Author Topic: БЪЛГАРИН ПОСТИГНАЛ САМАДХИ И НЕГОВАТА КНИГА АЗ СЪМ СЕГА!  (Read 4586 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Offline azsamsega

 • Ентусиаст
 • **
 • Posts: 14
  • Аз съм Сега - Духовна Хата Йога - Отвъд Самадхи
БЪЛГАРИН ПОСТИГНАЛ САМАДХИ И НЕГОВАТА КНИГА АЗ СЪМ СЕГА!


Да! Сега в България има жив човек постигнал самадхи. Този жив човек е като вас – диша, храни се и отделя. Но той е разбрал същността на живота и в книгата си Аз Съм Сега го обяснява на вас. Това е един божествен дар за изстрадалия български народ. Това е новия Христос, Буда, Мохамед и Кришнамурти. Това е самия Бог слязъл на Земята за да ви каже:

Няма Бог, Буда, Христос Мохамед и Кришнамурти, няма аз и ти има само Аз съм сега! Бог не е наш създател – ние сме сега и сме биле въвеки веков и отвъд времето. Ние не се нуждаем от нищо защото имаме всичко. Ние сме Бог сега. Аз сега сам в самадхи и ви говоря това.Тази книга е написана от Аз съм сега. Аз съм сега е световно без известен автор. Аз съм сега е световно непризнат. Аз съм сега не е написал никаква книга и няма намерение да пише друга защото в тази книга се казва цялата истина за живота. Аз съм сега не се нуждае от одобрение или отхвърляне. Аз съм сега се нуждае само от себе си - затова е независим от други мнения. Аз съм сега е духовно откровение без никакви претенции.

Тази книга е написана от Аз съм сега. Аз съм сега е световно известен автор на духовни книги с милиони тираж. Аз съм сега е световно признат. Аз съм сега е написал много книги за истината в йога и живота. Аз съм сега е признат от световната критика в жанра. Аз съм сега ще се радва да прочетете тази книга и тя да ви помогне за живота – да станете свободни и щастливи - тук и сега. Аз съм сега е божествено откровение.

И двете мнения са верни. Възможно ли е това? Прочетете книгата ще имате възможност да прецените сами истината... Кое е вярното за Аз съм сега?
Кой съм Аз? Аз съм сега!


Какво е Аз съм Сега – Духовна Хата Йога?
________________________________________
отвъд самадхи еКакво е Аз съм сега – Духовна Хата Йога? Да! няма грешка – Духовна Хата Йога! Духовна Хата Йога ти разбива всички представи за живота. Твоите представи за живота не са истината за живота – защото животът не е представа, животът е реалност тук и сега.
Питам: Какво е живота? Какъв е смисълът на живота ти? От къде идваш и къде отиваш? Къде свършва материята и къде започва Духа? Кой си ти? Кой е Бог? Кой е живота? Защо страдаш и как да премахнеш страданието от живота си?

Отговарям ти: Тази книга е за теб. Тази книга разширява съзнанието и ти помага да разбереш кой си и защо страдаш? Как да се освободиш от страданието? „Страданието е невежество“ – казва Буда. „Истината е свобода“ казвам Аз. Тази книга е за истината на твоя живот. Ти си мислиш, че се познаваш, но ти познаваш само твоята представа за себе си. Ти се асоциираш с тялото си, ти се асоциираш с ума си, ти се асоциираш с нещата които обичаш... Знаеш ли кой си ти? Аз съм сега – духовна хата йога ти помага да си отговориш на тези и всички други въпроси за живота си.

Духовната Хата Йога е религията, психологията и философията на живота:

Животът е.
Истина няма.
Път няма.
Духовно развитие няма.
Ние сега сме духовно развити.
Няма духовно спасение там някъде.
Духовното спасение е тук и сега.
Бог е тук и сега. Животът е сега.
Аз съм живота сега.
Аз съм Бог сега.
Смисълът на живота е в самия живот.
Осъзнай го!
Знанието е храна за ума.
Вярата е храна за духа.
Животът е вяра в Бог и любов към живота...
Няма друго.
Другото е суета.


Това е същността на Духовна Хата Йога. Сега прочети тези 40 Йога Сутри
и си отговори на всички въпроси за живота си. Изберете българското!


Изтегли сега книгата "Аз Съм Сега" за ПРИНТИРАНЕ:
http://www.azsamsega.com/ccount/click.php?id=1

Изтегли сега Е-книгата "Аз Съм Сега" за МОНИТОР:
http://www.azsamsega.com/ccount/click.php?id=2


Аз Съм
Българин постигнал самадхи
http://www.azsamsega.com/

Аз съм сега

Offline ramus

 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 1076
 • Gender: Male
 • никой
За пореден път съм щастлив човек, че "дочаках" щастливо новите рекорди за Гинес.
Сега вече ще се прочуем и сред духовността и езотериката с първите в историята на света, с няколко "духовни рекорда" при това БЪЛГАРСКИ  ;D:
1. Вече си имаме жив, постигнал Самадхи... При това Българин - радвайте се на българското...
Щом той го може, значи и вие го можете. Вървим вече към българска нация от самадхици, при това "живи"... Граждани българи, вече сме велики дори в духовния свят.

2. Първия човек, дето е "постигнал" самадхи, граждани българи - е жив... и е българин... Алелуйа.
От сега нататък в историята на човечеството ще се появи нова епоха - на тия дето вече модернизирано "ПОСТИГАТ" САМАДХИ. Това беше нечувано до тоя момент - САМАДХИ... и ПОСТИГАНЕ... две думи, нямащи нищо общо една с друга, освен в профанизираните четива и вярвания за невежите и начинаещите духовни фантазьори. При това БЪЛГАРСКИ ФАКТ. Вече живите и постигнали самадхици, ще трябва да плащат лицензионни такси за откритието "ПОСТИГАНЕ НА САМАДХИ".  :)...

3. Най-голямото постижение обаче се явява изключителността на събитието в комбинация - хем да си жив, хем да си в самадхи, хем да си го постигнал... и накрая - хем да си българин... Ето с това ще влезнем в "аналите" на историята.... :angel:Може би по смешния начин

При това може би съвсем "заслужено".

АВТОРЪТ винаги съотвества на Поста си,
защото ПРИНЦИПА НА СЪОТВЕТСТВИЕТО няма изключения.

Offline Spirit-Felix

 • Creator of Realities
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 548
 • I metaprogram, therefore I am!


Истина няма.
Път няма.
Духовно развитие няма.Щом истина няма, значи ти не си българин, не си "постигнал" самадхи и нямаш книга.
Щом път няма, то няма как да "постигнеш" самадхи, тъй като "стигам" "постигам" предполагат извървяване на "път".
Щом духовно развитие няма, то самадхи не съществува и ти нищо не си "постигнал".
Какво ще направиш ДНЕС за да се доближиш до себе си?

Nem Ankh!

Offline Beroe

 • Ентусиаст
 • **
 • Posts: 38
 • Gender: Male
Спирит-Феликс надявам се да го казваш с истинската му същност,наистина самадхи няма,няма и истина,няма нищо за постигане,защото всичко вече е постигнато,ние не търсим просветление,защото вече сме,но сега казвайки го,аз го убих това нещо,така че няма природа,която да търсим,няма нещо което ни липсва,няма бивол.Иначе браво на човека,ако може да продължи,както се казва напред,да създаде духовен център в бг!!
Ако по пътя срещнеш някой, който е познал истината, не казвай нито дума, но и не мълчи!!!
                                                Дзен Мондо

Offline ramus

 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 1076
 • Gender: Male
 • никой
"Браво" на духовното Българско.
« Reply #4 on: април 25, 2008, 03:46:53 pm »
Да, браво на българина, браво - дето върви напред. Нищо че и той не знае накъде "напред" е това. И без това никой не знае. Единственото е, че той пледира да го е преживял - това "напред". Поне в уверенията е също като поп. И без това толкоз народ си живурка търсейки проповедници. Като "се нямат", си търсят - квото и да е.

   Никой явно не вижда смешното. За Автора на евентуалната книга, сайт, това явно най-малко важи. Можеше да се вживее на кво ли не. На кви ли не са се изживявали всякакви хора - всякакви роли, всякакви театри. И всеки театър си намира публиката.
Да - той явно си върви напред... Особено като си направи "ЦЕНТЪР", дори ДУХОВЕН. Той към това приканя човечеца - да му дойдете на "центъра" - на вас, дето си нямате свой център, той ви е измислил един шарен, описал ви го е красив - за тия, дето търсят шареното и измисленото красиво. Поредните решения на всички проблеми, поредното спасение - за духа /духовете/ за душите, за телата - за всичко и за всички. Нали това търсите? Той затова и го пише, щото той също го е търсил и ви знае, че сте от "там" - "ТЪРСИЛАНДИЯ"...
На вас - гражданите на ТЪРСИЛАНДИЯ - се пада да сте му слушатели. В тия времена наистина не е лесно да се изживееш и да си убедителен проповядвайки сякви измислици - важното да се представят за СПАСЕНИЕ - на гражданите "ТЪРСИЛАНДЦИ". Ей затова си заслужава да му се каже "БРАВО" - щото какво друго да направи впечатление, освен сугестивните и артистично поднесени повторения, едно след друго - убеден, убедителен. Една и съща картина - навсякъде в страната ТЪРСИЛАНДИЯ, дето също сте разделени на "слушатели" и на актьори.

   Навремето бих казал, че е жалко. Но сега не бих го написал, не само заради това, че няма за какво да се съжалява. Но и от уважение, щото всяко нещо е човешко.

 Дори и смешното...
« Last Edit: април 26, 2008, 02:29:10 pm by ramus »
АВТОРЪТ винаги съотвества на Поста си,
защото ПРИНЦИПА НА СЪОТВЕТСТВИЕТО няма изключения.

Offline Beroe

 • Ентусиаст
 • **
 • Posts: 38
 • Gender: Male
Това е един от малкото пъти,в които бих се съгласил с теб,аз тази книга изобщо не започнах да я чета,по простата причина,че видях онова предсказание на пророка Жорж,след това вече няма какво искам от тази книга.Колкото до това,аз търся,но не търся подобно на човек с превръзка на очите вървящ през гората,а търся като изследовател с микроскоп,самозванци винаги е имало,има и ще има,важното е да усетиш кой наистина е такъв и кой не.За съжаление надали в бг има истински,а и да има,те няма да тръгнат да го разнасят наляво-надясно,те просто ще живеят,така както се живее,без да вдигат шум около себе си!!!
Ако по пътя срещнеш някой, който е познал истината, не казвай нито дума, но и не мълчи!!!
                                                Дзен Мондо