Author Topic: За сънищата  (Read 2554 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

eses

  • Guest
За сънищата
« on: април 25, 2007, 10:18:55 am »
Можете ли да тълкувате сънищата си? Често ли сънувате? Дават ли ни те напътствия?
Аз сънувам всяка нощ и сънувам цели филми направо. Пускам тази тема защото снощния ми сън много ме претисни и исках да го споделя.
Сънувам че с цяла компания отивам на някаква вила.Има много сняг и е много студено.Вървим много дълго.Имаше едно момиче което за моя изнанада беше с рокля а беше много студено.Имаше едно куче с нас,което по едно време го видях да го държи човек който язди кон,много се смях защото кучето беше много смешно.Стигаме селото където е вилата,до някъкво училище.в къщата беше пак много студено.В един момент се озовавам в съвета на селото и ще се омъжвам. от съвета на селото имаха подарък за младоженците,който представляваше едно корито пълно с вода и те направиха нещо така че в водата се появи много хубава рисунка от нещо като пушек,една жена дойде и размърда този пушек и се получи една много хубава бяла роза,направо я видях като истинска. Страното беше че аз се омъжвах а младоженеца го нямаше.От съвета се съгласиха да ме омъжат и без него защото има свидетели. След това се разхождах в селото а над него кръжеше един самолет много хаотично и някой ми каза че съмолета се е подпалил и ще падне.Решихме да ходим да помагаме на жертвите.Да но приятеля ми се появи и аз го попитах защо не е дошъл да се оженим но няма проблем все пак сме се оженили и му показвам пръстена си,който обаче се е изкривил.Той решева че ще го поправи но пръстена се разтяга и става огромен и не може да се оправи. След това сънувам че съм в къщата на моята приятелка която почина и сестра и ми показва какъв потник си е купила,той беше огромен но като го облече и ставаше.Седя аз в двора на къщата и я чакам да слезе когато виждам че на покрива на съседната къща са сложили снимки на приятелката ми (която почина) така че от втория етаж на къщата да се виждат.В този момент се появява покойната ми приятелка аз ставам поглеждам я и забелязвам че много се е променила тя ми казва да седна и тогава разбирам че нейното лице всъщност е моето. Това е.Претиснява ме съня защото преди няколко дни сънувах че ме боли зъб а когато сънувам нещо такова все някой умира и доколкото знам сватба е на същото.  Та ракажете и вие вашите сънища или те помогналил ли са ви с нещо.

Offline messy

  • Начинаещ
  • *
  • Posts: 2
Re: За сънищата
« Reply #1 on: юни 22, 2007, 02:04:14 pm »
Моите сънища рядко означават нещо, но когато са предсказания винаги знам че този сън означава нещо и задължително ще се сбъдне. Тълкуванията които намирам в съновниците обикновено не познават. Ще разкажа за един от моите ... как да кажа - сбъднали се сънища:
Вкъщи съм и започва да вали дъжд, много силен и пороен, силно впечатление ми направи водата - сипеше се сякаш нарочно към нашия блок, беше бистра, а небето беше ясно, нямаше облаци. Валеше толкова силно, че по горните ъгли на стаята започна да става мокро, после започна да вали и вкъщи. Няколко капки капнаха на лицето ми, стекоха се до устата - бяха солени. Тогава една силна вълна мина през мен, и се събудих настръхнала. Какво ли значеше този сън.
На сутринта когато тръгвах на работа видях капак на ковчег пред входа, комшията над нас - през един етаж беше починал през нощта.

И един много буквален сън:
Вкъщи съм, ставам от сън, правя си кафе, паля цигара, на вратата се звъни, отварям и виждам баба ми.
Събуждам се наистина правя си кафе, паля цигара, на вратата се звъни, отварям и знаех кой ще е там - баба ми.

Първото дете на баба ми е починало, в деня когато е станало това тя е сънувала, че къпе порастналата си дъщеря в реката на селото, обърнала се и видяла гол мъж да стои и да ги гледа. Веднага е разбрала какво означава сънят й и се опитала да го предотврати, но не успяла.

Моля те разкажи какво се случи след този твой сън

eses

  • Guest
Re: За сънищата
« Reply #2 on: юли 10, 2007, 02:16:16 pm »
Ами нищо не стана  или поне аз не намерих връзка със съня си.И честно казано ако тръгна всеки сън да го тълкувам и чакам какво ще се случи ,незнам вече се отказах и се отказах защото всяка нощ сънувам много наситени и реални сънища,особено в последно време,страшно реални сънища,пробвах и осъзнатото сънуване но до никъде не стигнах.Само една нощ в съня си се попитах дали сънувам или е реалност и си отговорих че няма как да е сън ,защото е много реално  :-\ и спрах да се занимавам с тях.От както се помня сънувам много цветни и реални сънища и тълкуването им и следенето на събитията е направо невъзможно