Author Topic: Аурелия Луиза Джоунс - "Телос 1 - Откровенията на Нова Ле  (Read 2487 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Offline Eternities

 • ad infinitum
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 601
 • Gender: Female
  • Изворите
Благодаря на нашия читател Георги за предоставената книга :)

Здравейте, приятели!
 
Изпращам ви книгата на Аурелия Луиза Джоунс - Телос 1 - Откровенията на Нова Лемурия. Преведена е от руския превод пуснат в интернет.
 
С уважение,
Георги Царев


« Last Edit: ноември 12, 2008, 09:19:43 pm by Eternities »
I am who I am.

Offline ramus

 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 1076
 • Gender: Male
 • никой
Е... ако можех, щях да съжаля за изгубеното си време, дето отделих да погледна това заглавие.
Това е своеобразен шампион във фантазирането, до степен на пълно безобразие.
Просто за пореден път си давам сметка, за да се чете всичко това, за да си даде някой труда дори да го преведе... та чак от руски... 

Просто думи нямам за глупостите които прочетох вътре.

Авторката просто е за освидетелстване. Имахме една тема - статия от вестник ПАРАЛЕЛИ. В нея някой си беше се опитал да се направи на интересен и да изброява характеристики и белези при сондрома на НАРЦИС. Не че четивото е сериозно, но пък в сравнение с горното заглавие е все едно да сравните религиозен нескопосан и любителски вестник с "ДАО ДЪ ДЗИН"
та

"...Специалният любовник

Този тип нарцис е романтик по душа и идеализира склонността си да обича. Той изповядва убеждението, че любовта ще спаси света. Проблемът е, че няма връзка с действителността и робува на някакъв измислен и безплътен образ, ....."


За мен картината на писателката и читателите й свързани с горното произведение е просто тъжна картина... Който иска може и той да се пробва да се посмее.

И нийл Уолш се самопровъзгласи за канал на автоматично писане, ама поне имаше смислени и добре казани неща. Нескопосаните писания на горната авторка са толкова елементарни, че може да са съчинения на дете в средното образование.... При това дори не и отличник.

Що се отнася до ченълинга - тва е наследство от човешката глупост да се приемат някои люде да "особени", щото НЕЧИЙ БОГ ИМ ГОВОРИЛ :)
Още от зората на Юдаизма, тръгва тази гавра с хората, дето им викат пророци. Дето предавали словото божие, дето било разкривано само на тях. Гавра, гавра... ама върви - вече над 5 хилядолетия почти всички религии са основани на нечий ПРОРОК. Всеки от праведен по-праведен. Всеки твърди, че неговия бог е истинския, верния... В цялата библия само това се повтаря и когато за първи път я четох недоумявах как е възможно да има толкова наивни хора.
А модерните варианти - от 20 век - започнаха с г-жа БЛАВАТСКА и съчиненията й на тема ЕЗОТЕРИКА... Които са си чисти съчинения, обаче няма нищо по-лесно от начина по който на всяка правдоподобна измислица, да й се придаде привкус на божествена, когато се пише "под диктовка". Все велики учители - от велики, по-велики. Преповтарят си едни и същи глупости. Да не говорим че като не могат да ги осмислят и ги предават "развалено". И става още по-вече смешно. Особено като им се придаде и тази сладникава обичлива и любяща форма, от която вече ми се повдига... Благодарности, любов, възхвала, учители... и особено в специален ченълинг в УЧИТЕЛЯ АНАНДА, дето иначе някои му казвали ИСУС ;D - ама тва е цитат бе хора. Още какви смешни изненади ви очакват... не е истина просто. такава богата фантазия и едновременно наивна говори за някои личностни разтройства, за които няма да коментирам...

Обаче върви... ей това хич не мога да го проумея. Цели цивилизации, хилядолетия наред са основали културите си на стъкмистиките, как въобще могат да вярват хората на тия лудости...
 Мелхиседек е от същия сорт, но поне имаше някаква идея за логика... за интересно виждане...
--------------
Ето един цитат:
"...Преди няколко години, когато аз живеех в Монтана, Учителя Сананда (по-рано, по времето на последното си въплъщение на Земята, известен под името учителя Исус) ми съобщи по времето на ченелингова  сесия, че на мен ми престои да се преместя в района на планината Шаста, за да се подготвя за значително по-широка сфера на служене в изпълнение на своята мисия на тази планета.
След няколко месеца, през февруари 1997 година, аз получих по електронната поща послание от Адама, върховния жрец на Телос, канещ ме да помисля за преместване в района на планината Шаста за подготовка към завършващата мисия в работата с Лемурийците. Това съобщение не беше много дълго, от 12 до 15 реда, но твърде своеобразно. Освен това, то носеше чудесна вибрация на любовта. Аз бях, меко казано, извънредно удивена и много радостна от получаването на подобно послание от тези, със които аз толкова дълго мечтаех да се възсъединя. Именно тогава за започнах малко по-малко да планирам преместването до планината Шаста, и накрая в юни 1998 година преместването се състоя – с всичките мебели и семейството котки...."

  ;D ;D ;D
Ако останех в личен разговор с въпросата АВТОРКА, която само я наричам така формално, щях да й съобщя вестта, че планината ШАСТА вече е преместена от пето измерение на ново местонахождение - в държавата България на едно чудно приказно място на искърското дефиле, наречено КАРЛУКОВО - зоната срещу скалните манастири, дето е оградена.... Ехеее - ама сетих се, защо да се налага да се срещам с нея, достатъчно е само да й пратя "писмо по електронната поща" с подписа на УЧИТЕЛЯ АДАМА...

 
« Last Edit: август 27, 2008, 10:32:44 pm by ramus »
АВТОРЪТ винаги съотвества на Поста си,
защото ПРИНЦИПА НА СЪОТВЕТСТВИЕТО няма изключения.