Author Topic: Хората на злото  (Read 1799 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3035
 • Gender: Male
Re:Хората на злото
« Reply #30 on: август 21, 2018, 08:21:37 am »
Всички души са еднакво обичани от нашите божествени Мама и Татко. Вижда се какви възможности се дават на всеки да върви по Пътя на усъвършенстването. Любовта наистина няма край. Толкова много се дава постоянно на всяка божествена душа/частица, такава изключителна благодат във всеки един момент. Всяка душа е тъй значима за нашия скъп Творец. Той вижда във всеки от нас Любовта и Светлината, които ни е заложил, независимо какво вършим бидейки заблудени овце в тримерния свят. Той желае всяка Негова душа да натрупа собствен уникален опит, да извърви цялата пътека обратно към Него/Себе си. И Неговото Желание е също наше желание, независимо дали го осъзнаваме в момента или не. Няма добро и зло, всичко това е илюзия уважаеми приятелю, който четеш сега. Реалността е една, това е Единството. Няма какво повече да се прави, няма къде другаде да се ходи, всеки изследвайки Великото Творение на нашия Отец на някакъв етап осъзнава същото. Въпроса е - ти находи ли се вече, преживя ли каквото искаше да преживееш, наигра ли се на играта на живота?
Съм никой, отивам никъде, искам нищо.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3035
 • Gender: Male
Re:Хората на злото - Силите на тъмнината
« Reply #31 on: август 21, 2018, 08:27:08 pm »
Архангел Михаил за Силите на тъмнината

Скъпи земни жители!
Сега е време на велики глобални промени, не мислете за силите на тъмнината.

Съвсем скоро Силите на светлината ще бъдат събрани и изпратени във вселенски училища за преобучение. От тях ще бъдат премахнати обвързаностите с тъмните същества, които бяха необходими за вашето развитие в тримерната плътност.
Силите на тъмата – това е част от дуалността, в която вие делите всичко на черно и бяло, на добро и лошо. Тя беше необходима за вашия три-измерен опит, благодарение на който сега можете да: виждате в непрогледен мрак и да правите правилен избор в най-сложните ситуации, да бъдете над проблемите а не в тях.

Сега този тримерен опит отива към други планети, а за вас ще бъде изпълнен божествения план на Твореца – петата плътност и в нея тези представители на тъмните сили повече не са необходими.

Част от тях ние вече сме отправили към разни вселенските училища за преобучение, а тази част която е останала – тя не е получила необходимия опит и ще бъде насочена към други планети за по-нататъшно продължение на тяхната служба.

Силите на тъмнината донесоха огромна полза за човечеството, те ви помогнаха да виждате Светлината в условията на Тъмнина. За тях това беше много важна и сложна мисия. Много тежко им беше да играят роля на тъмнината.
В началото никога не е имало сили на тъмнината – всичко е било само Светлина и само Бог.

Разберете, че за този период от време това е било тяхното предназначение, тяхна задача и много от тях забравиха за това, че те са златни ангели, които също са деца на Бога и затова те толкова трудно напускат тази планета, не могат да се разделят и да изоставят тази борба.
Но ние работим с тях и съвсем скоро ще ги отправим на превъзпитание, на предварителна подготовка а след това ще ги насочим към нови задачи, на нова служба и ново предназначение. Част от тях ще се върнат като светли същества и ще ви помагат по пътя на духовното просветление.

Много от вас вече са минали този опит и са излезли от дуалността, затова никога повече не се страхувайте от тъмните сили! Знайте, че тъмнината се привлича само от вашите страхове, от вашите негативни мисли и от вашите негативни емоции.
Тя се опитва да се бори със Светлите сили, но това е безполезно, ако в човека има истинска Светлина и пълно отсъствие на страх и така никоя тъмна сила не е способна да му причини вреда в живота.

ЗНАЙТЕ ТОВА, ВЯРВАЙТЕ В ТОВА И НИКОГА ОТ НИЩО НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ!

Аз Съм Архангел Михаил

07.02.2016 г.
Приела: Магда
Превод: velaskes, izvorite.com


С това мисля да приключа коментирането засега в тази тема. Няма смисъл да обръщаме внимание повече на това. По-добре да насочим усилията си към подхранване и затвърждаване на Светлината и Любовта вътре в нас и да се движим към дестинация 5-то измерение!
Съм никой, отивам никъде, искам нищо.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3035
 • Gender: Male
Re:Хората на злото - Арх. Михаил - Тъмата си отива
« Reply #32 on: септември 04, 2018, 09:27:20 pm »
Тъмнината отстъпва

Родни мои, а съм Архангел Михаил, а съм вашия любим Пазител и Защитник.

Днес дойдох, за да ви кажа, че „Тъмнината отстпъва! Всички низши тъмни енергии постепенно си отиват от Земята, напускат вашия свят!”

Разбира се това не може да стане за един миг, но съвсем скоро на Земята няма да остане тъмнина, всичката ще си замине.
Дошло е време на велики промени, когато Земята изцяло ще се изпълни с енергиите на Божествен мир, хармония и любов. Това ще бъде планета на високите вибрации, планета на възраждането на Боговете.

Тя разцъфва и се разкрива заедно с всички, които живеят на нея. Планетата ще стане друга, ще се обнови и ще си върне своята предишна красота. И вие любими мои ще се измените заедно с нея. Тъмата ще напусне вашите сърца и вашия вътрешен мир.
Някой може да каже, че „в мен няма тъмнина, аз съм само Светлина”. Разбира се, родни мои, вие всички сте – безгранична и безкрайна Божествена Светлина, но все още скрита под покривалото на егото.
 
Цялата ваша низша вътрешна енергия: всички страхове и обиди, гнева и раздразнението, не-любовта и ревността, завистта и користолюбието, осъждането и неприемането… - това е вашата лична вътрешна тъмнина. И тя също ви напуска и постепенно си отива, а във вас се ражда едно ново същество, появява се една неповторима и прекрасна Светлина, възражда се един вътрешен Ангел, един БогоЧовек.

Трябва време, за да може цялата тъма да напусне вашите сърца, да ви освободи от оковите на страстите, страховете и обидите. Вие сте способни да обичате, безгранично и безусловно да обичате, само трябва да освободите сърцата си от всички низши енергии и от цялата борба.

В този момент върху Земята се изливат огромни потоци от най-разнообразни енергии. Те всеки ден ви помагат да се преродите, да станете отново Себе си. И това е такова чудно и велико време за всички вас – квантовия преход. Това време разкрива за вас безгранични възможности и безкрайни перспективи. И всичко това се дарява на вас, децата на Земята.

Приемайте с радост и любов цялата преобразуваща енергия идваща от Небесата, тя ще ви помогне, а вие ще помогнете на нея.
За да може всяка висша енергия да ви помага по най-добрия начин, вие трябва да намерите в себе си мир и покой, вътрешна хармония, да се задълбочите вътрешно в себе си и да се освободите от каквото и да е съпротивление и борба.

Вътре във всеки от вас има едно прекрасно чудно място – вашия Божествен център, „портите към вашия отдавна напуснат и забравен Дом”. Намерете го отново!
Този център е скрит във вашето сърдечно пространство. Погледнете вътре в себе си! Когато го намерите, няма начин да го сбъркате с нещо друго.

В това място се пробуждат вашите най-чисти и светли желания. В това място се разкрива вашата безгранична и безусловна любов. В това място на душата й става леко и спокойно, изниква същински мир и вътрешна хармония.
Това е мястото, където Вие се възраждате, където вие се разкривате на Себе си. Там е връзката с вашата душа и с вашето най-високо съзнание. Това място – това сте Вие!

Когато постоянно пребивавате в това място, то се разширява и започва да ви изпълва изцяло. И така с времето вие винаги ще можете да посещавате своя уютен и любим вътрешен свят, да бъдете Себе си, да бъдете неповторимо Божествено същество.

Тъмата си отива и за всички се открива един нов вълшебен свят на много високи земни енергии!

С безгранична любов към вас и с открито сърце,
Ваш Архангел Михаил.

Приела Магда, 27.12.2017 г.
Превод: izvorite.com
Източник: http://novzhizn.ru/tma-otstupaet/
Съм никой, отивам никъде, искам нищо.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3035
 • Gender: Male
Re:Хората на злото
« Reply #33 on: септември 14, 2018, 12:33:40 pm »
Много интересно до какви висоти достига злото в нашата мила родина представено от властимащите и целия държавен апарат и онези зад него, които дърпат тайно конците. Те разбира се мислят, че са самите бели ангели, които вършат само благини и спасяват народа от още по-големи злини. Но какво става всъщност. Народа прогресивно продължава да обеднява и оскотява, цените продължават да се вдигат, заплатите продължават да стоят на същите позиции и дори да падат, данъците и задължителните такси и застраховки продължават да се покачват без реален резон. Дявола, ако го познавате той няма насищане. Дявола ако го оставиш да управлява ще ти вземе всичко - и живота и душата. Но и народа си заслужава дявола, който го управлява. Защото народа мисли на дребно, всеки от своята кула сипе проклятия към дявола, вместо хората да се обединят и заедно да съборят дявола от трона му и да си организират по-справедлив начин на живот. Но първо трябва да се събори дявола от вътрешния му трон, дявола на егото, който се е настанил удобно в собствените ни души. Защото този дявол кара човек да се отделя един от друг и да си строи стени и кули за защита, от които да сипе ругатни и проклятия, но всъщност нищо конкретно да не прави за промяна на положението.   
Съм никой, отивам никъде, искам нищо.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3035
 • Gender: Male
Re:Хората на злото
« Reply #34 on: септември 14, 2018, 12:46:12 pm »
Един птица пролет не прави, но може да опита, нищо не й пречи.
Аз лично бойкотирам всичко, което е социално несправедливо. Аз бойкотирам цялата държава и целия свят такъв какъвто е установен. Бойкотирам представителите на тъмата и техните действия. Готов съм да разкривам всяка постъпка, която представлява йерархията на злото. Готов съм да осветлявам и изобличавам онова, което се крие зад хиляди лъжи, мислейки че остава незабелязано.
Съм никой, отивам никъде, искам нищо.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3035
 • Gender: Male
Re:Хората на злото
« Reply #35 on: септември 14, 2018, 01:16:10 pm »
Ако не знаете идва момент, в който нещата стават непоносими, ама наистина непоносими и крайни, на живот и смърт. "Дявола" почва да иска прекалено много. Ако дявола поиска да пожертвате за него най-ценното което имате. Какво правим тогава? Раболепието и толерантността имат своето ниво на поносимост. Колко е голяма поносимостта на българина е въпроса в случая, колко е готов да даде от вътрешната си светлина, за да си научи урока. Идните години ще покажат накъде ще се понесат събитията. 
Съм никой, отивам никъде, искам нищо.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3035
 • Gender: Male
Re:Хората на злото
« Reply #36 on: септември 14, 2018, 01:27:34 pm »
Също е много важно как се реагира на тъмата. Ако се реагира със същото, с което те ни манипулират няма да се постигне нищо освен смяна на едни вълци с други вълци. Тъмата управлява чрез страха, с налагане на подчинение и ограничения, с установяване на повсеместна нужда и липса, с лъжа и насилие, с опити за тотален контрол, чрез отслабване и обезсилване на противника и какво ли още не.
Светлите сили преодоляват силите на тъмнината като не им играят по свирката, не се поддават на техните ограничаващи правила, не спазват техните закони и порядки. За да станем независими от тъмнината трябва да се отърсим от всичко, което ни дават и чрез което ни контролират. Тоест мирно и постепенно трябва да се отделим от тяхната система, с която сме се заробили и да станем независими.
« Last Edit: септември 14, 2018, 01:33:24 pm by velaskes »
Съм никой, отивам никъде, искам нищо.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3035
 • Gender: Male
Re:Хората на злото
« Reply #37 on: септември 14, 2018, 01:32:44 pm »
Когато светлите хора се отделят и обособят в собствени общности, със собствени правила основани на законите на Твореца, само тогава може да се постигне социална справедливост и пълноценно съществуване.
А тъмните хора като останат сами без да има кой да им поддържа фалшивите системи и балансира вътрешната енергия ще претърпят крах от самосебе си по силата на втория закон на термодинамиката.
Съм никой, отивам никъде, искам нищо.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3035
 • Gender: Male
Re:Хората на злото
« Reply #38 on: септември 14, 2018, 03:26:38 pm »
На светлите хора не им е работата да съдят тъмните за техните деяния срещу живота. Трябва да има вяра, че всеки накрая ще си получи заслуженото, защото Божествената справедливост е абсолютна и възмездието застига всеки, който работи срещу Бога, срещу живота и срещу своите братя и сестри.
Но същевременно не може да се стои безучастно и да се гледа как злото се разпростира, как завладява, корумпира и извращава всичко, до което се докосва и което е податливо. Както Светлите сили вземат мерки срещу разпростиращата се тъмнина, така и светлите хора могат да вземат мерки и да се предпазват от влиянието й и изобщо да не попадат под нейната зависимост. Реалността е такава, че в днешно време всичко се намира под зависимостта на тъмнината, целия начин на живот е устроен по идеалите на тъмните сили.   
Съм никой, отивам никъде, искам нищо.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3035
 • Gender: Male
Re:Хората на злото
« Reply #39 on: септември 14, 2018, 09:15:03 pm »
Викайте Архангел Михаил и цялото му светло войнство на помощ, защото страната ни все още е много добре окупирана от особено упорити тъмни сили. Ако знаете конкретни имена, които са свързани с конкретно извършено зло и които са избегнали силата на човешкия закон, викайте Арх. Михаил, Възнесените Майстори и Господ Шива, те знаят какво да направят с тези души, как да ги изловят ако им е дошло времето, така че тежкото бреме, което създават върху този дълговечно измъчен народ да почне постепенно да се вдига. Ние можем да премахнем всички създадени демони и всички негативни егрегори с помощта на Светлите Сили, но трябва да ги упълномощим, за да могат да действат от наше име. Те сами на своя глава нямат право да се месят без да не нарушат закона за свободната воля. Ние трябва да ги помолим и да им посочим мислено хората, демоните и егрегорите, които смятаме, че представляват огромно зло и пречат на живота. Оттук нататък, Висшите Сили поемат щафетата и ако сме точни в преценките си, че дадени същества са наистина зли и пречещи на живота, те ще бъдат отстранени по един или друг начин.
Съм никой, отивам никъде, искам нищо.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.