Author Topic: Малките деца, осиновени в Италия, отиват на органи, призна министърът  (Read 10529 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Offline Александров

  • Средно напреднал
  • ****
  • Posts: 126
За съжаление, повечето хора нямат време нито да прегледат, нито да прочетат и съставят мнението си въз основа на заглавията на публикациите, откъсленични фрази, нещо чуто не дочуто. А после се чудят, защо държавата ни такава, защо всичко е зле, защо ни сполетя това или друго нещастие. Всичко това е само когато ни дойде до главата.
Страшното е, че в света се развива търговия НЕ С ЦЕЛ ОСИНОВЯВАНЕ, А ЧЕСТО ДЕЦАТА ГИ КУПУВАТ ЗА ОРГАНИ,  като някои извращенци предпочитат бели деца с добра генетика.

Например случаят в Русия ни кара да се съмняваме в добрите намерения на създателите на проектозакона - "Закон за детето" в България. Но дори намеренията и да са били добри, все пак всеки знае, че ПЪТЯТ КЪМ АДА Е ПОСТЛАН С ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ.

Виж статията във вестник "Президент" - "Русских детей вывозили в Италию на органы?" (Руски деца са пращали в Италия за органи?) http://www.prezidentpress.ru/news/prezident/1664-russkih-detey-vyvozili-v-italiyu-na-organy.htmlПреведен на български откъс от тази статия:
"А през това време хора, изморени от сензационните разкрития от типа, че римският хирург Рафаело Кортезини е направил стотици тайни операции по трансплатация на бъбреците, са научили за «благословена» Италия още нещо от устата на министъра на вътрешните работи на Италия - Роберто Марони. Министърът издаде горчивата истина не е в интервю за вестника, а на провежданата всяка година асамблея на УНИЦЕФ в Рим:

Непълнолетните имигранти са "златна мина" за трафикантите, които продават органите им. Имаме основание да говорим за търговия с детските органи. И признаци на трафика вече са били открити в Италия.

Марони не е говорил празни приказки: от 1974 г. до 2008 г. в Италия са изчезнали 9802 непълнолетни, 8080 от тях са чужденци. Според министъра, всяка седмица в Италия изчезват осем деца."


Преди няколко години Надежда Фрати (Щелгачева) е била обвинена в това, че тя с измама е извела в Италия за осиновяване 1260 руски деца, от които след време са били открити само 5 (ПЕТ) деца. А къде днес се намира Фрати? Пак питам се аз: къде са всички останали 1255 деца? И не само аз питам.

Според ФСБ в периода от 1993 г. до 2000 г. Надежда Фрати (Щелгачева) е изпратила в Италия 558 сираци от Волгоградска област, 352 деца от Пермска област, 320 деца от Република Коми. Основните доставчици на сираците в Италия са били три приюта: гр. Волгоград, Волжски и Михайловски райони на Волгоградската област. Според следствието в Италия, с благословията на корумпираните районни съдии и областни служители, са били изпратени деца на възраст под три години. И кой от децата на възраст 3 години и по-малко може да се противопостави на възрастни и да защити себе си?"

Авторът Николай Твердохлебов пише още:
"Мислех, че всички нормални хора, изобщо всички хора, които имат разум и сърце, ще застанат редом до журналистка Надежда Попова.
Но , вероятно, греших.
Достатъчно грамотно нищожество е качил в Интернет размислите си по този повод. За «изчезнали» руски деца. Кавичките са негови.
Но ме срази не този субект с неадекватните си наблюдения, подправени изводи и нецензурни оценки по адреса на журналистката и статията й.
Направо са ме стреснали интернет-коментаторите, които частично или напълно са споделяли гледната точка на по-горецитираното грамотно нищожество, граничеща с това, което се нарича цивилизовано людоедство.
Коментаторите пишат, че руските управляващи, намиращи се на високо ниво на властта, заради подобни публикации са спрели развитието на отечествена трансплантология. Те смятат, че нещастната Фрати десет години се е борила «за доброто си име». А основното е, че руснаците трябва да спрат да «човъркат» във всичко това, защото днес «съгласно закона» това вече не са руски деца. Единият «коментатор» изобщо безстрастно е написал, че тригодишното дете – това не е човек, но е идеален апарат за донорство.
Твари ли са? Не са твари. Те НЕ СА ХОРА"

ХОРА, СЪБУДЕТЕ СЕ! СКОРО ЩЕ Е КЪСНО!!!
ВИРУСЪТ-ХАМЕЛЕОН «Juvenile Justice» КРЪЖИ НАД ПЛАНЕТАТА НИ!!! В България той се подвизава под хуманното на пръв поглед название - Закон за детето.
« Last Edit: май 30, 2012, 05:10:05 pm by Александров »