Author Topic: статия на Д.Байда и Е.Любимова „КОЙ СЕ Е РОДИЛ НА РОЖДЕСТВО?“  (Read 7524 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Offline Александров

 • Средно напреднал
 • ****
 • Posts: 126
Днес, на 11.04.2011г., са добавени следните линкове:

1. към статията на Д.Байда и Е.Любимова "Кой се е родил на Рождество?" - Christmas.zip;
2. към картата, на която е изобразена ДААрия - mercator_septentrionalium_terrarum_kolohost.rar. Картата е направена от Герардус Меркатор (на латински: Gerardus Mercator), фламандски картограф.
3. към файла - broene.doc, от който читателят може да научи за славянската система на броене и че тя е била построена въз основа на кирилица. Тази таблица ще помогне на много хора сами да определят през коя година е създаден този или друг документ.

Днес, на 10.02.2011г., реших да добавя нещо към написаното по-долу. Докато с една дама обсъждахме на форума различни аспекти, свързани с Николай и Светлана Левашови и тяхното творчество (подробности за това виж на форума за конспирации, тайни общества, уфология, теологии, мистика - http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=14402.0;prev_next=prev), логически стигнах до интересно заключение, че катарите, за които пише Николай Левашов в 5-та глава на книгата си "Огледалото на душата ми, том 2 и Светла Левашова в книгата си "Откровение" - двете книги се споменават в статията на Д.Байда и Е.Любимова, както и богомилите са название на хора от едно движение, споделящи едно и също учение, а именно - истинското учение на Христос, което е разпространявала жена му Магдалина след убийството му. Просто в различни географски места катарите/богомилите са имали различно название, вероятно поради разлики в езици, диалекти.
Още повече, точно за истината за Радомир/Христос и Магдалина, за истината за катари/богомили, изложена  в книгата на Светлана Левашова "Откровение" и за недовършената й книга/"бомба" (както се изрази Николай Левашов на срещата с читателите си на 4.12.2010г) за Тамплиерите, над която тя е работила, но не е успяла да преведе оригиналните документи – приложението на книгата й, а също и за това, че Светлана Левашова е била съпруга, верен приятел и съратник на академик Николай Левашов, в събота, на 13-ти ноември 2010 година във Франция тя е била убита.
Трябва да се каже, че историята в момента е пълна лъжа – из-ТОР-ия (взето от ТОРа). Нашата дума за минали събития е била летопис, а за живота на един човек – житие.
Независимо от това, търсещият човек и зад лъжите може  да прозре белезите на истината. За целта взех учебника по история на едно от децата ми и от прочетеното ясно видях, че богомилите са споделяли едни и същи идеи с катарите, действали по едно и също време, както и това как някой изкусно е вплел лъжата в достоверните факти за богомилите. Предлагам на всеки, който се интересува от дейността на богомилите и катарите, сам да направи съпоставка. Не е за подминаване и информацията в Уикипедия.
Статията на Д.Байда и Е.Любимова "КОЙ СЕ Е РОДИЛ НА РОЖДЕСТВО?" ще помогне на читателя да се ориентира в куп лъжи, които бълват отвсякъде (TV, вестници и радио и т.н.) и да не загуби нишката, като по този начин всеки по-лесно ще стигне до ИСТИНАТА.


"...Днес, във всички иудохристиянските храмове ние виждаме безбройни изображения на разпнатия Иисус! А защо точно разпнатия? Как става това при положение, че свещениците са го обявили за своя Бог и уж му се молят! Защо тогава те искат постоянно да гледат най-трагичния момент от живота на своя Бог? Не знаете, нали? Но ние знаем! В действителност - всичко това е измама!.."
Авторите с помощта на факти и данни от известни източници (Библия, Тора, книга "Откровение"
на Светлана Левашова (подло убита на 13.11.2010г. за изожената в книгата й истина за живота на Иисус и съпругата му Магдалина), книги на Н.В.Левашов, филм на режисьор – Питър Джоузеф «Духът на времето» и т.н.)  логически разкриват загадката на «Рождество Христово» - Коледа. Статията е преведена от руски на български.
« Last Edit: май 25, 2011, 10:46:45 am by Александров »

Offline Александров

 • Средно напреднал
 • ****
 • Posts: 126
Само исках да добавя към информацията в статията "Кой се е родил на Рождество?" следното:
През 2008 г. бях в командировка в Англия. През почивката ходих до град Честър, влезнах в католически храм с цел да намеря потвърждение на думите на Н.В. Левашов, който е казвал, че на Запад реалните данни не са били унищожавани до край, т.к. живущите там хора са били зомбирани много по-отрано. Дори и да е останало нещичко, западняците или не забелязват нищо или, дори и да го забелязват, не го разбират.
Намерих. Жалко, че снимките не са качествени – снимах с GSM.
1. Витраж, намиращ се доста нагоре, в близост до тавана. Добре се вижда, как царската особа с короната на главата си се прекланя пред мадона с младенец. Нищо общо с влъхвите, показвани по TV;
2. Родовият герб, от който добре се вижда, че в датата 1775 – цифрата 1 е по-малка от останалите и по-скоро прилича на латинската буква - i, което е означавало преди 775 година от Иисус.
По стените на храма също така често се срещат дати, които се започват от буква, която прилича на гръцката буква – χ. Вероятно, това също е едно от обозначения на дата от раждането на Христос.

На сайта на Уикипедия [http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0%B5%D1%81%D1%82%D1%8A%D1%80] пише, че “...В сегашния си вид катедралата е построена между 1250 и 1540...” Правени са много ремонти... Вероятно с цел колкото може повече неща да се скрият, но не са скрили всичко...
DSC02863.JPG
« Last Edit: февруари 23, 2011, 01:51:54 pm by Александров »

Offline kallojan

 • Начинаещ
 • *
 • Posts: 8
1. На снимката царете са трима - средният наистина е с корона, а другите двама, доколкото виждам, също са с някакви "шапки" на главите. Явно тук показват идеята, че са от различни царства. Така че си в грешка - това са ТРИМА ЦАРЕ - влъхви, макар че в Библията те са мъдреци, а не точно владетели.
2. Същото важи и за годината 1775. И на други места така се е пишело - малка цифра 1, и по-големи 7, 5 или 9... Просто е въпрос на шрифт! Това не е буквата i. Ясно си личи, че има правилна ортография на 1.  
3. Статията е много наивна и компилативна. В един кюп са сложени маса неща от различен порядък. Изобщо, кашата е пълна. Половината преразказва филма ЦАЙТГАЙСТ, а другата част е преразкази и цитати от роман - без нито един научен източник, исторически документ и т.н.! Що се отнася до празниците - това се нарича РЕЛИГИОЗЕН СИНКРЕТИЗЪМ. Всяка религия "ляга" върху старата, като се стреми да я (пре)моделира по свой начин, но народното колективно съзнание е доста силно и пази стари традиции. И се получава т.нар. битово християнство. Коледа не е христ.празник, а езически. Християнските са Бъдни вечер и Рождество Христово (24 и 25 дек.).
А разликата 25 дек./ 7 януари настъпва след промяна на календара, когато Запада приема Григорианския календар, а източните църкви си остават с юлианския.
« Last Edit: януари 10, 2011, 11:54:11 pm by kallojan »

Offline Александров

 • Средно напреднал
 • ****
 • Posts: 126
....2. Същото важи и за годината 1775. И на други места така се е пишело - малка цифра 1, и по-големи 7, 5 или 9... Просто е въпрос на шрифт! Това не е буквата i. Ясно си личи, че има правилна ортография на 1.  
3. Статията е много наивна и компилативна. В един кюп са сложени маса неща от различен порядък. Изобщо, кашата е пълна. Половината преразказва филма ЦАЙТГАЙСТ, а другата част е преразкази и цитати от роман - без нито един научен източник, исторически документ и т.н.! Що се отнася до празниците - това се нарича РЕЛИГИОЗЕН СИНКРЕТИЗЪМ. Всяка религия "ляга" върху старата, като се стреми да я (пре)моделира по свой начин, но народното колективно съзнание е доста силно и пази стари традиции. И се получава т.нар. битово християнство. Коледа не е христ.празник, а езически. Християнските са Бъдни вечер и Рождество Христово (24 и 25 дек.).
А разликата 25 дек./ 7 януари настъпва след промяна на календара, когато Запада приема Григорианския календар, а източните църкви си остават с юлианския.

Всеки може да има свое мнение, особено ако то е аргументирано. Статията може за някой да и изглежда "компилативна", но никак не е наивна. Наивни сме ние хората, защото сляпо вярваме, че спазваме обичаи, а истинските обичаи някога са имали съвсем друг смисъл, който бавно и славно е бил подменен с друг – а именно, поклонение пред лунния култ на смъртта - иудохристиянство.
Статията “Кой се е родил на Рождество” съдържа много препратки към други източници, написани въз основа на много факти и доказателства. Авторите на статията само загатват и набелязват проблемите, които човекът, който иска "да се докопа" до истината, след като прочете статията, ще знае как и какво да търси...
Статията е преведена от мен в навечерието на Новата година. След като се запознахме с нещата, аз и семейството ми, измисления празник "Рождество Христово" - не празнуваме принципиално.
За съжаление на български език все още няма много литература и българския читател е принуден да чете и на други езици. Но пък библията е преведена, а много малко хора са я чели, особено Стария Завет.
А този, който се интересува и може да чете на руски, вижте, например,  трудовете на Г.В.Носовский, А.Т.Фоменко. "Новая хронология" - а това е официалния им сайт -  http://chronologia.org/. Математици са, единият от тях е академик. Това са тези учени, които с помощта на научни методи ( какви са тези методи - можете в подробности да прочетете от сайта им) са определили точната дата на смъртта на Иисус Христос - 16.02.1086г., както и мястото на тогавашния Йерусалим - Цар-град, Въшгород, Константинопол, Стамбул - все са имената на един и същ град Истанбул. Книгите са на руски език. Там ще си намерите куп доказателства, както и истинските карти на Ортелиус (Абрахам Ортелиус (Абрахам Ортелс) (2 април 1527 - 28 јуни 1598) бил картограф и географ - http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%B0%D0%BC_%D0%9E%D1%80%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%83%D1%81)В книгите на Н.Левашов ще намерите и сканираният манускрипт – от него ще разберете и за това, че в думата Йеруслим преди се е влагал друг смисъл и още много други неща . Това е линк за четене он-лайн (http://www.levashov.info/About-2/about-5.html) – книгата е на руски. А това – е превода - leva6ov_Ogledaloto_5_6.doc.
А това ще Ви е информация за размисъл -  Прикачвам и двата файла – от историческия музей в Москва. Също малко кой забелязва, а и никой и не бърза да обръща внимание на който и да е на един интересен факт – указ на Петър 1-ви за промяна на летоброене. А и никой не се замисля, че след като Петър 1-ви е въвел ново летоброене, то все пак преди това е трябвало да има все някакво друго. А и никъде не се споменава това, дори и в учебниците по история. А според старато летоброене -годината тогава е била 7208 и тя се превръща в 1699 година. Ще кажете и какво? А  ето какво- възникват ненужни въпроси – какво са правили хората в Русия през всичките 7208 години. Толкова ли много са седели в землянки? Или са лазили по дърветата? А по мое време по историята са преподавали, че съвременния човек се е появил преди 3500 години. Ха-ха. И когато вярваш в измишльотините типа «Рождество Христово», в измисленото от някой летоброене, съвсем спокойно ще повярваш и във всяка друга глупост. А хората без минало, няма и какво да губят – живеят ден за ден, младежите пушат "кошче", пият водка флирт като по този начин всеки ден се «подготвят за довечера»...
« Last Edit: февруари 23, 2011, 02:15:46 pm by Александров »

Offline Александров

 • Средно напреднал
 • ****
 • Posts: 126
А това е преводът от старо-славянски на указа на Петър 1:
"
Дневные записки Желябужского.
Новый год (1700).
7208 году декабря в 20 день великий государь царь и великий князь Петр Алексеевич, всея Великия и Малыя и Белыя Poccии указал сказать:
Известно ему великому государю стало, не только что во многих европейских христианских странах, но и в народах словенских, которые с восточною православною нашею церковью во всем согласны, как: волохи, молдавы, сербы, долматы, болгары, и самые его великого государя подданные черкасы и все греки, от которых вера наша православная принята, все те народы согласно лета свои счисляют от Рождества Христова в восьмой день спустя, то есть, генваря с 1 числа, а не от создания мира, за многую рознь и считание в тех летах, и ныне от Рождества Христова доходит 1699 год, а будущего генваря с 1 числа настает новый 1700 год, купно и новый столетний век; и для того доброго и полезного дела указал впредь лета счислять в приказах, и во всяких делах и крепостях писать с нынешнего генваря с 1 числа от Рождества Христова 1700 года..."

За да прочетеш повече, виж прикачен файл.

« Last Edit: февруари 23, 2011, 02:21:51 pm by Александров »

Offline Александров

 • Средно напреднал
 • ****
 • Posts: 126
А сега ще добавя и още нещо интересно: откъс от изследванията на Носовский и Фоменко "ПРОИСХОЖДЕНИЕ АРАБСКИХ ЦИФР ИЗ СЛАВЯНО-ГРЕЧЕСКИХ ЦИФР-БУКВ В XV-XVI ВЕКАХ Н.Э." ( Произход на арабските цифри от славяно-гръцките през 15-16 векове от нашата ера). Информацията е на руски език и е доста интересна. Както се казва - "не е за подминаване".
А на ул. Цар Симеон в София има много магазини със запчасти. Там много от магазините ги държат арабите. Има невероятната възможност да се провери тяхната система на броене.
 
Славянската система на броене е била въз основа на кирилица. Тази таблица ще помогне на много хора сами да определят през коя година е създаден този или друг документ: broene.doc.html
« Last Edit: февруари 23, 2011, 02:38:21 pm by Александров »

Offline kallojan

 • Начинаещ
 • *
 • Posts: 8
Петър І приема чистия юлианския календар, по който летоброенето се води от рождението на Христос (нова календарна ера), а не от сътворението на света (7208)... Годината 7208 идва от евреите с християнството, което Русия е приела при Владимир, през България и византийския календар. Така че проблемът не е руски, а трябва да се препрати към евреите и към техния календар и календарна ера. "Какво са правили хората в Русия през всичките 7208 години?" е много странен въпрос, защото хората в Русия не са започнали броенето от 1 година в началото на сътворението, а са го възприели доста по-късно  .... (вече казах от кого и как). Това е все едно да питаш какво са правили българите 6738 години преди Иван Асен ІІ, понеже той е оставил следния надпис в Търново: „В лето 6738 (1230 г.),индикт 3, аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите...издигнах из основи и с живопис украсих докрай пречестната тази църква в името на светите 40 мъченици".
Отговор: Нищо не се правили - живели са съвсем другаде, имали са съвсем различен календар и летоброене, и дори не се били християни...

Това че някакъв човек е умрял в 1086 г., а друг през 15, 17 или 20 век не отменя факта, че в V век Викторий Аквитански е изчислил т.нар. "пасхален цикъл" (= 532 години), а в VІ век папския архиварий Дионисий е "заковал" рожденната година на Исус (напасвайки пасхалния цикъл така, че 25 март да се падне в неделя), и дал начало на календарната ера. А иначе датата 25 декември като рожденна на Исус е приета официално в 431 г. на събора в Ефес. Един век по-рано - на Никейския събор (325 г.) - е решено кога е датата на Пасхата - тоест Великден (= смъртта на Христос).

Внушението, че някой след ХІ век е преправил цялата история назад (и съответно всички исторически документи може би?!?) - е пълен абсурд. Нормален човек не може да вярва на такива неща, които противаречат и на логиката, и на фактите ... (макар че аз съм написал такъв разказ, но той все пак е художествена измислица!!!))))).

Още един абсурд - интерпретацията, че (Коледа) Рождество е свързано с някакъв лунарен култ към смъртта. Цитираният Цайтгайст ясно обосновава точно обратното: това е СЛЪНЧЕВ КУЛТ на РАЖДАЩОТО СЕ СЛЪНЦЕ в датата след зимното слънцестоене. Лунните празници (култове) са месечни и се движат по съвсем друга схема, делима на 28,5 (приблизително). Но ме мързи да обяснявам подробно за какво става дума. Има си книги за календарните системи и за лунните култове...  ИЗОБЩО: преди да се разсъждава за календарите и религиите (респ. празници и култове), човек трябва да се справи с математиката, астрономията и календарните системи. Тогава всичко ще му си дойде на мястото!
« Last Edit: януари 11, 2011, 06:27:28 pm by kallojan »

Offline Александров

 • Средно напреднал
 • ****
 • Posts: 126
Петър І приема чистия юлианския календар, .... (вече казах от кого и как).
...Внушението, че някой след ХІ век е преправил цялата история назад (и съответно всички исторически документи може би?!?) - е пълен абсурд. Нормален човек не може да вярва на такива неща, които противаречат и на логиката, и на фактите ... (макар че аз съм написал такъв разказ, но той все пак е художествена измислица!!!)))))...

Както вече писах "Всеки може да има свое мнение, особено ако то е аргументирано."
В материалите, които представих на форума няма нищо от мен, не го казвам аз, а цитирам книги на известни автори, в които са преведени оригинални документи, оригинални карти на известния официално  признат картограф Ортелиус (Абрахам Ортелиус (Абрахам Ортелс) (2 април 1527 - 28 јуни 1598) бил картограф и географ - http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%B0%D0%BC_%D0%9E%D1%80%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%83%D1%81), прикачвам оригиналния документ от историческия музей в Москва, както и превода му от старославянски, в който има линкове и всеки може да провери. За съжаление, вторият линк не работи и аз давам друг линк, за да може всеки, който се интересува от факти, да види откъде е взет оригинала на указ на Петър 1 - http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Petr_I_Order_%28Ukase%29_No.1736_20_december_1699.jpg?uselang=bg.
Дадох и препратката към книгата на Николай Левашов "Огледалото на душата ми", том 2, глава 5 и 6 - leva6ov_Ogledaloto_5_6.doc. Тези глави са преведени на български език и там е дадена,цитирам: "реалната карта на Антична Европа, създадена през 1595 година от знаменития в цял свят и признат картограф на средните векове А.Ортелиус (Рис.1)." За сигурност, ще я прикача сега към съобщението ми.
Пък и Николай Левашов владее с издание на Британската енциклопедия от 1771 година, там са картите, от които читателят може да види една интересна държава, която се е казвала GRATE TARTAR. Не чух нищо за нея ни от официална история, ни от екраните на TV, от никого и от никъде. А в същата енциклопедия, която е била издадена в 1773 година вече няма нищо за такава държава. Как ли се случва това. Масови халюцинации????? Това пак не са мои измишльотини, а читателят може да види потвърждение на думите ми от видеозапис на Прес-конференция «Великое прошлое – Великое будущее», Москва, 20 октомври 2009 година - http://www.levashov.info/video-4.html Видеото е на руски език.
 
Колегата kallojan дава свое собствено мнение, базирано на банални и изтъркани фрази, които могат да се чуят и да се прочетат навсякъде, започвайки от учебниците по история и свършвайки от мненията на "известни учени" по TV - фрази от типа  
Нормален човек не може да вярва на такива неща, които противаречат и на логиката, и на фактите ...
Фрази, зад които нищо не стои, нито един факт, нито един оригинален документ. А нещо и логиката куца! А как ще се обясни факта, че от всички оригинали са били надлежно направени копия и митически (за официална наука) всички оригинали са изчезнали, а са останали само, подчертавам, само копия. - Тук каква логика трябва да има??? Пиша "за официална наука", т.к. тя вече се е превърнала в религия. И мисли хората за идиоти, но за всеобщо съжаление на паразити - оригиналите, нека да са малко, но все пак са се запазили и ИСТИНАТА бавно и славно си пробива път.

...(приблизително). Но ме мързи да обяснявам подробно за какво става дума. Има си книги за календарните системи и за лунните култове...  ИЗОБЩО: преди да се разсъждава за календарите и религиите (респ. празници и култове), човек трябва да се справи с математиката, астрономията и календарните системи. Тогава всичко ще му си дойде на мястото!

А сега за математиката... Точно в предишния ми коментар, дадох линк към официалния сайт на Г.В.Носовский, А.Т.Фоменко - -  http://chronologia.org/. Писах следното: "Математици са, единият от тях е академик. Това са тези учени, които с помощта на научни методи ( какви са тези методи - можете в подробности да прочетете от сайта им) са определили точната дата на смъртта на Иисус Христос - 16.02.1086г., както и мястото на тогавашния Йерусалим - Цар-град, Въшгород, Константинопол, Стамбул - все са имената на един и същ град Истанбул. Книгите са на руски език. Там ще си намерите куп доказателства..."
Къде, къде можеш да намериш повече математика по въпроса, отколкото има в трудовете на математиците-академици????
За съжаление, ние все още робуваме на знания, получени от "авторитетни" мнения на "учени", които сами са получили своите знания без да са им били представени каквито и да е оригинални документи. Омагъосан кръг.
« Last Edit: февруари 23, 2011, 02:42:05 pm by Александров »

Offline Александров

 • Средно напреднал
 • ****
 • Posts: 126
Както казах в предишното ми съобщение:
Дадох и препратката към книгата на Николай Левашов "Огледалото на душата ми", том 2, глава 5 и 6 - leva6ov_Ogledaloto_5_6.doc. Тези глави са преведени на български език и там е дадена,цитирам: "реалната карта на Антична Европа, създадена през 1595 година от знаменития в цял свят и признат картограф на средните векове А.Ортелиус (Рис.1)." За сигурност, ще я прикача сега към съобщението ми.

Сигурен съм, че е необходимо да се поясни това, което е изобразено върху картата. Не бих могъл да го направя по-добре от академик Николай Левашов.
Затова давам следния цитат от книгата му "Огледалото на душата ми"[/b], том 2, глава 5 и 6 - http://www.levashov.byethost16.com/books.html#08 (Тези глави са преведени на български език):
"...Но най-интересното е, че никаква Римска империя в първи век на нашата ера не съществува и за това има множество доказателства, започвайки от наглия начин, по който съвременните “историци” фабрикуват Историята на Древен Рим! Градът Рим съществува в античните времена, само че НЯМА НИКАКВА РИМСКА ИМПЕРИЯ! И за да се убедим, че това е именно така, а не е инак, достатъчно е да погледнем на реалната карта на Антична Европа, създадена през 1595 година от знаменития в цял свят и признат картограф на средните векове А.Ортелиус (Рис.1).
Фактът, че съвременните историци признават и доста почитат този картограф, няма да позволи на тях самите да го отрекат! А това е много важно за разобличаване на фалшификаторите. И така А.Ортелиус съставя тази карта през 1595 година. И на тази карта е изобразена  АНТИЧНА ЕВРОПА! А.Ортелиус изобразява Антична Европа и я изобразява по отношение на Средните Векове (1595 година) в които живее. Това означава, че на тази карта е изобразена Европа във времето, което е с минимум  хиляда години по-малко от времето на създаването на самата карта! А това означава, че на картата е изобразена Европа във времето, което е не по-късно от 5-6 век от нашата ера! И ... какво се вижда на тази карта? На нея няма НИТО ЗАПАДНА, НИТО ИЗТОЧНА РИМСКА ИМПЕРИЯ!! А съгласно съвременната история трябва да ги има и те трябва да процъфтяват! И тази карта не е единствена! Как създателите на “история” не са се стараели да унищожат всички реални свидетелства на миналото, но това не им се е получило, макар и те много са се стараели. Те – това са социалните паразити, от властта на които и иска Иисус Христос да освободи иудеите!!! На картата на Антична Европа я няма Римската Империя, но на нея ... по-голямата част заема Славяно-Арийската Империя, която в следващото хилядолетие наричат като Велика Тартария! Само в античните времена Славяно-Арийската Империя заема почти цяла Европа, от нея съвсем неотдавна се “отчупват” Britannica (Великобритания), Hispania (Испания и Португалия) и Gallia (Франция и Италия). Тези страни вече се отделят от единна Империя на Бялата Раса..."

И сега, как се връзва всичко казано по-горе с изказването на kallojan, цитирам: "Внушението, че някой след ХІ век е преправил цялата история назад (и съответно всички исторически документи може би?!?) - е пълен абсурд."
Май, всички ние нещичко попропуснахме...
« Last Edit: февруари 23, 2011, 02:51:47 pm by Александров »

Offline kallojan

 • Начинаещ
 • *
 • Posts: 8
Хм..."Не съществува никаква римска империя в първи век от новата ера!" АБСОЛЮТНО СЕ СЪГЛАСЯВАМ. Има град Рим, но няма никаква римска империя в Европа, защото я няма на "твоята" карта от 16 век! Обаче има един малък проблем. Излиза, че някой е пренесъл от някъде (неизвестно откъде) 100-200 тона камъни, колони, фронтони, плочи с надписи и други такива неща, и ги е подредил например до пътя Търново - Русе на площ 20 декара, за да ни заблуди, че тук в началото на втори век (102 г. - по времето на някакъв измислен и несъществуващ император Траян) е имало римски град (Никополис ад Иструм). Така този ентусиаст-фалшификатор е заблудил целия свят, че е имало римска империя, разпростряна до Дунав, с легионите и лагерите й, с монетите й и другите описани артефакти (фалшифизирани вероятно в подземията на официалните лаборатории по изопачаване на историята)...Това разбира се важи за всички "римски" градове в България от времето на Траян и другите императори - Улпия Ескус, Улпия Рациария, Никополис ад Иструм, Никополис ад Нестум, Аугуста Траяна, Улпия Сердика, Марцианополис и т.н.  Другият вариант е просто всички, които посещават развалините до Никопол да халюцинират и там да няма нищо освен пръст и трева, а на тях да им си привиждат тези неща на снимката, която съм прикачил...

Кумранските ръкописи (свитъците от Мъртво море), открити през 1947 г., написани върху кожа и изложени в музея в Израел, които са датирани с радиовъглероден анализ, че са от времето между 250 г. преди н.е. - 70 г. след н.е. СЪЩО НЕ СА ОРИГИНАЛИ, нали? Вероятно са фалшификати от 12 век. Явно или през 12 век технологиите са били доста напреднали, или всички учени и лаборатории по света са в някакъв ГИГАНТСКИ ЗАГОВОР (с неясна за мен цел) ... защото в тях се говори за някакъв си Исус Христос и неговото учение ... обаче това не може да бъде, защото той е живял в Константинопол и е убит през 1086 г.! Нали така?!

Чудя се, ако човек е намирал и е държал в ръка монета на император Траян, дали ще вярва на себе си или на някакъв човек с името академик Левашов? Между впрочем този човек е академик не от РАН или някаква друга официална институция, а от една измислени частни академии с гръмки названия: Академия Энергоинформационных наук, Академия Информатизации, Академия Наук Комплексной Безопасности и т.н. Тоест самозванец. (Същото важи и "великия математик академик" Фоменко!) А дали някой знае, че този Левашов е бил в Щатите преди това и е подпомаган от Рокфелер? Не че ми се привижда еврейски заговор за разрушаване на православието, но все пак го давам като информация за размишление.  

Иначе само ще кажа, че светът е пълен с мошеници, лъжепророци и псевдоучени. Както и с наивници, които са готови да вярват на всякакви дивотии, защото не са виждали в оригинал нищо по-старо от миналогодишен вестник, не са ходили нито веднъж на разкопки, нито са влизали в архив, нито са учили латински или старогръцки, и познават историята само от преразкази в съмнителни книги. И дори не подхождат критично към прочетеното. Кажи им, че  Исус е имал дъщеря Сара, избягала във Франция и дала началото на династията на Меровингите - и те ще ти повярват. Изобщо няма да си зададат въпроса за каква Франция става дума в 1 век? за какви меровинги? А нямат критическо отношение, защото не знаят един куп неща - например, че в 1 век там няма никакви франки, а гали, че франките идват 3 века по-късно, и че по това време във "Франция" живеят гали под властта на Рим, не са чували за "Галските войни" на Цезар, и хабер си нямат за това, че Меровингите са династия от края на 5 век. Такива ми ти работи...

Мисля, че спора за мен приключи, г-н Александров. Вярвай си в каквото си искаш - няма да те убеждавам в нищо! Приятен живот!
« Last Edit: януари 12, 2011, 06:42:54 pm by kallojan »

Offline Александров

 • Средно напреднал
 • ****
 • Posts: 126
Чудя се, ако човек е намирал и е държал в ръка монета на император Траян, дали ще вярва на себе си или на някакъв човек с името академик Левашов? Между впрочем този човек е академик не от РАН или някаква друга официална институция, а от една измислени частни академии с гръмки названия: Академия Энергоинформационных наук, Академия Информатизации, Академия Наук Комплексной Безопасности и т.н. Тоест самозванец. (Същото важи и "великия математик академик" Фоменко!)


За тези, които само се съмняват, информацията по-долу пак няма да помогне, но ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ Е ФАКТ, ХАРЕСВА НА НЯКОЙ ТОВА ИЛИ НЕ.
Прочети повече за Академия Энергоинформационных наук от - http://www.acupuncture.ru/pvh-r19.htm За нагледност, давам цитат: „...Изъявили желание стать действительными членами Академии энергоинформационных наук и были избраны академики других академий: 8 человек от РАН (академики А.Л. Яншин, И.Ф. Образцов, Б.Н. Ласкорин, М.М. Лаврентьев, В.И. Ильичев, И.С. Уколов, В.Ф. Уткни, В.Е. Зуев), 3 человека от РАМП (академики В.П. Казначеев, П.В. Сергеев, Ю.А. Романов) и более 15 человек от других академий (РАСХН, АТН, АЕН, Инженерной академии).
Решение конкретных задач академическими институтами можно проиллюстрировать излагаемым ниже материалом, на примере некоторых, уже сформулированных научно-исследовательских структур…”
Прочети повече за Международната академия по информатизация, българско регионално отделение - http://mai-bro.org/index.html За нагледност, давам цитат: „Международната академия по информатизация (МАИ), създадена през 1990 г. е независима, неправителствена, международна, обществено-научна, самоуправляема  организация на интелектуалци – известни учени, крупни специалисти, изтъкнати държавни и обществени дейци.
                    Академията е регистрирана в Швейцария, Германия, Франция, Холандия, Израел, САЩ, Русия, Китай и други страни по света, с щаб-квартири във Вашингтон, Ню Йорк, Женева и Москва. Има статут на консултант първа категория към Икономическия и социален съвет на ООН (ECOSOC), колективен член е на Международния съюз по информациология, Международния съюз по телекомуникации и на Световната асоциация по образованието Worlddidac, влизаща в състава на ЮНЕСКО.
                    С поддръжката на държавни ръководители, на правителства и регионални ръководства, се създават национални и регионални отделения на Академията.”

Тези хора, които се интересуват от информация за други академии и организации, наградили Н.В.Левашов, могат сами да потърсят информация като вземат за справка информация, посочена на сайта на Н.Левашов в Раздел „За себе си” - http://www.levashov.byethost16.com/about.html

Съгласно информация, дадена в Уикипедия(http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B9_%D0%A4%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE) Анатолий Тимофеевич Фоменко е руски математик, пълен член на Руската академия на науките (РАН), действителен член на РАЕН (Руската академия на естествените науки), действителен член на МАНВУ (Международната академия на науките на висшите училища), доктор на физико-математическите науки, професор, завеждащ катедра в Механо-математически факултет на Московския държавен университет.
Решил е известния проблем на Плато в теорията на спектралните минимални повърхности, създал е теорията на инвариантите и тънката класификация на интегруемите хамилтонови динамични системи. Лауреат на Държавната премия на Руската федерация за 1996 г. в областта на математиката за цикъла си трудове по теорията на инвариантните многообразия и хамилтоновите динамични системи. Автор на 180 научни публикации, 26 математически монографии и учебници, специалист в областта на геометрията и топологията, вариационното смятане, теорията на минималните повърхнини, симплектичната топология, хамилтоновата геометрия и механика, компютърната геометрия. .
Анатоли Фоменко известен е с поддържаната от него "Нова хронология".
НА ТОВА ЛИ МУ СЕ ВИКА САМОЗВАНЦИ????
« Last Edit: февруари 23, 2011, 02:53:07 pm by Александров »

Offline Александров

 • Средно напреднал
 • ****
 • Posts: 126
Хм..."Не съществува никаква римска империя в първи век от новата ера!" АБСОЛЮТНО СЕ СЪГЛАСЯВАМ. Има град Рим, но няма никаква римска империя в Европа, защото я няма на "твоята" карта от 16 век! Обаче има един малък проблем. Излиза, че някой е пренесъл от някъде (неизвестно откъде) 100-200 тона камъни, колони, фронтони, плочи с надписи и други такива неща, и ги е подредил например до пътя Търново - Русе на площ 20 декара, за да ни заблуди, че тук в началото на втори век (102 г. - по времето на някакъв измислен и несъществуващ император Траян) е имало римски град (Никополис ад Иструм). Така този ентусиаст-фалшификатор е заблудил целия свят, че е имало римска империя, разпростряна до Дунав, с легионите и лагерите й, с монетите й и другите описани артефакти (фалшифизирани вероятно в подземията на официалните лаборатории по изопачаване на историята)...Това разбира се важи за всички "римски" градове в България от времето на Траян и другите императори - Улпия Ескус, Улпия Рациария, Никополис ад Иструм, Никополис ад Нестум, Аугуста Траяна, Улпия Сердика, Марцианополис и т.н.  Другият вариант е просто всички, които посещават развалините до Никопол да халюцинират и там да няма нищо освен пръст и трева, а на тях да им си привиждат тези неща на снимката, която съм прикачил...


Един въпрос към господин kallojan: ако аз ще се разходя до Бояна в София и направя снимки на няколко къщи и ще кажа, че са мои, дали някой ще ми повярва ей така. Най-малкото, собствениците ще представят оригинални документи, потвърждаващи собственноста им.
Така и в случая, 100-200 тона камъни, колони, фронтони и т.н. ги има, НО ВЪПРОС - КОЙ ГИ Е СТОПАНИСВАЛ???
Мисля, че този народ, на когото са принадлежали  тези 100-200 тона камъни, колони, фронтони и т.н. съгласно ОРИГИНАРНИ ДОКУМЕНТИ, А НЕ КОПИЯ.
Ако Вие, господин kallojan, наистина се интересувате от ОРИГИНАЛНИ ДОКУМЕНТИ, а не от СНИМКИ НА ДОСТОПРИМЕЧАТЕЛНОСТИ, то заповядайте и прегледайте видеозапис на Прес-конференция «Великое прошлое – Великое будущее», Москва, 20 октомври 2009 година - http://www.levashov.info/video-4.html  За съжаление видеото е на руски език, няма български субтитри. Прес-конференцията е била посветена на трудовете на Николай Левашов, разкриващи действителното минало на Русия и на цивилизацията ни. Много от кореспондентите за първи път са чули интересен разказ за реалното минало на планетата ни, за това, че тя е била колонизирана преди повече от половин милион години от хората на бялата раса. Тези хора са били създали мощна, високоразвита цивилизация, която е обхващала много хиляди планети от различни галактики на Вселената ни. На присъстващите на Прес-конференция са били демонстрирани оригинали на уникални старинни документи, неоспоримо доказващи достоверността на това, за което пише Н.В.Левашов в трудовете си….

Като информация за размисъл, прикачвам и една картина на един от най-известния художник на Ренесанса - Тициан. Картината се казва" «Ecce Homo», нарисувана през 1535 година, изобразява Пилат Понтийски с брада, в дрехи, които повече подхождат на руски болярин с типична славянска външност (Рис.6). Това случайно ли е или не!? Мисля, че хората през XVI век знаят по-добре от авторите на съвременната “история” как изглеждат техните предци! Тази картина Тициан рисува по поръчка на своя приятел маркиз Фредерико Гонзага (Marquis Frederico Gonzaga), херцог на Мантуа (Duke of Mantua) и тя се явява първата от серията на картините му «Ecce Homo». " - цитатът е от книгата на Н.Левашов "Огледалото на душата ми", том 2, глава 5 -http://www.levashov.byethost16.com/books.html
« Last Edit: февруари 23, 2011, 02:55:22 pm by Александров »

Offline kallojan

 • Начинаещ
 • *
 • Posts: 8
1. Левашов в своя собствен сайт може да си напише сам за себе си каквото си иска. Дори да се изкара баща на Наполеон.
2. Фоменко наистина е математик, но от история не разбира много..! Неговият модел е хипотеза, основана на обработка САМО на писмени данни. Но историческата наука използва и друг тип източници, които не могат да влязат в неговата компютърна програма. Ако е вярно твърдението че: "Историята на света" е заключена приблизително в последните хиляда години. В този интервал са били и “изходът” на евреите от Египет, и построяването на Хеопсовата пирамида, и Троянската война, и цар Симеон, и Александър Велики..." - мисля, че няма нужда да коментирам нищо повече за НОВАТА ХРОНОЛОГИЯ... макар че ми е доста интересно как в такъв кратък срок хем се строят пирамиди (които според Платон никой не помни кога са строени), хем в Константинопол (гръцката колония Византион) разпъват Христос в 1086 г., хем там минава 1 кръстоносен поход на латините (явно Ватикана и папата са съвременници на Пирамидите и са преди Христос), а пък къде са Цезар и Клеопатра в това време, тя знае ли нищо за пирамидите, или не? И как кръстоносците от третия и четвъртия поход не се сблъскват с настъпващите османци на Босфора, или се разминават с няколко седмици за да не си пречат и да стане гаф с хронологията? Обаче нямам нерви да си го изяснявам...
3. Не ми говори за СНИМКИ НА ДОСТОПРИМЕЧАТЕЛНОСТИ. Аз ти говоря за камъните на място. Аз съм бил там и съм ги пипнал. Ако ти не си бил в нито един античен град - това е твой проблем. (снимката е само начин да илюстрирам. Все едно да кажа, че картата, който ти показваш, е само красив компютърен образ. Колко такива искаш да ти спретна на Фотошопа?!)
4. "За съжаление видеото е на руски език, ..." - Эсли для тебя это проблема, для меня - нет. Я читаю и говорю очень хорошо, потому что тем временем когда ты курил, пил пиво и играл футбол, я делал уроки. Понимаешь или нет? Очень хорошо.
5. Що се отнася до Тициан - картините не доказват нищо - в тях има идеология. Те са изкуство, а не наука. Те по-често говорят за епохата на художника, а не за нарисуваната епоха. И аз мога да покажа Тициан, ... и какво следва от това?
 
К Р А Й
« Last Edit: януари 13, 2011, 02:11:07 pm by kallojan »

Offline Александров

 • Средно напреднал
 • ****
 • Posts: 126

5. Що се отнася до Тициан - картините не доказват нищо - в тях има идеология. Те са изкуство, а не наука. Те по-често говорят за епохата на художника, а не за нарисуваната епоха. И аз мога да покажа Тициан, ... и какво следва от това?
 

Над картината на Тициан, която даваш като прикачен файл, пише следното:
1.   папско (кардиналско) облекло?
2.   турска чалма? Или арабска?
3.   рицарски доспехи в 1 век?
4.   италианско ренесансово облекло?
5.   средневековна пика?

  
Това е прекрасно, значи още някой се е замислил по въпроса. Ти пишеш: "картините не доказват нищо - в тях има идеология. Те са изкуство, а не наука."
Не мога да се съглася. Българското кино от преди 30-години освен идеята отразява и живота на хората по онова време, както и българските обичаи ("Оркестър без име","С деца на море" и други). Американското кино отразява техния начин на живот и с времето можеш да видиш как “колана на закона там се затяга” и се появяват все повече сериали от типа "Бягство от затвора", а и проличават много подробности за начина им на живот.  
Ако говорим за картини на експресионисти или например "Черният квадрат" на Малевича, то наистина картините им нищо не ни говорят за времето, в което са били създадени. Но при  Ренесанса не е така.  
Имам цяла колекция от картини, някога ги взех от страницата на Ватикана. Ще прикача една за разнообразие. Там и чалми, и корони, и облеклото на хората не е за подминаване, а влъхвите са особено интересни- и негърка кралица, и военен, и кардинал??? - в 1-ви век. А, пардон, забравих - ТОВА Е ПРОПАГАНДА НА ВАТИКАНА.
« Last Edit: януари 13, 2011, 04:06:41 pm by Александров »

Offline kallojan

 • Начинаещ
 • *
 • Posts: 8
Това над картината на Тициан (и във нея) съм го писал аз, за да демонстрирам как в една картина може да се "включат" неща от 1, 12-13 или 14-15 век без проблем! И всеки може да си направи всякакви измислени интерпретации след това, ако остане само в рамките на картината без да се съобразява с историческите факти. Така че някакви аналогии между руски болярин и Пилат са доста пресилени! Все едно да кажеш, че Папата (някой ренесансов портрет) е съвременна мутра, защото носи златна верига с кръст на врата си, следователно е от 90-те години на 20 век и е българин от Перник! 
Хубавото на "Новата хронология" е, че ще трябва да съкратом 100-годишната война на 10 години, 30-годишната на 5, а 5-вековното робство на 2 века )))) за да се вмести всичко в 1000 години. Понеже историята след 1500 година е доста добре документирана, особено с книгопечатането - всяка книга е с година на издаване... и то по съвременния григориански календар! Така че всичко останало ще се наложи да го сбутаме в 500 години преди това - пирамиди, фараони, полиси, преселения на народите, Рим, Византия,...и т.н. Псевдонаука и пълен смях!
« Last Edit: януари 13, 2011, 04:34:22 pm by kallojan »

Offline Александров

 • Средно напреднал
 • ****
 • Posts: 126
1. Левашов в своя собствен сайт може да си напише сам за себе си каквото си иска. Дори да се изкара баща на Наполеон.
някакъв човек с името академик Левашов? Между впрочем този човек е академик не от РАН или някаква друга официална институция, а от една измислени частни академии с гръмки названия: Академия Энергоинформационных наук, Академия Информатизации, Академия Наук Комплексной Безопасности и т.н. Тоест самозванец.

Какво е академик??? Излиза, че господин kallojan не е запознат изобщо. Няма да пишем наши лични измишльотини, а да се обърнем към Уикипедия.
Там пише следното:
1. на български (източник - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BA%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%BA)
Академик е титла, която означава действителен член на академия на изкуството, литературата или науката. В България това е най-високата научна титла.
В България академик е най-високото научно звание, давано у нас, и означава „действителен член“ на Българска академия на науките, като предшестващото звание, означаващо „дописен член“ на БАН, е член-кореспондент.
Званието академик се дава на български граждани, обогатили науката с особено значими постижения, създали школа в научното си направление и получили широко признание и известност у нас и в чужбина. Званието академик може да бъде присъдено и на български граждани - изтъкнати дейци на културата и изкуството, чиито постижения са с безспорно национално и общочовешко значение.
2. на руски (източник -http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BA%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%BA) :
Акаде́мик член организации учёных — академии наук. Академики избираются на общем собрании соответствующей академии из числа её членов-корреспондентов (за исключением почетных и иностранных академиков), при этом право голоса имеют только академики. Академики избираются пожизненно.
Академия наук, за неоспоримый выдающийся вклад в развитие науки или искусства, конкретному деятелю может присвоить звание «Почётный академик». В Америке и в ряде других стран, академикам, уходящим на пенсию, за выдающийся вклад в науку присваивают звание «emeritus» («заслуженный»).
Ако господин kallojan знае други езици, освен руски и български, то той може да прочете и на други езици – КАКВО Е АКАДЕМИК.
Да направим справка за НАУЧНИ СТЕПЕНИ И ЗВАНИЯ  пак от Уикипедия – защото информацията е достъпна за всеки, който има интернет(а кой ли в наше време няма интернет)и всеки може да си направи справка. Там пише следното:
(източник –http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B0%D1%83%D1%87%D0%BD%D0%B8_%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D0%B8_%D0%B8_%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F_%D0%B2_%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F)
В България образователните и научните степени и научните звания са регламентирани от Закона за научните степени и звания (ЗНСЗ) и Закона за висшето образование (ЗВО).
Във висшето образование [редактиране]
·   за нехабилитирани преподаватели:
o   асистент (ас.)
o   старши асистент (ст. ас.)
o   главен асистент (гл. ас.)
·   за хабилитирани преподаватели:
o   доцент (доц.)
o   професор (проф.)
В научните организации [редактиране]
·   за нехабилитирани изследователи:
o   научен сътрудник III степен (н. с. III ст.)
o   научен сътрудник II степен (н. с. II ст.)
o   научен сътрудник I степен (н. с. I ст.)
·   за хабилитирани изследователи:
o   старши научен сътрудник II степен (ст. н. с. II ст.)
o   старши научен сътрудник I степен (ст. н. с. I ст.)
В БАН [редактиране]
Неофициално се счита, че още по-високи научни звания са тези на членовете на Българската академия на науките:
·   дописен член на БАН или член-кореспондент (чл.-кор.)
·   действителен член на БАН или академик (акад.)

Всеки, който иска да знае повече, ще може да провери сам.
Както вече писах: "Ако Вие, господин kallojan, наистина се интересувате от ОРИГИНАЛНИ ДОКУМЕНТИ, а не от СНИМКИ НА ДОСТОПРИМЕЧАТЕЛНОСТИ, то заповядайте и прегледайте видеозапис на Прес-конференция «Великое прошлое – Великое будущее», Москва, 20 октомври 2009 година - http://www.levashov.info/video-4.html  За съжаление видеото е на руски език, няма български субтитри. Прес-конференцията е била посветена на трудовете на Николай Левашов, разкриващи действителното минало на Русия и на цивилизацията ни. Много от кореспондентите за първи път са чули интересен разказ за реалното минало на планетата ни, за това, че тя е била колонизирана преди повече от половин милион години от хората на бялата раса. Тези хора са били създали мощна, високоразвита цивилизация, която е обхващала много хиляди планети от различни галактики на Вселената ни. На присъстващите на Прес-конференция са били демонстрирани оригинали на уникални старинни документи, неоспоримо доказващи достоверността на това, за което пише Н.В.Левашов в трудовете си…." Още повече, след като владеете руски език... Но явно не Ви интересуват ни оригиналите, ни истината....
Сега искам и аз да сложа точка: Както пише Н.Левашов в статията си “Блаженны нищие духом...”: ”Предците ни са влагали различен смисъл в думите НЕЗНАНИЕ и НЕВЕЖЕСТВО. Защото незнанието ни говори за това, че човекът няма информация за нещо, което е съвсем нормално и поправимо. Това не може да се каже за НЕВЕЖЕСТВОТО, защото то характеризира нежеланието на човека да приема тези или други факти по различни причини.
От това, което Вие пишете, господин  kallojan, може да се каже, че Вие сте образован човек, знаете и езиците, но или Ви е присъщо НЕВЕЖЕСТВО в по-горния смисъл на тази дума или Вие сте ПРОВОКАТОР.
« Last Edit: февруари 23, 2011, 02:56:47 pm by Александров »

Offline kallojan

 • Начинаещ
 • *
 • Posts: 8
Я родился в 1961 году в городе Кисловодске, Ставропольского края,...
На заводе я проработал до середины мая 1979 года, после чего уволился и стал готовиться к поступлению в харьковский университет, на радиофизический факультет.
И вот, в начале августа 1984 года, я отправляюсь в одесский военный округ, в его штаб.
Служба в армии офицером в войсках радиоэлектронной борьбы наверно отличалась от службы лейтенантом в мотострелковых или танковых войсках, но, тем не менее, не была «малиной», как может показаться некоторым.
Вернувшись в Харьков, я принял предложение одного человека, которого я знал до армии и устроился на работу в его отдел. Моим новым местом работы стал Всесоюзный Научно Исследовательский Институт Технической Эстетики (ВНИИТЭ), отдел Функционального Состояния Человека. В нём я занимался тем, что изучал функциональное состояние людей в разных стрессовых состояниях на рабочих местах, замеряя биопотенциалы в биологически активных точках по определённой методике. Сначала работал на должности инженера, а потом на должности младшего научного сотрудника.
А пока, вернёмся к событиям 1987 года,…
Кроме установившихся «дипломатических» отношений с цивилизацией Ойи, я решил несколько расширить свои внепланетные контакты.
Материализовавшись на другой планете, я некоторое время не двигался, и кенгуруподобные существа окружили меня сразу же после моего «уплотнения». Они трогали меня и вели себя, вроде бы, спокойно. Видя их такое поведение, я решил пошевелиться (я ещё даже не знал, могу ли я управлять созданным телом). Оказалось, я мог им свободно управлять. Но туземные существа, увидев, что я начал двигаться, мгновенно отпрянули от меня и очень быстро скрылись под поверхностью планеты.
Однажды, у меня возникла мысль найти галактический центр нашей галактики. Мне без труда удалось обнаружить этот центр, но он был окружён силовой защитой, которая не позволяла приблизиться к нему любому желающему.
Январь 1988 года, Срок в пятьдесят лет, который давался человечеству Коалиционным Отрядом Наблюдателей (КОН) для принятия необходимых действий чтобы Союз Цивилизаций нашей галактики смог оказать нам помощь для защиты от этого циклона антиматерии, уже истёк более десяти лет назад, на момент того, когда это обращение попало мне в руки, но по тому, что происходило в мире, мне было предельно ясно, что никакой реакции на данное обращение со стороны сначала лиги Наций, а потом и ООН не последовало.
В мае-июне 1990 года никаких особо потрясающих событий в моей жизни не происходило.
Не многие знают, что, к примеру, основной причиной катастрофы, которая случилась на нашей Мидгард-Земле 13016 лет тому назад (на 2007 год) было именно невежество и чрезмерные амбиции магов-правителей Антлани (Атлантиды). Когда эти маги решили потешить своё самолюбие и показать всем остальным своё могущество. Они решили поиграть со стихиями природы, имея поверхностное представление о том, что это такое и «с чем это едят». В результате этого, осколки малой Луны Фатты упали на Мидгард-Землю и не только вызвали гигантские цунами и другие природные катаклизмы, но и привели к изменению угла наклона оси нашей планеты на 23.5 градуса, и в результате этого, вся цивилизация Мидгард-Земли, была отброшена на уровень каменного века с космических высот!
1991 г. А тем временем всё текло своим чередом, я работал со своими пациентами, происходили встречи с разными интересными людьми, как и все остальные люди,
Таким образом, вечером 23 декабря у нас были паспорта с выездными визами, вопреки стараниям Владимира Миронова, но ещё не было американских виз...


Надали си струва да цитирам повече от неговата автобиография - още повече че нямам нерви да я преглеждам до края.... Човекът се хвали с дипломите си от разни измислени академии. Най-ранната му диплома е от 1998 г. А първата му "сериозна" (дебела) книга е от 1999 г.!!!! (съдейки по сайта му) ... Прописал е книги на 32 години в САЩ (без да казва каква точно е първата му книга), а на 37 г. е "супер известен и авторитетен академик" според ... самия него и жена му! Разбира се, без никога да е имал научна кариера (поне нищо такова не е писал за себе си... нали така?) ЗАЩОТО има два вида академии - ДЪРЖАВНИ (официални), в които има един куп научни изсквания и критерии, които трябва да покриеш, за да станеш член-коресподент или академик (за което ти трябват към 25-30 години)... и ОБЩЕСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ нещо като фирми с идеална цел - Тоест група хора си правят фирма "АКАДЕМИЯ" и започват да се избират един друг за академици, понеже твърдят, че се занимават с наука. Вярно, издават по някоя книга, което не е трудно в днешно време. И докато официалните академии се броят на пръсти, то в Русия има към 100-тина такива обществени академии (виж любимата ти Уикипедия), които си печатат дипломи и грамоти! Някои дори си правят и ордени, медали, почетни знаци и други дрънкулки, които могат да впечатлят някого, но не и мен. Изводът за мен е, че това е един бивш военен (офицер), радио-инженер (работещ нещо в сферата на радиопеленгацията и радарите в армията), после се занимавал с психологическо въздействие върху хора, (не знам дали като лечител-екстрасенс е бил шарлатанин, ползваш психологически хватки) но като учен (историк) е пълен шарлатанин... дори не ми трябва да му чета книгите - достатъчно ми е, че някъде мярнах негови думи, че получавал знание за миналото чрез "сдвиг сознания". След отварянето на СССР емигрирал в САЩ, но после се върнал (ЗАЩО ЛИ?) за да издава сензационни книги за космическото съзнание и историята на Русия...  Четете си го и си му вярвайте .... Аз нямам проблем с това!

П.П. Това за галактиктическия съвет (Союз Цивилизаций нашей галактики), междугалактическите му контакти и посещенията му на други планети, където той се материализарал - ме довърши окончателно!
Това че неговото съзнание може да пътува (!?) е чисто СУБЕКТИВЕН опит и никой не може да каже дали е луд или не, НО СЪС СИГУРНОСТ това не е научно доказателсто за нищо.
« Last Edit: януари 13, 2011, 07:31:54 pm by kallojan »