Author Topic: Конгрес Кабала 2013  (Read 1700 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Offline MargaritaR

  • MargaritE
  • Ентусиаст
  • **
  • Posts: 25
  • Gender: Female
Конгрес Кабала 2013
« on: март 16, 2013, 10:48:06 pm »


Здравейте, приятели!

Каним ви, да се присъедините към нас на огледален конгрес, който ще се проведе от 22.03 до 24.03.2013 г. в гр. София. Събитието се организира успоредно с провеждащия се в Германия, Франкфурт/ Вецлар, Европейски кабалистичен конгрес под надслов "ЗАЕДНО ЗАВИНАГИ".

По време на конгреса ще имате възможността да проследите уроци, семинари и дискусии на различни теми, заедно с други студенти, изучаващи кабала в България. Ще имате възможността да усетите едно ново ниво на обединение и любов между хората. Да откриете нов свят, скрит от нормалното човешко око, да усетите силите, управляващи всичко съществуващо, тайните на природата. Да разбулите завесите на вековно скритата наука кабала, както и да се срещнете с много нови приятели.

Заповядайте! Ще се радваме да се срещнем и да прекараме тези дни заедно с вас!

Адрес на събитието: гр. София, център АЛЕКСА (намира се в двора на ИСУЛ, откъм ул. Малкара).

За контакти: емайл: bg@kab.info ; телефон: 0877 00 49 68 - Николай, 0899 07 60 20 - Теменуга

Offline MargaritaR

  • MargaritE
  • Ентусиаст
  • **
  • Posts: 25
  • Gender: Female
Re:Конгрес Кабала 2013
« Reply #1 on: септември 12, 2013, 07:29:09 am »
Кабала, наука, скрита за света в продължение на хилядолетия. Науката, с може би най-много комерсиални фалшификати, разпространяващи се под нейно име и спекулиращи за сметка на нейната неугасваща популярност. Почти през цялата история на човечеството под името "Кабала" са били предлагани широка гама от вариации - магии, заклинания, дори чудеса - всичко друго, но не и истинската Кабала. Повече от 4000 години науката Кабала е била погрешно разбирана и неправилно интерпретирана.
Какво в действителност е Кабала? С какво се занимава тази тайна наука, отворила се широко за нас през последните години? Какви фундаментални знания за устройството на мирозданието са заложени в нея?
Отговори на тези и на стотици други въпроси ще можете да откриете в започващия от 17.09.2013 г. онлайн курс по класическа автентична Кабала. Всеки вторник, от 19.30 ч., вече за четвърта поредна година, с Вас ще бъде Марио Натан, преподавател от Международната Академия по Кабала „Бней Барух” в Израел. Курсът се базира на оригиналните трудове на велики кабалисти като Шимон Бар Йохая (РаШБИ), Ицхак Лурия (АРИ), Йехуда Лайб Алеви Ашлаг (Баал а Сулам), Барух Ашлаг (РАБАШ) и Михаел Лайтман.
Изучаването на Кабала е едно увлекателно пътешествие, изменящо из основи погледа ви върху света и разкриващо вътрешни аспекти от начина, по който възприемате обкръжаващата ви действителност, за каквито дори не сте и подозирали. То е вълнуващо пътуване в света на удивителните открития, засягащи всички страни от живота ви, от семейството и отношението ви с колегите до разкриването на фундаменталните закони за развитието на мирозданието. Ще имате пряката възможност да се свържете към безграничната и основополагаща сила на Природата – Твореца, направо чрез сърцето си.
Курсът е на български език и ще имате възможност да задавате въпроси на живо по изучаваните теми. Курсът е безплатен.
Добре дошли в удивителния свят на Кабала всеки вторник от 19.30 часа.
За участие в курса може да се регистрирате на този линк: http://www.kabbalah.info/bg/learning-center/learning-kabbalah/виртуални-уроци
За въпроси и допълнителна информация можете да се свържете с нас по имейл: bg@kab.info
С уважение : Международната академия по Кабала Бней Барух, http://www.kabbalah.info/bg