Author Topic: Медитация в mp3  (Read 8143 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

eses

 • Guest
Медитация в mp3
« on: март 23, 2007, 02:18:16 pm »
Такааа, значи понеже ходя на един курс и там едно от нещата който правим е медитация.Груповата медитация е нещо невероятно ако не сте го пробвали задължително го направете.Но изникна един проблем ,сама не мога да медитирам  :'( или по точно медитацията сам е в десетки пъти по слаба отколкото в група ,та забелязах че ако ме води някой по време на медитация е много по лесно и успявам,затова питам има ли някой медитация на mp3 или аудио по възможност на български  :smitten:

samuel

 • Guest
Re: Медитация в mp3
« Reply #1 on: март 23, 2007, 09:10:56 pm »
Здрасти  :angel:
Медитациите са дълги като време и големи като файлове. В Мp3 са сакати като честоти. Най-добре като ходиш на курс си вземи един диктофон и си направи запис. Автентичната медитация, на която си присъствала е точно за теб, особено ако човекът е истински учител, защото думите му са според групата, вибрациите на гласа му също. Когато е на високо духовно ниво, той работи като посредник между участниците и висшите учители, затова информацията (думите) е точна за всеки от групата. Ако работиш за физическото тяло трябва да имаш реални усещания - спазмички, изтръпванки гъделичкане, да променяш размерите на тялото си в реално време. Иначе си попаднала на шарлатанин!
Вярвам, че не е така. Пише нещо повече, че ми е  интересно!
 O0
Ако не е тайна къде са медитациите?
 O0

eses

 • Guest
Re: Медитация в mp3
« Reply #2 on: март 24, 2007, 02:20:47 pm »
амииии ходя на курс "Философия на успеха" в Марков Колеж,много добът курс.Продължава около 1 година и е малко скъп но за мен лично си струва и парите и времето,ако някой е заинтересован мога да дам линк а и то всъщнот излиза в гугъл. Такааа за медитациите аз съм още зелана затова и не мога да медитирам сама, доколкото обаче знам медитиращите са 3 вида кинестетици,визуалисти и май нещо с слуха беше третия вид.Аз съм кинестетик ,чудех се абе защо като медитирам имам усещането че съм в друга поза  :idiot2: и ми обясниха,последно се почувствах доста по висока от колкото съм. Незнам много е интересно и ми се иска да мога и сама да медитирам но нещо не ми се отдава сама,а на курса е невероятно защото от енергията на другите мадитацията е страшна  ::)

Taurus

 • Guest
Re: Медитация в mp3
« Reply #3 on: март 24, 2007, 10:03:11 pm »
Ей, съколежанке моя звездна! Хич не се пробвай с диктофон, ще те олепят:) Ще те разнася Пешо после до края на дните си. За да подобриш индивидуалните си способности да хлътваш в тишината на Алфа - пробвай йога. На мен ми помогна. Всъщност най-ми помогна персоналния ми отказ от очаквания. Като си медитираш сам, обикновено не е толкова образно и картинно, но пък е много по-лично. Образите са си много по-твои и ценни лично за теб. А, да не забравя - не бързай заникъде. Няма срокове при тая работа, няма добър или лош медитиращ. Успех и наслука!

immitev

 • Guest
Re: Медитация в mp3
« Reply #4 on: март 26, 2007, 12:45:57 am »
Да взема да се включа и аз в тази тема, за да засиля и без това преобладаващото съколежанско присъствие. Надявам се да ти легне на сърецето медитацията, която ти донесох. По-детайлно инфо за диска можеш да видиш във втория параграф на http://www.slovo.bg/books/partnerbooks.php?ID=21373. Няколко пъти съм слушал диска и от първия път доста добре се получи. Покрай него и книжката може да прочета, интересно доколко са свързани...

А всъщност защо не пробваш да си запишеш своя глас  :smiley6600: Наскоро пробвах върху един от текстовете, които ни бяха дали и не се получи чак толкова зле. Малко странно да се слуша човек на запис, но след първите 2 минути се свиква и не ти прави такова впечетление :) Малко е трудно да налучкаш правилния тайминг (с какво темпо да четеш, да правиш паузи), но до няколко опита се нацелва...  O0

eses

 • Guest
Re: Медитация в mp3
« Reply #5 on: март 26, 2007, 10:37:56 am »
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе кво е готиноооо  :smitten: колко курсанти се събрахме тук  ::)
Снощи медитирах на диска ,станаааааа и много се радвам щото найстина самичка се затруднявам ,но с диска се получи.
Пит знае че не ми се отдава много много медитацията и нищо не каза за диска вчера като казах на курса че ще тренирам на него. Хора незнам как да опиша чувствата си към този човек но страшно много го обичам,започвам да се претиснявам че един ден пътищата ни ще се разделят а аз никак не искам това да се случва. Снощи не можах да заспя до 4 часа защото си мислех за него и за нещото което страшно много ме удивлява в него.Той е на години,облъскал го е живота а е толкова невинен и чист.Искам когато стана на неговите години и аз да съм толкова чиста и невинна,да имам толкова силен дух и толкова завладяващи и вдъхновяващи мисли и поведение. Понякога се обвинявам че не показвам чувствата си пред него, чесно казано неудобно ми е от другите присъстващи защото може да се приеме като натегачество а аз не искам чувствата ми да се приемат като нещо толкова повърхностно и стоя настрана и се обвинявам защото знам че някой ден ще съжалявам е не съм му казала колко близък го чувствам,колко много ме е променил и колко много му се възхищавам.Снощи като медитирах отидох при него а той спеше,седнах на леглото до него и го погалих по лицето,хванах ръката му и се опитах да му дам от енергията си,дано да я е получил и днес да се чувства много добре. :smitten:

samuel

 • Guest
Re: Медитация в mp3
« Reply #6 on: март 26, 2007, 10:35:29 pm »
Здравейте фенове на медитациите!
Ето ви един подарък, уникална медитация на Бойко Никифоров от специалните му занятия по Хармоничен прагматизъм. Ако това ви интересува повече намерете сайта с търсачката.
Това е само втората част, защото цялата е голяма -около 40 мин. и не мога да я кача във форума. Ако това ви хареса пишете и ще видим как да ви я дам. На ваш риск, Не занам дали трябва да се прави без ръководител!
 :D :o :P :angel:

Румяна

 • Guest
Re: Медитация в mp3
« Reply #7 on: март 30, 2007, 09:08:44 am »
Здравейте!
Аз съм нова във форума и сигурно за това ще ви се стори много наивен въпросът ми. Но ви моля да споделите с мен КАКВО ТОЧНО Е ТОВА "МЕДИТАЦИЯ"?

eses

 • Guest
Re: Медитация в mp3
« Reply #8 on: март 30, 2007, 01:41:37 pm »
http://www.bratstvoto.net/vehadi/menu/b7/meditat.html   разгледай тази страница,но има още много такива в интернет.Според мен медитацията за всеки е различна,защото поражда различни преживявания и емоции за всеки индивидуално.

Румяна

 • Guest
Re: Медитация в mp3
« Reply #9 on: април 11, 2007, 09:24:38 am »
Благодаря на ЕSES за предоставената информация и теми за размисъл!

voivoda

 • Guest
Re: Медитация в mp3
« Reply #10 on: май 28, 2007, 09:24:51 am »
А що не пробвате да отидете до някоя река например ?