Author Topic: вафлите "ОРАЛНИ СТРАСТИ" - хит сред децата и младите хор  (Read 3055 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Offline ramus

  • Напреднал
  • *****
  • Posts: 1076
  • Gender: Male
  • никой

24.06.2009, 12:42 (обновена 24.06.2009, 12:51)
news.bg
Коментари (6)
орални страсти

Нов вид рекламна стратегия са избрали производителите на вафли. На пазара в Плевен вече се продава продукт с надпис „Орални страсти", съобщава БиТиВи.

Стоката с предизвикателното име не се продава в секс шоповете, а в сладкарниците.Според плевенските търговци, най-големите  почитатели на този продукт са младите хора и децата. Вафлите вече се превръщат в хит в града. Най-възмутени от името на вафлите са майките на малки деца.

Освен орални страсти, фирмата производител предлага и антидепресант. С препоръка - да се яде, когато потребителят се чувства „зъл.

От Федерацията за защита на потребителите коментираха, че ще направят проверказа качеството на вафлите, тъй като съдържат палмово масло. То повишава нивото на холестерола и води до наднормено тегло.

News. bg потърси патентното ведомство за коментар. От там заявиха, че към момента няма регистриран продукт с подобна марка. От пресцентъра допълниха, че случаят следва да бъде проверен и е много малко вероятно подобна марка изобщо да бъде регистрирана.
----------------------------------
http://news.ibox.bg/news/id_356690267
=================================
Вижте снимката в линка  :2funny: :2funny: :2funny:
АВТОРЪТ винаги съотвества на Поста си,
защото ПРИНЦИПА НА СЪОТВЕТСТВИЕТО няма изключения.