test,
ти да не се притесни, че ако успееш да задействаш схемата на дълголетието и си на път да постигнеш 350 годишен живот,
някакъв край на света или изпълнението на библейското "ГРАБВАНЕ" могат да объркат плановете ти...

шегувам се.
То края на света е "идвал" много пъти досега. И продължава да "идва".
За миналата година имаше 3 предсказания, мисля...За тази година(2009) има също, за 2010 има, за 2011...
2012 е по - нашумяла, защото я свързвали с приключването на цикъл от календара на маите...
НО предсказанияТа не спират до тук...Почти всяка година има поне по едно такова..
На лотария ми прилича..само където ако някой вземе, че познае - няма да може светът да го признае за най-великият познавач...

...
КОй знае дали ЩЕ или НЯМА да дойде...и по - добре е да не се знае, според мен..
Като гледах как Хасково, по Велик ден тази година, се бяха изнесли на палатки, заради предсказание за земетресение,
си отговорих по още един начин на въпроса
"Защо не ни е по природа да имаме яснота за бъдещето?".
Тези хора, истински притеснени за живота си, се изнесоха от домовете си, а когато се оказа, че няма земетресение -
решиха да съдят предсказателя...все едно той ги бе заставил да го направят...луда работа.
Оставяйки на страна идеяТа, че в крайна сметка всеки има право да говори каквото си иска, а кой на какво ще вярва и ще се връзва си остава негов приоритет и ОТГОВОРНОСТ(защото всеки носи глава на раменете си, която би трябвало да върши някаква работа там), и се придържам към идеята, ЧЕ
Хората развиват съзнание с идеята, че ще пребъдват во веки веков...Знаят, че не са вечни, но все го заобикалят и не го свързват със себе си.
В следствие на тези простички причини - представям си хаоса, който би настъпил ако е потвърден факт кога ще дойде краят.