Author Topic: Шамбала... какво знаем за нея?  (Read 1896 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Offline Iva_t

  • Ентусиаст
  • **
  • Posts: 10
Шамбала... какво знаем за нея?
« on: февруари 20, 2010, 10:26:40 am »
От скоро се наслаждавам на различните гледни точки и прозрения на хората които пишат тук и това много ме радва  :) Та реших да ви питам ...... Шамбала ...... какво сте чели , какво мислите , какво знаете за нея ?

Offline lenox999

  • Ентусиаст
  • **
  • Posts: 32
Re:Шамбала... какво знаем за нея?
« Reply #1 on: февруари 20, 2010, 03:33:55 pm »
Погледни тези сайтове.

http://www.shamballa-bg.net/

http://www.shambhalabg.com/

http://www.oneworldbg.hit.bg/shamb.htm
« Last Edit: февруари 20, 2010, 03:36:51 pm by lenox999 »
http://www.superastro.net/

Offline Iva_t

  • Ентусиаст
  • **
  • Posts: 10
Re:Шамбала... какво знаем за нея?
« Reply #2 on: февруари 22, 2010, 10:50:27 pm »
Да ... последният е доста интересен.

копирам :
"Учителите са световна група от ръководители, адепти и са квалифицирани в различните области на дейност на съвременния свят; те са организирани в тясна мрежа за комуникация по целия свят с представители във всички нации – били те източни или западни и работят в тясно сътрудничество.

Цялата йерархична организация има три главни отдела: единият от тях отговаря за световния политически прогрес или управлението в истинския му смисъл; вторият обхваща обучението с трите му аспекта – образование, религия и здравеопазване; и третият раздел е отговорен за целия икономически прогрес, промишлеността, труда, капиталните отношения, научните открития, финансите засягащи всички области, интелектуалната култура и изкуството. Най-голям е третият отдел, той има много и различни подразделения в света.

Учителите на Мъдростта са много по-практични и по-реалистични, дори и от най-големите и най-способни бизнес експерти в съвременния свят. Те са далеч по-могъщи в повлияването на световните събития, отколкото най-влиятелните лидери на която и да е нация или правителство в света. Те непрекъснато изучават световните дела, наблюдавайки човешките тенденции и планирането за подобряване на световните условия.

 Учителите работят съгласно плана и са известни като “Пазителите на плана”. Планът засяга всички хора по целия свят; той действа под влиянието на подбуждащата сила на еволюцията.
 
Те работят съгласно закона и никога не оказват натиск върху човечеството. Никога не се нарушава индивидуалната и особено умствената свобода."