Author Topic: малко помощ!!!  (Read 1696 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

prosto_az

  • Guest
малко помощ!!!
« on: декември 18, 2006, 10:12:40 pm »
проблемът е такъв...ние сме 3 моми4ета на 14 сме,съученички.Запозхахме се тази година и се харесахме.Слушаме много различна музика,напално различни сме но се пак си допаднахме.Но започнахме да мечтаем прекалено много...Започнахме на моменти да губим представа кое е реалност и кое фантазия...Имаме си наш свят където всичките ни мечти се сбъдват.За 1 месец сме изписали 160 че и повече бележки,изпълнени с всякакви фантасмагории...Съучениците ни обявиха за побаркани,защото много често потаваме в този свят и започваме дА говорим все едно вси4ко което сме си мечтали по пътя за училище или сме сънували е реалност!Казаха ни че трябва да спрем но чрез тези измислици дните минават по бързо и някак си разнообразяват ежедневието!!!Но 1 моя познатами каза че сме били в депресия и сме имали нещо наречено психоза...
  Искам да ви помоля за помощ!Какво да правим?Ние сами усещаме че нещата вече стават пове4е от игра... :(

ALISA

  • Guest
Re: малко помощ!!!
« Reply #1 on: декември 22, 2006, 11:21:04 am »
Ей, аз изцяло те подкрепям! O0 Недей да вярваш, ако някой ти каже, че си луда, защото обичаш да мечтаеш!Разбира се, зависи и до каква степен живееш в мечтите си - всеки от нас има собствен свят, макар и някои да твърдят обратното, а други просто да не могат да го осъзнаят. Обаче едно е да мечтаеш, да допускаш мечтите да оцветяват ежедневието ти, а съвсем друго е, ако да речем това започне да пречи на ежедневните ти задължения...Просто трябва да намериш баланс, да не губиш себе си и да бъдеш искрена ( ;) ).
Най-важното е да не се мислиш за някакво изключително различно и по-странно от останалия свят същество - никога не се затваряй! Мисля, че не е трудно да се разбере какво имам предвид - нали? :) ;)