Author Topic: Да спасим децата си от европейската толерастия и не само  (Read 3669 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Offline Александров

  • Средно напреднал
  • ****
  • Posts: 126
В Европа обсъждат узаконяването на инцеста – секс с майка, баща, брат и сестра
2013.05.26 http://www.eurochicago.com/2013/05/v-evropa-obsazhdat-uzakonyavaneto-na-intsesta-seks-s-mayka-bashta-brat-i-sestra/

Кръвосмешението се издига като нова европейска ценност

Успоредно с легализацията на т. нар. “еднополови бракове” (доколкото един брак може да е еднополов, е отделен въпрос) и с разрешаването на педерасти и лесбийки да “осиновяват” деца, в Европа започнаха дебати за узаконяване на инцеста – секс с майка, баща, брат, сестра и други роднини по възходяща и низходяща линия. Във вестници и телевизии се забелязва началото на кампания инцестът или кръвосмешението да бъде представен като “европейска джендър-норма“. Въвежда се понятието “инцестофобия“, а всички “инцестофоби“, тоест хората, които отхвърлят и не приемат секса между деца и родители, да бъдат наказвани по съдебен път. “Еднополовите” или, както те наричат сами себе си – “новото джендър-общество“, са най-активни в Швеция, Дания и Швейцария.

Документ 1
2010 г.
ШВЕЦИЯ

Депутатката в Риксдага (Шведския парламент) от социал-демократическата партия Моника Грьон смята, че кръвосмешението трябва да бъде легализирано. Според нея майка и син, баща и дъщеря, братя и сестри, дядовци, баби и внуци трябва да имат законното право да правят секс помежду си и това им право да бъде недвусмислено закрепено по юридически път:
www.expressen.se/nyheter/s-politiker-gor-incest-lagligt/

Документ 2
2012 г.
ДАНИЯ

Датската политичка Перниле Шкипер настоява в Дания кръвосмешението да бъде признато за “джендърна норма” с цел сексуалните връзки между бащи и дъщери, майки и синове, братя и сестри да бъдат узаконени:
www.friatider.se/danska-socialister-vill-legalisera-syskonsex

Danska Miljöpartiet vill legalisera incest – för att ändra ”genusnormer”

Документ 3
2013 г.
ШВЕЙЦАРИЯ

Парламентът обсъжда легализиранато на кръвосмешението в Швейцарии
Видеодебати:
http://24heuresactu.com/2013/01/31/mariage-pour-tous-les-suisses-vont-legaliser-linceste-video/

Документ 4
Metrobloggen.se

Борбата срещу “инцестофобите” е важна насока в програмата на европейските неолиберали.
Из програмна статия на неолибералите в Скандинавия:
“Легализацията на инцеста е завоевание на победилата в Скандинавия либерална революция”.
metrobloggen.se/mattiassvensson/gamla-artiklar-nyliberal-revolution/

Любомир Чолаков,

Lyubomircholakov.blog.bg



Schweiz - Inzest bald erlaubt (la suisse veux legaliser l'inceste)


Статията
"Скандално! Педофилите в Холандия вече имат партия, почват с див популизъм"
заслужава внимание. Тя показва още веднъж, че Европа е болна и че не е всичко, което е лъскаво отвън, такова е отвътре. Ние всички вярвахме, че в България условията за живот са неблагоприятни, че сме като бай-ганьовци, но там някъде в Европа се намира културното общество.... Време е да си признаем, че грешихме.

http://marica.bg/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE!-%D0%BF%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2-%D1%85%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%8F-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5-%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%82-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D1%81-%D0%B4%D0%B8%D0%B2-%D0%BF%D0%BE%D0%BF%D1%83%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC-news109322.html





"Дори либерална и разкрепостена страна като Холандия  newsm78  бе скандализирана, след като холандските педофили решиха да основат своя политическа партия, за да задоволяват легално нагона си.

"Благотворителност, свобода и разнообразие" (NVD.nu) настоява законовата възраст за сексуални отношения да падне от 16 на 12 години, а впоследствие и това ограничение да отпадне, пише vesti.bg.

Педофилите искат още узаконяване на детската порнография, но преследване на търговията с подобни материали. Те се обявяват и за свободното излъчване на порно по телевизията, като само това с насилие да бъде късно вечерта.
От партията не подминават и секса с животни. Той трябвало да бъде легален, като обаче остане забраната за малтретиране на четириногите.

Според идеолозите на новото движение сексуалното образование трябва да започва още с прохождането, а от 16 години нагоре хората да са свободни да се снимат в порнографски филми и да проституират.

Членовете на партията, начело с Ад ван ден Берг,  настояват за още популистки реформи - още всеки човек да има правото да ходи гол на обществени места и да има достъп до наркотици. И още нещо - да се вози безплатно в градския транспорт, пише БЛИЦ."

Голландия сняла запрет с организации педофилов (Холандия свали забраната от организация на педофили)
http://mixednews.ru/archives/34484

Голландский апелляционный суд снял запрет на деятельность организации педофилов Martijn foundation, лоббирующей половые отношения между взрослыми и детьми, после того как пришёл к выводу, что она не нарушает каких-либо законов, действующих в Нидерландах.
И хотя некоторое количество её членов были осуждены к лишению свободы по статьям, предусматривающим ответственность за детскую порнографию, суд посчитал, что высказывания и фотографии на вебсайте организации никаких законов не нарушают.(СЪДЪТ Е СМЕТНАЛ, ЧЕ ИЗКАЗВАНИЯТА И ФОТОГРАФИИТЕ (НА НЕВРЪСТНИ ДЕЦА), КОИТО ОРГАНИЗАЦИЯТА КАЧВА В ИНТЕРНЕТ, НЕ НАРУШАВАТ НИКАКВИ ЗАКОНИ.)
« Last Edit: юни 06, 2013, 11:02:45 am by Александров »

Offline Александров

  • Средно напреднал
  • ****
  • Posts: 126
Посолството на  Руската Федерация в Лондон предупреждава родителите, че децата им могат да попаднат в гомосексуалните семейства.
http://politikus.ru/events/1732-posolstvo-rf-v-londone-preduprezhdaet-roditeley-chto-ih-deti-mogu-popast-v-semi-gomoseksualistov.html



Това е страницата на Руското Посолство във Великобритания и Северна Ирландия http://www.rus.rusemb.org.uk/consnews/32

Обръщение от17.07.2012 : "Вниманию родителей, направляющих детей на обучение в летние школы Великобритании"

Внимание на родителите, изпращащи децата си на обучение в летни училища във Великобритания.

В Консулския отдел на Посолството постъпват жалби от граждани на Руската Федерация, недоволни от организациите, с помощта на които през летния период децата им се изпращат на обучение в британските образователни учреждения и се настаняват в британски семейства.


"Така, децата са били настанявани в неадекватни жилищни условия, с тях се отнасяли грубо в семействата, в които децата са били настанявани, някои от тях не са хранили децата. Някои от децата са били изгонвани от училището за незначителни нарушения на режима, има случаи за настаняване на децата в хомосексуални семейства...."

.......

Заедно с това обръщаме особено внимание на родителите за необходимост от сериезно проучване при избор на съответствуща организация..., място на настаняване на детето... и други условия.", съобщава Консулството на Руската Федерация във Великобритания.


Статия "Психолозите на САЩ и Канада подкрепят легализирането на педофилия", 22.11.2011
http://www.snob.ru/profile/10951/blog/56344#comment_560738

"....При обсъждането на закона за педофилия в канадския парламент са се появили адвокати в защита на хора с психични проблеми от сексуален характер. Те са нарекли педофилия "сексуална ориентация наравно с хомосексуалност". В САЩ, междувременно, има специална организация, която се бори за легализирането на педофилията - "B4U-ACT" http://b4uact.org/about.htm

По време на дебата в парламента на Канада по въвеждането на поправка C-54 в Наказателния кодекс, предвиждаща промяна на минималната присъда за сексуални престъпления срещу деца, пред депутатите са държали реч психологът Dr. Vernon Quinsey and Dr. Hubert Van Gijseghem от университета в Монреал. Учените са се опитали да убедят властите, че педофилията - това не е психично заболяване, но е особен вид сексуална ориентация, заедно с хомо-и хетеросексуалност, пише Christian Telegraph. Според психолозите "лечението" на педофили с химическа кастрация или затвор е просто варварство.
"Преди време хомосексуалността се е считала за заболяване, но днес всекиго, който казва, че гейовете са болни хора, ще помислят за луд. С педофилията е същата история.." Да лекуваш "педофили е същото нещо като да лекуваш гейове от хомосексуалността им - просто няма да успеете. Ние трябва с разбиране да се отнесем към педофилите и да ги научим да контролират сексуалните си желания Те не трябва да се разглеждат като престъпници. Това са хора, които се нуждаят от помощ ", -.. каза професор Van Gijseghem. (виж тук на руски http://www.snob.ru/profile/10951/blog/56344#comment_560738
 и тук на английски
http://www.lifesitenews.com/news/pedophilia-a-sexual-orientation-experts-tell-parliament
 “Pedophilia a ‘sexual orientation’ experts tell Parliament” , Feb 28, 2011

Някой да е помислил за децата, с които ще се гаврят педофилите, за загубените им души???
И това е долна лъжа, че хомосексуалистите са нормални хора. Вече давах информация, че те са болни. При мъжете хипофизата е 4 пъти по-голяма от нормален мъж и 2 пъти по-голяма от нормална жена. А при жените-лесбийки, които играят ролята на мъж в женските двойки – хипофизата е 2 пъти по-малка от нормална жена, т.е. като на един нормален мъж. Всеки може да намери дори клиники, които лекуват това. При мъжете излишната част на хипофизата се вади през носа, например. А жените трябва да пият хормони, така както това правят хора с базедова болест, на които им е изрязана щитовидната жлеза.

Тук попаднах на много статии на английски по въпроса, свързан с обсъждане на легализиране на педофилия в "цивилизования" свят http://www.lifesitenews.com/tag/pedophilia    Тези “цивилизовани” народи са доста напред с материала.

Pedophilia
·   European Parliament member promotes pedophilia as part of the sexual revolution
·   The Boy Scouts should learn the lessons of the Canadian Scouts
·   Limbaugh: Same-sex “marriage” acceptance may lead to “normalization” of pedophilia
·   Pedophilia and Incest: justified by the homosexuality mindset?
·   Meet the academics who are trying to redefine pedophilia as ‘intergenerational intimacy’
·   Recent Hollywood pedophilia charges just the tip of the iceberg: former child actors
·   Dutch pedophilia lobby leader jailed for three years
·   Sexual Anarchy
·   Why are we surprised with the push for ‘pedophile rights’?
·   Yesterday’s taboos: Torchwood, pedophilia, and a dying culture
·   ‘Evil’: Attendees at prominent pro-pedophilia conference horrified by sessions
·   Academic conference seeks to normalize pedophilia
·   10-year-old girl poses seductively for French Vogue
·   UK judge to teacher: ‘I don’t criticize you’ for sexual attraction to two-year-olds
·   Gay Irish presidential candidate withdraws after support for statutory rapist revealed

·   Gay Irish presidential frontrunner’s campaign hurt by support for ‘classical pedophilia’
·   Dutch Salesian priest revealed as top pedophilia proponent
·   Pedophilia a ‘sexual orientation’ experts tell Parliament
·   Sheriffs bust author of pedophile’s ‘how-to’ guide sold on Amazon
·   Brazilian President becomes ‘Santa Claus’ for homosexuals as reign ends
·   Feds should probe Amazon pedophile ‘how-to’ book: Concerned Women
« Last Edit: юни 06, 2013, 11:03:16 am by Александров »