави пари върху труда на други хора . Книгата на въпросния автор се казва "Подсъзнанието може всичко "  и я има на български, ще ме подсетиш защо ми трябва някой да ми я превежда  и то срещу сума пари? :police: Или самия Кехоу води семинарите...? ^-^ >:(

книжката http://www.izvorite.com/smf/index.php?topic=919.0

Every moment is a miracle right now

hrissi

 • Guest
Re: Покана за семинар по методиките на Джон Кехоу
« Reply #2 on: септември 28, 2006, 11:17:30 am »
Да, ходила съм :) Семинарът всъщност доразвива идеите на Кехоу, водят го Ивомир Димчев, който е притежава правата на книгите на Кехоу за България и Катя Кючукова, председател на фондация "Галатея". Правихме няколко визуализации, игри, тестове  - то си беше нещо като групова психотерапия...Преживяването беше страхотно, може би най-точното определение е "разширяване на съзнанието", макар че звучи прекалено преекспонирано...Най-хубавото за мен беше, че Ивомир, който е завършил квантова физика междувпрочем, ми обясни съвсем просто за холограмите, частиците и всичко, което не можех да проумея, четейки само Талбот ::) Въобще...Изживях катарзис, това е!
« Last Edit: септември 28, 2006, 11:24:26 am by hrissi »

Offline divine

 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 1073
  • blog
Re: Покана за семинар по методиките на Джон Кехоу
« Reply #3 on: септември 28, 2006, 12:55:42 pm »
Мерси , че сподели  O0 Може пък на някой да се окаже полезно изживяване , хора разни, разни пътища.
Every moment is a miracle right now

Offline Evridika

 • Напредващ
 • ***
 • Posts: 123
 • Gender: Female
Re: Покана за семинар по методиките на Джон Кехоу
« Reply #4 on: ноември 14, 2006, 12:12:50 am »
Прочетох книгата на Кехоу,интересна е и има доста здрав разум и научна логика в нея.Но тези,които се ангажират с воденето на един такъв семинар обучени ли са за това,имат ли сертификат и поемат ли отговорност за последиците от този вид психотерапия?Защото моя приятелка изкара курс на Норбеков първо ниво/който е на принцип,сходен с метода на Кехоу /и след курса получи сериозни здравословни оплаквания.Оказа се,че няма кой да и отговори от цялата плеяда норбековски преподаватели дали да иде на лекар и да взема лекарства или не,а в същото време курсистите изрично са били предупредени в случай на здравословни оплаквания да търсят преподавателите,за да преценят те дали оплакването е за лекар или е следствие от оздравителната програма,започнала на подсъзнателно ниво.Но телефон за връзка с преподавател-не!В крайна сметка след безплодни опити да получи отговор чрез интернет, включително и чрез руския сайт тя просто започна нормално лечение,но с голямо притеснение.По този повод,въпреки че много харесвам книгите на Норбеков аз се замислих,че нещо не е много в ред,след като се предлага една такава оздравителна система без обратна връзка с доверилите се и платили за ползването и хора.Ако е така и с курсовете на Кехоу,които се рекламират,предупреждавам всички желаещи да проверят дали тези,които ги водят поемат някаква отговорност за последиците върху здравето и психиката на хората,които обучават.Тъй като се нароиха много такива школи,които са новост,не са разработени никакви механизми на обществото и държавата за контрол и защита на хората,доверили се на тези нови методи.При всички случаи проверявайте дали не ви се въздейства върху волята по недопустим за вас начин,дали не ви зомбират,дали не ви манипулират и дали водещите курса поемат някакви отговорности за вашето здраве след психолечението. ;)