Author Topic: Елена Бакалова - "Биоенергийна диагностика"  (Read 2982 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Offline Eternities

  • ad infinitum
  • Напреднал
  • *****
  • Posts: 601
  • Gender: Female
    • Изворите
Сърдечни благодарности на авторката Елена Бакалова за това, че ни предостави своята книга,
и на Златина - за любезното посредничество :)

Уважаеми читатели,
Представям Ви моята книга „Биоенергийна диагностика”, която излезе в България през 2001 г. През всичките тези години, книгата създаде свой собствен живот, своя биография.
В нея обяснявам холистичният метод, който използвам чрез методите на традиционната медицина. Така се сбъдна мечтата на доц. д-р Вера Точева – директор на някогашната Лаборатория по биоенерготерапия, за единство в холистичните и традиционните методи на лечение.
Много читатели – лекари сами осъзнаха метода и го прилагат в практиката си като специалисти в различни клонове на медицината. Други читатели потърсиха моята помощ за индивидуално усъвършенстване и автотерапия.
Излизането на книгата в Гърция през 2004 г. Предизвика интереса и на психолозите от Атинския университет. Нарасна търсенето на книгата от студенти по психология и медицина с цел самоусъвършенстване. Прочетоха я и хора, които осъзнаха болестите си и разбраха какво крият близките им от тях. Така успяха да повярват в своите човешки възможности за изцеление със силата на ума, който знае анатомията и не се страхува от проникването в нея.
Лондонското издателство Athena Press потърси мнението на експерти по съвременна медицина от Imperial College, Великобритания, които определиха книгата като авторитетна и изчерпателна работа с авангарден характер. Книгата получи похвала за яснотата и логиката на представянето и аргументите. Това проправи пътя й за издаване на английски език.
Желая Ви успех! Вие знаете всичко това, което ви представям, осъзнайте го, намерете го чрез навлизане навътре и дълбоко в себе си. Отговорите на всички въпроси са вътре в нас. Болестите и неразположенията са шанс да преоткрием себе си!

На добър час!
Елена Бакалова
Атина, Август 2008

http://elenabakalova.multiply.com
e-mail: elenabakalova@hotmail.com


Temata e obnowena na 07.10.08
« Last Edit: октомври 08, 2008, 10:06:39 am by Eternities »
I am who I am.