Author Topic: Загадката наречена човек  (Read 6917 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Загадката наречена човек
« on: декември 17, 2017, 01:22:29 pm »
Открай време всеки се е питал кой съм аз, откъде идвам и какво правя тук. И тези въпроси най-накрая почват да стават все по-ясни и да добиват истински смисъл. Планетата Земя навлиза в преходно състояние към по-висока вибрация и затова тайните почват да ни се разкриват, за да можем докато Земята се променя и ние да се променим съответно и да се адаптираме заедно с нея.
С това ще се опитам да очертая чрез собственото си разбиране големите въпроси и тяхното значение за сегашния момент и за настоящите времена, в които живеем.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Загадката наречена човек
« Reply #1 on: декември 18, 2017, 07:25:17 pm »
Кой съм Аз.
Мисля, че на този въпрос се опитваме да си отговорим постоянно, като все си се представяме по някакъв начин, че ето това съм аз в момента. И всеки отговор на този въпрос е верен според нивото на съзнание, на което човек се намира.
Все пак има един отговор на този въпрос, който е валиден за всяка форма на съзнание, за всяко същество, за всяка инкарнация, за всяка вибрация и всяко измерение на плътност. Какво съм аз - това което съм аз е извън дуалистичната природа на планетата Земя. То няма нито начало нито край, няма някаква материя от която да е съставено, не може да бъде също така дефинирано през човешкия ни ум, защото умът е ограничен донякъде в разбиранията си. Добротата и мъдростта му са несравними с нищо. Любовта му към своите творения е покъртителна. Дълбочината му е недостижима. Красотата на израза и на формата или безформието му е умопомрачителна. Порядъка, който е създал като светове няма равен на себе си. Да продължавам ли. Силата и властта му са безгранични, но не ги налага. Световете му са изключително хармонично създадени, като е помислено за най-дребния незначителен детайл. И всяко най-малко нещо в Неговия свят има определено значение за себе си и за цялото, с което е асоциирано. Много пъти съм го казвал, не че има значение, ама като си помисля за тази Сила и оставам безмълвен, като гръмнат на място, нито дума имам да кажа, нито някакво чувство, с което да го изразя, невъзможно е. Опитвам се да направя някаква картина, но и тази картина е напълно несъвършена да покаже величието на тази Сила.
Уважаеми приятелю, ако това дотук не ти е намекнало по дадения въпрос, не знам какво друго би могло да кажа. Ние хората сме част от тази Сила, една съвсем дребна част, но е неразривна част. Ние сме еволюция на съзнанието, което се прибира обратно към този Източник с всяка стъпка на разширяването си. Това е един много дълъг процес от гледна точка на земното време, вероятно на милиони години, може и повече да е, това няма значение.
Кой съм аз, това не е обикновен въпрос и няма обикновен отговор, с който да можем да отговорим напълно обективно. Това, което пиша е само за придаване на някаква образност и разбиране на феноменът човек.     
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Загадката наречена човек
« Reply #2 on: декември 20, 2017, 06:59:30 pm »
Кой съм аз - като енергийно същество.
Тук няма да се отплесвам много. Предварително ще кажа, че тази класификация е чисто условна и се дава така, за да може умът ни по-лесно да изгради представа. Умът ни работи по такъв начин, той анализира и синтезира. Винаги всичко разделя на някакви части и го събира, затова и обясненията трябва да съобразени с умът ни, иначе няма да ги разбере.
Енергетиката на човека е разкривана кажи речи от век насам по този начин, по който ще я представя и аз. Разбира се, че и в ранни времена е имало хора с по-изострено 6-то чувство, които са я разбирали, може би не точно по същия начин, както ще се представи тук.
Човек не е просто физическото си тяло. Физическото тяло е това, което е достъпно за сетивата, но то е най-малко значимото. Човекът представлява много тела работещи като едно цяло. Някои от тези тела са специфични за това 3Д-4Д измерение. Други са характерни за по-високи измерения, а трети, които засега няма да разглеждам точно сега са от много високи измерения, от най-високите. И така първо за измеренията накратко. Засега ще разгледаме 6 от тях. Какво представляват измеренията, това не е същото като измеренията от физична гледна точка, тук става дума хем за физичната гледна точка хем и за плътността им. Най-ниското измерение за нашата планета е 3D, това е физическата Земя и физическите ни тела. Следва 4D, което е астралният свят, света на сънищата, света на чувствата, света на подсъзнанието. 5D, това е свят без време, всичко се случва в вечният момент сега. 6D е акашовата хроника, където са съхранени всички истории на всички хора, които някога са живели на тази планета Земя. Толкова за обвивките на нашата планета.
Интересното е, че както Земята има собствени по-финни измерения, така и съществата, които я обитават имат също. Земните същества са мини модел на своята планета, принципите по които са съставени и по които действат са едни и същи.
И така, видимото осезаемо човешко тяло е от 3-то измерение на плътност, най-познатата ни. Към него е прикрепено за постоянно едно енергийно тяло, наречено етерно тяло. Етерното тяло държи физическото живо чрез жизнена енергия Чи. Етерното тяло се разпростира малко извън физическото и от него се наблюдават цветовете на аурата.
4D е тялото ни, което отговаря за доста функции свързани с физическото. Като се почне с емоциите, след това с подсъзнанието, след това със сънищата, с виденията, с астралните пътувания. Освен това астралното тяло съдържа схемата за градеж на физическото, перфектната му схема, мултидименсионалното му ДНК. Нощем когато спим астралното тяло е освободено от физическото и от вниманието на нашия аз, за да може да предава информация към етерното тяло, което от своя страна гради физическото, лекува го, възстановява го, балансира го по всякакви начини. Всичко това е напълно автоматично.
5D - това е нашият ум, нашето съзнание. От него идва логическото ни мислене, чрез него сме способни на научна работа, да запомняме, да анализираме, цялата рационалност идва оттам. Някой ще каже, че за какво е мозъка, той е само приемник-предавател и координатор, нищо повече. Мисълта идва от 5D, а друга част идва от 6D, за което сега ще говоря. 6D представлява личната ни акашова хроника. Това е интуитивното ни съзнание. От него идва вярата, от него идва усещането за Бог, за Любов, за истина, от него идват гениалните проблясъци, дежа вю-тата. Интуитивното съзнание знае всичко за нас, от началото на първото ни раждане като съзнателно богоподобно същество до този момент. И като казвам всичко, имам предвид абсолютно всичко, дори това, което не е било осъзнато. Всичко до всяка една подробност, от всеки един живот.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Загадката наречена човек
« Reply #3 on: декември 20, 2017, 09:22:59 pm »
Някои уточнения за енергийния човек. Казах, че физическото тяло е най-малко важното, но това е от енергийна гледна точка спрямо останалите енергийни тела. Но на практика физическото тяло е най-важния компонент за съществуването в 3Д. Заради физическото тяло е създадена Земята. Заради него е измислена нейната природа, с всичките й растения, животни и минерали, всичките й елементи, структури, системи, връзки, науки, един съвършен баланс, едно планетарно тяло, което е живо и съзнателно. Това е причината, няма друга причина този свят да съществува.
Чрез физическото тяло Бог/Източникът влизайки в тази уникална био-химико-енергийна структура има възможност да изживява неща, които в абсолютното си състояние е невъзможно. Чрез физическото тяло Бог си прави експеримент със Себе си, нещо като игра. Влизайки в него Той/Тя забравят Кои Са напълно, само интуицията остава да напомня като много далечно ехо за истинската същност. В този свят всичко е дуалистично, но е оставена и възможността за намиране на средното положение, на баланса на крайностите. И този свят, както се потвърждава от други източници е единствен по рода си. Тук е позволен напълно свободния избор. Можеш да бъдеш абсолютно всичко, даже и напълно противоположното на Божественото. Човек може да регулира вибрационната си чистота, докато в абсолютното си състояние тя е постоянна величина. И другата особеност на този свят е, че човекът всъщност е самото Единство на Бога, който е решил да си прави експерименти забравяйки Кой е, това е невероятно откровение. Това сме ние хората и нашите тела са много важни за напредъка, за пробуждането изобщо за целия живот който водим. На този етап имаме една обща мисия, да постигнем траен мир помежду си и да пропъдим негативността измежду нас, която създава разделение.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Загадката наречена човек
« Reply #4 on: декември 21, 2017, 08:13:36 pm »
Откъде идвам - тайната история на човека.
 
Пак ще почна с умът, който е част от 3Д-то и мисленето му е линейно, защото живее с концепцията за линейността на минало, настояще и бъдеще. Това, което пиша тук няма нищо общо с времето и пространството, няма никакъв линеен характер, но понеже така по-лесно се разбира разказът ще бъде в линейна форма.

Случило се е толкова отдавна, че даже умът ни няма да го побере кога точно е започнал процесът по създаването на планетата Земя, а заедно с него и на създаването на прототипа на човешкото същество.
Кой е създателят, разбира се това е Бог, но чрез своите ангели. Има най-различни така да го наречем специализирани ангели. И всеки вид от тях упражнява тази част от съзиданието, по която е специализиран. Всичко това са енергийни процеси, да не си мислите, че е някакъв материален строеж или нещо такова. Това е като вливане на различни видове енергия, нейното събиране и трупане, манипулиране на честотите и вибрациите й, така най-грубо представено ангелските създания конструират световете и техните обитатели. Отначало всичко е било във най-фини енергийни форми, които са набирали и набирали най-различни качества и характеристики и по този начин са се преобразували в други по-сложни форми. Земята преди да заприлича на като тази планета, на която сме е минала множество фази и състояния. По същия начин и нейните същества, начело с човекът. Създаването на Земята е неразривно свързано не само със създаването на човека, но и със създаването на останалите планетарни тела в тази система. 
Човекът е създаден в обратен ред. Телата на душата му са създадени в обратен ред, първо най-фините, накрая се натрупват най-грубите. Първия материален човек по външен вид нямал ама нищо общо с начина по който изглеждаме сега. И фините му тела са били в зачатъчна форма. То и Земята е била в такъв много груб първобитен вид. Милиони години са трябвали този човек да изгради някакви наченки на нещо подобно на сега като органи и крайници.
Първите човекоподобни са били прегърбени и космати, много приличащи на сегашните човекоподобни маймуни, които са наши далечни братя по ДНК, нещо като разклонение на първобитните раси хора. Имало е много видове първобитни "човеци" преди следващото събитие. Но един от този вид е бил най-пригоден.
И така, тук идва ключов момент в историята, отговоря се на въпроса как маймуноподобния човек заприличва повече на сегашния човек. Станало е чрез хибридно кръстосване с друг хуманоиден вид от друг свят - оригиналните хора. Те дълги години са наблюдавали първобитните хора, анализирали са ги по всякакви начини и са си свършили накрая божествената работа по създаването на съвременния човек давайки своята порция от ДНК-то си. Тези наши вечни приятели и ко-създадели са плеадианците от съзвездието Плеяди. На тях дължим сегашния си вид и множеството от възможностите за духовно напредване идват от тяхната порция ДНК.
« Last Edit: декември 23, 2017, 08:48:39 am by velaskes »
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Загадката наречена човек
« Reply #5 on: декември 23, 2017, 09:59:48 am »
Ето я истинската история, както никога досега разкривана с такива подробности от Крион. Преведено от Гугъл на български и коригирано смислено от мен.

Човешката история на планетата Земя

Земята е много стара, но човечеството не е. Налице е много дълъг еволюционен и биологичен път. Наистина, биологията на планетата еволюира и това е един свещен акт, както Бог е избрал да се развива. Това не е в противоречие с всичко друго, но само с ограниченото мислене на някои хора, които желаят да не се е случило така.

Позволете ми да ви върна преди много кратко време, така както аз го виждам, че е кратко, тъй както скалите го виждат. Позволете ми да нарисувам картина на планетата Земя за вас.

Преди сто хиляди години е началото на това, което бих нарекъл просветен Човек. Това е всичко - само на 100 000 години. Имало е хуманоидно развитие дълго преди това, но човек не е имал духовното оборудване в неговата ДНК. Първобитният човек е бил само биология/като животински вид/. Вашите антрополози ще ви кажат за възрастта на хората. Те ще изровят много кости и ще ви кажат много истории за това колко старо може да е човечеството. Това са били само биологично еволюирали същества, все още не са били част от сценарий с участието на ангелски същества и нови порции от ДНК.

Историята аз ще ви кажа, е тази, която ние сме намекнали много пъти. Но нека да нарисувам картината първо: Имаше много еволюирала биология от тогава. Имаше до 20 вида хора на планетата, а вашите антрополози са определили много от тях. Всички те са били много по-различни/от сега/, нали знаеш? Някои имаха глави, които бяха оформени по различен начин, а някои дори са имали опашки. До 20 вида хора съществували общо. Това е факт от нормалната еволюция на планетата, защото ако погледнете всеки бозайник, от него има различни под видове. Това е начина, по който природата работи и работи добре, дори и преди 100 000 години. Двадесет вида хора са били в процес на биологична еволюция. Имало е няколко места, където те са били еволюирали по-бързо от другите и антрополозите знаят за тях. Еволюцията не е започнала на едно място на планетата. Те са били на места, които бихте нарекли Западна Европа или Близкия Изток и на друго необичайно място - в средата на Тихия океан! Аз ще обясня след малко. Чрез еволюцията бавно се създават различни видове хора, точно както природата прави с всички останали животински видове.

Тогава планетата бе докосната от дизайн - свещен дизайн.

Със свещен дизайн, тази планета е била посетена по квантов начин от просветлени същества, които не са били ангели. Трудно е да се опише такова нещо, но беше така. Слушай, има живот в изобилие в тази Вселена, и част от него се е учил и развивал както сте вие сега, но друга част винаги е бил развит. Има биологични същества, живеещи на планети като вашата, с атмосфери като вашата, където няма война. Те живеят в квантово състояние, когато има съгласие за това. Те представляват общества два пъти по-стари от Земята.  Намират се на светлинни години от теб, но все пак сте били посетени от тях лесно. Те дойдоха на тази планета, за да засадят семената на святост в рамките на вашата ДНК. Те дойдоха с разрешение, като мярка за дизайн, и в рамките на споразумението на всички ангелски същества във Вселената. Това не е нещастен случай, това не е част от план за завладяване. Това беше тяхната божествена мисия.

Аз говоря за Плеядианците и много е казано за тях. Защото, когато се говори за тези неща, когато един вид създание идва и докосва цяла планета, все ще се намери някой да каже, "Е, това трябва да е неподходящо, че трябва да е зло, което трябва да било погрешно." Но не беше. Имало е много дезинформация за Плеядианците. Нека ви кажа, ако можете да ги видите в момента, те изглеждат много като вас! И някой ден трябва да стигнете до мястото, където е целесъобразно тази среща да се случи и тогава ще се запознаете с тях. Те ще те нарекат свой брат и сестра, а ако сте взели проба от тяхната клетъчна структура, тя би изглеждала много като вашата. Плеадианците са държали семенцата на просветлението, имали са мъдростта и любовта към Земята и към човека.

Какво те дадоха на тази планета е трудно да ви опиша в триизмерен вид. Бидейки в квантово състояние те са добавили още два допълнителни слоя в ДНК-то ви. И това се е случило всичко наведнъж само на един от 20-те вида хора, видът който имате в момента. Само един вид е бил готов да получи този подарък.

Попитайте антрополози за това. О, но не ги питайте за Плеядианците! Вместо това, ги питайте какво се е случило преди около 100 000 години на хората. Те ще ви кажат, че срещу всички шансовете това да се случи само един вид човешко същество, като че ли изведнъж се е появило на планетата. Какво да кажем за другите 19? Те бавно измират в състоянието на конкуренция с тези с новата ДНК. Това е нелогично за природата и трябва да повдигне веждите на тези, които търсят обяснение чрез естествения подбор. Така че това е нещо, което трябва да се вземе под внимание и предоставя доказателства за това, което ти казвам.

Това дава храна за множество митологии. Тъй като това се случи толкова бързо и толкова наскоро в историята на Земята, тя носи със себе си чувството, че това е направено всичко наведнъж, без нищо подобно на еволюция да се остави да се осъществи. Ето откъде идва идеята на мнозина, че еволюцията не се е случила на хората и че Бог ги е сътворил мигновено. Виждаш ли? Налице е семе на истината за всички неща, но те често са поставени в 3D кутия, за да може по-лесно да се обяснят. Красива градина, изкушение, представляващо добро и зло - това е наистина близо до метафизичната гледна точка на това, което се е случило, когато една група от хора, получили съзнателност чрез два допълнителни ДНК слоя. Изведнъж започва да действа и принципа на двойственост, съзнателността за светлина и тъмнина/Дуалистичното начало се осъзнава от този първи вид нов човек/.

Допълнителните слоеве са нещо като надстройка за новото изпитание на Земята като единствената планета на свободния избор за своето време. Един слой включващ Запис на Акаша, което е регистриране на всички души, които ще идват и ще си отиват в рамките на човешкото тяло. Човечеството започва да се превръща в духовно - не всички наведнъж, но много, много бавно, в продължение на още 50 000 години. Ангелските души са започнали процеса на влизане в планетата, като се използва човешкото тяло като средство, за да се създаде този тест на Земята. Едва тогава Човешкото Същество става това, което започвате да виждате сега. Това означава, че наистина просветленото човечество всъщност е само на около 50,000 години - което е съвсем ново, разбира се!

Земята беше различна тогава. Така че бих искал да ви отведа до преди около 40 000 години. Представям Ви една велика цивилизация живяла на планетата, заличена вече, но досега е съществувала в духовна форма вече в продължение на повече от 5000 години. Това беше най-величественото общество на планетата - не като население, но като съзнание. Това не беше нещо, което ще се подражава от вас по-късно, защото е било част от подготовката на установяването на новото сегашно човечество. Това беше Лемурийската цивилизация. Досега не съм споделял колко време е оцеляла тази цивилизация, но сега ще го сторя. Какво мислите за едно общество, което е продължило повече от 20,000 години? Те са живели в мир. Сигурно ти изглеждат нищожни тези продължителности, като ги гледаш сега, но никое друго общество не е успяло да оцелее и да живее заедно в мир в продължение на 20 000 години.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Загадката наречена човек
« Reply #6 on: декември 23, 2017, 11:28:43 am »
Учените казват, "Това е невъзможно. Не е имало общества толкова отдавна". Всъщност, няма никакви доказателства, както и че, скъпи мои хора, това е по предназначение. Планетата върши много добра работа по изтриване на следите от човешката дейност. Само погледнете това, което учите днес, защо не откривате доказателства за нищо по-старо от 4000 години! То е било промито, натрошено и затрупано много надълбоко завинаги. За да бъдат заличени още по-добре следите, тогава обществото беше на сушата в средата на Тихия океан. Сега това не е така.

Времевият отрязък: Основата на Лемурийската цивилизация беше преди около 50 хиляди години. Отне около 10000 години да признаят себеподобните си, а други 5000, за да започнат да се обединяват като общество с общи контролни центрове. Лемурийците имали вече пълноправна, зряла цивилизация само от преди 35 000 години до около преди 15 000 години. Не забравяйте, че нещата продължили много дълго време и са били много бавни в началото на развитието на човечеството. Каквото сега отнема една година за вас за тях е отнемало стотици години. Езикът е бил проблем, комуникацията била нещо напълно ново, пътуването ставало бавно, а единовластието никога не се е случило при тях. Ако примерно вие имате по две срещи с други хора на ден, те са имали толкова за 2 години. Тяхното чувство за време е било много по-различно понеже те са имали квантово съзнание/мултидинсионално съзнание/, почти като безвременно състояние на съществуване.

Позволете ми да ви отведа до Лемурия. Позволете ми да ви опиша Земята в този момент, защото тогава беше толкова различно всичко. Има хора, които сега се присмиват и шегуват с тези наши изказвания. Примерно ще кажат. "Тихия океан е огромен! Никога не е имало време, когато не е имало вода в него, освен ако не се върнем милиони години." Не е вярно. Не съм казал всичко за него. Казах само частта, когато Лемурийците са се установили. Позволете ми да нарисувам картината за вас.

Земята се въртеше на 28 градуса по оста си. Това беше наклона на Земята и той не е този, който имаме днес. В допълнение, геоложки, планетата е с много по-различен състав от преди 40 000 години. Ти беше в края на най-голямата ледена епоха, която някога сте имали. Температурата на тази планета зависи от това колко вода има в океаните. Цикълът на водата на планетата е това, което контролира температурата и вятъра. Това, което ви показвам сега като визия е много по-различна Земя.

По това време, една трета от цялата вода на планетата е била лед. Което е създало ситуацията на океаните много различно от тези, които виждате днес. Позволете ми да ви отведа до Лемурийската цивилизация. Тогава климата беше доста по-студен. Някои от вас са наясно с това, че дори съвсем малко изменение на температурата ще направи живота на Земята по-различен. Така че нека да ви кажа какво е било тогава, така че да можете да си представите промените. Средната температура на атмосферата била с осем градуса по-ниска, отколкото е сега - много съществен факт значим за формирането на количеството на водата, която беше на планетата.

Средното ниво на водата на океаните на планетата е било 133 метра по-ниско, отколкото е сега. Представяте ли си от въздуха как вашите континенти биха изглеждали ако океаните са били 133 метра по-ниско, отколкото са сега? Някои планински вериги ще бъдат изложени, които в момента са под водата. Би било много по-различно, нали? Лемурийците живели успешно повече от 20,000 години около основата на острова който сега наричаме Хавай. Това беше и си остава най-високата планина на планетата, измерена от основата й.

Те били наясно, че живеят в долина, която е по-ниска от средното ниво на водата на Земята. Имало е много вода около Лемурия. Но основните морета са били запречвани от някои от планинските вериги, които в момента са по-ниски днес, но които са съществували тогава в резултат на тектоничната дейност. И така имаме ситуация, която е била много сложна. Но те са живели на сушата в някои от местата днес, които са на дъното на Тихия океан. Те също са били наясно, че за цялото това време те са уязвими по отношение на нивото на водата на планетата, ако то случайно се повиши. Докато климата се задържа хладен те са знаели, че всичко ще е наред. Но те също така са знаели, че живеят в сянката на "гореща точка" на това, което знаем днес като голяма тектонична плоча. И са усещали, че плочата ще се премести, тъй като е имало и по-рано такива случаи. Планините и островите наоколо са били вулканични.

Имам много повече да ви разкажа за лемурийците. Така че нека да минем сега на духовната част. Имаше общо 350 милиона души население за 20 000 години. Това не е много като се има предвид, че обхваща само 800 поколения. Нека ви обясня защо.

Тук идва много съществена част от разказа, нещо ново и важно за разбиране. Лемурийците не се прераждали обратно в Лемурия след смъртта си. Така че това, което искам да кажа е, че духовно имаше почти 350 милиона индивидуални, уникални души - не само човешки души, но 350 милиона, които се изредиха да живеят в Лемурия по един живот без да се прераждат. Те дойдоха само един път. Раждаемостта Лемурия не е била типичната за това, което е днес, не била толкова плодовита. То дори не беше като геометричната прогресия която имате днес. Сложно е. Биологично е имало причина, поради която лемурийците не са имали много деца. Било свързано с температурата на планетата и тяхната култура. Мъжете не са били толкова плодовити, както са сега. Липсата на плодовитост от своя страна улеснявало развитието на духовните аспекти в хората. Така че всичко, което трябва да знаете е, че духовната култура на Лемурия била съставена от точно 350 милиона души, което представлява най-дълготрайното общество, което Земята някога е познавала.

Преди петнадесет хиляди години ледът започнал да се топи и лемурийците го знаели. Било е дълъг процес, но те са се опитали по всякакви начини да го забавят. По това време лемурийците се превърнали в общество, което започнало да пътува по океаните. Станали вещи в строежа на плавателни съдове. Те знаели какво ще се случи в края на краищата и затова се заинтересували от корабостроенето. И това е първият път, когато Лемурийска цивилизация започнала да се разделя. Наводняването станало по-бързо отколкото са го очаквали, отделно те не преценили, че с новата тежест на водата и земните пластове ще се раздвижат също.

Вулканичната дейност разтърсила долините на техните поселения. От преди 15000 години до преди 10 000 години, водния баланс на земята се променя и се изсипва в долините на Лемурия. Той пълни долината между планините. Водната стихия заличава всичко, което някога са имали като строителство, всичко, което някога е било създадено. Природата прави това, тя унищожава. Върнете се назад и погледнете руините, които са на по-малко от хиляда години старост и вижте какво е останало от тях. Сега помислете за тези руини, които са отпреди 15000 години и то под океана, където теченията господстват. Нищо не е останало. Някои от лемурийците оцелели в планината, изкачили се и заживели нависоко, тъй като водата се повишила. Преди десет хиляди години, водата спряла да нараства, което представлява нивото на водата подобно на това, което виждаме днес. Горната част на лемурийските планини сега представляват поредица от острови, наречени Хаваи.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Загадката наречена човек
« Reply #7 on: декември 23, 2017, 06:04:39 pm »
Цикълът на водата е това, което прави топлото и студеното и този цикъл е динамичен, винаги в движение. Ако прескочим много години напред постоянно е имало температурни колебания в климата на планетата. Почти всеки голям температурен цикъл е надживявал което и да е човешко същество, което значи че няма и един човек, който да е бил пълен свидетел на даден цикъл. Най-кратките били около 200 години. Така че повечето от човечеството не знае нищо, освен че климата се променя, без да осъзнават значението и проявлението на пълният цикъл. Имаше наскоро няколко по-малки ледени такива. Само преди няколко стотин години, през 1400 г., сте имали такъв, където ледниците започват да се трупат наново. Температурите на планетата слязоха малко и след това се върнаха. Това е типично за планетата и за начина, по който тя работи.

Интересното е, преди тези малки ледени събития е имало нещо, което е озадачавало човека. Понеже в началото става все по-топло. Но това е част от цикъла.
Сега имате точно такъв цикъл, който отначало почва с по-високи температури. Типичен е и е нормален. Питайте всяка скала.

Някои от лемурийците изкачили планината и сега можете да се срещнете техните наследници. Наричат се полинезийци и те знаят всичко за океаните. Те знаят за приливите и отливите. Те са били там с първите приливи и отливи! Наблюдавали са всичко. Те могат да направят малко лодка и да се придвижват спокойно от остров на остров, на стотици километри един от друг, без компас. Те знаят начина, по който всичко работи - океаните, приливите и отливите. Някои дори твърдят, че техните предци са Лемурийци.

Следващото твърдение е спорно в научните среди, но аз ще ви кажа, за едни малки метеоритни удари. Първия бил преди 13 000 години, а след него друг станал преди 5000 години. Последният от преди 5000 години е бил много сериозен. Той направи две неща за планетата. Първата е, че изместил ъгъла на остта на планетата, Земята се премества от 28 градуса наклон на 23 и 1/3. Беше ама че удар! Второто е, че той се отразява на цивилизацията. Много прах е бил хвърлен в атмосферата нагоре, в това което се нарича стратосфера и резултатът е бил един изключително продължителен и проливен дъжд. Дъждът унищожи голяма част от човечеството. Много животни и много хора са загинали. Това е било необходимо и сме говорили вече по този въпрос. Било е част от плана. Основната цел е била да се изтрият всичките знания за Лемурия и да се създадат много сладководни езера за следващия етап на човечеството. Науката може да види доказателства за това в стратосферата, плюс това всеки е чувал митологията за големия световен потоп и ноевия ковчег.

Това е интересно, нали? Има хора, които се наричат креационисти. Те ще спорят с теб срещу еволюцията на човечеството. В известен смисъл, и двете страни са прави. За биологията човечеството еволюира много бавно. Но светостта е дадена на всички наведнъж, точно като в историята за Райската градина, наречена Лемурия.

Лемурийската цивилизация основно съществувала от 35000 години до преди 15000 години - най-дългата цивилизацията на Земята. Това е различно от всяко общество, което някога ще имате, защото ние ще прегледаме с вас какво се е случило. Цялата причина за съществуването на Лемурия и за всички атрибути по тяхната ДНК е била, за да се създаде възможност за това, което се е предвиждало да дойде след тях. Когато готвачът приготвя храната, доста често първо намазва тигана и си нарежда на масата всички съставки предварително преди да започне да готви вечерята. Благодарение на тази подготовка храната става по-вкусна. 

Лемурийците представлявали тази връзка на Земята и вас. В духовен план се е подготвяла храната. Ето защо, ние отново ви казваме, че те са имали различен Акашов атрибут от теб. Триста и петдесет милиона лемурийци са съществували в продължение на целия живот на тяхната култура. Те са уникални лемурийци, като с няколко изключения, всеки е имал по един живот. Може да се каже, че така са изграждани Акашовите записи на планетата. Представете си, пещерата на сътворението с всички кристали, които сме описали като душите на планетата. Всеки път, когато една ангелска душа се пресели, за да живее в Лемурия същността на нейната енергия бива заложена в планетата. Кристалът с името й се образува в "пещерата". Някои от тези неща няма да имат смисъл за тези от вас, които не са чували историята за пещерата на сътворението. Цялата Лемурийска цивилизация е била предназначена да изгради пещерата на сътворението и да го имплантира с енергията на 350 милиона души. И в цялата си история, имаше само няколко хиляди, които са имали предишни животи, които са идвали отново в Лемурия - повечето са били учени. Останалата част от тях живели по един живот, а след това се отдръпвали да чакат цивилизацията да бъде завършена. Това беше нарочно, с цел да се засее планетата духовно, за следващия етап, и да се увеличи кристалната стойността на пещера на Сътворението.

Лемурийците видяха какво ще се случи. Както ви казах, преди около 15000 години, ледът започва да се топи, което е станало бавно, в продължение на най-малко от още 5000 години. Може да се каже, че те са имали достатъчно време да се подготвят, и така направиха. Това, което те направиха за първи път е да се превърнат в морска нация строяща кораби. Много от тях напуснали долината, където били, и която бавно се е наводнявала. Така че може да се каже, че част от Лемурийците стигнали разни брегове и се заселили там. Потърсете ги в Нова Зеландия и Великденските острови и по големия континент на това, което наричаме Северна и Южна Америка. Те бяха по области на западния бряг наричан ​​Аляска и по моста до другия континент. Те бяха там.

Някои от тях са започнали други общества в комбинация с други хора, които са пътували доста далеч, и са забравили произхода си напълно. Една от културите се нарича Шумерска и е била в Близкия изток. Това в крайна сметка доведе и до Египетската култура, но много години по-късно. Странно е, че Шумерия е мястото, където мислите, че всъщност е започнала историята!
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Загадката наречена човек
« Reply #8 on: декември 24, 2017, 11:06:38 am »
Ето нещо, което не ви казах преди това. Във връзка с доказателства за Лемурия, че са били изтрити. Океанските течения по моретата са много силни, почти като реки те измиват с пясък и тиня всичко по пътя си за векове. Така че има такива, които казват, "Това означава, че ние никога няма да намерим артефакти за Лемурия". Ще ги намерите, когато тези, които ги крият решат да ги покажат. Защото, ако тези колекционери ги покажат сега на света и на науката, всички ще им се присмеят. За тях ще е като противоречие в рамките на реалния артефакт. Артефакта ще е твърде стар, за да представлява това, което е! Поне според модерно мислене, разбира се. Какво би станало, ако сте намерили автомобилна част, която датира от преди 3000 години? Това ще бъде един артефакт, който "не може да съществува." Това е същото като с артефактите от Лемурия. Защото те представляват най-вече звездни карти и биологична информация, която няма как да е била известна според съвременната наука.

И защо някой би могъл да има артефакт на Лемурия? Нали ти казах, че Лемурия е била промита и затрупана. Но понеже са били ползвани кораби за напускането й! Много от тях потънали след бури, и някои ежедневни лемурийски предмети, които са превозвали на борда попаднали в океаните. Някои от тези артефакти все още не са намерени, а някои вече са били намерени и изолирани от колекционери, които не могат да ги покажат на света, защото нямат никакъв смисъл. Има и още.

Има хора, които ще объркат Лемурия с това, което сте нарекли Атлантида. Ето информацията, на която много от вас няма да повярват. Понеже много малко се знае за Атлантида. Вашите историци само гадаят. Нека ви разкажа за Атлантида. Има две цивилизации от тях - стара Атлантида и млада Атлантида. Те са далеч една от друга, както физически, така и във времето. Тази, която вие търсите в момента е много по-млада, отколкото може би си мислите. Новата Атлантска цивилизация имаше голямо сходство с египетската цивилизация в същото време. Едната е резултат от еволюцията на хората в Западна Европа, а другата е в резултат на еволюцията на хората от Близкия Изток.

"Крион, къде е най-новата Атлантида?" Е, нека да ви дам един съвет: Тя е била в непосредствена близост. Потърсете я от другата страна на ботуша. Това е всичко, което ще ви кажа. [Не забравяйте, че този ченълинг е бил даден в западната част на Средиземно море, така че тези споменати посоки са от когато корабът за пътешествия е бил в океана/били са кораб по време на чанелинга/, в този момент. Другата страна на ботуша(от другата страна на долната част на Италия), което е някъде в близост до Гърция и Крит.]

"Крион, къде е старата Атлантида?" Отговорът е, че тя е била в Тихия океан, далеч от по-новата, и по-древна в сравнение. Беше поселение на Лемурия, но не задържа дълго лемурийската съзнателност. Превърна се впоследствие в модел за робството и упадъка. Злоупотребили са с технологията. Не ми е позволено да ви кажа повече.
« Last Edit: декември 24, 2017, 05:16:07 pm by velaskes »
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Загадката наречена човек
« Reply #9 on: декември 24, 2017, 07:34:33 pm »
Сега вече знаете повече за лемурийците. Също така разбрахте, че те не са били това, което сега вие имате като съзнателност. Те са били част от подготовката за вас и вие сте загубили част от активацията на своята ДНК, за да разполагате с възможността за двойственост/свободен избор/. И това е свободния избор, за да видите дали ще можете да се самоосъзнаете и да си върнете обратно изгубеното/теста, който сами сме си възложили/. И това е квантовата част на ДНК-то ви. Това е, което ние нарекохме Лемурийски и Плеадиански слой и един от тях е Акашовия запис/Лемурийския/. Сега, когато наредихме пъзела заедно вие разбрахте, че лемурийците са отговорни за създаването на космическия Акаша запис на Земята.

Прогноза за времето към момента

Цикълът на водата е един от най-важните фактори за промяна на времето на планетата. Вторият е вулканичната активност. Третият са въздействията от космоса. И вие сте ги имали всичките в най-новата си история. Това, което в момента сте нарекли глобалното затопляне е, което се опасявам, че като ви разкрия повече ще шокира и разтревожи учените. Причината за това е, че тези цикли отнемат повече от един човешки живот и никой досега не е имал възможността да ги наблюдава от началото до края им. Случвало се е и преди, но сега се случва отново. Това е промяна във водния цикъл и се случва естествено и нормално. Това е начинът, по който земята работи и се самобалансира. Има големи и малки водни цикли. Вие ще имате няколко по-малки между няколко по-големи. Това е начинът, по който Земята функционира. Последният малък ледников период имахте между 1200г. до 1400г., според вашия календар. Хората са все още тук и са оцелели. Точно сега имате началото на още един. Но учените не го наричат миниатюрен ледников период. Вместо това казват, че е глобално затопляне! Това е така, защото те не разбират водния цикъл. Не виждат цялата картина.

Може да изглежда странно за вас, че студеното време започва със затопляне, но ако знаете динамиката на водния цикъл няма да ви е чудно. Никой от вас в тази зала няма да бъде свидетел на целия цикъл, защото ще се развива по-бавно от живота ви. Ще се наложи да чакате до следващия път. Циклите на водата се различават по дължина. Малките могат да траят минимум от по 150 години, а дългите над 400 години, а вие сте в началото на един среден такъв. Не се страхувайте, това е част от Земята и начина, по който тя се самобалансира. Ще има и такива, които ще кажат: "Дали път сами не сме отговорни за това чрез човешката си дейност?" Ето истината и вие ще я знаете със сигурност един ден: Хората не са отговорни за водния цикъл. Но това, което хората са отговорни е, че той се случва по-рано от предвиденото. Да, вие го приближихте, но не сте го причинили.

Земетресенията

Има толкова много хора, които искат да знаят повече за земетресенията, затова ще ви разкрия още нещо. Подобно на водния цикъл, те са част от промените по планета. Те всъщност са свързани с водния цикъл. В действителност, сте имали събитие напоследък, което е причинило цунами, което е допринесло за увеличаването на състрадателността между хората. Това беше едно от най-големите земетресения в историята на вашия живот. Възниквайки под океана беше толкова мащабно, че успя да забави ротацията на планетата. А това събитие продължава да се случва все още с години. Което сега ще ви кажа, може да изглежда срещу всякаква геоложка логика, но това е начинът, по който Земята работи. Забавянето на въртенето на планетата предизвика леко различно съотношение на скорост между стопената сърцевина и между нейната обвивка. Затова Земята ще продължи да се самонастройва, докато се върне в нормалния си ритъм.

Местата, където Земята ще се тресе е около екватора, защото е най-далеч от ядрото на планетата. Тъй като планетата се върти, тези места са най-вероятни да се разместват. Те ще бъдат засегнати и поради друга причина, защото са най-малко уредените/сигурно говори за духовната страна, че хората са най-малко духовни по тези части на Земята/. Току-що казах, че може да очаквате земетресения по екватора. Нито едно от тези неща няма да създаде пълен гибел и мрак на тази планета. Това е просто част от Земните цикли. Посланнико на светлината не се притеснявай за тези неща, защото ти винаги ще бъдеш на точното място и в точното време. Така, че не му мисли къде ще си, когато тези неща се случват. Вие всички сте ни скъпи, всичко което става е в реда на нещата и не забравяйте, че вие контролирате собствения си живот.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Загадката наречена човек
« Reply #10 on: декември 24, 2017, 08:53:09 pm »
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ЖИВОТА НА ЗЕМЯТА

С оглед на произхода на планетата, ние имаме още информация. Едва след 1900-та година започна действителен процес на просветление тук. Наистина, преди това е било доста слабо. Отне още 87 години за увеличаване на вибрациите на планетата до точка на решителност - решителност за нова вибрация и ново бъдеще. Понеже всички пророци твърдяха, че ще има апокалипсис някъде в началото на новия век, вместо това вие променихте вибрацията на тази планета и отменихте апокалипсиса. Не се заблуждавайте, не е имало никога Божествен план да се прекрати тази планета. Това е от вибрацията на теста, който сте си натрупали през последните векове. Хората създават своето собствено бъдеще. Вие създавате своето пророчество. Това е съзнанието на планетата, което го прави. Ето защо вие създадохте различно бъдеще от това, което видяха пророците преди 1987 г. В момента сте на съвсем друг път от този, който изглеждаше, че ще се случи.

Сега нека ви кажа нещо, което ще ви зарадва. Между 1987 г. и 2007 г., се случи нещо невероятно. Благодарение на новата енергия, кристалите събудени в "Пещерата на сътворението" бяха с Лемурийските имена. Те прошепнаха: "Време е да се върнете!" Триста и петдесет милиона от тях. Чуйте това, слушайте добре - всички лемурийци, които някога са живели на тази планета са живи отново в човешки тела и точно сега те се завръщат! Те са разпръснати по цялото земно кълбо. Слушай хубаво, аз виждам в групичката пред мен някои от тях. Гледам точно към тях. И затова и вие сте тук, скъпи мои. Ето защо четете това послание. И вие се чудите защо прочетеното резонира с вас? Вие се чудите защо цялото ви същество се вълнува докато четете това? Вие се чудите защо на клетъчно ниво усещате силна връзка с Крион? Това е така, защото вие сте тези Лемурийци, старите души в една нова енергия.

"Крион, това не означава ли, че душата ми не е бил тук преди 1900 г.?" Сега отговорът е малко сложен. Парчета и части от вас са се прераждали тук, но не и с цялостната Лемурийска енергия. Ти мислиш за себе си като едно цяло, една душа, едно име и едно лице. Но ти не си. Ти си комбинация от много енергии и души. Трудно е да се обясни, ако не и невъзможно. Имаш висш Аз, което е едно и също ядро енергия всеки път. Но това, което го заобикаля има голямо духовно разнообразие. Сега някои от вас се завръщат с лемурийското си "ядро на енергия", което не се е случвало за последните 50 000 години. Тези части от ДНК-то отново почват да се активират.

Чуйте какво ви казвам и то в продължение на години вече: По-малко от половината от един процент от тази планета трябва да се събуди, за да се промени вибрацията на всички останали. От 2012 ще започне една нова планетарна вибрация. По-малко от половината от един процент от седем милиарда души трябва да се събуди. Това не е толкова много. В действителност, това са само 10% от 350-те милиона лемурийци, които са живи днес - един много разумен процент.

Къде си ти в този пъзел? Колко време се предполага, че цивилизацията ще продължи? Аз ще ви кажа. Отговорът за бъдещето, вие сами ще си го решите. Вие сте напълно в контрола му, така че то може да продължи толкова дълго, колкото желаете. Но аз ще ви кажа за колко време е предназначен теста. На някои от вас ще им стане смешно, но продължителността на теста по вашите години е 144,000. И всеки от вас знае тези цифри интуитивно.

Вие се намирате на към 100 000 година (измерено от момента, когато са дошли Плеядианците). Сега виждате, че ви остава предостатъчно време, за да си направите всички промени. Енергията на самата Гая/Гая е духът на Земята/ ще започне да се променя през 2012 г. Това е цикъл от 1000 г., който ще е достатъчно дълъг и благоприятен за просветление, отколкото времето, през което сте се родили досега.

Има такъв въпрос "Кога ще се срещнем с нашите братя? Кога Плеядианците ще се върнат на планетата?" О, аз не мисля, че то е мистерия за вас. Те ви посещават най-редовно. Някои от вас ги виждат, други не. Няма зловещ план, скъпи мои. Когато те идват и те наблюдават, те те гледат с голяма любов и се радват на градината, която са посели и как тя се разраства. Ако теста продължи 144,000 години, в края му вашата планета ще бъде точно като тяхната - планета на просветлението, с атрибутите на Великото Централно Слънце/това е където Крион живее/. [Крион се усмихва]

И аз ще ви кажа нещо, което много от вас може би не искат да чуят. Ако сте Лемурийци вие също ще бъдете там! Ето колко човешки живота имаш още да живееш. Ето колко обичаш Земята. Ние вече ти го казахме много пъти, докато си човек и гледайки се в огледалото си казваш "Уморен съм, не ми се живее повече, няма да се връщам повече тук." Ти си казваш "Свърших си работа, беше много и трудна работа, не ми се минава през това отново." След това си променяш набързо човешкото мнение, когато си от тази страна на завесата и когато проведеш един бърз разговор с Бог ... и това е винаги забавно да се види. [Крион се усмихва]

Вие всички до един се връщате! Това е, което правите. Даже не ви се чака. "Уморен съм" е човешка приказка. Няма такова нещо като умора от другата страна на завесата, само състрадание. Този тест, в който сте, всичко е въпрос на състрадание. През 1987 г. започнаха редица промени по планетата Земя за обръщане към нова състрадателна женска енергия., за да може бавно да се мине към следващата енергия на цялостност. Което ще създаде състрадателен баланс по цялата планета, нещо което не се е случвало от хилядолетия тук.
« Last Edit: декември 25, 2017, 10:10:26 am by velaskes »
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Загадката наречена човек
« Reply #11 on: декември 25, 2017, 10:36:15 am »
"Крион, ако може да дадеш някаква индикация за това къде се намираме сега и как се справяме?" Ти нямаше да си тук на този чанелинг, ако не ти беше мястото тук. Ще дойде време, когато ще погледнеш към тези времена сега и ще ги наричаш мрачните векове на просветлението. И някои от вас го знаят. Това е времето, когато на вратата просто се отваря бавно за светлината на духовното разбиране. Ето един термин, който не може да се преведе правилно на всички езици, но времето в което сте сега ще бъде известно като конфликтен монотеизъм. Всички са съгласни, че Бог е един. Но никой не се съгласява за кой Бог става въпрос. Това е върху, което ще трябва да поработите занапред и както други проблеми от историята са били решени, то и този проблем ще се реши.

Спирам засега. Какво е енергията на деня? Ще те подсетя. Състрадание и синхронност. Колко светлина можеш да рапръснеш на хората около теб? Можете ли да изпратите светлина на което и да е човешко същество, на всеки който има нужда, без задължително да е участвал в срещата, или дори без да познава тази енергия, или да има някаква идея за Бога? Можеш ли да промениш тъгата в някого? Имаш ли способността да държиш тази натъжена ръка с твоята светлина? Нека ти кажа нещо. Системата ги доведе тук, така че бихте могли да направите точно това. Приемаш ли го? Тогава го направи, Лемуриецо. Направи го.

Добре дошли в една нова епоха.

И нека да бъде.

Крион
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Загадката наречена човек
« Reply #12 on: декември 25, 2017, 10:55:02 am »
От разкритията на Крион ми минаха някои мисли през главата, които сигурно не са случайни.

За древногръцката митология и за вероятната й връзка с новата Атлантида. Имало е магически хора от Атлантида, които са изглеждали като богове пред по-обикновените, така се е формирала тази митология. Неразбирането се забулва в мистериозни фантастични образи.

Част от тези магически хора, които също идват от старата Атлантида са основали и Египетската цивилизация преди 5000 години.
В началото всичко е било балансирано там, но по-нататък поради злоупотреба с магията се получат историите с поробването и упадъка. Същото е станало и с новата Атлантида. 

Една част от артефактите намиращи се в ръцете на частни колекционери са от Лемурия, но вероятно има и такива от Атлантида. Вероятно както Лемурийците са напуснали потъващата суша, така и Атлантите като са се евакуирали са взели някакви предмети със себе си.
« Last Edit: декември 25, 2017, 12:23:17 pm by velaskes »
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Загадката наречена човек
« Reply #13 on: декември 26, 2017, 09:17:21 am »
След като хората от Плеадите модифицират земния човек добавяйки още два слоя в ДНК му той става от биологично съществуващо инстинктивно същество в напълно осъзнато божествено същество подобно на своите създатели.
С течение на времето стотици години и векове наред, живеейки сред дуалистичната природа на Земята, съзнателността дадена с пълен капацитет в началото, малко по-малко се променя, тя един вид се износва живеейки в двоичността. Човекът Бог с всяко следващо поколение забравя някакви неща от истината за себе си, природата му го причинява, неговата човешка природа. Силата му намалява, божествеността му се ограничава, инстинктивността му се е увеличавала. Защо се случва това. Причината е, че той почва да усеща страх забравяйки за истинската си същност. Съмнения почват да се прокрадват в душата му. Привързаност към собственото тяло почва да се оформя и към връзките с останалите хора, страх от загубата на любимите хора, на децата им. Отделно земната природа, която тегне като секира над материалния живот. Лемурийците са съзнавали, че идва край, че ледовете се топят и че водата ще залее земята, която са обичали и почитали. Било е важно да се спасят, да спасят децата си и начина си на живот, станали плаваща нация. Много се установили на далечни брегове, нови поколения преминали през живота, забравата ставала все по-голяма сред тях. Природата с всичките си капризи и катаклизми увеличавала още повече това. Някои от хората почнали да стават суеверни даже. Унищожителната сила на природата не прощава и не подбира. Метеори удрят повърхността, представяте ли си за какъв силен удар е ставало дума. Небето е станало тъмно от прахта попаднала високо в атмосферата, Слънцето е изчезнало, невиждан дъжд се е изсипвал. Земетресения, вулканични изригвания, широки температурни колебания, липса на препитание, постоянно движение в търсене на спокойно подходящо място за съществуване. Ето как страхът за собствения живот окончателно е изтрил високата божествена съзнателност в повечето хора. Ето така е започнало всичко наново в дуализма и т.нар. свободен избор. Отделно самата планета е била в такава фаза на ниска съзнателност.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Загадката наречена човек
« Reply #14 on: декември 26, 2017, 09:27:18 am »
Изводът за мен е, че 3Д животът, дуализма на съществуването не прощава на никого. Даже самият Бог да стъпи на тази земя Той придобива малко по малко някакви черти на обикновен човек и тези черти се задълбочават ако продължава да се преражда в тази форма, всичко се запечатва в ДНК-то, което се пренарежда постоянно в квантовата си форма и запомня промените.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Загадката наречена човек
« Reply #15 on: декември 26, 2017, 10:02:55 am »
Има и друго нещо, което се наблюдава и сякаш е като шаблон на обществата, когато съзнателността става ниска. Ниската съзнателност е свързана с нарастващото его и нарастващото его придава изключителна значимост само на себе си. Другия вече не е брат и сестра, той е враг и препятствие. Ето така малко по малко чрез влиятелните слоеве в обществата с увеличаването на егото и намаляването на съзнателността ситуацията отива към желание за контрол и ограничаване на избора на тези дето нямат толкова влияние. Така се създава робството. Робство има и в нашето съвремие, то е по-елегантно моделирано от това в древните времена. Служенето на социалните системи, това е съвременното робство, чрез икономиката и парите, чрез предоверяването на собствените си нужди от препитание на външни източници. Това са процеси и потенциали, които просто се случват при едни или други нива на съзнателността между хората. Ниската съзнателност е свързана и с голям упадък, какво друго може да се очаква да стане и да узрее от непрестанния негативизъм и нихилизъм в обществата. От презадоволяването на сетивата, от безкрайно създадените нужди на комерсиализма. От отчаянието на масите и липсата на вяра в себе си и в по-голяма сила от самите нас и в нас. От изразходването на жизнената енергия по безсмислени неща. Упадъкът е гарантиран.
Сега е ново време, всичко това вече се променя. Нови хора идват да прокарат ново съзнание. Самата планета е в нова фаза и подкрепя издигането на съзнателността. Няма нищо повече, което може да спре новото да измести старото и нефункционалното. 
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Загадката наречена човек
« Reply #16 on: декември 27, 2017, 10:41:51 am »
Малко паралели ще направя между по-горното, което написах за различните тела, които имаме и обвивките на Земята с терминологията, която ползва Крион.

Крион говори за кристална решетка, това според мен е астралната обвивка на Земята. Тя запомня всичко, което всеки човек прави през целия си живот. Понеже тялото се движи, всяко движение, каквото и да било се запомня от тази решетка. Освен това тя връща към нас от тази енергия.
Магнитното поле е 5D, полето през което минават всички мисли, то е като една огромна мрежа, която ни свързва всички един с друг и освен това ни свързва и с Бог, откъдето идва всичката мисъл, всичката възможна информация.
Пещерата на сътворението е 6D, където се пазят индивидуалните акашови записи от енергията на всички прераждания на всички хора, които изобщо са се прераждали или са имали поне един живот на планетата. Това поле е интуитивно. До него човек стига чрез интуицията си.

Човешките обвивки са същите като земните. То като цяло е едно общо поле, което стои около всеки човек и това поле не е отделено от полетата на другите хора а е свързано с абсолютно всеки, също така то е свързано и с полето на Гая/духа на Земята/. Свързано е не само с Гая, но и всичко предметно, което се намира върху нея, дори и нещата, които хората сме направили.
Връзката с Земята е нещо много важно. И това ще се разбере, когато изпратят първите хора на Марс, където мултидименсионалните полета, ако не си съответстват и допълват с тези на хората вероятно от липсата на тези полета или защото тези полета на Марс са по-различни, с неподходящи въздействия, хората, които ще живеят там може да не се почувстват добре здравословно. Гая е място специално направено за хората, но всичко трябва да се разбере по трудния начин понякога. 

Човешките духовни обвивки/тела/ извират от неговата ДНК, от тази нейна част, която все още е мистероизна за науката. Тази част за науката изглежда като излишна.
Сегашното ДНК функционира на около 30% според Крион, докато при Лемурийците е функционирала на 90%. Техните фини тела са били почти напълно развити, това означава висок процент на функционалност на ДНК-то. Магическия човек, който е върха на еволюцията. Човекът, който живее в 5D плътност с всичките си тела и с физическото включително. За този човек няма тайни на вселената, всичко се излива през него и от него, той Е вселената. Той е Божествен в човешката си форма.
Тези допълнителни проценти ДНК са напълно функционални у всеки, но се намират в някаква спяща форма, като блокирани.
Това е така, защото сме приели дуалистичната си природа като истина за себе си и защото ние сме създателите на тази планета и създателите на собствена си реалност. Дори и с 30% от тази воля ние създаваме ежедневния си опит всяка секунда заедно.
ДНК се пренарежда според това, в което вярваме, според намерението което имаме, според мислите и чувствата, които привличаме и на които обръщаме внимание. ДНК то на човека е най-сложния божествен механизъм, който съществува на тази планета. ДНК-то ни както казах е съвкупност от всички тела и енергии, представлява нещо като енергетична обвивка около тялото/заедно с тялото/, която отива на всякакви посоки и отвъд всякакви посоки, има определени вибрации на различните си нива и определени плътности, има и различни цветове. Не че това има голямо значение, защото и без това е трудно да си го представим точно както наистина изглежда. Важното е да се знае, че е свързано и че ние сме неговият субект, ние командваме собственото си поле. То си действа по-принцип автоматично, но се влияе и от командите, които му възлагаме на съзнателно и на подсъзнателно равнище.
Сложно изглежда, защото наистина е много сложно. Но не е невъзможно да бъде разбрано, защото тези които сме го правили сме ние хората преди да дойдем тук да вземем тези тела и да живеем като хора.
« Last Edit: декември 27, 2017, 10:54:48 am by velaskes »
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Загадката наречена човек
« Reply #17 on: декември 31, 2017, 12:47:33 pm »
Още една гледна точка какво означава просветлението пак пречупено през Крионската терминология. Мога да го кажа съвсем просто. Всичко свързано с нас като хора зависи от ДНК-то. Колкото по-действащо е, толкова повече усещаме свързаност със Създателя си. ДНК-то става по-действащо когато почнем да изпитваме състрадание. За състраданието може да се изпише много и ще го направя в отделна тема, защото както се вижда е от изключителна важност.
Та като излезем от човешката форма ДНК-то няма никакво значение, то остава на съхранение в Гая/като кристал в пещерата на сътворението/, заедно с всичката информация от текущия и всички предишни животи. Този кристал е персонално свързан с душата си и е напълно уникален, няма друг подобен на този кристал.
Това, което се нарича Аз се връща към душата си, когато остави тяло, енергия и памет на Гая. Душата е напълно съвършена и е наясно с абсолютно всичко. Не й трябват опитности от минали животи, за да знае какво Е. Душата дава прераждания по една от двете цели: кармична предопределеност, което е разчистване на някакви недовършени неща от предишни животи и другата причина е идването ни тук като учител, лечител или като помагач за всички онези, които са се забулили дълбоко в илюзията на 3Д-то и имат нужда от някакво леко побутване, за да се досетят някакви неща и да могат да продължат напред.
В тези времена на преход пробуждането е много важно, защото от това зависи доколко хората ще са подготвени за това, което идва през следващите десетилетия и столетия.   
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Загадката наречена човек
« Reply #18 on: декември 31, 2017, 06:51:30 pm »
Още по скритата история на човечеството, частта, която не се споменава от Крион.

Има няколко особености по историята представена от Крион. Говори се общо взето само за Лемурийците, които разбирам, че са най-съществената част от пъзела и затова ни се разкрива повече за тях. Сега те са тук с цялата си енергия и техните възможности на супер хора ще се пробудят по-бързо от тези на останалите, това е нормално и те ще дадат примера, ще повлекат останалите, ще направят откритията в науката и най-много ще повлияят за промяната на социалното статукво. 350 млн. човека са това все пак и всичките разполагат с цялата си духовна енергия. За пример повечето от хората, които са сега на Земята са дошли само с частична духовна енергия. Но това няма значение, защото Лемурийците ще изнесат всичко, заедно с помагащите раси от другите човешки планети, имам предвид най-вече Плеадианците. От тях също има милиони/споменават се около 200млн./, които са избрали да се прераждат тук само с благородната цел да помагат за повдигането на съзнанието, без да участват в кармични процеси и да си създават договори и бъркотии. Те идват от много високо съзнание/между 5D и 9D/, вярно от други планети и тук общо взето се учат на всичко наново и градят нов кристал в пещерата. Но при тях нещата също стават бързо, осъзнаването става много по-бързо и пренареждането на ДНК-то също. Плеадианците са тук за да взривят парадигмата на материализма, да скъсат с всички социални договори и с всички нефункционални правила в обществата. Те са нещо като войни на светлината. От своето високо ниво на съзнание те много ясно виждат какво не е наред тук, много ясно казват какво трябва да се направи за да се промени, действат без страх и задръжки и се пренасят директно върху проблема. Ако срещнеш такива хора можеш с лекота да си дадеш сметка кои са. 

Има няколко големи питанки в историята на Крион. Как точно част от лемурийците са станали отделна група и са формирали Атлантида. Има също така и друг въпрос, какво се случва с останалата част от света и хората по времето когато е съществувала Лемурия. За това нищо се казва. Едва после, когато лемурийците напускат потъващия континент се споменава, че установявайки се на отдалечени брегове основават нови цивилизации. А какво са представлявали другите хора по това време, които не са били лемурийци. Те били ли са докоснати от божествения дизайн на плеадианците. Ето по този въпрос ще си дам теорията по-нататък.     
« Last Edit: януари 01, 2018, 02:31:12 pm by velaskes »
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Загадката наречена човек
« Reply #19 on: януари 01, 2018, 03:06:15 pm »
Няма да мога да вкарам някакви по-конкретни дати и години в това, което ще напиша тук, може и поредността на събитията да не съвпада съвсем.

Лемурия е била доста откъсната и отдалечена от останалата част на света и затова тяхната цивилизация е просъществувала толкова дълго. Там човекът е бил докоснат от плеадианския дизайн както казва Крион преди 100 хил. г.
Много години преди това човешкия вид, който е бил годен за това е бил наблюдават и проучван от тях. И когато е започнала промяната не е станала съвсем изведнъж, пак са били нужни някакви големи периоди от време, хиляди години. Все пак от еволюционна гледна точка тези хиляди години са толкова кратки, че в днешно време учените още се чудят как изведнъж се появява съвременния човек.
Преди около 300 хил. години този по-напреднал човешки вид го е имало измежду останалите видове. Той е бил разпространен по цялата Земя, но най-вече в Европа и Азия. Между преди 300 до преди 100 хил. год. грубо пристигат високо технологично напреднала раса знаейки за потенциала на това, което ще сторят, знаейки какво предлага тази планета и че ще им послужи. Подобно на плеадианците и тези имали високонапреднала наука по промяна на ДНК-то и те били първите, които променили генетичното наследство на най-напредналия дотогава човешки вид. Тази раса била сериозно въоръжена и войнствено изразена. На някакъв етап плеадианците забелязали тяхното присъствие, но понеже са миролюбиво настроени запазили неутралитет и само наблюдавали отстрани какво се случва. Войнствената раса била от рептилоидни същества. Те били както казах с висока технология и солидна армия, имали и развити паранормални способности. В лицето на човешкия вид те видели възможност за създаване на армия от работници за добиване на злато, което им е било нужно за правенето на някакви щитове по техните планетарни системи. Затова и променили ДНК-то на хората, оставили само тази част от него, която лесно може да се манипулира от първичния подтик на човешката природа. Тези рептилоидни създания оставили свои главно-командващи офицери да наблюдават и управляват хората, така че да си вършат работата, за която са ги нагласили. През тези времена най-вероятно мястото наречено Лемурия не е било в обсега на техните интереси и внимание и там плеадианците са решили да направят свой собствен вид човек. Единият вид човек бил страхлив и инстинктивен принуден да работи чрез някакви системи за сплашване. Другият е бил богоподобен и се е развивал естествено в закътана защитена среда. Ин и Ян. Това е началото на дуализма, двете крайни енергии на любовта и на страха били внесени сред хората, чрез промяна на хората към двете им крайности.
С минаване на годините нещата почнали да се променят, инстинктивния човек събирал по-малко светлина и любов и се развивал в тази посока, докато божествения губил от светлината си и се предавал на страха.
Рептилоидните господари оставили свои началници да управляват. Тези началници имали напълно човешка форма. А някои от тях са разполагали с много големи паранормални способности. С течение на времето и тези почнали да се променят, човешкия живот прави тези неща. При тях съпротивата към светлината е много силно заложена. Те не признават първоначалния Създател на вселената и отхвърлят връзката си с него и изобщо всичко свързано с любовта и състраданието. Техния начин да събират енергия, тоест да се хранят е чрез пролятата кръв и страха, чрез създаването на условия на страдание. Това при тях важи и до ден днешен, макар че някои изглежда се отварят за светлината и за промяната/просто защото нямат избор, не защото светлината има значение за тях/. То и няма друг начин, щото света, който досега е бил завладян от страх и негативизъм се променя и няма да произвежда енергия, с която да се захранват. Те няма да се предадат много лесно, но и нямат избор, защото когато това място стане място без страх и негативизъм настъпват гладни времена за тях.   
« Last Edit: януари 03, 2018, 09:44:46 pm by velaskes »
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Загадката наречена човек
« Reply #20 on: януари 02, 2018, 10:36:53 pm »
Лемурийския начин на живот е бил матриархат. Жените са заемали най-отговорните позиции в техните общества. Те са били висшите духовни лица и управници. Мъжете са се грижели за оцеляването чрез подсигуряване на прехраната.
По време на живота там без съмнение с годините са се появявали разни хора, които са били несъгласни с матриархата и те са били освобождавани да напуснат обществото.
Най-вероятно от такива прокудени хора, техни наследници и най-вече мъже се е образувала старата Атлантида. И това общество постигнало голям технически напредък, но понеже били опозиция на жените те не са вярвали в значението на емоциите и така не са интегрирали достатъчно сърдечната си чакра в развитието си. Затова са допуснали и падението си.

Лемурийците не са се прераждали, имали са точно по един живот, за да запазят силата и целостта на ДНК-то, което да оставят в "Пещерата на сътворението" и чак на този съвременен етап да започнат да използват.
След топенето на ледовете и миграциите им по различни части на света преражданията са започнали. Душите им се разделили на много енергийни части и по този начин са се прераждали с частична духовна сила и енергия. И това се е случвало през цялото време до наши дни. С всяко прераждане тези части са губели представата за истинската си същност и са приемали дуализма за реалност.
От друга страна останалите хора, които са били модифицирани от рептилоидите на някакъв етап са станали ненужни за добива на злато, необходимото количество злато е било добито, но все пак е трябвало да бъдат запазени да съществуват на ниска вибрация, за да се ползват за духовна емоционална храна на тъмните сили живеещи в астралното поле.

Според мен и двата вида модификации са били допуснати да се случат като божествен дизайн и небожествен дизайн и да се види докъде може да се стигне. Свободният избор винаги го е имало. Тези части за свободния избор от ДНК-то не са били премахнати от рептилоидите. Уважавали са този закон. А за хората всичко е изглеждало като част от живота. Не е имало нещо, което да изглежда твърде необичайно или прекалено стресиращо до полудяване. Рептилоидите са приемали човешки облик, когато са имали физическо присъствие на Земята. За хората те са изглеждали като велики военни предводители или магнетични духовни водачи. Никой не ги е виждал в истинската им форма и по този начин е запазен големия контракт за свободния избор и по точно неутралитета на трета влиятелна страна, която помага или вреди, но го прави незабелязано, така че хората да се чудят проблема от тях ли е или от някъде другаде, но без да го знаят със сигурност.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Загадката наречена човек
« Reply #21 on: януари 03, 2018, 09:14:24 pm »
Има и още едно нещо, което трябва да се добави тук, за да постигнем още по-голяма обективност. Доброто и злото съществуват само в тази 3Д вселена, на тази 3Д планета Земя, поради свободния избор и двете крайности на всяко нещо.
Отвъд 3Д измерението добро и зло няма. Там важи божествения ред. Няма никакъв избор. Тоест изборът е един. Може да правиш и друг избор, но той не води до нищо. Всичко във високите измерения е общо и се прави заедно. Всеки дух, всеки ангел се припознава във всеки друг дух и ангел. Ангелските същества представляват големи групи от духове настроени на една честота. Архангелите са още по-големи групи. А Бог е всичко, той е всяка група, всяко нещо, абсолютно всичко, което съществува, а вероятно и това което не съществува, понеже Бог няма как да го ограничим.
С това искам да кажа, че рептилоидната раса може да изглежда като зла сила, която е завладяла и доминирала хората толкова дълго и го е правила скрито и подмолно, но те също са част от Бог, дори и да не го признават. Техните тъмни ангели може да имат относителна свободна власт в 3Д вселената, но отвъд това се подчиняват на божествения ред, по простата причина че няма как да не се съобразяваш с божествения ред, защото друго освен божествен ред не съществува.
« Last Edit: януари 03, 2018, 09:21:45 pm by velaskes »
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Загадката наречена човек
« Reply #22 on: януари 03, 2018, 09:36:46 pm »
Още малко за рептилоидите.
Генетическите опити с човешкия вид са имали още една съществена причина, за която малко се знае. Не е било само за да ни направят покорни роби и да им добиваме злато. При тях проблема е, че душите им не са такива като човешките. Те нямат идея за божественост в себе си, липсва им изцяло интуицията, защото душите им не са божествени. Като същества те са част от Бог, Бог ги е сътворил такива с някакви причини, но не им е дал божествена душа.
Та понеже знаят, че има някакви човешки раси, които изглежда имат някаква връзка със светлината и те са станали любопитни как могат да придобият същата връзка със светлината. Защо при тях това липсва, защо нямат усещане за връзка с Бог.
Затова и са правени тези опити с човешкото ДНК, един вид ако могат да го взаимстват в тяхна полза и да си добавят божественост на собствените души. Това се загатва от Крион, че действително има такива същества без божествени души и твърдо се изказва, че тези, които нямат божествени души няма как да ги направят божествени по каквито и да е начини. Правени са много опити от най-различни бездушевни същества и не става дума само за нашата земна раса, но и от другите планетарни системи са отвличани хора и са правени опити с тях, но напълно безуспешно. ДНК-то е толкова сложно, че само този, който го е създал може да го дари и внедри на някой друг вид/ако така прецени/ и това е самият Бог.
« Last Edit: януари 03, 2018, 09:45:49 pm by velaskes »
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Загадката наречена човек
« Reply #23 on: януари 04, 2018, 09:31:19 pm »
Как е постигната промяната, която виждаме до днешния ден?

Чрез съществата на светлината, които сме ние и които сме решили да дойдем тук и да започнем да се прераждаме огромен брой пъти в тази сложна 3Д среда в човешки тела с осакатено ДНК и с компрометирана биология. Чрез много от нас тази променена и ограничена биология на човешкото тяло започва да възвръща възможностите, които са й заложени от плеядианския дизайн насам.
Нямало е друг начин, някой е трябвало да промени тази ситуация, да освободи човешкия вид от клопката, в която са го поставили. Някой който е имал власт се е възползвал от ситуацията и е поробил вид, който не е трябвало да бъде поробван, защото този вид носи оригинална божествена душа. Няма как да бъде оставен безкрайно време да служи за производство на храна за някакви тъмни сили. На Фермата за негативни емоции е трябвало да се сложи край.
Разбирате ли за какво става дума. Какво е било заложено на карта през всичкото това време, което е минало. Затова плеядианците имат такава обич към тази планета и затова и за миг не са се отказали да си я върнат от окупаторите. Но за да се случи това е трябвало да се мине през тежкия път с преражданията, с инфилтрирането като тайни агенти в установената система.
« Last Edit: януари 04, 2018, 09:39:21 pm by velaskes »
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Загадката наречена човек
« Reply #24 on: януари 05, 2018, 08:08:13 am »
Някой ще се зачуди защо хората от Плеядите са принудени да се прераждат тук. Защото няма друг начин да се влезе в това пространство. Тъмните сили са направили всичко възможно колкото се може по-малко светлина да идва към хората. Отделно с ограничено ДНК самите хора трудно приемат светлината. Божествените лъчи минават всякакви бариери, но когато ДНК-то е оставено само с най-долните две чакри как да бъде приета тази висша светлина, за която са нужни отворени по-горни чакри.

Чрез хората от Плеядите, които идват тук от много високи реалности и много бързо се осъзнават след объркването на дуализма, чрез тях информацията за Бог се предава на останалите хора потънали в илюзията и те се отварят за тази информация, чакрите им се отварят, ДНК-то им се пренарежда наново, нервната система разширява възможностите си.

« Last Edit: януари 05, 2018, 08:16:19 am by velaskes »
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Загадката наречена човек
« Reply #25 on: януари 06, 2018, 01:03:49 pm »
През тези години, в които живеем завесата на забравата се вдига. Енергетиката на планетата вече е друга и задържа позитивното много по-добре от преди, като не запомня изобщо негативното. Това не значи че тъмните сили няма да дадат някакъв отпор на новата ситуация. Почти е сигурно, че ще го направят по някакви начини. Ще се опитат да насъскат още някой международен конфликт, да предизвикат поредна война, нещо с много кръвопролития, тероризъм и от това страх и паника, ще направят някоя финансова шашма на борсовите пазари, от което може да стане икономическа криза, ще се опитат да ограничат още повече правата на гражданите с нови закони, да ограничат и възможностите за препитание и за относителна свобода. Един вид като за последно преди да напуснат да си покажат рогата. Може да го направят, но може и да не го направят, ще видим. Все пак и те имат свободна воля да действат според техните си принципи и вярвания.
Едно е сигурно, че Божествения ред пристига в този свят и няма връщане назад. 
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Загадката наречена човек
« Reply #26 on: януари 06, 2018, 04:39:48 pm »
Как се случват прераждания от по-високо осъзнаване към по-ниско. Или механиката на внедряването на хората от Плеядите на нашата планета.

Има изготвена система, която работи. Тя не е приятна, но е наложителна, защото само по този начин е възможно. Плеядианците идват от съзнанието на всеобщото Единство и техните 9 обитаеми планети са се издигнали над 5-тата плътност. Как е възможно след като си вече просветлен и си привикнал към това състояние на Единството да съумееш да си понижиш вибрацията и да се въплътиш в плътността на човешкото тяло. Единственият начин е да бъдеш подлъган от илюзията на човешкия живот, че не си част от Бог.
Първо те се присъединяват към някаква душевна група за въплъщаване и водачите в нея имат изготвена стратегия как да помогнат да се свали достатъчно вибрацията, за да може да се влезе в бъдещото човешко тяло.
След този етап винаги се избира много тежък живот, силно травматизиращ и силно ограничаващ, често в него е включено някаква много сериозна измъчваща болест или голям физически недъг, силно болезнено преживяване или нараняване, или много трагична смърт. Само по този начин може да се изличи от интуитивното съзнание връзката с Единството. Та първият живот, който те приемат е такъв, много жесток и впечатлителен. Ако не помогне се приемат и други подобни превъплъщения, докато се прекъсне връзката с Божественото начало напълно. И чак тогава чрез следващите прераждания по силата на свободния избор, както се случва и при всеки друг човек знанията се събират наново по обичайните начини чрез колеблива вяра и всякакви съмнения, бавно но методично. Едно нещо обаче винаги остава в интуицията на тези хора, че имат съдбовна задача, че имат нещо което трябва на всяка цена да свършат, това е техният единствен договор. Всичко друго от преди се изличава, но този интуитивен спомен кънти постоянно в душата и не може да се пренебрегне. Така става чрез този далечен съмнителен спомен връщането към себе си. И това връщане е по-бързо от при останалите хора, по-малко прераждания са необходими. Тази задача е една от най-трудните и всички, които се захващат да я свършат, ако я свършат добре преминават на следващо духовно ниво на издигане. Някои казват, че се постига нивото на ангелите и на издигнатите майстори. Но не това е от значение, не за това всичките тези приятели са тук. Тяхната цел е да помогнат и да покажат, че това място не е забравено, и че винаги има шанс нещата колкото и да са трудни и дори да изглеждат невъзможни да се преобърнат към по-добро.   
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Загадката наречена човек
« Reply #27 on: януари 07, 2018, 09:11:05 am »
Някой може да запита защо е необходимо да се забрави напълно връзката с Единството в горния случай.
Иначе няма как да се поставиш на мястото на всички онези, които дълбоко живеят в илюзията за откъснатост и да пробудиш в себе си дълбока симпатия и състрадание към тези намиращи се в състояние на отделеност от Божественото.
Ако идваш като човек с непоколебимата идея и воля, че си част от Единството и преди това никога не си живял по този начин ще намериш човешкия живот твърде объркан и тежък и най-естествената ти реакция ще е чрез вибрацията на Единството да напуснеш това тяло.
Както се вижда за всичко е помислено в тази сложна игра, в този невероятен експеримент на масово пробуждане. 
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Загадката наречена човек
« Reply #28 on: януари 13, 2018, 08:04:39 pm »
Историята на Земята не е само една. Тази история, която знаем важи само за нашия времеви-пространствен континиум. Ако си припомним, че истинската реалност е многоизмерна това означава, че има безкрайно много вселени с безкрайно много версии на планетата Земя и с безкрайно много версии от всеки човек, който е живял, живее и ще живее, и всяка версия осъществява всяка една възможност, на която е способна и на всичкото отгоре това става едновременно. Луда работа, като си помислиш, то и затова този вид информация много дълго е нямало как да бъде разкрита дори и на най-напредналите отворени научни умове, понеже е трудно да се проумее в рамките на човешкото възприятие.
Историята на нашата планета има няколко основни времеви линии и всичко, което можем да си представим като възможно вече се е случило.   
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Загадката наречена човек - Древен Египет
« Reply #29 on: януари 28, 2018, 02:40:30 pm »
След потапянето на старата Атлантида, която се е намирала някъде на острови в Тихия океан някои от жителите там се спасили като напуснали своевременно с летателните си кораби. Те се приземили на различни места по Земята и основали нови поселения, по същия начин както и Лемурийците направили след тяхното наводнение. Едно от местата бил Кхем или както се знае сега Древен Египет. Начело на атлантите, които решили да се установят там бил Тот, който имал много дълъг живот в едно и също тяло и този живот се простирал от времената в Атлантида чак до изграждането и възраждането на Египетската цивилизация - живот продължил хиляди години. Тот се издигнал до много висока плътност на осъзнаване, за него не е имало никакви граници на материята, обучавал е и предавал знанията си на другите атланти, които дошли с него, а също и на местните хора.
Той построил Великата Пирамида, която неправилно се нарича днес Хеопсова. А останалите пирамиди са били имитации на тази огромна пирамида и построени от хората на Египет с ноу-хауто на пришълци от Сириус Б.
Тот е колосална фигура в стария свят. Той е нещо като мост между Божествените царства и земното царство. Пред него е нямало нито една тайна. Той е спомогнал за създаването на Живата библиотека на Акаш, която се е намирала в онези времена на хиляди метри под Великата Пирамида в друго измерение и плътност. Оттогава насам полюсите на Земята са се изместили, така и местоположението на Акашовите хроники е отишло някъде на много голяма дълбочина под Тибетското плато. Това място е много тайно и изключително трудно за намиране, дори за душите от 7-ма плътност, които са свързани с нашата планета.
Голямата Пирамида се е ползвала лично от Тот и от Плеядианците като камера за възнасяне и като портал между измеренията. Имало и камери за подмладяване там. Когато е строена под нея е бил един от най-силните вортекси на гравитационно-магнетичното поле.
В по-късен период дошли хората от Сириус/Тот си е заминал от човешкия живот, предвиждайки какво ще се случи/, които били от висока плътност, но все още оперирали от егоистична гледна точка, поне тези които дошли. Те имали много големи паранормални способности и изглеждали като богове пред обикновените хора. Египетската митология и рисунките по храмовете се дължат на тяхното присъствие. Може и да са имали благородни планове в началото, но това, че са се считали за нещо повече от останалите и са налагали своето превъзходство чрез магията пред обикновените хора тогава е довело до тяхното падение и до падението на късната Египетска цивилизация. С всяко следващо поколение самозабравата им ставала все по-силна и извращенията още по-големи.
Така че, хората от Сириус сега плащат карма и в днешно време са приятелски настроени и се опитват да помагат по възможно най-добрият за тях начин.
« Last Edit: април 06, 2018, 10:14:38 am by velaskes »
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.