Author Topic: Чипирането на новородените в ЕС е задължително от май 2014г.  (Read 3029 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Offline Александров

  • Средно напреднал
  • ****
  • Posts: 126
Оригинал на статията "Microchip obbligatorio per tutti i Neonati da Maggio 2014" http://www.corrierediroma.it/2013/12/microchip-obbligatorio-per-tutti-i-neonati-da-maggio-2014/Превод на руски "С мая 2014 года всем новорождённым Европы будут вставлять микрочип... Приехали, господа..." - виж прикачен файл
На български:
"От май месец 2014г. чипирането на новородените в ЕС е задължително"
Започвайки от май 2014г. в цяла Европа на всички новородени задължително ще се слага подкожен микрочип в държавните болници - както е посочено в италианския вестник Corrire di Roma.

Микрочипът е микросхема, която ще се намира в подкожната тъкан. Микрочиповете са с размери на оризово зърно и са базирани на пасивната технология на НВО (NWO). Такива микрочипове, както е посочено в статията, ще бъдат особено полезни в случай на изчезване или отвличане на дете.

По-нататък е още по-интересно: " Много страни вече са въвели микрочип при ваксинация. Такъв микрочип съдържа информация за индивидуален носител, а схемите GPS от новото поколение, които са вградени вътре в микросхемата ще позволят да се намери човек, на който му е сложен чип, в радиуса до 5 метра.

Микрочипът ще бъде свързан директно към спътника, който ще управлява връзките.

Всеки желаещ може БЕЗПЛАТНО да имплантира този микрочип на себе си или децата си, независимо от датата на раждане, след като попълни заявление.

Във ведомството, за съществуването на което ние научаваме за пръв път - Консултативният комитет за контрол на населението, КККН (на италиански с латиница то се пише като " CCCP "), са взели предвид възможността за слагането на микрочип на всички граждани, родени преди тази дата.

Слагането на чип ще бъде напълно безболезнено, защото чипът ще се имплантира под кожата на левия лакът - успокоява всички Corriere di Roma.

По-надолу в статията четем думите на възхищение: "Най-накрая имаме добри новини от света на технологиите! Благодарение на микрочип най-сетне вие ще можете да избегнете всички случаи на отвличания, които разтърсиха света през всичките тези години. Освен това, може би благодарение на тази технология в бъдеще ще бъде лесно да се проследят всички престъпници, укриващи се от правосъдието.

За информация : микрочипът е микросхема, която се инжектира в подкожната тъкан. Микрочиповете, за които се разказва в статията, имат размери на оризово зърно и са базирани на пасивната технология на НВО.
« Last Edit: януари 09, 2014, 01:40:40 pm by Александров »

Offline Александров

  • Средно напреднал
  • ****
  • Posts: 126
Виж БНТ, Денят започва, 9.01.2014г., Чипирането – градска легенда или Оруелски свят?

   

http://bnt.bg/part-of-show/chipiraneto-gradska-legenda-ili-oruelski-svyat

Ще бъдем ли чипирани, морално ли е това, настъпва ли нов Оруелски свят? Засилените дискусии в САЩ и готвеният протест през февруари ни накараха да повдигнем тези въпроси и в студиото на “Денят започва”. За отговорите в студиото помогнаха психологът Еленко Ангелов и Антоанета Христова от Института за изследване на населението и човека към БАН.

“Дали ще се случи – не зная, ще видиме. Това, което мога категорично да кажа и то с крайно твърдение – това е абсурд.vlcsnap-2014-01-09-09h14m17s242 Чипът нарушава субективното усещане за интимност, от което се нуждае всеки един от нас и това означава, че голяма част от психологическото здраво преживяване – тогава, когато сме сами, тогава, когато правим неща и смятаме, че никой не ни вижда ще бъде нарушено, което предполага патология и то много сериозна личностна и социална патология”, категорична бе Антоанета Христова.
“Така зададен въпросът – ще настъпят ли времената, описани в прословутия роман “1984-та” – те вече се случиха. Всеки един от нас има по два, по три чипа – говоря за мобилните телефони, говоря за паспорта. Повечето хора носят по два телефона, имаме по четири микрофона, по четири камери, когато добавиме и лаптоп, таблет или друго модерно устройство, от офиса до вашето студио минах не през не десетки, стотици камери. Всичко това се случва. След атентатите на 11 септември масово става това в Щатите – хората доброволно чипират децата си и тях самите във връзка с безопасността”, отбеляза Еленко Ангелов.

Притеснява ли ни това да бъдем маркирани и проследени или не провери и репортерът Благой Цицелков.

Offline Александров

  • Средно напреднал
  • ****
  • Posts: 126
Слагат чипове и на хора - 2012г. - чипование людей