Author Topic: Н.Левашов,фрагмент от"Огледалото на душата ми",Том 2., гл.5 и 6(на български)  (Read 3511 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Offline Александров

  • Средно напреднал
  • ****
  • Posts: 126
І. Днес, на 11.04.2011г., е добавен директен линк към файла - фрагмент от "Огледалото на душата ми", Том 2., гл.5 и 6 - leva6ov_Ogledaloto_5_6.doc

ІІ. Днес, на 10.02.2011г., реших да добавя нещо към написаното по-долу. Докато с една дама обсъждахме на форума различни аспекти, свързани с Николай и Светлана Левашови и тяхното творчество (подробности за това виж на форума за конспирации, тайни общества, уфология, теологии, мистика - http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=14402.0;prev_next=prev), логически стигнах до интересно заключение, че катарите, за които пише Николай Левашов в 5-та глава на книгата си "Огледалото на душата ми, том 2 и Светла Левашова в книгата си "Откровение", както и богомилите са название на хора от едно движение, споделящи едно и също учение, а именно - истинското учение на Христос, което е разпространявала жена му Магдалина след убийството му. Просто в различни географски места катарите/богомилите са имали различно название, вероятно поради разлики в езици, диалекти.
Още повече, точно за истината за Радомир/Христос и Магдалина, за истината за катари/богомили, изложена  в книгата на Светлана Левашова "Откровение" и за недовършената й книга/"бомба" (както се изрази Николай Левашов на срещата с читателите си на 4.12.2010г) за Тамплиерите, над която тя е работила, но не е успяла да преведе оригиналните документи – приложението на книгата й, а също и за това, че Светлана Левашова е била съпруга, верен приятел и съратник на академик Николай Левашов, в събота, на 13-ти ноември 2010 година във Франция тя е била убита.
Трябва да се каже, че историята в момента е пълна лъжа – из-ТОР-ия (взето от ТОРа). Нашата дума за минали събития е била летопис, а за живота на един човек – житие.
Независимо от това, търсещият човек и зад лъжите може  да прозре белезите на истината. За целта взех учебника по история на едно от децата ми и от прочетеното ясно видях, че богомилите са споделяли едни и същи идеи с катарите, действали по едно и също време, както и това как някой изкусно е вплел лъжата в достоверните факти за богомилите. Предлагам на всеки, който се интересува от дейността на богомилите и катарите, сам да направи съпоставка. Не е за подминаване и информацията в Уикипедия.  
ІІІ. “...думата Йерусалимне е названието на града, а е мястото, в което се намира първосвещеникът на държавната религия!!! Работата е в това, че в далечните времена в държавата можело е да има ДВЕ СТОЛИЦИ – ЕДНАТА Е СТОЛИЦАТА НА СВЕТСКАТА ВЛАСТ, а ДРУГАТА Е СТОЛИЦАТА НА ДУХОВНАТА ВЛАСТ! СТОЛИЦАТА НА ДУХОВНАТА ВЛАСТ ЗАПОЧВА ДА СЕ НАРИЧА ЙЕРУСАЛИМ, за да може да се различи коя столица на какво е !!!”
“... малко хора знаят, че ЛУЦИФЕР е още едно име на Бог на иудеите, заедно с имената - ЯХВЕ и ЙЕХОВА!!! Също както много хора не знаят, че името ЛУЦИФЕР се превежда от латински език като НОСЕЩ СВЕТЛИНА!!! И за да се разбере каква СВЕТЛИНА ТОЗИ БОГ НОСИ СЪС СЕБЕ СИ И НА КОГО, достатъчно е да се прочетат няколко реда от ТОРА - ПЕТОКНИЖИЕТО:
(пасаж е от «Пятикнижие и гафтарот». Книга «Дварим», Иешаягу LX, 2-3, 1286 с, Издательство «Мосты культуры», 2004, ISBN 5-93273-047-1, този пасаж може да се види и от Тора онлайн, Йешайа, Глава 60, стихове 2-3- http://toraonline.ru/neviim/yeshaya.htm)
Следва буквалният превод на пасажа от Тора на български:

……………………………………………………………….
2. Защото, МРАК ЩЕ ПОКРИЕ ЗЕМЯТА и МЪГЛА — НАРОДИТЕ, А НАД ТЕБЕ ЩЕ СИЯЕ СВЕТЛИНА НА БОГ, и славата му ще се яви над теб.
3. И ЩЕ ХОДЯТ НАРОДИТЕ ПРИ ТВОЯТА СВЕТЛИНА и ЦАРЕТЕ — ПРИ БЛЯСЪКА НА СИЯНИЕТО ТИ.
……………………………………………………………….

От този пасаж е пределно ясно каква “светлина” носи Бог Яхве (Йехова) и на кого и защо този "Бог" има друго име - НОСЕЩ СВЕТЛИНАТА - ЛУЦИФЕР - това директно следва от текстовете на Тора!!!
Това и други сензационни открития, читателят може да намери в глава 5 на 2-ри том на книгата на Николай Левашов "Огледалото на душата ми".

ІV. Хората, които се интересуват от духовните практики и за целта прибягват до помощта на учителите на Изтока, също могат да намерят в тази книга невероятно важни за тях самите открития. В 6-та глава на втори том на книгата “Огледалото на душата ми” Николай Левашов, след като е прочел и анализирал книгата на "Великата Майка" на Сахаджа Йога, Шри Матаджи Нирмала Деви «Метасовременная эпоха», стига до изненадващи открития. Книгата на Нирмала Деви е интересна с това, че тя е автобиография на авторката и изявленията и представленията, изложени в книгата, не са изопачени от другите, а отразяват мироглед на автора и собствените му заключения.
     Николай Левашов стига до заключение, че паразитите чрез “философията на Изтока” са създали перфектно социално оръжие.
     “...Благодарение на социалното оръжие са се появили социални болести, предизвикали развитието на “социални усложнения” с различна тежест и с различна степен на последствията. СОЦИАЛНАТА И ИНДИВИДУАЛНАТА ПАСИВНОСТ е едно от тези тежки “социални усложнения”! На хората е било внушено и те са приели позицията, че те самите не трябва да правят нищо! А трябва само да чакат милост от небето! От Бог или от който и да е друг - няма значение от кого. Просто е внушено, че ТРЯБВА САМО ДА БЪДЕШ ГОТОВ ДА ПРИЕМЕШ БЛАГОДАТ В ЗАВЪРШЕН ВИД! Без значение какво да приемеш - райски живот или самореализация, важно е само, че някой или нещо ще го направят вместо теб! А ти само трябва да бъдеш търпелив и с благодарност да приемаш този ДАР!...”
     “...Тази социална болест “да получаваш нещо даром” доста дълбоко се вкорени в съзнанието на хората, когато те за да достигнат исканото са готови да влагат само минимално напрежение на собствените си сили и това е напрежение на роб, който на колене се моли да го направят щастлив! И никой не се пита, а с какво той е заслужил нещото, за което се моли? Може докато не умреш да се молиш на Господ Бог да се появи вода в пустинята и да те спаси от смъртта - водата няма да се появи! Но ако човекът се възползва от познанията си и не е твърде мързелив за да се потруди и да изкопае кладенец в правилното място, то дори и в пустинята той ще намери вода и ще спаси себе си и много други от смъртта, настъпила в резултат на обезводняване!
    Само с труда си, със силата на волята си и с борбата срещу несправедливостта, човекът ще бъде в състояние да реши проблемите си и да помогне на другите! Само по този начин, няма друг начин!...” Това е истината, иска ли някой това или не.
« Last Edit: април 13, 2011, 09:50:33 am by Александров »