Author Topic: Тест на героя...  (Read 2002 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

voivoda

  • Guest
Тест на героя...
« on: август 01, 2007, 12:34:08 pm »
Попадате в бойна ситуация. Кой герой наи много ви подхожда...


Амазонка - може да се клонира, бърза и се бие от дистанция. умее да омагьосва с огън и лед.

Убийца   - владее магията на мрака за да се промъква. Освен това владеят бойни изкуства и поставя капани.

Некромансер - Майстор в съживяването на неживата материя. Може да всели своя дух във всеки един мъртвец. Умее проклина враговете си чрез древни заклинания.

Варварин - Изключителен боец и притежава огромна сила. Типичния войн. Впечатляващата физика му позволява да прави огромни скокове, които да го измъкват от опасност или пък обратно, чрез тях да нападне точно там където враговете са най-много.

Паладин – Човекът на вярата. Божествена му аура и може да помогне на всички негови съюзници или да навреди на враговете му.

Магьосница - Въпреки слабостта и в ръкопашните схватки и крехката и физика, заради което е необходимо да избягва близост с враговете си, тя умее да управлява силите на стихиите огън, светкавица и лед и да поразява противниците си със смъртоносна точност.

Друид – Човекът на природата. Живеещите в гората друиди започнали да викат някои животни на помощ в битки, а други постигнали такава близост с горските обитатели, че вече можели сами да се превръщат в животни в случай на нужда.

voivoda

  • Guest
Re: Тест на героя...
« Reply #1 on: август 02, 2007, 08:51:53 am »
идеята е не някой друг да ти каже " А бе ти си варварин..."

а сам да признаеш на себе си какви са ти даденостите

в случая най-близко до моето житейско изграждане(или разграждане)  е смесица от паладин и друид... но нищо човешко не ми е чуждо...

bee

  • Guest
Re: Тест на героя...
« Reply #2 on: ноември 02, 2007, 03:34:42 pm »
Амазонка-магьосница ... смъртоностната ми точност идва от зодията, ама не съм чак толкова крехка и в ръкопашна схватка мога да вляза, та затова  ... е, ще трябва да поназубря някое и друго заклинание, предполагам ... или да си лъсна малко аурата и да стана и паладин, че тройнствена същност по ми допада от двойнствена  :)