Author Topic: "Актрисата"  (Read 1999 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Offline velaskes

  • вътрешен мир
  • Администратор
  • Напреднал
  • *****
  • Posts: 3569
  • Gender: Male
"Актрисата"
« on: май 12, 2007, 12:32:26 am »
от Нина Кръстева

Quote
Не откраднат поглед през ключалката, нито съмнителен клюкарски коментар от трета ръка, отварям широко вратата за ИСТИНАТА ЗА СЕКСТЕЛЕФОНИТЕ, защото аз работих на такъв телефон.
От моята книга ще научите голата истина за един бизнес, забулен в тайнството на мълчанието. Отдавна беше време обществеността да научи що за бизнес е телефонният секс и кой стои зад тези телефони. Ще прочетете шокиращи истини за взаимоотношенията между момичета и “клиенти”, какво става след телефонните разговори; какви са взаимоотношенията между самите момичета, работещи на телефоните и взаимоотношенията между момичетата и шефовете на фирмата. Ще научите за структурата, организацията, печалбите, целта и същността на телефона, липсата на морал и етика у тези, които работят и онези, които звънят на подобни телефони. Ще прочетете за циничния и вулгарен език, чрез който контактуват жени и мъже, най-често седемнадесет-двадесет и пет годишни.
Чрез личните си наблюдения, контакти и преживявания, стигнах до заключението, че българският мъж е импотентен комплексар, за което със сигурност вина имат много жени. Защо мисля така и кои са причините, ще научите от книгата. Тя е моето откровение и зов за преоценка на онези помисли и желания, които всеки от нас таи някъде дълбоко в себе си.
« Last Edit: май 12, 2007, 07:30:12 am by velaskes »
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.