Author Topic: Н.Левашов "Русия в криви огледала",Том 1 "От руси звездни до осквернени руснаци"  (Read 4152 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Offline Александров

  • Средно напреднал
  • ****
  • Posts: 126
Бих искал да представя на вниманието на читателя една разтърсваща книга на академик Николай Левашов, която се казва "Русия в криви огледала", Том 1. "От руси звездни до осквернени руснаци". Защо е разтърсваща? Съдете сами от следното предисловие към книгата, дадено на българския вариант на сайта на руски академик Николай Левашов - http://www.levashov.byethost16.com  

"Над тази книга авторът започва работа през 2003 г., въпреки че идеята за написването на подобна книга е съзрявала в продължение на много години. Детските увлечения и интересът към миналото както на родината си, така и на цялата планета с течение на времето не са изчезнали, а са се превърнали в едно от неговите призвания. Аналитичното мислене на автора, необикновените му възможности и множеството прочетени книги, в крайна сметка, са спомогнали за възникването на идеята за написването на книгата за реалната история на Русия вместо съществуващата “версия”, наложена на славяно-арии от “доброжелатели” с идването на династията Романови на власт. Основателите на тази династия са се съгласили да предадат своя народ и великото минало на своите предци за да получат престол в замяна. В книгата си авторът показва “изТОРия” в принципиално нова светлина, по начина, по който не е правил някой друг до сега. Той потвърждава изводите си с реални исторически документи и карти, с които читателят ще се запознае един от първите. Стъпка по стъпка авторът възстановява реалната история на нашата планета и на Русия, която много хиляди години е играла ключова роля в развитието на земната цивилизация. Тази цивилизация първоначално е била колония, създадена на планетата Земя от обединение на голямо количество хуманоидни цивилизации. Разбира се, тогава тя не се е наричала Русия, но работата не е в названието, а в същността на това, което стои зад него. А стои зад Русия изненадващото минало на народ, я обитаващ, без който не би имало не само много от културите, нациите и народите, но не би имало и съвременната цивилизация."
Книгата е на руски език и съдържа 42 авторски илюстрации с високо качество.
На 23.12.2010г. обнинският съд (Русия) е приел решение за забрана на книгата «Русия в криви огледала». От този момент нататък в Русия е забранено разпространяването, печатането или съхраняването на тази книга с цел разпространение (за подробности виж Раздел "Новини" на сайта на академик Николай Левашов - http://www.levashov.byethost16.com/news.html  или "Остановить произвол" на -  http://st.levashov.name/). Заинтересованият български читател все още може да види тази книга.
« Last Edit: февруари 23, 2011, 02:58:19 pm by Александров »