Author Topic: Швеция деградира  (Read 5262 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Offline Александров

  • Средно напреднал
  • ****
  • Posts: 126
Швеция деградира
« on: януари 21, 2014, 04:37:52 pm »
ДУХОВНОТО ОСЛЕПЯВАНЕ ИЛИ ДЕГРАДАЦИЯ НА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ "ЦИВИЛИЗОВАНИ" СТРАНИ.

Фекалията и струята на урина в Швеция са вместо руските герои от “Лека нощ, деца” - Хрюша и Степашка
http://www.kramola.info/vesti/metody-genocida/fekalija-i-struja-mochi-v-shvecii-zamenili-hrjushu-i-stepashku

Внимание. Наблюдава се деградация в така наречените “цивилизовани” страни.
В Швеция има аналог на руското детско «Лека нощ, деца», което водят фекалия и струя на урина. При тях на гости идват различни части на тялото (дупе например), с което те обсъждат физиологични процеси.Предаването се казва «Biss & Kajs» - Фекалия и струя на урина . То върви по много популярен в Швеция детски телевизионен канал «Barnkanalen», страница «Biss & Kajs» на сайта на канала – http://www.svt.se/barnkanalen/biss-och-kajs/.
Формално целта на предаването е да разкаже на децата за физиологията им, но това, фактически води до ДЕГРАДАЦИЯ! Всеки неангажиран (и вменяем) детски психолог ще потвърди, че подобно циклене на екскрементите и, още повече- изграждане на техния култ* – абсолютно негативно се отразява на развитието и психиката на деца, по същество, превръща ги от хора в животни.

http://www.newsfiber.com/thumb/20131130-2A8F1FA09D07B284-0-0-B3A71797-12AD8A7B289ABEE1.jpeg
* "Героите" на това шоу може да се купят като играчки.

«Biss & Kajs» – това не е скандално шоу, а част от шведската (ако гледаме по мащабно – част от ювенална-западна) система на възпитание на бъдещето поколение. Сексуално възпитание на децата в Швеция започва още от детската градина – децата на възраст 5-6 години получават ПЪЛНА информация (в това число и за еднополия секс) за това, какво представляват сексуалните отношения. При това съгласието на родителите не само не се изисква, но и опитите на родителите да попречат на сексуалната просвета на децата им се наказва административно и даже углавно.P.S. Видеото на едната от сериите на «Biss & Kajs» - Фекалия и струя на урина (в края на видеото добре се вижда, как человек може да деградира и да се държи по-зле от животно):

Детская телепередача Biss & KajsИзродията е пълна.
В Швеция дори правят торти за деца с героите на популарното в Швеция детско шоу «Biss & Kajs» - Фекалия и струя на урина
Ето го сайта http://katarinaninnajohansson.blogg.se/category/tartor-barntartor.htmlВ детских садах Швеции есть вешалки-гениталии? (18+) (В детските градини на Швеция има закачалки-гениталии?)
http://alex-akishin.livejournal.com/2697011.html

В детските градини на Швеция закачалките за дрехи изглеждат като разкрачени мъжки и женски крака с гениталии. Фото на тези закачалки е качила във Фейсбук Ариадна Васильева с коментарий :"А това е от ЕС. Новите герои на Швеция: Мошонка и Мохнатка (на руски) - на български не знам как да се изразя - може би Грездей и катеричка (не знам)  - закачалки за дрехи в детска градина на Стокхолм".Източник  polemika.com.ua/news-135268.html

Същата снимка е качила и Елена Малышева - водеща на руското предаване "Здоровье" по първи канал на руската телевизия.
https://twitter.com/MalishevaE/status/421552872879169537

За радост в България все още това няма:
"...Европейската комисия потвърди правното положение, съгласно Договорите за ЕС, че регулирането на достъпа до аборт е изцяло въпрос на национално решение и по този начин не се поддаде на натиска да провъзгласи аборта като европейско "право", нито даде повод за намеса на ЕП в сферата на сексуалното образование." http://www.sva.bg/23/post/2014/01/11.html

Но това не е повод за празнуване, защото на страницата на фейсбук на Националната мрежа на родителите https://www.facebook.com/groups/197861710316672/ е качена следната информация:
"Днес, на 16.01.2014г. двете страни на дебата по доклада "Естрела", който бе отхвърлен за втори път на 10 декември 2013 г., защитаваха позицията си по различни начини и с различни тези, но в края на дебата представител на Европейската комисия излезе с изявление, че въпросите на абортите и сексуалното образование не са в компетенциите на Европейския съюз, и са отговорност и право на отделните страни членки и тяхната политика. По този начин стана ясно, че докладът няма нужда да бъде разглеждан и няма нужда да бъде гласувана нова резолюция. Може да се каже, че това е потвърждение на вече постигната победа на 10 декември 2013 г. Разбира се, социалистите заявиха, че ще продължат да се борят за "правото" на жените да имат аборт по желание и въвеждането на сексуално образование в целия ЕС с обща насоченост."

Запис от цялата сесия може да се гледа на следния адрес:
http://www.bbc.co.uk/democracylive/europe-25717217
« Last Edit: януари 21, 2014, 05:05:16 pm by Александров »