Author Topic: Семинар на Хосе Силва - УлтраМайнд ЕСП Систем  (Read 2559 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Offline Силва УлтраМайнд ЕСП

  • Начинаещ
  • *
  • Posts: 2
    • Силва УлтраМайнд ЕСП Систем
Заповядайте на първия за България семинар Силва Ултрамайнд ЕСП, който ще се проведе на 30 Септември, 1 и 2 ри Октомври в София, в семинарната зала на издателска къща Кибеа.

Хосе Силва открива, че човек чрез специално обучение може да развие своите естествени психични способности. Чрез разиване на интуицията, телепатията, ясновидството, лечение от разстояние, субективна комуникация, човек може да решава голяма част от проблемите в живота си и не само това. Хосе Силва след 22 години изследвания стигнал до извода, че психичните способности са дадени на човека с определена цел. Той открил, че всеки човек идва с определено призвание, с мисия на земята, и когато открие каква е тя и започне да я осъществява, едва тогава човек може да постигне удовлетворение, покой, щастие и просперитет.

Разработвайки Силва Ултрамайнд ЕСП Систем Хосе Силва създал цяла една нова концепция за връзката на човека с духовния свят и как може да поискаме напътствия и помощ при решението на проблеми във физическия материален свят. Тази помощ от Висшата Сила е достъпна винаги, когато вървим в изпълнение на своята мисия.

Хосе Силва ни дава средството, чрез което да осъществим мечтите си като освен на себе си помагаме и на околните и работим за превръщането на земята в едно подобро място за живеене.

Това е „Един Нов начин на Мислене”, както го нарича Хосе Силва - през 1998г., когато създава новата Силва УлтраМайнд ЕСП Систем и назначава начело своя син Хосе Силва Джуниър.

В България този семинар се осъществява с подкрепата на Авлис Пръдакшънс – официален и оторизиран разпространител на Силва УлтраМайнд ЕСП Систем на Хосе Силва, чрез директора на Силва УлтраМайнд ЕСП Систем България – Милен Михайлов.

Семинарът ще се проведе както следва:

На 30 Септември, Петък – от 19.00 – 21.00ч. – уводна лекция/ Уводната лекция е отворена за всеки желаещ да присъства. Задължително е предварително да резервирате мястото си поради ограничения обем на залата.

1 Октомври, Събота - 09.00 – 19.00ч

2 Октомври Неделя – 09.00 – 19.00ч.


Семинарът се състои от два дена интензивно обучение – 20 часа + 2 часа уводна лекция (която се провежда в Петък вечер)

Освен теория, която е необходима за разбирането на тази нова концепция за живот, по-голяма част от семинара са практически упражнения, където всеки един участник ще се учи чрез личен опит и под напътствията на инструктора.

Семинарът е с насоченост разширяване на човешкото съзнание чрез развиване на естествените психични споосбности на човек (ЕСП):
- телепатия
- интуиция
- виждане от разстояние (далечно виждане, известно още като remote viewing)
- мисловна проекция
- предчувствия
- лечение от разстояние
- ясновидство
- субективна комуникация...
- да се научим как да комуникираме с Висшия Разум за да получаваме напътствия и подкрепа, докато осъществяваме своето призвание и мисия тук на планетата земя...
- да коригираме проблеми и да помагаме на другите...

След края на семинара всеки един от участниците получава сертификат за завършване, но най-важното е, че вече е готов да продължи практиката и развиването на своите психични способности самостоятелно.

Силва УлтраМайнд ЕСП Систем България има изграден уебсайт и форум, където всеки курсист може да намери отговор и съвет при практикуването на научените техники.

Форума (http://www.silvacourses.bg/index.php/forum ) е мястото, където всички ние заедно ще решаваме проблеми от здравно или друго естество. Независимо дали сте преминали курс или не – всеки човек е добре дошъл да посещава сайта ни и да участва във форума. Целта на директора на компанията Милен Михайлов е да съдаде едно сплотено и отворено за всички хора общество, което да помага при решаване на проблеми и да допринася за осъществяването на първоначалното желание на Хосе Силва – да превърнем земята в едно по-добро място за живот като решаваме проблеми и подобряваме условията на живот.

Подробна информация за същността на семинара е публикувана на сайта на Силва Ултрамайнд ЕСП България:

http://www.silvacourses.bg/index.php/nasoka-na-seminara

Условия на записване и контакт за обратна връзка:

http://www.silvacourses.bg/index.php/component/seminar/

Семинарът ще се проведе в семинарната зала на издателска къща „Кибеа“ - ул."Д-р Г. Вълкович" № 2А (пряка на ул. "Ангел Кънчев", успоредна на ул. "Солунска")


Милен Михайлов
GSM: +359 885 776 459
Директор Силва УлтраМайнд ЕСП Систем България
www.SilvaCourses.bg

« Last Edit: септември 05, 2011, 06:42:09 pm by Силва УлтраМайнд ЕСП »
"Нека превърнем Земята в едно по-добро място за живеене"
Хосе Силва

Offline Силва УлтраМайнд ЕСП

  • Начинаещ
  • *
  • Posts: 2
    • Силва УлтраМайнд ЕСП Систем
Re:Семинар на Хосе Силва - УлтраМайнд ЕСП Систем
« Reply #1 on: октомври 24, 2011, 12:19:30 am »
Здравейте на всички приятели, които се интересуват от обученията на Хосе Силва :)

Първият семинар УлтраМайнд ЕСП се състоя миналия месец в София в уютната зала на книжарница Кибеа, която събра бих казала доста "неслучайни" хора. В нашите първи стъпки ни подкрепиха много светли души, които една или друга "случайност" и "съвпадение" бе изпратила на пътя ни...
Но наистина няма случайности - от самото начало на проекта Силва Ултрамайнд ЕСП в България сякаш невидима ръка ни водеше и подкрепяше във вземането на правилните решения и срещане на подходящите хора.

Самият семинар за нас бе отново поредно доказателство за това, което Хосе Силва учи хората - че когато поемеш пътя на своето призвание и мисия и Цялата Вселена и Духовния свят организира всичко, така че пред теб да се предоставят благоприятни възможности да вървиш по-леко по този път и да следваш по-успешно мисията си.

Преминавайки неусетно през многобройните практически упражнения нашите първи участници изпитаха лично собствените си психични умения , които никой от тях не бе подозирал, че притежава. Еуфорията и ентусиазма им бе заразителен :) но както каза лектора Милен Михайлов:

"Психичните спосбности са ни дадени с определена цел - да помагаме в усъвършенстване на Творението като едни съ-творци на Създателя, каквито сме, да коригираме здравословни проблеми, където има нужда, да коригираме и да помагаме в решаването на проблемни ситуации, да участваме активно в създаването на един по-добър свят за онези, които идват след нас! И всяко друго неправилно, егоистично използване би довело до загуба на същите тези способности." Като разбира се не забрави да допълни най-важната част от формулата на Хосе Силва - "и не забравяйте вашите собствени нужди плюс още малко!"

Така решавайки проблеми и помагайки на другите около нас да бъдат по-успешни, ние можем да постигнем мечтите си и да намерим истинско удовлетворение в живота, но именно когато вървим в своята мисия - тогава няма ограничения какво можем да постигнем!

Искрено вярваме, че посяхме в сърцата на нашите пионери в Силва УлтраМайнд ЕСП онова зрънце, което ще покълне и ще ги мотивира да отнесат и да разпространяват добротворчеството сред цялото Творение.

Следващият семинар ще организираме отново в София на 11, 12 и 13 Ноември - отново с любезното домакинство на издателство "Кибеа" - ул. "Д-р Г. Вълкович" № 2А (пряка на ул. Ангел Кънчев, успоредна на ул. Солунска)

На семинара ще научите:

1. Как да използвате Дясното мозъчно полукълбо и дълбоките нива на ума Алфа и Тета
2. Специални техники за достъп до източника на творчество, вдъхновение, гениални идеи, интуиция, и безкрайна информация съхранявана в духовното, нефизическо измерение
3. Упражнения за развиване на дясното мозъчно полукълбо и активиране на психични способности като практическа интуиция,телепатия, виждане от разстояние (Remote Viewing), холистично лечение от разстояние, субективна комуникация (Remote Influencing)
4. Силва Упражнението за Центриране, което е доказало благотворния си ефект върху милиони хора по света
5. Техниката на Мисловния Филм – една безценна техника за решаване на проблеми и получаване на подкрепа и напътствия от Духовния свят чрез обективна обратна връзка
6. Как чрез собствения си ум да коригирате всяка негативна ситуация и преживяване от миналото
7. Субективна комуникация за решаване на проблеми във взаимоотношенията
8. Как чрез специална техника да открием каква е мисията в живота ни – сферата в която ще сме най-успешни и удовлетворени
9. Как да използвате Алфа ниво с отворени очи
10. Техниката на Трите Сцени за коригиране на здравословни проблеми и решаване на ситуации от всяка сфера на живота
11. Специална техника за установяване състоянието на изследвания субект с оглед по-пълно разбиране и откриване на истинските причини за дадено състояни


Датите и часовете за семинара са следните:

11 Ноември, Петък – от 19.00 – 21.00ч. – БЕЗПЛАТНА уводна лекция/ Уводната лекция е отворена за всеки желаещ да присъства. Моля предварително да резервирате мястото си поради ограничения обем на залата.

12 Ноември, Събота - 09.00 – 19.00ч

13 Ноември, Неделя – 09.00 – 19.00ч.

Повече информация и телефон за контакт има на официалния сайт www.SilvaCourses.bg
"Нека превърнем Земята в едно по-добро място за живеене"
Хосе Силва