Author Topic: Уейн Дайър - "Ще го видиш, когато повярваш в него"  (Read 3917 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Offline neti789

  • Напредващ
  • ***
  • Posts: 82
  • Gender: Female
УЕЙН ДАЙЪР

Ще го видиш, когато повярваш в него

Официален сайт на автора:
http://www.drwaynedyer.com

Quote
Принципите в тази книга започват с предпоставката, че вие сте душа в тяло, а не тяло с душа, че не сте човешко същество с духовен опит, а духовно същество с човешки опит. Илюстрирал съм тези принципи с много преживявания, които са част от моето пътуване на лична трансформация, за да донеса във вашия дом, при вас, моите схващания. Знам, че тези принципи работят във вселената дори когато седите и четете тези редове. Те работят независимо от мнението ви за тях точно както принципите на храносмилането и дишането работят в този момент в тялото ви без вашата помощ. Независимо дали вярвате в тях или не, те ще си работят. Но ако решите да се настроите към тези принципи, може да откриете, че живеете на съвършено ново равнище и се радвате на по-високо ниво на съзнатост - на събуждане, ако желаете.
Докато се съпротивлявате, няма да видите облагите. Имам предвид, че ще си останете такива, каквито винаги сте си били, ще си живеете с манталитета на „Ще го повярвам, когато го видя". Ще си трупате играчките и ще работите още по-усърдно, за да спечелите повече пари. Ще продължите да превръщате външния вид в по-важно нещо от качеството. Ще живеете според правила, а не според морал. Ако съмненията ви са само незначителни, тогава си останете при това, което ви е познато, до момента, в който вече не можете да се съпротивлявате. Защото, след като започнете да осъществявате събуждащото пътуване на трансформацията, няма връщане назад. Вие натрупвате познание, което е така мощно, че ще започнете да се чудите как сте живели по друг начин. Събуденият живот започва да ви владее и тогава вие просто отвътре знаете, че сте на правия път и дори не чувате протестите на онези, които са избрали нещо коренно различно за себе си.
------------------------------------------------------------------
Този събуден живот не изисква нищо друго от вас, освен да се изпълните с жизнена енергия и в допълнение на видимата част от себе си да празнувате и невидимата. Пуснете в себе си тези идеи и просто вижте накъде ви водят. Докато го правите,

Помнете, че не е необходимо да страдате...
Не е необходимо да се борите...
не е необходимо да печелите...
Трябва само да ЗНАЕТЕ.

НАМАСТЕ
Празнувам мястото във вас, където всички сме едно.


„Много добре е да копираш това, което виждаш, но е по-добре да рисуваш онова, което виждаш в ума си... Тогава паметта и въображението ти са освободени от тиранията, наложена от природата."
Едгар Дега


Уникална книга от всяка нейна дума струи чиста енергия! Истинско съкровище, донесе ми много нови знания и ми доказа, че съм на верен път! Приятно четене и на вас :)

« Last Edit: януари 31, 2009, 12:07:15 am by neti789 »