не се отнася до Катерисе!

чудоооо
дори незнам защо ще пиша в момента ,но знам че ще го направя(всъщност ми харесва да пиша в този форум)
Хххах всичко е толкова интересно...
Не искам да се карам с никой нито каквото и да било просто си пиша ийтука в момента и толкова...но още в този миг мозъка ми или както и да се казва ми вика"а тъй добре ли е да почнеш а,дали ще те разберат правилно...но понеже ми писва от сичко вече не обращам много внимание.
и така:
а всъщност въпроса ми беше не за аза акъл(ако въобще има нещо такова)
Зарежи квото и да пиша всъщност има ли някакъв смисъл...даже в момента от това ми изречение има ли смисал....май всички неспираме да си чешем егото...а?
а кво му е лошото на тва пък....всъщност какво е егото ...ти като си се родил знаел ли си за "его"
майко колко сме умни всички...всеки със своите умозаключения....
и кво правим ние- развиваме се :2funny:
ааатъъъъъййй успех...както никой не е знаел за егото така и никой неможе да знае развива ли се и всъщност като се развиваш към лошо (ако е възможно)не се ли развиваш пак"всяко зло за добро" и въобще кво правим всичките....а защо се мъчим да се самоосъвършенстваме(мали ква трудна дума) и да надскочим умът си и незнам си кво...дали не е заради егото
оаткаде по ******* ние въобще знаем кво е аза.....чувстваш нещо което си възприел за АЗ
а кво е аза
сигурно го има описано в някоя книга ?Нз!
Ся си мисля че аз ям спа и дишам от там нататък всичко друго си е охолство и май е на егото и ако сега не съм написал нещо както трябва примерно за да можете да ме разберете правилно това няма ли да (мисълта в главата ми която ми го казва) е от егото и кво е егото-лошите качества на човека...и сега ти ще ми отговориш нещо....но откъде го знаеш това ...и имаш ли нужда да го знаеш

Всички сме се запътили към бога,към съвършенството да можем да се разбираме-чи кой друг може да го направи, да се опознаем (себе си) защо ...за да се представим добре в дадена ситуация ...когато ни удрят да знаем колко ще боли...кое можем и кое неможем да издържим...искаме да устояваме на всичко...да сме си съвършени..да сме най добри във всичко..и сега ти ми казваш не не е така,че съм глупак...или пък да такае ......и посел ...кво да направя

или пък си казваш така е и нищо няма да правя...и кво?
кво като си умен,тъп стар млад....винаги искаш нещо...пък и кво означава да имаш сичко
казал някой "а-у 21 век много сме добри ,то технологии то чудо много сме напред"и изведнъж.....малиииии ся си викам кви глупости правя кой знае утре хората като ми видят никът или нещо като съм писал и направо ще го прескочат :2funny: :2funny: малиийййй мали кви сме сички или пък аз
кво значение има дали си черна овца или господ дали ще си кажеш че съм глупак или не..има и е само може би заради егото и май и аз пиша тва заради егото..апак кво е его

:idiot2: :2funny: малииийййй кво правим сички бе хора?
а ако ти не си такъв не си човек с "его"ти ..нали се сещаш сичко ти е ок...и ако приемем че наистина има такъв човек ,щото само той май има потребност от тва (човекът) ...и сичко ти е наред,постигнато,осъществено ,.....И КВо???.....кво от тва е бате кво праиш тогава?....хубаво ти е ..и кво?

Кво от тва..кво прайш после?
Или пък "ние трябва да се откажем от правенето,човек все гледа да прави нещо апак това ....бля бля".... и ако спреш да правиш като си постигнал сичко(абе май не е възможна да си постигнал всичко нали ама ако си го направил ) и кво правиш тогава :2funny: нищо :2funny: :2funny: и кво ти си велик ххах и квоот това
или пък АЗ СЪМ ВЕЛИК- и кво от това хххахахах кво стааа кво бе батее а

ИЗВИНЯВАЙТЕ ЧЕ ВИ НАТОВАРИХ ТАКА с тея глупости
ама това е ..........просто какво значение има сичко
ааааааа .. и ся може би ще последва от твоя страна "ми върви се хварли ле" да познато ми е вече това послание ...е що да се хварлям е брат.. и аз съм търсещ ххех .... ама и кво от това
мъртъв си-икво от тва,боли те- и кво от тва супер си-и кво от тва кеф ти е-и кво от тва,утре ще съжалявам че съм писал тва- и кво ОТ ТВА
ВСЕ ПАК ИМАМЕ НУЖДА САМО ОТ ХРАНА СЪН И ВОДА------нали така
Извинявай те..ако някой го е дочел до край

доста си силен и упорит--- ама пък кво от тва
Всичко дорбо (Туке е емотикон с поклон към теб...........,жалко че не са сложили или пък аз не съм намерил...ама кво......